Dagens billigste pris på nettet, men leveringstiden ">8 arbejdsdage" er lige til den stive side for en standard Damixa-dims. Konklusion: Vær ude i god tid, så kan du spare (i mit tilfælde) i størr... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Netsalg El&VVS ApS. blev stiftet d. 1/1/2001, og sælger i dag til private, firmaer og offentlige virksomheder til konkurrencedygtige priser.
Søndergårdsvej 44, 4640, Faxe, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Havde bestilt en ordre på runde lysstofrør, stod de havde mange på lager, ved modtagelse var der lagt en seddel hvorpå der stod (2. stk. i restordre, eftersendes efter påske) da de stadig ikke er modtaget, har vi forsøgt af kontakte Netsalg El og vvs på telefon 3. gange uden held, og sendt 2 mail som vi får ikke får svar på, SÅ LAD VÆRE MED AT LIGGE ORDRE VED NETSALG OG VVS

Besvarelse fra Elvvs.dk
Kunne finde det hele et sted til en rimelig pris, det kan os vestjyder godt li

Besvarelse fra Elvvs.dk
Nemt at finde rundt på hjemmesiden, rimelige priser

Besvarelse fra Elvvs.dk
Dårlig service vedr. reklamation..
Jeg modtog en pakke, bestående af flere kasser, samlet med tape og bobleplast, d. 9/4 mens jeg var på arbejde.
Jeg har ikke haft tid til at åbne for pakken før d. 15/4 om eftermiddagen, og opdager straks, at gruppetavlen som jeg har bestilt er skadet, det ser ud som at nogen har stået på bagbeklædeningen, som er knækket.
Jeg sender en reklamation til Elvvs.dk d. 16/4, og får så svar i dag, at det er for sent at reklamere da der er gået 12 dage.
Sidste gang jeg handler i den netbutik, og vil da anbefale mine kollgaer det samme.

Besvarelse fra Elvvs.dk
Hurtigt og nemt og billigt, men skulle de have den sidste stjerne, så skulle deres beskrivelser være en smule bedrer😉

Besvarelse fra Elvvs.dk
Jeg vil gerne advare andre mod denne virksomhed.
Vedrørende faktura nr. 606244 modtog jeg en vare med fejl. Jeg fik tilsendt en retursedel og sendte varen retur som anvist. Desværre har jeg aldrig fået mine penge tilbage, selvom jeg har rykket for det flere gange uden held.
Det er en meget frustrerende oplevelse, og jeg kan derfor ikke anbefale dette firma. Hold jer langt væk :-(
Hurtig og nemt at finde vare samt bestille

Besvarelse fra Elvvs.dk
2 leveringer fejler. Første er i limbo pga restordre, ingen opdatering og til sidst kommer delene, men mangler flere vare og ingen svar eller få oplysninger om hvornår og hvis jeg får dem. 2nd levering mangler 2 vare, og igen er det svært at få en løsning, men chatten fikser det dog og levering sker dagen efter. Jeg mangler stadig vare, men intet sker og deres telefon service lukker ned for spørgsmål om ordre, nok af en grund.

Besvarelse fra Elvvs.dk
En perfekt hjemmeside, nemt at bestille varer.
Og perfekt betjening -kan kun anbefales.

Besvarelse fra Elvvs.dk
Skandale, bestiller en håndbruser 4/4, med 1-3 dages leveringstid, 11/4 skiver jeg første gang om en status på min ordre, intet svar, skriver igen 16/4, intet svar.
Sender så en besked om annullering d. 19/4, der kommer et svar på 1 minut.
Svar: helt Ok, hermed slettet
Kæmpe skandale

Besvarelse fra Elvvs.dk
Jeg havde købt en 400w kviksølv lampe som desværre var defekt. Lavede en reklamation om formiddagen og om eftermiddagen fik jeg besked om at beløbet blev tilbageført. Kan man få mere seriøst firma?