Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er glade for de gode priser og den nemme bestillingsproces. Mange fremhæver, hvor overskuelig hjemmesiden er, og hvor let det er at finde de ønskede varer samt at rette i indkøbskurven. Folk sætter pris på det store udvalg af produkter og den detaljerede information, der hjælper dem med at træffe de rigtige valg. Dog var nogle utilfredse med leveringstiderne, som i visse tilfælde var længere end forventet, eller hvor den lovede leveringstid ikke blev overholdt. Enkelte oplevede også, at de modtog afvigelser fra den bestilte vare, eller at varer var beskadigede ved ankomst. Der var også kommentarer om manglende sorteringsmuligheder på hjemmesiden og behov for bedre produktbeskrivelser med flere billeder.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkt. Nogle kunder roser et godt udvalg af produkter, gode priser og... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordrer. Mens nogle kunder fandt bestillingsprocessen nem og... Se mere

Website

Anmeldere fremhæver positive aspekter af websitet. Kunder roser den nemme navigation, det store udvalg og den... Se mere

Delivery service

Kunder deler tvetydige meninger om leveringsservice. Mens nogle forbrugere roser hurtig levering og nem... Se mere

Price

Forbrugere finder priserne positive. Mange fremhæver, at de kan finde et stort udvalg af varer til rimelige,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Dagens billigste pris på nettet, men leveringstiden ">8 arbejdsdage" er lige til den stive side for en standard Damixa-dims. Konklusion: Vær ude i god tid, så kan du spare (i mit tilfælde) i størr... Se mere

Jeg bestilte to håndvaskarmaturer fra Grohe, hvor leveringstiden stod til normalt>16 dage på lagervarer, hvilket vi havde tid til at vente på. Da jeg i start/midt januar skriver til dem, hvornår je... Se mere

Fin hjemmeside med fine priser. dog mangler der nogle sorterings muligheder når man søger efter de varer man leder efter

Hurtigt og nemt og billigt, men skulle de have den sidste stjerne, så skulle deres beskrivelser være en smule bedrer😉

1. nr. 53 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 24 af de 26 bedste virksomheder i Badeværelsesrenovering
  3. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Butik med elartikler
  4. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Leverandør af elpærer
  5. nr. 35 af de 38 bedste virksomheder i Lampeforretning
  6. nr. 33 af de 33 bedste virksomheder i VVS-installatør

Netsalg El&VVS ApS. blev stiftet d. 1/1/2001, og sælger i dag til private, firmaer og offentlige virksomheder til konkurrencedygtige priser.

4,0

God

12 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Hurtigt og billingt

6. april 2026

Kære Helle

Tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre 😊

Det er skønt, at du oplever både hurtig levering og gode priser – det er netop det, vi arbejder for hver dag.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Netsalg el & vvs

Nemt og overskudeligt hjemmeside

6. april 2026

Kære Niels

Tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre 😊

Det betyder meget for os, at du oplever hjemmesiden som nem og overskuelig – det er noget, vi hele tiden arbejder på at forbedre.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Netsalg el & vvs

Har ikke modtaget varen endnu er lige…

Har ikke modtaget varen endnu er lige bestilt, men bestilling var nem

5. april 2026

Hej Ole

Tak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for at høre, at bestillingen var nem og ligetil. Din ordre er netop oprettet, og vi arbejder på at få den afsted hurtigst muligt. Du vil modtage besked, så snart den er sendt.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din levering.

Har kun bestilt

Har kun bestilt, men ikke modtaget endnu, så kan kun bedømme selve købsoplevelsen.
Jeg synes, det er rigtig fint med mange varer, men det kunne godt være flere billeder på varerne, så man ved, om det er det rigtige, man køber. Fx Fuga afbrydere og dæksler.

Hej Mette

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du har haft en god købsoplevelse, og tak for din feedback omkring produktbilleder – den er meget værdifuld for os. Du har helt ret i, at især produkter som Fuga afbrydere og dæksler kan kræve flere billeder, så man er helt sikker på at vælge det rigtige. Det er noget, vi løbende arbejder på at forbedre.

Vi håber, du bliver glad for dine varer, når de når frem. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om et produkt – vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning.

hurtig og enkelt gennemført

hurtig og enkelt gennemført

Hej Solveig

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at det var en hurtig og enkel oplevelse – det er præcis det, vi stræber efter.

udvalg

udvalg, priser og leveringstid til UG

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at både udvalg, priser og leveringstid lever op til topkarakter – det sætter vi stor pris på.

Netsalg El & VVS

Havde det jeg skulle bruge

3. april 2026

Hej Per

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du fandt det, du skulle bruge – det er lige præcis det, vi gerne vil opnå.

Nem navigerbar hjemmeside

Nem navigerbar hjemmeside. Problemfri bestilling og betaling.

3. april 2026

Hej Jan

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at du oplever vores hjemmeside som nem at navigere, og at bestilling og betaling forløb problemfrit.

Netsalg El & VVS

Der er ikke så meget at sige nemt og…

Der er ikke så meget at sige nemt og ligetil.

2. april 2026

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at det var nemt og ligetil – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Netsalg El & VVS

Har ikke modtaget mine varer nu

Har ikke modtaget mine varer nu, 12 dage efter bestilling og betaling. En henvendelse gav en sludder for en sladder, jeg har intet hørt fra GLS. Supporten oplyste ikke et GLS-nummer. Normalt skal afsender efterlyse en ikke modtaget bestilling.

2. april 2026

Hej Finn

Tak for din anmeldelse – og vi er kede af din oplevelse.

Den stikprop, du har bestilt, er desværre i restordre hos producenten og forventes først på lager igen sidst i april. Af samme grund har vi heller ikke hævet beløbet for din ordre. Produktet er også angivet med længere leveringstid på hjemmesiden.

Vi beklager, hvis dette ikke har været tydeligt nok, og at du har fået en utilfredsstillende oplevelse med vores support – det er ikke den standard, vi ønsker at levere.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at annullere ordren, eller hvis vi skal finde en alternativ løsning til dig.

Netsalg El & VVS

Det var nemt at finde rundt på…

Det var nemt at finde rundt på hjemmesiden, nu glæder jeg mig til varene kommer.
Har tidligere købt stik her fra, så ved det er gode varer

1. april 2026

Hej Irene

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at det var nemt at finde rundt på hjemmesiden, og tusind tak for din tillid – det sætter vi stor pris på.

Vi håber, du bliver lige så glad for dine nye varer, når de ankommer.

ELENDIG KUNDESERVICE og LANG LEVERINGSTID

Købte en række EL artikler hvorved leveringstid var 1-3 dage ifølge hjemmeside. Efter et utal af beskeder, opkald og manglende respons fra ELvvs ende der med at gå 7 hverdage før jeg modtog kun dele af min anmodet ordre.

Snakkede med Per fra kundeservice som sagde at han ville vende tilbage samme dag. Det gjorde han ikke.
Elendig kundeoplevelse og modtog ej en undskyldning.

HVIS DU GERNE VIL BLIVE SKUFFET SÅ KØB FRA ELVVS

19. februar 2026

Hej Samuel

Tak for din anmeldelse – og vi er kede af at høre om din oplevelse.

Vi har skrevet til dig via den henvendelse, du selv har sendt til os, men vi har desværre aldrig modtaget svar retur. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, så snart vi hører fra dig igen, så vi kan få løst sagen bedst muligt.

Vi beklager forløbet og den manglende oplevelse af opfølgning – det er ikke den standard, vi ønsker at levere.

Netsalg El & VVS

Smadrede pærer og dårlig service

Havde bestilt 4 pærer, som Elvvs valgte at sende i en kuvert (?!) hvilket resulterede i at alle kasser og 2 pærer var smadret til atomer da pakken kom frem. Da vi skrev til dem om situationen på mail fik vi intet svar. Godt vi ikke havde købt noget dyrt. Elendig valg af emballage og elendig service. Ville give 0 stjerne hvis jeg kunne. Jeg køber mine pærer et andet sted.

15. marts 2026

Nem bestilling og hurtig bekræftelse

31. marts 2026

Hej Bjarne

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at bestillingen var nem, og at du hurtigt modtog bekræftelse – det er vigtigt for os, at det hele fungerer smidigt.

Ikke eksisterende kundeservice

Jeg bestilte en liner til min pool, hvor varen stod som på lager med levering inden for 3 hverdage.

I ordrebekræftelsen står der, at man ikke modtager track & trace, og at man i stedet skal udfylde en formular, hvis varen ikke dukker op.

Nu er der gået 7 dage, og jeg har stadig ikke modtaget min vare. Jeg har både udfyldt deres formular og skrevet direkte til dem – uden nogen form for svar.

Det har betydet, at jeg har været nødt til at aflyse min poolmand, og samtidig er pengene allerede trukket, så jeg ikke bare kan bestille en ny vare et andet sted.

Meget frustrerende oplevelse og en kundeservice, der ikke eksisterer.
Pas på med at handle hos dette firma.

31. marts 2026

Jeg har modtaget et andet produkt end det, jeg bestilte

Jeg bestilte Philips Master PL-T 4-pin kompaktrør, men fik først 2-pin pærer af mærket "Patron" – ikke det produkt eller mærke, jeg bestilte. Jeg påpegede begge dele over for kundeservice, som skrev, at de ville sende nye pærer. Jeg modtog nye 4-pin pærer, men stadig "Patron" og ikke Philips, og de er også større end mine gamle Philips-pærer.

Det er helt uacceptabelt, at de på deres hjemmeside skriver "Fabrikant: Philips", når de i virkeligheden sender et andet mærke.

Jeg giver 2 stjerner, fordi de trods alt sendte nye pærer, selvom det stadig ikke er Philips. Hele processen var besværlig: Det var ikke nok at skrive til kundeservice – jeg skulle også udfylde en reklamationsformular, selvom det jo ikke var en reklamation.

Meget rodet firma

Opdatering: nu er det angiveligt danske fragtmand som skulle have smidt dele af min ordre væk. De bliver gang på gang fanget i egne løgne når jeg kontakter dem, nye forklaringer hver gang.
——————
Meget rodet firma, der ikke overholder deres egne aftaler, gang på gang! Når dette påpeges over for firmaet for man et flabet, ubehageligt svar retur…
Kundeservice virker ikke til at være noget firmaet kender til.

Kære Sebastian.

Vi beklager hvis du finder din levering rodet - kan se du har været i kontakt med vores kundeservice som har givet dig svar på henvenelser og spørgsmål.

Kan også se at din ordre er leveret fuldt. Vi ønsker dig en god mandag.

Netsalg El & VVS

Altid nemt og hurtigt at finde ens…

Altid nemt og hurtigt at finde ens materialer

Hej Martin

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at det altid er nemt og hurtigt at finde de materialer, du skal bruge – det sætter vi stor pris på.

Det var meget fint

Det var meget fint

20. marts 2026

Hej Erik

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at det var en god oplevelse.