Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er glade for de gode priser og den nemme bestillingsproces. Mange fremhæver, hvor overskuelig hjemmesiden er, og hvor let det er at finde de ønskede varer samt at rette i indkøbskurven. Folk sætter pris på det store udvalg af produkter og den detaljerede information, der hjælper dem med at træffe de rigtige valg. Dog var nogle utilfredse med leveringstiderne, som i visse tilfælde var længere end forventet, eller hvor den lovede leveringstid ikke blev overholdt. Enkelte oplevede også, at de modtog afvigelser fra den bestilte vare, eller at varer var beskadigede ved ankomst. Der var også kommentarer om manglende sorteringsmuligheder på hjemmesiden og behov for bedre produktbeskrivelser med flere billeder.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkt. Nogle kunder roser et godt udvalg af produkter, gode priser og... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordrer. Mens nogle kunder fandt bestillingsprocessen nem og... Se mere

Website

Anmeldere fremhæver positive aspekter af websitet. Kunder roser den nemme navigation, det store udvalg og den... Se mere

Delivery service

Kunder deler tvetydige meninger om leveringsservice. Mens nogle forbrugere roser hurtig levering og nem... Se mere

Price

Forbrugere finder priserne positive. Mange fremhæver, at de kan finde et stort udvalg af varer til rimelige,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg bestilte to håndvaskarmaturer fra Grohe, hvor leveringstiden stod til normalt>16 dage på lagervarer, hvilket vi havde tid til at vente på. Da jeg i start/midt januar skriver til dem, hvornår je... Se mere

Fin hjemmeside med fine priser. dog mangler der nogle sorterings muligheder når man søger efter de varer man leder efter

Hurtigt og nemt og billigt, men skulle de have den sidste stjerne, så skulle deres beskrivelser være en smule bedrer😉

1. nr. 53 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 24 af de 26 bedste virksomheder i Badeværelsesrenovering
  3. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Butik med elartikler
  4. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Leverandør af elpærer
  5. nr. 35 af de 38 bedste virksomheder i Lampeforretning
  6. nr. 33 af de 33 bedste virksomheder i VVS-installatør

Netsalg El&VVS ApS. blev stiftet d. 1/1/2001, og sælger i dag til private, firmaer og offentlige virksomheder til konkurrencedygtige priser.

4,0

God

12 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

fin service og god hjemmeside

Hej Per

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores service og hjemmeside – det sætter vi stor pris på.

Netsalg El & VVS

Billigste netpris d.d. – leveringstid i den tunge ende

Dagens billigste pris på nettet, men leveringstiden ">8 arbejdsdage" er lige til den stive side for en standard Damixa-dims. Konklusion: Vær ude i god tid, så kan du spare (i mit tilfælde) i størrelsesorden 10% i forhold til at handle hos en konkurrent med varen plukkeklar på eget lager.

Edit 07.04.2026

Tak for feedback. Det skal retfærdigvis nævnes, at den bestilte vare blev meldt klar til afhentning i pakkeshop blot tre dage efter bestilling, hvilket er rigeligt inden for skiven. :-j

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback 😊

Dejligt at høre, at du fandt en god pris hos os – det arbejder vi målrettet på hver dag.

Du har helt ret i, at leveringstiden i nogle tilfælde kan være længere, især på varer der ikke ligger på eget lager, men bestilles hjem fra leverandør. Vi forsøger altid at være så tydelige som muligt omkring leveringstiden, så man kan planlægge derefter – som du også selv nævner.

Tak fordi du handler hos os og deler din oplevelse.

Netsalg El & VVS

Klart anbefalings værdig sted at…

Klart anbefalings værdig sted at handle. Har handlet der en del gange både privat og erhverv.
Aldrig har der været en finger og sætte på noget🤗

Hej Jeppe

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du både privat og erhvervsmæssigt har haft gode oplevelser hos os – og at alt har fungeret som det skal hver gang.

Tak for din tillid og anbefaling 🤗

Netsalg El & VVS

Hurtig levering. Varen ok og klar til brug.
Har brugt jeres service op ril et par gang. Super godt

18. marts 2026

Hej Jannik

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og varen – og at du har haft gode oplevelser hos os flere gange. Det sætter vi stor pris på.

Fuskerfirma

Bestiller d. 11/3 en vare ordrenr. 2026791984 som der står leveres på 3-5 dage.

D. 19/3 kontakter jeg dem via deres kontaktformular system. vedr. status.

D. 20/3 kommer der tracking# som GLS ikke genkender samme dag. Heller ikke d. 21/3 , 22/3 eller 23/3.

D. 23/3 kontakter jeg dem via deres formular igen. Og har d. 27/3 ikke hørt fra dem. På trods af at jeg beder dem annullere ordren, da tracking som her d. 27/3 = 16 dage efter bestilling, stadig ikke findes hos GLS.

Firmaet har trukket pengene på min konto, så hold jer fra det fuskerfirma.😡

Hej Morten

Tak for din anmeldelse – og vi er selvfølgelig kede af at høre om din oplevelse.

Vi vil gerne understrege, at vi er en E-mærket webshop og på ingen måde lever af at snyde vores kunder. Vi går meget op i at levere en ordentlig service og følge gældende regler.

Din ordre er afsendt med GLS og den er leveret.

Vi beklager også, hvis du ikke har fået svar hurtigt nok på dine henvendelser – det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi vil meget gerne hjælpe med at få afklaret sagen hurtigst muligt, så du er velkommen til at kontakte os igen med dit ordrenummer, så vi kan følge op med det samme.

Netsalg El & VVS

havde lidt svært ved at finde nogle…

havde lidt svært ved at finde nogle produkter men ellers en go side, med stort udvalg

Hej Bjørn

Tak for din anmeldelse 😊

Tak for din feedback – vi arbejder løbende på at gøre det endnu nemmere at finde de rigtige produkter. Dejligt at høre, at du ellers oplever siden som god og med et stort udvalg.

Hurtig levering 👏

Hej Kim

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering – det sætter vi stor pris på 👏

Virkelig underlig oplevelse

Virkelig underlig oplevelse. Bestiller en vare, der står på hjemmesiden, at det tager 1-3 dage, og mere end en uge efter, har jeg stadig ikke hørt noget. Deres chatfunktion er ualmindelig dårlig, bliver så telefonisk lovet tilbagemelding inden dagen er omme, men intet sker. Er der en fysisk butik, man kan tage ned til? Håber at komme i kontakt med dem her, for andet er da en joke. PS! Har ydermere set den samme vare billigere andre steder, så nu ved jeg ikke, hvordan jeg kan afbestille hos elvvs, da det helt sikkert heller ikke virker.

26. marts 2026

Hej Martin

Tak for din anmeldelse – og vi er kede af at høre om din oplevelse.

Den vare, du har bestilt, er desværre i restordre, hvilket er årsagen til den længere leveringstid. Du har også haft korrespondance med vores kundeservice omkring dette, men vi beklager, hvis det ikke har været tydeligt eller tilfredsstillende kommunikeret.

Vi forstår godt din frustration i forhold til både leveringstid og manglende tilbagemelding – det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du ønsker at annullere din ordre, så sørger vi naturligvis for at hjælpe dig hurtigt videre.

Netsalg El & VVS

Nem at finde varen jeg søgte

26. marts 2026

Hej Peter

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du nemt fandt den vare, du søgte – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

God hjælp pr tlf/mail.

God hjælp pr tlf/mail.
Men lang leveringstid (14 dage), på trods af at i skriver 1 - 3 dage

24. marts 2026

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du har fået god hjælp via telefon og mail – det sætter vi stor pris på.

Vi beklager den længere leveringstid. I nogle tilfælde kan varer være i restordre eller skulle bestilles hjem fra leverandør, hvilket kan give længere levering end de angivne 1–3 dage. Vi arbejder løbende på at gøre leveringstiderne endnu mere tydelige.

Tak for din tålmodighed og din feedback.

Netsalg El & VVS

Har lige bestilt og det gik nemt og…

Har lige bestilt og det gik nemt og smertefrit. Nu venter jeg på mine varer som sikkert kommer i løbet af få dage <3 Tak for jer

25. marts 2026

Hej Yvonne

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at bestillingen gik nemt og smertefrit – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi arbejder på at få dine varer afsted hurtigst muligt, og du vil modtage besked, så snart de er sendt.

Nemt og smidigt ....

Nemt og smidigt ..... nu afventer vi bare varen. Lad os håbe, at det går lige så smidigt.

23. marts 2026

Hej Allan

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at bestillingen var nem og smidig. Vi gør vores bedste for, at leveringen også forløber lige så problemfrit.

Du modtager besked, så snart din ordre er afsendt.

Nem og overskuelig hjemmeside

23. marts 2026

Hej Bo

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du oplever vores hjemmeside som nem og overskuelig – det er lige præcis det, vi arbejder for.

Chatfunktionen...

Ingen problemer med hverken bestilling og levering - det kan godt få 5 stjerner herfra.
Chat-funktionen... wow - den er til gengæld næsten ikke-eksisterende. Langsom responstid, korte ubrugelige svar, ingen kundeservice, men blot en stort set død chat. 0 stjerner herfra til kundeservice.

20. marts 2026

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback 😊

Det glæder os at høre, at både bestilling og levering har fungeret som det skal – det sætter vi stor pris på.

Du har dog helt ret i forhold til chatfunktionen. Vi har testet en ny chat-løsning, som desværre ikke levede op til vores forventninger, og derfor har vi valgt at tage den af igen. Vi har nu igen medarbejdere til at håndtere chatten, så du fremover får en langt bedre og mere personlig service.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det hjælper os med at blive bedre.

nem bestillings på hjemmeside

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du oplevede bestillingen på hjemmesiden som nem – det er lige præcis det, vi arbejder for.

Netsalg El & VVS

Det var nemt at finde den vare jeg…

Det var nemt at finde den vare jeg søgte.

Hej Gurli

Fin oplevelse dejlig hjemmeside

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du har haft en fin oplevelse og synes godt om vores hjemmeside.