Den sidste stjerne mangler, fordi der var lidt forvirring vedrørende leveringstiden. Først fik jeg en mail med en dato, en til to dage senere kom der en mail med en ny leveringstid (hvilket er en... Se mere

eLounge har et stort udvalg af titler, både skøn og faglitteratur og der leveres altid som aftalt. God, hurtig og hjælpsom feedback på deres email kundeservice. Det er dog værd at undesøge om titlen k... Se mere

Jeg har ikke haft den bedste oplevelse ved at handle med elounge denne gang. De sendte den forkerte bog og efter meget skriveri frem og tilbage sendte de den rigtige efter ikke mindre end 2 måneders v... Se mere

Bestilte 2 bøger til julegave - bog nr. 2 havde forventet lev. tid få dage før jul, så jeg ønskede samlet levering. Fik mail fra eLounge om at jeg kunne splitte levering for levering af bøgerne i 2 f... Se mere

1. Boghandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

eLounge – billige bøger leveret til din dør! eLounge internet boghandel leverer romaner, fagbøger, studiebøger, rejsebøger, kogebøger, erhversbøger m.m. på både dansk, engelsk, tysk, spansk osv. Vi har over 3.000.000 gode og billige bøger.

4,0

God

Hurtigt og troværdigt

E-lounge er hurtige og sikker i deres håndtering af mine bestillinger. Dette var ikke mit første køb hos E-lounge, og bestemt ikke mit sidste. Det er billigt og jeg er altid tilfreds med deres service. :)

18. december 2012

Nemt og billigt...

Jeg handler tit gennem Elounge, både pensumbøger, kogebøger og "almindelige" bøger. Det er billigt, fordi der er gode rabatter og man optjener også procenter, som man kan bruge til at købe bøger med, hvis man optjener nok.

Jeg har kun én gang oplevet at en bog ikke var i orden og der sendte de en ny samt et mærke til at sende bogen tilbage. Den nye bog kom før returlabel'en, hvilket var rigtig fint, fordi man jo gerne vil læse i sin nye bog :-)

Jeg afhenter altid mine ordrer hos Riccos Kaffebar, fordi det er billigere, det ligger tæt på skolen og åbningstiderne er mere fleksibelt end hos et posthus. Alt i alt et godt sted!

18. december 2012

Fin service

Jeg bestilte en specialbog, hvilket måske var derfor, leveringstiden var rigelig lang. Men prisen var god, og jeg var heldigvis i god tid.
Rigtig fin service og tilbagemelding fra Elounge - handler der gerne igen :)

13. december 2012

Perfekt!

Jeg søgte efter en speciel bog på nettet som skal bruges til julegave. Hos Elounge kostede den kun det halve af hvad den kostede andre steder. Jeg frygtede det var en fejl, eller at bogen var i paperback, men bestilte den. 5 dage efter - ganske som lovet - blev den leveret i hardback. Intet at sætte fingeren på
God jul til Elounge

13. december 2012

Nemt og hurtigt

Gode tilbud, udvalget ok. Ekspederingen helt i top, hurtig og præcis levering. Vælger gerne elounge igen frem for andre - hvis prisen også holder.

12. december 2012

Super service!

Jeg har handlet med eLounge flere gange og altid været meget tilfreds! Billige bøger og levering, som lovet.

11. december 2012

Hvor henter jeg mine bøger i Svendborg området?

Jeg har flere gange spurgt om elounge kunne finde et afhentningssted for bøger i Svendborg området. Eneste afhentningssted på Fyn er i Odense, og det er for langt væk for os som bor på sydfyn. Endnu har elounge ikke gjort noget ved sagen.

8. december 2012
Elounge-logo

Besvarelse fra Elounge

Kære Kml,

Vi arbejder pt på at udvide vores kaffebarlevering så der er muligheder for afhentning i hele landet. Vi sætter pris på gode forslag af kaffebarer og du er velkommen til at sende din ide til os på info@elounge.com

Venlig hilsne
Sophie
Kunde Service.

De annullerede alle mine bestillinger, da de indså at de ikke kunne levere

Jeg var inde og bestille to bøger og modtog kort efter en ordrebekræftelse. Dagen efter modtager jeg mails, der annullerer mine bestillinger. De skrev, at det kunne skyldes, at bøgerne ikke længere var tilgængelig. Jeg forstår ikke hvordan de kan liste bøger på deres hjemmeside, som de ikke ved om de kan levere.

7. december 2012
Elounge-logo

Besvarelse fra Elounge

Kære Nicholas,

Tak for din feedback.

Jeg beklager vi ikke kunne levere dine bestilte bøger. Desværre sker det at når vi placere en ordre hos forlaget får vi af vide at denne bog ikke længere kan skaffes og vi må slette den fra hjemmesiden.

Venlig Hilsen
Sophie