Den sidste stjerne mangler, fordi der var lidt forvirring vedrørende leveringstiden. Først fik jeg en mail med en dato, en til to dage senere kom der en mail med en ny leveringstid (hvilket er en... Se mere

eLounge har et stort udvalg af titler, både skøn og faglitteratur og der leveres altid som aftalt. God, hurtig og hjælpsom feedback på deres email kundeservice. Det er dog værd at undesøge om titlen k... Se mere

Jeg har ikke haft den bedste oplevelse ved at handle med elounge denne gang. De sendte den forkerte bog og efter meget skriveri frem og tilbage sendte de den rigtige efter ikke mindre end 2 måneders v... Se mere

1. Boghandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

eLounge – billige bøger leveret til din dør! eLounge internet boghandel leverer romaner, fagbøger, studiebøger, rejsebøger, kogebøger, erhversbøger m.m. på både dansk, engelsk, tysk, spansk osv. Vi har over 3.000.000 gode og billige bøger.

4,0

God

Nemt og billigt - god information om status for bestilling

Bestilte 2 bøger til julegave - bog nr. 2 havde forventet lev. tid få dage før jul, så jeg ønskede samlet levering. Fik mail fra eLounge om at jeg kunne splitte levering for levering af bøgerne i 2 forsendelser. Dog for et lille ekstra beløb i porto. (få kroner)
Glemte faktisk at følge op på dette, og kun 4 dage før jul checker jeg for status på bestilling. Her ser jeg at 2. bog forventes hjemme efter nytår. - UPS, skynder mig at splitte i 2 leveringer. Første bog ankommer "just in time" og anden bog dukker op som lovet efter nytår. Kan ikke være bedre, med god effektiv info omkr. forsendelserne. Godt klaret!

15. januar 2013

Perfekt til mine behov

Jeg har brugt Elounge i en del år, da de har et langt større udvalg end min lokale boghandler. Kvaliteten af bøgerne har altid været god, og jeg har tit kunne modtage forsendelser under 24 timer efter bestillingen, til trods for, at jeg bor langt ude på landet.
Hver gang der har været forsinkelser med mine bestillinger, har Elounges kundeservice været hurtige til at gøre mig opmærksom på dette, hvilket er en detalje som jeg tit savner fra andre webshops.
Desuden elsker jeg, at jeg kan få opdelt min forsendelse (da jeg ofte bestiller mere end 10 bøger af gangen) og derved modtage de bøger, der allerede er klar, i stedet for at vente på at alle bøgerne kommer på lager.
Tusind tak fra en super tilfreds kunde, som ville ønske, at der var flere virksomheder, der var ligesom Elounge =)

15. januar 2013

Afhentning hos Ricco's café fungerer dårligt.

Jeg bestilte bøger sidst i november, som skulle bruges som julegaver. Den umiddelbare leveringsdato ville være 17/12. Jeg valgte at afhente bøgerne hos Ricco's. eLoungs ville sende en mail, når bøgerne kunne afhentes, og henstiller til, at man ikke kontakter afhentningsstedet, før man har modtaget mailen fra dem. Den 18/12 kan jeg se, at bøgerne er sendt fra eLoungs, og da jeg den 21/12 endnu ikke har fået mail om afhentning, sender jeg en mail til eLoungs før at høre om jeg kan hente mine bøger. Mellem jul og nytår får jeg svar om at de ikke kan se, hvor mine bøger, men at de vil anbefale at jeg kigger forbi Ricco's og ser om bøgerne er kommet. Det gør jeg, og mine bøger var kommet for længe siden, hvilket caféekspedienten fortalte skete tit. Så enten skal eLoungs blive bedre til at sende mail eller ikke henstille til, at man ikke selv kontakter afhentningsstedet.

13. januar 2013

Kære Henrik,

Tak for din feedback.

Jeg beklager meget den manglende informations angående levering på kaffebaren. Det er rigtig vi anbefaler kunde ikke at gå til afhentningsstedet før vi har meddelt hvornår ordren kan afhentes. Dette skyldes vi ikke ønsker kunden at gå forgæves men desværre i dette tilfælde har vi ikke sendt vores informationsmail om afhenting, hvilket er endt i lang ventetid på at du kunne 'modtage' din bog.
Dette er meget beklageligt og vi gøre hvad vi kan for dette ikke sker igen.

Kundeservice.

Super side, kan kun anbefales

Syntes absolut det var lige til og godt koncept med at skulle hente bogen på en nærliggende Riccos. Den eneste grund til de ikke har fået 5 stjerner, er at bogen var lidt længere tid om at ankomme end forventet. Højst sandsynlig på grund af julen, men de var til gengælde utrolig gode til at informere om hvor min bog var henne i processen. Jeg handler helt sikkert her igen.

12. januar 2013

Tilfredsstillende som altid

Elounge har altid leveret korrekt til en god pris. Det er min favorit bog-e-shop. Denne gang måtte jeg dog vente lidt ekstra på den ene bog, før de kom ud til leveringscafeen.

Godt leveringskoncept - men uholdbart

Jeg elsker Elounge's leveringskoncept. Men har flere gange været ude for at børgerne ikke bliver leveret på lovet tid. Specielt et problem da jeg sidste jul havde købt gaver gennem Elounge.
Jeg vil fortsat bruge Elounge (hvert fald indtil mit rådighedsbeløb tillader mig andet!), men jeg synes det er ærgerligt man ikke kan regne med deres leveringstid og derfor selv, hver gang, må helgardere sig.

Kære Maja,

Tak for din feedback.

Jeg må beklage meget hvis du flere gange har været udsat for forsinket levering. Vi prøver så godt som muligt altid at have vores leveringtider opdateret.
Hvis du er udsat for forsinket levering eller i tvivl om bogen er kommet frem er du meget velkommen til at kontakte kundeservice enten på:
info@elounge.com
eller
tlf. 33 75 58 04.

Helt iorden hver gang!

Jeg har efterhånden handlet hos elounge nogle gange. Jeg syntes det er smart at jeg optjener bonuspoint som jeg senere kan bruge, dog lidt fjollet at jeg ikke kan delbetale med pointene. Hver gang jeg har bestil hos dem er det forløbet uden problemer og jeg bliver fint informeret og tider overholdes.

simpelthen for dårligt

Jeg syndes det er for dårligt at man ikke kan læse hvad bøgerne handler om, det er som jeg også har skrevet til jer før som at købe katten i sækken. Det er for dårligt at man skal ind på en anden hjemmeside for at læse om bogen inden manevt. køber den hos jer

Kære Pia,

Tak for din feedback.
Jeg beklager den manglende information på vores hjemmeside hvilket er en ting vi arbejde på at blive bedre til i 2013. Vi vil tage din anmeldelse med i vores overvejelser og håber på snart at kunne få flere bogbeskrivelser på siden.

Kundeservice.

Billigt, men utilfreds med levering

Jeg valgte at bestille her fra grundet prisen, da den var ret gunstig. Jeg er af den mening i dag at jeg skulle have betalt lidt ekstra, da de ikke var i stand til at levere inden jul. Jeg havde bestilt en bog som var på lager og iflg. deres leveringstider kunne den sagtens nå at komme inden jul.
Jeg fik senere en mail om at den ikke kun nå at blive leveret til tiden, da de oplevede forsinkelser fra forlag, hvilket jeg ikke helt forstår når bogen står som værende på lager. Jeg kunne ikke nå at fremskaffe bogen selv inden jul fordi der gik 3 dage inden jeg fik en mail og forsinket leveringstid.
Skuffende men det lykkedes i sidste ende.

9. januar 2013

Kære Rasmus,

Tak for din feedback.

Jeg undskylder for forsinkelsen på din juleordre. Da vi altid bestiller bøgerne hjem fra forlag sker det desværre der kommer forsinkelser, hvis bogen er kommet sent af sted fra forlaget. I vores leveringstider er fremskaffelsen af bogen allerede medregnet men hvis det bliver forsinket, som i dit tilfælde, informere vi altid kunden om dette.

Kundeservice.

Vare ikke leveret, penge ikke betalt retur

Efter lovet levering efter flere uger, blev der meddelt at bogen alligevel ikke kunne fremskaffes. Pengene var allerede trukket på kontoen, men blev "tilbagebetalt" som e-bonus - som så kun kan bruges efter nogle mærkelige regler om at ordrens værdi ikke må overstige værdien af din e-bonus ... Virkelig elendigt system...

4. januar 2013

Hej Tone,

Jeg beklager meget vi ikke kan levere din bog som først forventet.
På elounge trækker vi først pengene når en bog er afsendt og i tilfælde af en kreditering, vil beløbet blive betalt tilbage med den oprindelige type betaling.
Du må meget gerne skrive til kundeservice, info@elounge.com, så vi kan find ud af hvad der er sket med din order.

Godt alternativ til Amazon.com

Jeg har benyttet mig af Elounge i mindst 5 år, og er fuldt tilfreds med priser og service. Det er lækkert med muligheden for gratis levering til forskellige butikker, hvilket gør den generelt lave pris endnu lavere.
Jeg finder ofte bøger på amazon.com, men bestiller dem igennem Elounge, da de begge har et kæmpe udvalg af bøger, specielt faglitteratur.
Derudover kan jeg ikke beklage mig over servicen - der bliver altid leveret indenfor den oplyste tidsramme, og der er god feedback igennem hele processen.
5 stjerner fra en tilfreds kunde :)

2. januar 2013

Fin pris, men for lang leveringstid!

Var lovet levering den 19. december, og da det var en julegave var det jo i fin tid. Men i sidste øjeblik fik jeg en mail med besked om at leveringen var udsat til 27 januar. - ikke optimalt når det var beregnet til en julegave! Og jeg kunne ikke nå at afbestille og bestille en ny et andet sted. At den 27. så heller ikke blev overholdt gør det ikke bedre.
Vil klart gerne bruge jer igen, men kun hvis der ikke er en deadline for hvornår jeg skal bruge varen,,,

2. januar 2013

Kære Maria,

Tak for din feedback.

Jeg må undskylde for forsinkelsen på din varer som desværre er resultat på en meget travl december måned. Jeg håber du får lyst til at handle med os igen.

Kundeservice.

Lidt ustabil leverence, men ellers OK

Jeg bestilte en stak bøger fra eLounge til julegaver. Kort efter blev en af bøgerne adbestilt af eLounge da de ikke kunne skaffe den. Resten måtte jeg splitte op i to, da nogle bøger ville komme for sent. Dette kan man desværre ikke, men det var nemt at fjerne bøger fra bestillingen og oprette en ny. Fint. Desværre blev den forventede, seneste leveringsdato - den 19. - overskredet med over to uger. Ikke optimalt mht. julegavekøb, men uheld snarere end inkompetence fra eLounges side.

30. december 2012

Levering udsat tre gange

Da jeg bestilte min bog hos e-lounge i begyndelsen af december, hed leveringsdatoen 7. december. Jeg undersøgte flere forskllige eboghandlere men valgte netop e-lounge pga leveringstidspunktet, da jeg skulle bruge den til en researchopgave med fast deadline.

Da jeg modtog den 3. mail den 18. december om at min bog var forsinket nu til den 3. januar, skrev jeg til e-lounge, at jeg mente at deres markedsføring var vildledende. En ting er at leveringstidspunktet kan svinge et par dage, men når det drejer sig om flere uger, er der tale om vildledning og i mit tilfælde ville det have betydet at jeg ville have valgt en anden leverandør. Jeg overvejede at indklage dem til Forbrugerombudsmanden for vildledende markedsføring.

Samme dag jeg skrev, fik jeg svar, hvor e-lounge beklagede forløbet. Jeg modtog min bog den 23. december. Jeg har ikke klaget til Forbrugerombudsmanden, da jeg ikke tror, at det var i ond tro og at det kan have været en enkelt smutter.

Men det holder ikke at love leveringsdatoer, der bliver overskredet så markant som i mit tilfælde. Det tyder på, at der ikke er styr på leverandørerne. Er det tilfældet vil der komme flere klager her på sitet. Ellers var jeg bare uheldig.

Mvh Thomas

29. december 2012

Kære Thomas,

Tak for din feedback.

På Elounge forsøger vi på bedst mulige måde at holde vores leveringstider opdateret men med et sortiment på godt 4 millioner bøger er dette en stor udfordring. I tilfælde af udsættelser af leveringstider sørger vi altid for at informere kunden under forløbet.

Jeg kan se netop din bog har været meget længe undervejs og dette er selvfølgelig meget beklageligt, vi undskylder for den forsinkelse du var udsat for i forbindelse med din order.

Julehandel

Manglede lige en sidste julegave i sidste sekund troede selv jeg var for sent ude men min bestilling fløj igennem og jeg stod med den ønskede bog til min datter så her var vi alle tilfredse tak for handlen i den travle juletid

28. december 2012