Super fin service. Opdagede jeg havde betalt for meget for en t shirt købt i fysisk butik. Hurtig respons, tilgodehavende returneret🥰

Jeg købte et par bukser, i deres fysiske butik, på Strøget. De gik desværre i stykker efter 14 dage. Jeg kontakter Envii via mail og får afvide at de ikke kan hjælpe mig og jeg skal opsøge den fysis... Se mere

Fint tøj. Man får dog ingen ordrebekræftelse når man har bestil, hvilket resulterede i jeg bestilte to gange, fordi jeg blev i tvivl om min første ordre gik igennem. Heldigvis er der gratis retur, men... Se mere

Jeg har bestilit et par bukser, som desværre ikke var som jeg regnede med. Ville derfor sende dem tilbage om regnede med fragtomkostninger på ca. 40 kr, som sædvanlig. Men fordi at envii ønsker ''med... Se mere

2,8

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Super butikker at handle i og…

Super butikker at handle i og nethandel, super godt udvalg og lækre varer.
Det ærgrer mig godt nok lidt at jeg for 2 uger siden købte en silkeskjorte enmoscow ls shirt, har idag haft den på for første gang, efter ca 3 timer er der gået en tråd nederst foran på skjorten der har forårsaget et lille hul. Virkelig ærgelige penge. Øv

Nu har jeg efterfølgende taget kontakt til butikken, der er ingen hjælp at hene da er skal se varen fysisk. Da jeg bor en times kørsel fra en butik, har jeg ikke lige mulighed for at komme med varen.
Sidste gang jeg køber i deres fysiske butikker, når man ikke bor tættere på!
Øv, 450kr ud af vinduet.

12. oktober 2018

Hej Pernille,

Tak for de meget søde ord - vi sætter stor pris på du bruger tid på at skrive herinde.
Mht silkeskjorten er det naturligvis ikke ok, og vi skal bede dig rette henvendelse til en af vores butikker eller web (hvis købt der) customercare@envii.com - . Så vil vi finde den bedst mulige løsning til dig.

Vi ønsker dig en dejlig dag:)

Super god service hos Envii som altid!

Super god service hos Envii som altid!
Lagde en ordre ved jeres midseason sale dagen før, idet jeg fik muligheden for dette via jeres nyhedsbrev. Der sker desværre en fejl idet jeg lægger ordren for, da jeg har betalt for ordren, så mangler jeg at få rabatten dvs. jeg har betalt fuld pris. Jeg skriver til kundeservice med det samme og forklarer situationen og efter meget kort tid får jeg svar tilbage fra Amalie fra kundeservice, at der må være sket en fejl og differencen bliver sat ind på min konto med det samme.

Super god og hurtigt service fra jeres kundeservice, hvilket gør det meget nemt at være en glad kunde hos jer. Derudover har jeg altid kun positive oplevelser i jeres fysiske butikker, hvor alle pigerne er meget søde og hjælpsomme - aldrig nogle negative oplevelser :))

12. oktober 2018

Hej Pernille,

Tusind tak for de meget søde ord og fordi du har taget dig tid til at skrive en så flot anmeldelse herinde - det sætter vi KÆMPE stor pris på:) Vi er super glad for du er tilfreds med både at handle hos vores søde piger i butikkerne og på vores web. Vi ser frem til forhåbentlig snart at kunne hjælpe dig igen:)

På vegne af hele Envii Teamet og ikke mindst Amalie;) ønsker vi dig en dejlig dag:)

KH Karina Envii Kundeservice:)

Dårlig information og service omkring…

Mangel på information omkring returnering af udsalgsvarer i Odense. Du bliver ikke gjort opmærksom på, hvilke regler der gælder, ved en eventuel returnering af en udsalgsvarer i butikken. Får at vide, at jeg kan se reglerne for returnering nederst på bonnen - når jeg allerede har betalt for varen og det er for sent.

Jeg synes det er en ærgelig situation, og jeg vil helt klart overveje om jeg vil handle her igen.

30. juli 2018

Hej Katrine,

Beklager hvis du føler dig misvejledt i forhold til vores udsalgs og returregler.
Vi synes selv at gøre et stort arbejde i at alle vores søde piger ude i butikkerne får vejledt på bedst mulig måde. Det kan selvfølgelig smutte at pigerne ikke får fortalt reglerne til alle kunder (specielt i travle perioder) men derfor også nævnt på bon samt ved kassen.
Vi tager naturligvis din henvendelse meget seriøst og vil kigge på at få reglerne endnu tydeligere.

Rigtig god dag:)

Retur med pengene tilbage

Købte tøj på udsalg i butikken i Bryggen Vejle fredrag d. 22/06/2018. Spurgte ind til om tøjet kunne returneres med pengene retur - blev oplyst om, at det sagtens kunne lade sig gøre - dog skulle det være inden for 3 dage.

Mandag står jeg så i butikken i Århus (store torv) og får af vide, at disse regler ikke gælder for udsalgsvarer. Ekspedienten er ikke interesseret i at løse problemet og holder sig til reglementet, uagtet at jeg har fået noget andet af vide. Bevares vi kan alle lave fejl i travlhed, men det er grov mangel på kundeservice, at man ikke tager ansvar for egne fejl. Hvem der har bevisbyrden er selvfølgelig svær, men man finder altså ikke selv på den med "3 dage".

26. juni 2018

Hej Michelle,

Tillader os lige at svare dig herinde også...

Tak for din henvendelse og beklager selvfølgelig, hvis du føler du er blevet misvejledt i forhold til vores returregler.
Vi gør altid meget ud af at oplære alt vores personale, og mener selv at pigerne i butikkerne, gør meget for at vejlede vores kunder bedst muligt.

Mht retur ser vi det som en god service, overhovedet at kunne bytte/få tilgodebevis, når det omhandler udsalgsvare, hvilke slet ikke er en mulighed mange andre steder.

Vi henviser samtidig til altid at læse returregler på bon (ikke kun hos os), blot så misforståelser som dette ikke kan opstå igen - Der har man det altid sort på hvidt.

Vi takker på forhånd på din forståelse, og håber du trods alt vil kunne bruge dit tilgodebevis på de 300 kr i en af vores butikker i nær fremtid.

Rigtig god dag😊

Danmarks dårligste bytteservice

Envii har Danmarks dårligste bytteservice!

Jeg ville i dag bytte en trøje, som jeg har købt i Envii Bruuns Galleri lørdag d. 21. april 2018. På Envii's hjemmeside fremgår det, at der 30 dages returret på varer, der er købt online. Jeg gik ud fra, det samme gjalt for varer købt i butikken. Men det er åbenbart ikke tilfældet. Jeg bliver i dag mødt af en medarbejder, som påpeger, at der er 14 dages retur-/bytteret i butikken og at jeg derfor ikke kan få byttet min trøje, da der er gået 3 uger siden mit køb. (Jeg troede praksis var, at online og offline havde samme regler?) Og trøjen skulle blot byttes til en anden model, og trøjen der skulle byttes er stadig med mærker fra Envii butikken og har ikke været benyttet. Der er med andre ord tale om en helt almindelig bytning af en vare, som end ikke har været brugt - også endda til en ny vare i samme butik. Men det kunne altså ikke lade sig gøre, da der var gået mere end 14 dage.

Og da jeg så påpeger, at jeg synes det er dårlig service og at det gør, at jeg fremover vil overveje om jeg overhovedet vil handle ved dem mere, svarer ekspeditenten: "Det kan du jo så bare lade være med.". Det er bestemt ikke særlig servicemindet og lavmålet ift., hvordan man behandler en kunde, som handler ofte og for mange penge ved dem, og som i dette tilfælde havde købt for 2000 kr.. Andre virksomheder tilbyder 1, 2 eller mange måneders bytteservice, men i Envii kan man altså kun få 14 dage. Men så ved jeg det, og vil fremover bruge mine penge et andet sted.

12. maj 2018

Hej Terese,

Beklager det meget sene svar (der har lige været lidt misforståelser) men vi synes i hvert fald vi skylder dig et ordentligt svar.

Vi kan kun undskylde, hvis du ikke føler dig ordentligt behandlet af vores personale, og beklager den uheldige situation.

Vi synes selv at vi gør meget ud af at oplære vores piger i at udbyde den bedste service, og altid være imødekommende og behjælpelige.
Denne nævnte historie lyder bestemt ikke som noget fra en Envii butik, og vi kan kun beklage.
Selvom det selvfølgelig nu er et stykke tid siden, vil vi alligevel følge op på denne, og sørge for lignede ikke sker i fremtiden.

I øjeblikket har vi forskellige bytteregler, hvad angår butik vs webshop. Dette vil vi naturligvis tage op til overvejelse og prøve at lave mere ensartet fremover. I mellemtiden henviser vi altid til at spørge i butikkerne, hvis tvivl om bytteregler, samt gå efter de guidelines der står på den medfølgende bon.

Vi håber trods alt at se dig snart igen, i en af vores butikker eller webshop.

På vegne af hele Envii teamet, ønsker vi dig en rigtig god sommer😊

Fantastisk kundeservice!

Bestilte i sidste uge nogle varer fra envii.com, og modtog min pakke meget kort tid efter. Det viser sig desværre at det ikke er mine varer, men derimod en anden kundes. Da der desværre var sket et mixup med min ordre, sender jeg den tilbage til envii. Ydermere ringer jeg til kundeservice, for at gøre opmærksom på denne fejl, da den anden kunde må have modtaget mit. Rasmus fra kundeservice var virkelig hjælpsom, og oplyste, at de ville kontakte mig igen, når min pakke var modtaget i henhold til at få de korrekte varer. Bliver igår kontaktet direkte af kundeservice, som oplyser, at de har fået varerne retur fra kunden min pakke er blevet ombyttet med, og spørger om jeg vil have mine varer eller blot pengene retur. Jeg oplyser, at jeg gerne vil have mine penge retur, og vupti idag, dagen efter er mine penge kommer retur. Det er hamrende god service! Det er ikke sidste gang jeg sætter en ordre hos Envii.com

8. maj 2018

Hej Janni,

Beklager det meget sene svar – men vi synes bestemt vi skylder dig et KÆMPE tak..
Hvor er det bare dejligt du har tid og lyst til at bruge 5 min på at skrive det herinde – det sætter i utrolig stor pris på!

Som Rasmus og alle andre i Envii kundesevice sikkert har givet udtryk for, beklager vi selvfølgelig den uheldige oplevelse der skete til at starte med.
Vi er glade for du trods alt vender det til noget positivt.

Vi håber snart at se dig igen, i en af vores butikker eller på vores webshop

På vegne af hele Envii teamet, ønsker vi dig en dejlig sommer😊

God service og hurtig levering

Altid god service i butik og hurtig levering ved online bestilling.

29. marts 2018

Hej Sofie,

Mange tak for de fine ord - det sætter vi stor pris på.
Glæder os til at kunne hjælpe dig en anden god gang.

På vegne af hele Envii teamet

Karina - Envii kundeservice

Har endnu ikke haft nogle problemer

Har endnu ikke haft nogle problemer. Mine varer kommer altid efter højst et par dage, og ekspedienterne i Field's er enormt søde og hjælpsomme

17. marts 2018

Hej Melinda,

Tusind tak for din fine bedømmelse - det sætter vi stor pris på.
Vi glæder os til at hjælpe dig snart igen:)

På vegne af hele Envii Teamet - Karina Envii kundeservice:)

Succes hver gang

Jeg har nu handlet via dette firma 10+ gange og hver gang har været en succes. Pakken kom hurtigt og intet har været beskadiget. Tak for nogle gode handler.

6. marts 2018

Hej Freja,

Tusind tak for for de flotte ord og ikke mindst alle dine ordre på envii.com
Det betyder mere end du aner at du "gider" tage dig tiden til at gå in og lave en så flot anmeldelse.

Vi glæder os til at hjælpe dig med endnu flere ordre - du kan godt glæde dig, for snart kommer der mange fine ting i butikker samt web.

Rigtig god dag)

Mvh Karina Envii kundeservice samt resten af envii teamet:)

Lækre varer og hurtig levering

Jeg bestilte torsdag middag en striktrøje, og allerede fredag morgen havde jeg trøjen ved min dør. Hurtigt og nemt!
Man skal lede længe efter steder, hvor man har sin varer indenfor 24 timer! :)
Jeg handler uden tvivl ved Envii igen.

14. januar 2018

Hej Katja,

Tusind tak for din ordre og ikke mindst den meget flotte anmeldes.
Det betyder rigtig meget for os, når nogle ligefrem bruger tid på at lave en anmeldelse - og så sådan en fin en af slagsen;)

Vi glæder os til at kunne servicere dig igen - rigtig god dag:)

Mvh Karina Envii Kundeservice og resten af Envii teamet:)

God oplevelse og god service som altid

God oplevelse og god service som altid. Jeg elsker at shoppe hos Envii :-)

21. december 2017

Hej Marie,

Tusind tak for de søde ord - det sætter vi stor pris på:)
Vi elsker at servicere alle vores søde kunder:)

Rigtig glædelig jul og godt Nytår:)

Jeg bestilte to striktrøjer og en top torsdag aften inden Black Friday. Pakken blev afsendt fredag, og jeg modtog pakken lørdag.

Toppen skulle desværre sendes retur grundet den ikke klædte mig, men dette var nemt, da de har medfølgende returlabels med forudbetalt fragt. Jeg mangler nu kun at få en bekræftelse på, at de har modtaget returpakken og sat pengene ind på min konto, men dette regner jeg med også går som smurt. :)

4. december 2017

Hej Mia,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på:)
Hvis du sender en mail til enviicustomerservice@envii.com og oplyser dit ordrenummer, vil vi meget gerne være dig behjælpelig med at oplyse hvor langt din returpakke er i systemet.

Endnu engang tak og håber vi får glæden af at hjælpe dig en anden god gang:)

Mvh Karina Envii kundeservice:)

Virkelig nemt, hurtigt og billigt.

Rigtig fin kjole kom hjem til mig på under 24 timer!

18. november 2017

Hej Mette,
Tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på!
Håber vi får fornøjelsen af at give dig samme service en anden dag:)
Mvh Karina - Envii kundeservice

Stram bytteret

Jeg havde købt et par bukser med min datter i butikken, som hun fortrød. Da vi sjældent kommer til byen gik der 16 dage før vi byttede, 2 dage over hvad bonnen beskriver. Sjældent har jeg mødt så regelret et sted, der var ikke noget at gøre. Vi kunne ikke få pengene tilbage. Når de sælger busserne stadig i butikken fatter jeg ikke at de ikke vil være lidt mere kundevenlige!

29. april 2017

Fine varer, men..

Jeg har før handlet ved Envii uden problemer - fine varer og ok hurtig forsendelse.
Denne anmeldelse er dog baseret på min sidste købsoplevelse hos dem.
Da udsalget startede lige efter jul, bestilte jeg et par strikbluser. De blev sendt ok hurtigt, men da vi havde hentet pakken i gls-pakkeshoppen, og fik den åbnet, viste det sig at være de forkerte varer. Medsendte faktura osv var dog min (og på mine bestilte varer). Jeg sendte dem en mail og spurgte, hvad jeg skulle stille op med de forkerte varer, ligesom jeg oplyste de tilsendte varers produktnavne. Pr. mail sendte de en returmærkat (så vi dog ikke skulle betale for returfragt på de forkerte varer) og skrev, at "de ville sende mig mine varer, når de havde modtaget de forkerte retur." Vi tog igen til pakkeshoppen og sendte de forkerte varer retur. Herefter besvarede jeg mailen, hvori jeg skrev, at jeg sådan set ville forvente, de hurtigst muligt sendte mig de rigtige varer, idet jeg jo for længst havde betalt for dem. Der gik så næsten en uge, før jeg modtog svar retur (hvor man dog beklagede den lange ventetid), og heri stod, at de nu ville sende de rigtige varer. Os igen afsted til pakkeshoppen - og denne gang fik vi de rigtige varer.
Min kritik går lidt på 1. Når en kunde henvender sig, fordi de har fået de forkerte varer tilsendt, bør enhver butik afsende de rigtige varer med det samme - fremfor i det let skjulte at mistænkeliggøre kunden og meddele, at "vi sender dine varer, når vi har modtaget de forkerte" (det kommer lidt til at lyde som om, de lige skal tjekke først, om kunden nu taler sandt). Derudover er der det indlysende, at jeg jo havde betalt for de rigtige varer, allerede da de forkerte blev sendt afsted.
2. Som en lille ekstra service kunne man nok med fordel have sendt de rigtige varer direkte til vores hjem, idet vi pga. deres fejl allerede havde haft gentagne ture til pakkeshoppen.
Og 3. Den lange svartid på sidste mail (og den forholdsvis lange tid, det tog dem at sende de rigtige varer, EFTER de havde modtaget de forkerte varer) er ikke helt okay. Jeg ville i hvert fald gribe det anderledes an, hvis jeg havde en webshop.

26. januar 2017

Jeres butik i Bruuns galleri 🙌🏻

Fik den bedste service i jeres butik i Bruuns Galleri. Blev ekspederet af Pernille (kan jeg se ud fra bonen) og hun var meget hjælpsom og tålmodig! Endte med at købe for lidt over 1600,- og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der! God jul og thumbs up for denne medarbejder 👍🏻

20. december 2016

Rigtig godt!

Jeg bestilte min jakke tirsdag aften, og allerede torsdag kunne den afhentes. Jakken var ligesom jeg forestillede mig den og i god kvalitet. Super god service.

4. november 2016