Elgiganten A/S - KoldingAnmeldelser

Skovvangen 42, 6000 Kolding, DK

Jeg vil gerne give en stor ros til Elgiganten i Kolding Storcenter 🙌 Den 12/3-2026 omkring kl. 19:10 stod jeg i en lidt stresset situation, da min bilnøgle pludselig var løbet tør for strøm,... Se mere

Jeg har lige oplevet det held at blive betjent af Nicklas ( Korndrup )..? i jeres Kolding butik / Kolding Storcenter.. Han er utrolig hjælpsom og meget sød og imødekommende, hvilket vi gamle pen... Se mere

1. nr. 62 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 18 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 16 af de 17 bedste virksomheder i Computerbutik
  4. nr. 47 af de 50 bedste virksomheder i Køkkenudstyrsbutik
  5. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

Om Elgiganten A/S - Kolding

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

10.995 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig mange gange har jeg oplevet en…

Virkelig mange gange har jeg oplevet en vare ikke er på lager selv om der står den er, fair nok hvis der står 1 på lager og den så ikke er der. Men har ofte oplevet der har stået 7 eller mere på lager i butik og så har de ingen !! Elgiganten kolding, det er virkelig VIRKELIG for dårligt at skyde så meget forkert på lager beholdning.

4. juli 2026

Nem hurtigt bestilling

Nem hurtigt bestilling, afhentning på under en time, venlige i udlevering.

29. juni 2026

Hej Alfred,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at du kunne nyde godt af klik og hent, og at du blev taget godt imod af butikkens personale.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og jeg håber at du får stor glæde af dit nye produkt.

Elgigantens Kundecenter

Hurtig og venlig betjening ved…

Hurtig og venlig betjening ved afhentning af vare

24. juni 2026

Hej Kirsten,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at du kunne nyde godt af klik og hent.

Din positive feedback er værdsat, og jeg håber at du får stor glæde af dit nye produkt.

Dårlig oplevelse

Lang ventetid for at blive ekspederet, trods ikke andre kunder i butikken. Ekspedient var ikke særlig motiveret og hjælpsom, og så havde de ikke varen.

24. juni 2026

Hej Kirsten,

Det ærgrer os at høre du har haft denne oplevelse med vores betjening i butik. Det er bestemt ikke det serviceniveau vi ønsker at levere. Vi tager din oplevelse alvorligt, og vi vil sørge for at tage din oplevelse videre intent så vi kan blive bedre i fremtiden.

Det glæder os til gengæld at se du har oprettet en ordre online i mellemtiden, som du kan se frem til snart at få leveret. Vi håber at du bliver glad for varen.

God dag.

Fik en god behandling

Fik en god behandling

23. juni 2026

Hej Joan,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at du fik en god behandling i forbindelse med din seneste online ordre.

Jeg håber, at du bliver glad for dit nye infrarøde massageapparat!

Jeg takker for stjernerne og den positive anmeldelse, det er meget værdsat.

Elgigantens Kundecenter

For lang ventetid ved køb af en vare

Det kan kun blive bedre med ventetiden fra man har købt en vare til den bliver udleveret.
Jeg købte et lille køleskab, efter en halv time var jeg nødsaget til at gå fra butikken da jeg havde en anden aftale.
Men men varen ville blive hentet i kælderen og stå til mig næste dag - det var ok.
Næste dag måtte jeg vente i 45 minutter på køleskabet. Det er ikke ok.

14. juni 2026

Hej,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, hvis der har været længere ventetid ved afhentning af dit køleskab i butik. Dette er ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade vores kunder med.

Din feedback er taget med videre til rette butik, så vi kan give en bedre kundeoplevelse fremadrettet.

Jeg håber, at vi kan få mulighed for at byde dig velkommen i en af vores butikker igen i fremtiden for at give dig en bedre oplevelse.

Høretelefoner.

Hurtig betjening, men kunne have været lidt mere venlig med et smil.

11. juni 2026

Hej Jette,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du har oplevet effektiv betjening i vores butik. Dog ærgrer det os mindst ligeså meget at høre du ikke fik et ordentlig smil med på vejen så oplevelsen havde været helt i top. Det sørger vi selvfølgelig for at du får med næste gang, så du får en oplevelse, der ikke kunne være bedre.

Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Du ønskes en god dag.

Det gik meget langsomt

Det gik meget langsomt

11. juni 2026

Hej Mads,

Vi er kede af at høre det gik langsomt i forbindelse med afhentningen af din Klik og Hent. Det er bestemt ikke meningen, da netop skulle være det effektive valg sammenlignet med traditionel handel i butik.

Vi beklager meget at vi ikke har levet op til forventningerne, og vi vil sørge for at følge op med butikken.

God dag.

Super udvalg og gode priser

Super udvalg og gode priser

22. marts 2026

Hej René,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du både er tilfreds med vores udvalg og priser.

Vi håber, at du får en masse glæde af dit nye produkt.

Du ønskes en god dag!

Ellen

Hjælp trods lagerfejl

En kvik medarbejder ved kassen ved siden af hørte problemet at kun en ud af to bestilte varer var på lager (trods det var bestilt og betalt forud) men vidste der netop var returneret en tilsvarende - så jeg skal for at køre 60 km yderligere til den næste butik

5. juni 2026

Hej Dorthe,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig, butikken har hjulpet dig med at få fremskaffet produktet, som ikke var på lager alligevel.

Selvom vi bestræber os på at minimere lagerfejl, kan de desværre forekomme. Når et produkt skal afhentes i en butik, kan der i enkelte tilfælde opstå en situation, hvor butikken i forbindelse med klargøring af ordren opdager, at det sidste produkt reelt set ikke er på lager.

Da der håndteres et stort antal varer ind og ud af butikkerne hver dag, kan der opstå differencer i lagerbeholdningen.
Din feedback vil blive delt internt, så vi kan arbejde på at forbedre os fremadrettet. Vi beklager den ulejlighed, dette har medført, og takker dig for at gøre os opmærksomme på problemet.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at foretage en ny bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk. Vi står klar til at hjælpe dig.

Jeg ønsker dig en dejlig dag!

Marcus
Elgigantens Kundecenter

Altså jeg går ud fra butikken med en…

Altså jeg går ud fra butikken med en uforståelse, da jeg vil ud og købe et specifikt fjernsyn, min mand og jeg havde siddet derhjemme og kigget på, og da jeg så vil ud og købe det, står der en ung sælger og nærmest bare siger fjernsynet ikke er noget værd og han vil ikke anbefale vi købte det. Hvis i har så dårlige fjernsyn hvorfor i alverden sælger i dem så?
Syntes det fint at få inspiration for hvilket fjernsyn kan hvad, og hvilke har bedre kvalitet feks. Men når han åbenlyse siger "altså jeg vil ikke anbefale denne tv fordi den ikke har QLED". Forklar sågar det ikke er et fjernsyn vi skal bruge særlig tit. Det går man ud med en træls følelse af at have lagt penge derinde.

27. maj 2026

Hej Maria,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Jeg beklager meget den kedelige oplevelse, og det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at efterlade vores kunder med.

Vores personale er til for at rådgive vores kunder så godt som muligt, og hvis du har bestemt dig for et produkt, skal der blot rådgives fra vores personale af og ikke overtales.

På trods af den kedelige oplevelse, ønskes du en god dag.

5 mdr

5 mdr. Gammel vaskemaskine, hvor det ene beslag i døren har bukket gummibælgen så døren nu er utæt - den mest arrogante behandling i Kolding varehuset hvor man ikke mener man skal rette sig efter købeloven og blankt afviser at oprette en reklamation uden at have set produktet.
Eneste "hjælp" er at man som kunde selv skal rette henvendelse til Samsung i Taiwan. (Varehuset ville ikke selv ringe, så kunne de jo ikke lavet andet)
wow en kundeservice og behandling af sine kunder.
Ganske enkelt i chok over den manglende forståelse for købeloven og simpel kundeservice.

1. juni 2026

Hej Henrik,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre om de tekniske udfordringer, du oplever med din vaskemaskine. Det er bestemt beklageligt, og vi vil meget gerne hjælpe dig videre.

Da vi kun har begrænsede oplysninger om sagen ud fra denne anmeldelse, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på social.ccc@elgiganten.dk. Vedhæft gerne dit ordrenummer samt et link til denne anmeldelse, så vi nemt kan hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig og ønsker dig en god dag!

Ellen

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition ved afhentning af pc

28. maj 2026

Hej Ken,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med at handle i Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger.

Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Du ønskes en god dag!

Dårlig oplevelse hos Elgiganten

Dårlig oplevelse hos Elgiganten Kolding.

Vi købte en iPad, som allerede efter en måned begyndte at fejle på touchskærmen. Den blev ombyttet, men først efter 5 dages ventetid, fordi den ikke længere var på lager og skulle bestilles hjem. Det var irriterende nok i sig selv, men endnu værre blev det, da vi på den nye iPad, præcis en måned senere, opdagede samme fejl.

Denne gang ville Elgiganten ikke ombytte produktet, selvom iPad’en var helt ny. I stedet skulle den sendes til reparation med en ventetid på 16 dage. Det er uacceptabelt på et produkt, der knap nok har været brugt.

Da vi endelig fik iPad’en retur, måtte vi ikke gendanne den via iCloud som normalt, men skulle installere apps og opsætte alt manuelt igen.

Hele forløbet har været enormt frustrerende, og på trods af klage i butikken og kontakt til hovedkontorets kundeservice, er der ikke blevet tilbudt nogen form for kompensation eller lignende for alt besværet.

Meget skuffende kundeservice og håndtering af reklamation.

10. maj 2026

Hej Camilla,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, at du har oplevet samme fejl på to forskellige iPads.

Når et produkt oplever fejl, så vil vi rigtig gerne undersøge fejlen, og se om vi ikke kan udbedre den. Dette er årsagen til, at vi i anden omgang sendte nummer to iPad til vores værksted.

Årsagen til at I manuelt skulle opsætte alt igen, er fordi at vores værksted har vurderet at det var en software fejl, der kunne genskabe fejlen, hvis man gendannede via iCloud.

Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Bestilte støvsuger

Bestilte støvsuger, efter 30min. kunne varen afhentes, smilende og venlig ekspedient .

18. maj 2026

Hej Tove,

Tak fordi du tager dig tid til at anmeldele os her.

Vi er virkelig glade for at høre om den gode service og oplevelse i forbindelse med dit seneste besøg hos os.

Jeg ønsker dig en dejlig aften og takker igen for den rare anmeldelse.

David
Elgigantens Kundecenter

Jeg har haft flere gode oplevelser i…

Jeg har haft flere gode oplevelser i Elgiganten, personalet er virkelig gode til at tage i mod folk også selvom de har specielle behov. Sælgeren Nicklas og DM Daniel er virkelig guld værd.

18. maj 2026

Hej Mikkel,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig meget at læse, at du har haft flere gode oplevelse i din lokale butik, og at de også er gode til at tage i mod folk med særlige behov.

Det er netop det indtryk, vi ønsker at efterlade vores kunder med, når de blandt andet handler i vores butikker!

Jeg har delt dine søde ord med Daniel, Nicklas og resten af afdelingen, så de også kan glæde sig over deres gode arbejde.

Din positive feedback er værdsat, og jeg sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Elgigantens Kundecenter

Dårlig service i Kolding eller mangler på det samme

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse hos Elgiganten i Kolding søndag middag.

Jeg havde på forhånd set på hjemmesiden, at butikken havde 1 stk. iPad Mini i grå på lager til 3.999 kr. Da jeg kommer ind i butikken, står flere ekspedienter bare og snakker sammen. Jeg spørger høfligt, om jeg kan købe den iPad Mini, som står på lager.

Den ene ekspedient svarer ret flabet: “Hvor ved du det fra?”
Jeg svarer, at jeg har set det på nettet. Derefter siger han: “Vis det på telefonen.” Jeg svarer, at de selv må kunne tjekke det på deres PC. Her siger en anden medarbejder godt nok, at jeg har ret, men samtidig at det jo ikke var sikkert, at den fysisk var i butikken.

Hele oplevelsen virkede som om, at ingen rigtig havde lyst til at hjælpe eller arbejde den dag. Jeg kunne tydeligt mærke manglende interesse for kundeservice, så jeg valgte at sige, at de ikke behøvede gøre mere, og gik derfra med en dårlig smag i munden.

Senere samme dag kørte jeg til Elgiganten i Fredericia, hvor de havde 3 på lager, og her fik jeg en fantastisk betjening.

Det var sidste gang, jeg besøger Elgiganten Kolding.

16. maj 2026

Hej Arie,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Først og fremmest er det beklageligt, at du skulle møde denne form for kundeservice, i en af vores butikker. Dette er ikke det niveau af service, som vi stræber efter at give.

Man skal ikke komme med store ideer og ønske om at købe et produkt og blive mødt af en flabethed og mangel på at være behjælpelig. Vi sigter aldrig efter at give en kunde dårlig smag i munden efter et besøg hos os.

Det glæder mig derimod, at du er mødt af en fantastisk betjening nede i vores anden forretningen. Det er denne service du skulle have haft begge steder.

Vi takker mange gange for at du bruger tiden til at skrive denne feedback til os. Det er sådan vi bliver bedre og opmærksomme på felter vi kan forbedre vores service. Jeg tager dette videre til den rette afdeling for at vi kan forbedre os.

Marcus

Hej Lars,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig at din oplevelse med os, overordnet set var god.

Jeg håber at vi kan sikre os den femte stjerne fremover, og vi glæder os til at se dig igen.

Hej,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at du kunne nyde godt af klik og hent.

Du ønskes en dejlig dag.

For cirka en md

For cirka en md. Siden indtog jeg Elgiganten i Kolding for og købe en Mobil telefon.
Da jeg kom til afdelingen for telefoner, ingen medar bejdere, jeg trak et nr. Stadig ingen medarbejdere fandt en medarbejder og fik den besked at jeg skulle trekket et nr. Det gjorde jeg, stadig ingen medarbejdere, endte med 3 numre og ventet over 20 minutter. Forlod Butikken uden nogen telefon,afleverede de 3 numre ved udgangen og fik den besked at der plejer og virke.
Venligst S. E. Pedersen

9. april 2026

Hej Svend,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for den kedelige oplevelse, du havde i butikken.
Det har aldrig været vores intention.

Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker, at efterlade vores kunder.

På trods af den kedelige oplevelse, ønskes du en god dag.