Enotria Travel & ReizeninItalie.nl Anmeldelser

1.098
TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgeste... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning. Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis. Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafha... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In korte tijd een fantastische reis samengesteld. We zijn vaste klanten sinds enige decennia, en zijn uitermate tevreden met hun service en kunde !

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een heerlijke week hebben we mogen beleven in Villa Palmetto, een mooi huis met een geweldige ligging! Het huis was schoon, royaal en leuk ingericht. De tuin met zwembad was een droo... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Feriehus
  3. Ferieudlejning

Skrevet af virksomheden

Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.098)

42 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

onze vakantie ervaring

Een goed verzorgde reis met prima accomodaties.
We hebben het prima naar onze zin gehad.
De autoverhuur via "maggiore" was niet het niveau dat Enotria waardig is

vr.gr. Agnes en Ad

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie ervaringen rijker na weekje Val di Sole

We hadden vrij laat een verzoek gedaan voor de actieve reis in Val di Sole. Snel kregen we een bevestiging dat het allemaal was gelukt met een mooi digitaal overzicht van ale activiteiten en routebeschrijvingen. We verbleven in Maso Fior di Bosco, een prachtig opgeknapt hotel met gastvrije eigenaren en heerlijk eten. Val di Sole is een mooi dal, met voor elk wat wils. Naast het aangeboden programma zijn we nog met een kabelbaan naar 3000 meter hoogte gegaan en hebben in het dal Val di Sole gepicknickt aan de rivier.

Goedendag

Goedendag, we hebben weer genoten van de prachtige accommodaties die jullie ons hebben geadviseerd .
Bedankt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De mensen van Enotria hebben ons…

De mensen van Enotria hebben ons uitstekend geholpen toen onze vluchten geannuleerd werden. Zij hebben veel moeite gedaan om alternatieve vluchten voor ons te vinden en te boeken.
Zij hebben een mooi huis voor ons gevonden en toen op het laatste moment onze vluchten weer gewijzigd werden ook voor een onderkomen voor de laatste nacht gezorgd.

11. november 2021

Wat een geluk!

Wat een geluk!
We wilden september jl. een reis naar Calabrië organiseren en stuitten bij toeval op Enotria. Vanaf het eerste contact ervoeren we dat ze deskundige, en op eigen ervaringen gebaseerde adviezen geven. De adviezen kwamen snel tot stand, pro's en contra's over accommodaties en plekken werden open gedeeld en men snapte goed wat onze bedoeling was. De communicatie verliep met verschillende mensen steeds heel plezierig: vriendelijk, professioneel en betrokken. Zelfs toen zich tijdens onze reis, nb op zondag, een probleem voordeed, stond Enotria onmiddellijk klaar om te helpen zonder enig gemor. Kortom, wat een geluk dat we Enotria hebben gevonden en geboekt. We gaan voor een volgende keer, want dit hebben we ook wel eens heel anders meegemaakt.

11. november 2021

Huttentocht Dolomieten zomer 2021

In de zomer van 2021 heb ik samen met mijn kinderen (j16 en m15) een huttentocht in de Dolomieten gemaakt. Het was fantastisch: de samenstelling, de accommodatie, de variatie in reis en landschap, de vriendelijk- en gastvrijheid die we overal aantroffen. Ook de service van Enotria travel sprak tot de verbeelding: rechtstreeks en persoonlijk contact, zeer behulpzaam. We gaan zeker vaker met deze organisatie en ook naar de bergen.

6. september 2021

Herfstvakantie in Calabria

Dank voor de goede zorgen en begeleiding ! Ook de accommodaties waren top, ieder natuurlijk haar eigen charmes ! Wederom een prettige en goede vakantie gehad in Calabria door de persoonlijke "touch" van Enotria !

27. oktober 2020

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.