Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Netsalg El&VVS ApS. blev stiftet d. 1/1/2001, og sælger i dag til private, firmaer og offentlige virksomheder til konkurrencedygtige priser.
Søndergårdsvej 44, 4640, Faxe, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Dagens billigste pris på nettet, men leveringstiden ">8 arbejdsdage" er lige til den stive side for en standard Damixa-dims. Konklusion: Vær ude i god tid, så kan du spare (i mit tilfælde) i størrelsesorden 10% i forhold til at handle hos en konkurrent med varen plukkeklar på eget lager.
Edit 07.04.2026
Tak for feedback. Det skal retfærdigvis nævnes, at den bestilte vare blev meldt klar til afhentning i pakkeshop blot tre dage efter bestilling, hvilket er rigeligt inden for skiven. :-j

Besvarelse fra Elvvs.dk
Klart anbefalings værdig sted at handle. Har handlet der en del gange både privat og erhverv.
Aldrig har der været en finger og sætte på noget🤗

Besvarelse fra Elvvs.dk
Hurtig levering. Varen ok og klar til brug.
Har brugt jeres service op ril et par gang. Super godt

Besvarelse fra Elvvs.dk
Bestiller d. 11/3 en vare ordrenr. 2026791984 som der står leveres på 3-5 dage.
D. 19/3 kontakter jeg dem via deres kontaktformular system. vedr. status.
D. 20/3 kommer der tracking# som GLS ikke genkender samme dag. Heller ikke d. 21/3 , 22/3 eller 23/3.
D. 23/3 kontakter jeg dem via deres formular igen. Og har d. 27/3 ikke hørt fra dem. På trods af at jeg beder dem annullere ordren, da tracking som her d. 27/3 = 16 dage efter bestilling, stadig ikke findes hos GLS.
Firmaet har trukket pengene på min konto, så hold jer fra det fuskerfirma.😡

Besvarelse fra Elvvs.dk
havde lidt svært ved at finde nogle produkter men ellers en go side, med stort udvalg

Besvarelse fra Elvvs.dk
Nem og hurtig handel kan ikke være bedre

Besvarelse fra Elvvs.dk
Virkelig underlig oplevelse. Bestiller en vare, der står på hjemmesiden, at det tager 1-3 dage, og mere end en uge efter, har jeg stadig ikke hørt noget. Deres chatfunktion er ualmindelig dårlig, bliver så telefonisk lovet tilbagemelding inden dagen er omme, men intet sker. Er der en fysisk butik, man kan tage ned til? Håber at komme i kontakt med dem her, for andet er da en joke. PS! Har ydermere set den samme vare billigere andre steder, så nu ved jeg ikke, hvordan jeg kan afbestille hos elvvs, da det helt sikkert heller ikke virker.

God hjælp pr tlf/mail.
Men lang leveringstid (14 dage), på trods af at i skriver 1 - 3 dage

Besvarelse fra Elvvs.dk
Har lige bestilt og det gik nemt og smertefrit. Nu venter jeg på mine varer som sikkert kommer i løbet af få dage <3 Tak for jer

Besvarelse fra Elvvs.dk
Virksomheden hæver beløbet men sender ikke varerne. Jeg har nu ventet 14 dage på at modtage mine varer. De er endnu ikke afsendt.
Nemt og smidigt ..... nu afventer vi bare varen. Lad os håbe, at det går lige så smidigt.

Besvarelse fra Elvvs.dk
Ingen problemer med hverken bestilling og levering - det kan godt få 5 stjerner herfra.
Chat-funktionen... wow - den er til gengæld næsten ikke-eksisterende. Langsom responstid, korte ubrugelige svar, ingen kundeservice, men blot en stort set død chat. 0 stjerner herfra til kundeservice.

Besvarelse fra Elvvs.dk
Det var nemt at finde den vare jeg søgte.