Elforbundet har sikret en stærk aftale tre år i træk. Man betaler alene den rene timepris, kun med afgifter til staten og netydelse – ingen tillæg og 0 kr. i abonnement. Strømmen er 100 % certificer... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
På www.elforbundet.dk samler forbrugerne deres købekraft og presser elselskaberne til billigere priser på el. Det er gratis og uforpligtende at være med!
Svarer typisk inden for 24 timer
År efter år den billigste aftale
År efter år den billigste aftale. Tak!
Elforbundet - Vindstød igen-igen
Endnu en forlængelse af DK’s billigste elaftale med blot en enkelt gentilmelding.
Nemt og simpelt.
At have et Ehrverv der samler…
At have et Ehrverv der samler abonnenter og forhandler et godt pris for alle der vil være med. Får opkald inde mellem fra forskellige el udbydere og siger bare jeg har elforbundet så lægger de røret. De e’ dejligt
Nemt at spare penge på El-aftale.
Nemt at tilmelde sig ny budrunde og acceptere ny el-aftale. Har brugt Elforbundet i en årerække nu til at få billig el-aftale og har sparet mange penge!
Jeg kan simpelthen ikke blive bedre
Jeg kan simpelthen ikke blive bedre, er der noget man er i tvivl om man bare spørge om man får hurtigt svar af en meget kompetent medarbejder
Solidt firma
Vi har nu brugt Elforbundet (Vindstød ) siden 2019, og der har aldrig været problemer, tværtimod oplever vi at hvis andre selskaber henvender sig og man nævner strøm vie elaftale med Elforbundet så sigende så kan de ikke klare sig på prisen
Jeg er meget tilfreds med at være med…
Jeg er meget tilfreds med at være med på elforbundets rabat aftale
God og tydelig kommunikation.
God og tydelig kommunikation fra Elforbundet. Lyder lidt besværligt at man skal søge om at være med på aftalen hvert år. Men skriv det i kalenderen et år frem, så går det. Vindstød svarer på spørgmål i god dansk forståeligt sprog. Deres faktura er bedre og nemmere at gennemskue.
Der mangler en god app, som de andre selskaber har.
Jeg blev ringet op af Andelenergi, der spurgte ind til, hvem der leverede strøm til mig. Da de hørte at det var Vindstød gennem Elforbundet, sagde de selv at det var en god aftale, som de ikke kunne gøre tilsvarende.
Ingen service
Ingen service - kan ikke ringe til Vindstød. Ugennemskuelige opkrævninger - de forskellige acontoopkrævninger passer ikke sammen med endelig opgørelse. Jeg kan på ingen måde anbefale Vindstød. Jeg har været kunde hos dem i et år.
Mvh/Jens Ole

Besvarelse fra Elforbundet.dk | DKs billigste el-aftale
Kan anbefale rabataftale med Elforbundet
Det er betryggende for os, et ældre pensionistægtepar, at have en god energiaftale. Vi har elbil, solcelleanlæg, luft til vand varmepumpe og boligen er elopvarmet. Elaftalen gør det rimeligt overskueligt og nemt at budgettere vores energiforbrug.
Prisen for et år synes god
Prisen for et år synes god, men her hvor abonnementet hos Vindstød overgår til nyt bliver det igen besværligt. Jeg modtog opkrævning for næste acontoperiode (første kvartal 2026) med betslingsfrist 21/11 med Vindstøds normale gebyrer. Nu har Vindstød igen vundet udbuddet (hvilket er udmeldt i dag, d. 22/11).
Nu er jeg spændt på om min acontobetaling med gebyrer modregnes til næste regning eller tilbagebetales, eller om jeg skal bruge mere unødvendig tid på at danne mig overblik over betalingerne.

Besvarelse fra Elforbundet.dk | DKs billigste el-aftale
Den bedste og billigste elaftale
Jeg kan kun anbefale elforbundet.dk. Jeg har gennem flere år (gen)tilmeldt mig rabataftalen, hvor jeg uden tvivl får den absolut billigste el. Tak til elforbundet.dk for det arbejde I udfører og som i sidste ende er en økonomisk gevinst for os forbrugere.
Det er super at have el-aftale gennem…
Det er super at have el-aftale gennem Elforbundet.
hej Bjørn
Jeg har altid fået en god behandling og…
Jeg har altid fået en god behandling og har altid oplevet god kundeservice.
Jeg tilmelder mig til rabat ordningen hvert år og spare på den måde mange penge på min el.
Med hopp til flere områder med forbundet 👍
Det er riktigt godt tak vare Elforbundet so kan vi får det mensklige avtal som alle borde fåe. Jeg håber sammen skal vi skabe for mange forskellige områder også forbunde / foreninge.
Fungerer bare og god pris
Super elpris og nemt
Det er bare en super god måde at få den bedste elpris. Det er kun 1 gang om året man lige skal bekræfte online, og det kan en påmindelse i ens kalender jo hjælpe med :-)
Tak til Elforbundet!
God aftale - vindstød dyr efter aftale
Prisen er rigtig god, har ikke præsteret at finde billigere!
Man skal dog virkelig huske at tilmelde sig de nye rabataftaler hvert år!
For deres samarbejdspartner som vinder budrunden (vindstød) hvert år, koster nærmest det dobbelte udenfor denne specialaftale!
Meget tilfreds
At det er så nemt at flytte el selskab
Det er nemt at flytte el selskab, og derefter kører det bare af sig selv
Eneste dk el selskab uden abbo/gebyrer…
Eneste dk el selskab uden abbo/gebyrer til selskabet.