Dagens billigste pris på nettet, men leveringstiden ">8 arbejdsdage" er lige til den stive side for en standard Damixa-dims. Konklusion: Vær ude i god tid, så kan du spare (i mit tilfælde) i størr... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Netsalg El&VVS ApS. blev stiftet d. 1/1/2001, og sælger i dag til private, firmaer og offentlige virksomheder til konkurrencedygtige priser.
Søndergårdsvej 44, 4640, Faxe, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Har ikke modtaget varen endnu er lige bestilt, men bestilling var nem

Besvarelse fra Elvvs.dk
Har kun bestilt, men ikke modtaget endnu, så kan kun bedømme selve købsoplevelsen.
Jeg synes, det er rigtig fint med mange varer, men det kunne godt være flere billeder på varerne, så man ved, om det er det rigtige, man køber. Fx Fuga afbrydere og dæksler.

Besvarelse fra Elvvs.dk
Nem navigerbar hjemmeside. Problemfri bestilling og betaling.

Besvarelse fra Elvvs.dk
Der er ikke så meget at sige nemt og ligetil.

Besvarelse fra Elvvs.dk
Har ikke modtaget mine varer nu, 12 dage efter bestilling og betaling. En henvendelse gav en sludder for en sladder, jeg har intet hørt fra GLS. Supporten oplyste ikke et GLS-nummer. Normalt skal afsender efterlyse en ikke modtaget bestilling.

Besvarelse fra Elvvs.dk
Det var nemt at finde rundt på hjemmesiden, nu glæder jeg mig til varene kommer.
Har tidligere købt stik her fra, så ved det er gode varer

Besvarelse fra Elvvs.dk
Købte en række EL artikler hvorved leveringstid var 1-3 dage ifølge hjemmeside. Efter et utal af beskeder, opkald og manglende respons fra ELvvs ende der med at gå 7 hverdage før jeg modtog kun dele af min anmodet ordre.
Snakkede med Per fra kundeservice som sagde at han ville vende tilbage samme dag. Det gjorde han ikke.
Elendig kundeoplevelse og modtog ej en undskyldning.
HVIS DU GERNE VIL BLIVE SKUFFET SÅ KØB FRA ELVVS

Besvarelse fra Elvvs.dk
Havde bestilt 4 pærer, som Elvvs valgte at sende i en kuvert (?!) hvilket resulterede i at alle kasser og 2 pærer var smadret til atomer da pakken kom frem. Da vi skrev til dem om situationen på mail fik vi intet svar. Godt vi ikke havde købt noget dyrt. Elendig valg af emballage og elendig service. Ville give 0 stjerne hvis jeg kunne. Jeg køber mine pærer et andet sted.
Jeg bestilte en liner til min pool, hvor varen stod som på lager med levering inden for 3 hverdage.
I ordrebekræftelsen står der, at man ikke modtager track & trace, og at man i stedet skal udfylde en formular, hvis varen ikke dukker op.
Nu er der gået 7 dage, og jeg har stadig ikke modtaget min vare. Jeg har både udfyldt deres formular og skrevet direkte til dem – uden nogen form for svar.
Det har betydet, at jeg har været nødt til at aflyse min poolmand, og samtidig er pengene allerede trukket, så jeg ikke bare kan bestille en ny vare et andet sted.
Meget frustrerende oplevelse og en kundeservice, der ikke eksisterer.
Pas på med at handle hos dette firma.
Jeg bestilte Philips Master PL-T 4-pin kompaktrør, men fik først 2-pin pærer af mærket "Patron" – ikke det produkt eller mærke, jeg bestilte. Jeg påpegede begge dele over for kundeservice, som skrev, at de ville sende nye pærer. Jeg modtog nye 4-pin pærer, men stadig "Patron" og ikke Philips, og de er også større end mine gamle Philips-pærer.
Det er helt uacceptabelt, at de på deres hjemmeside skriver "Fabrikant: Philips", når de i virkeligheden sender et andet mærke.
Jeg giver 2 stjerner, fordi de trods alt sendte nye pærer, selvom det stadig ikke er Philips. Hele processen var besværlig: Det var ikke nok at skrive til kundeservice – jeg skulle også udfylde en reklamationsformular, selvom det jo ikke var en reklamation.
Opdatering: nu er det angiveligt danske fragtmand som skulle have smidt dele af min ordre væk. De bliver gang på gang fanget i egne løgne når jeg kontakter dem, nye forklaringer hver gang.
——————
Meget rodet firma, der ikke overholder deres egne aftaler, gang på gang! Når dette påpeges over for firmaet for man et flabet, ubehageligt svar retur…
Kundeservice virker ikke til at være noget firmaet kender til.

Besvarelse fra Elvvs.dk
Altid nemt og hurtigt at finde ens materialer