Elforbundet.dk | DKs billigste el-aftale Anmeldelser

1.590

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 199 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser virksomheden for at tilbyde nogle af markedets laveste elpriser, hvilket resulterer i betydelige besparelser for mange. Mange fremhæver den fremragende service og support, der hjælper dem med at vælge den bedste elaftale og forhandle gode priser. Forbrugerne er glade for den gode værdi for pengene, da aftalerne ofte er uden gebyrer, abonnementer eller tillæg til spotprisen. Dog oplever nogle, at tilmeldingsprocessen er besværlig, især fordi man skal huske at gentilmelde sig årligt for at bevare de favorable priser. Derudover nævner enkelte udfordringer med betalingsopkrævninger og manglende overblik over aconto-betalinger, hvilket kan gøre det svært at gennemskue den faktiske eludgift.

Det, folk taler mest om

Price

Kunder deler positive meninger om prisen, og mange fremhæver, at de har sparet penge og fundet de billigste... Se mere

Subscription

Anmeldere nævner tvetydig feedback om abonnement, hvor mange udtrykker bekymring over den årlige manuelle... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv, især i forbindelse med valg af el-aftaler, hvor mange fremhæver den nemme... Se mere

Value for money

Anmeldere fremhæver positive aspekter af værdi for pengene, hvor mange kunder rapporterer betydelige... Se mere

Payment

Kunder udtrykker stor utilfredshed med betalingsprocessen, især vedrørende aconto-betalinger og fakturering.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Elforbundet har sikret en stærk aftale tre år i træk. Man betaler alene den rene timepris, kun med afgifter til staten og netydelse – ingen tillæg og 0 kr. i abonnement. Strømmen er 100 % certificer... Se mere

Jeg har været medlem hos Elforbundet i flere år, og tænker at Morten gør et fantastisk job for at holde priserne i skak. Havde jeg ikke fornyet min aftale med ham ville den varslede prisstigning på 49... Se mere

Er kunde hos vindstød i øjeblikket, som har varslet store stigninger fra 1. januar 2026. Det fremgår ikke af elforbundets msteriale Har efter svar fra Elforbundet ændret opfattelse og tilslutter mig... Se mere

Danmarks absolut billigste elaftale. Man skal kunne leve med 3 måneder forud, en temmeligt uforståelig elregning og så skal man huske at gentilmelde hvert år eller kommer man over på en dyr aftale. Me... Se mere

1. Elselskab

På www.elforbundet.dk samler forbrugerne deres købekraft og presser elselskaberne til billigere priser på el. Det er gratis og uforpligtende at være med!

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(1.590)

Det virker OK - mangler lidt bedre og præcis kommunikation

Det virker OK. Men kunne godt tænke mig, at der blev sendt en bekræftelse på mail så snart man tilmelder sig. Så en lidt bedre og klar kommunikation.

Besvarelse fra Elforbundet.dk | DKs billigste el-aftale

Tak for din anmeldelse Henning.

Jeg kan godt forstå, at du gerne vil have en bekræftelse med det samme, men det er ikke teknisk muligt, da vi ikke kan verificere det tastede kundenummer og aftagenummer.

Det kan elselskabet til gengæld, og det er faktisk lykkedes os, at få dem med på, at de indenfor 7 dage fra din udfyldning på Elforbundet.dk, skal have opdateret din aftale, så du kan se det på dit kontrolpanel hos dem samt sende dig en bekræftelse på mail.

Det kan lyde nemt, men det er det bestemt ikke, så stor ros til leverandøren til rabataftalen, for at løfte kundeservicen til så højt et niveau. Det er endnu en af fordelene ved at vi er så mange, som står sammen.

Elforbundet.dk

Har været der flere år nu og sparer…

Har været der flere år nu og sparer hvert år og vær ikke bange for at det er et af de fupfirmaer der ses Morten er meget seriøst med det og alt er kun et gode for alle os der er med i aftalen, men husk at forny hvert år i November måned :) så kun +++++ herfra.

Posetivt

Tak til Elforbundet for det arbejde der gøres, for at
hjælpe os forbrugere, til en billigere elaftale,det er
vi meget glade for.

Hilsen Rudi Jensen

Abbonement udenfor konkurrence

Jeg blev som så mange andre draget, at at prisen via El-forbundet formodentligt er lidt billigere end andre el-selskaber, hvis man udelukkende tager udgangspunkt i den direkte opkrævning, og tog derfor kontakt til El-forbundet

Den første faktura, som jeg skulle betale for November måned var cirka 65 kroner billigere end mit nuværende, hvilket var tilfredsstillende. Da skiftet så var gået igennem, og jeg var skiftet til Vindstød gennem el-forbundets aftale, skulle jeg pludselig betale hvad der svarer til cirka 200 kroner over, pr måned, hvad der svarer til mit nuværende. Altså 400 kroner dyrere for 2 måneder end mit nuværende.

Jeg konfronterede Morten med dette, og fik at vide at det var fordi “at det var udenfor konkurrence”, og at det var derfor, at der pludselig var dyre abbonementer på - TIL TRODS FOR, at Morten i hans salgstale på mail, forinden, skriver, at der ingen abbonementer er. Morten mener så, at man bør tilmelde sig alligevel, selvom det er dyre, da man jo formentligt kan spare resten af tiden, da prisen igen vil være billigere til januar, men logisk giver det jo ingen når jeg blot kunne vente med at tilmelde mig dertil. Derudover, er det ikke muligt at tilmelde sig automatisk opkrævning uden ekstra gebyr og du kan kun komme i kontakt med både Morten og vindstød skrifligt.

Luksusproblem? - måske, men i en stresset hver dag, kan du hurtigt overse faktura og pludselig sidder du med en rykker. Er det så det værd, at skifte over for et småbeløb, som du MÅSKE årligt kan spare.

Jeg føler mig ført bag lyset og har naturligvis ikke betalt den opkrævning hos Vindstød for november og december.

Du kan muligvis spare nogle hundrede kroner årligt på at være en del af El-forbundet, men jeg har allerede på fornemmelsen at man skal være vågen omkring hver eneste faktura, for ikke at ende i skjulte gebyre.

Jeg kan derfor ikke anbefale El-forbundet for nu.

Om jeg vender tilbage til januar for at prøve igen? Hmm, nok ikke.

3. november 2025

De lukker for strømmen og lyver for dig

Tanken bag elforbundet lyder god nok - men tag ikke fejl.

Konkret oplevede jeg, at min strømforsyning blev lukket ca. tre uger efter tilmeldingen. Det var en fejl mellem elselskabet (Vindstød) og leverandøren (Radius), som senere blev afklaret og håndteret fint.

Men undervejs i forløbet måtte jeg opleve Morten fra Elforbundet i en uhørt tone nedgøre mig og komme med vanvittige anklager.

Han fremsatte skøre påstande, som han i sagens natur ikke havde dokumentation for. Jeg fremlagde dokumentation for lukningen og kunne således bevise, at hans påstande var forkerte. Samtidig opfordrede jeg ham til en løsningsorienteret dialog enten mundtligt eller på skrift.
Men Morten reagerede med noget, der mindede om konspirationsteorier, og herefter ophørte han med at reagere.

I min sag er faktum, at jeg:
- 1. oktober overtog jeg en ejendom
- 2. oktober tilmeldte mig elforbundet/vindstød og betalte samme dag.
- 8. oktober fik en bekræftelse på Vindstød på, at de havde modtaget betalingen, og der stod ordret "Du skal ikke gøre mere".
- 21. oktober lukkede Radius for strømmen grundet fejl i dialogen mellem dem og Vindstød. Det er efterfølgende blevet meget tilfredsstillende afklaret og håndteret.

Tilbage står Morten som fortsætter herunder med sin skøre påstande - nu om at strømmen aldrig har været afbrudt. Jeg har sendt ham dokumentation og både Vindstød og Radius har bekræftet forløbet - herunder, at forbindelsen blev fejlagtigt lukket.

Jeg vil anbefale, at man styrer i en bue uden om Morten og elforbundet - og evt. bare tegner en aftale direkte med Vindstød. Uagtet, at det måske koster en smule mere, så får man utvivlsomt meget bedre service - og man slipper for vanvittige påstande og Mortens konspiratoriske anklager.

21. oktober 2025

Hej Kristian,

Det er ikke korrekt. Jeg kan se, at du for knap 3 timer siden har sendt mig en mail, du burde have afventet et svar retur.

Du risikerer ikke, at få lukket for strømmen. Det kræver grov misligholdelse af sine betalingsbetingelser over længere tid, og det har jeg aldrig hørt, at nogen af vores medlemmer skulle have oplevet. Det har du heller ikke.

Vindstød har handlet på dine henvendelser straks de har fået dem, og I har haft en løbende dialog - de har ingen skyld i de problemer, som du oplever på adressen. De laver heller ikke "mange" fejl - tværtimod.

Den person som du overtog adressen fra har groft misligholdt sine betalingsforpligtelser, hvorfor strømmen er blevet lukket. Du har ikke haft et kundeforhold på adressen, og det har derfor reelt intet med dig at gøre. Du skal rette din kritik mod udlejer eller tidligere ejer af ejendommen.

Jeg forstår din frustration, men det er hverken vores eller leverandøren til rabataftalens skyld. Jeg synes, at du skulle genoverveje din kritik.

OPFØLGNING:
Jeg har her til morgen fået dokumentation for forløbet hos hhv. Energinet og Vindstød. Det viser sig faktisk, at strømmen aldrig har været afbrudt, da det blev annulleret ved din tilmelding. Vindstød er heller ikke blevet kontaktet af Radius.

Det er tydeligt af din kommunikation, dine mails og umagen i at miskreditere os og leverandøren til rabataftalen, at du er blevet sendt i byen af et elselskab. Pinligt!

Vi har ikke modtaget dokumentation fra dig, og Radius har ikke kontaktet Vindstød.

Hold jer langt væk !

Allerførst, helt umulig at gennemskue regning. Lange ventetider på svar når man henvender sig. Elforbundet kan ikke ringes op, så man kan få et hurtigt svar. Jeg har opsagt min aftale midt august og det har taget en måned, at få mine for meget indbetalte penge. Havde en fornemmelse af, at jeg ikke ville få dem tilbage, det fik jeg dog efter næsten dagligt at kontakte dem på mail. Vil ALDRIG anbefale Elforbundet til nogen.

12. september 2025

Kære Lise,

Vi har skrevet sammen 11 gange, hvor jeg har hjulpet dig med dine spørgsmål til din elregning m.m. Sidste gang den 30. august 2024, hvor du skrev til mig kl. 13.59 og modtog et langt fyldestgørende svar retur kl. 16.47. En svartid på under 4 timer en fredag eftermiddag. Dagen før var svartiden til dig på 1 time og 3 minutter.

Elselskaberne skal ved afslutning af et kundeforhold indhente de sidste forbrugsdata, hvorefter de har 4 uger til at udfærdige en slutopgørelse. Den udfærdiges ikke hurtigere af, at du skriver til dem hver dag.

Elselskabernes overholdelse af frister, er også noget af det, som vi tjekker op på, og her overholder leverandøren til rabataftalen fristerne.

Vi har sikret dig Danmarks billigste elaftale. Du har fået eminent kundeservice med fyldestgørende svar på få timer hver gang du har skrevet. Tænk, at du vælger at kvittere på denne måde!

Kritiske spørgsmål til Elforbundets “jurist” bliver slette og blokeret

Kære Elforbundet / Morten “jurist”

Jeg skriver til dig her på siden, da jeg har forsøgt at skrive til dig på Facebook, men du har slettet min besked og blokeret mig. Så derfor skriver jeg til dig her, hvor du ikke har mulighed for at slette mine spørgsmål og hvor jeg samtidig sikre, at alle med interesse i billig el, kan læse med.

Du har fremsendt et girokort til mig, som jeg kan betale såfremt jeg ønsker at være en del Elforbundet.dk.
Inden jeg tager stilling til, om du og Elforbundet deler de samme værdier som jeg - b.la ordentlighed, har du en sidste mulighed for at besvare mine spørgsmål:

Jeg kan læse på Elbergner dk at undersøgende journalist Nicoline Høgh Stoubæk b.la. skriver:

“..den lave pris har en bagside. Aftalerne er nemlig tidsbegrænsede, og glemmer man at forny sin tilslutning det efterfølgende år, overgår man automatisk til elselskabets standardprodukt – som er blandt markedets dyreste.”

Hvorfor har I udviklet en foretningsmodel hvor jeres kunder risikerer en meget dyr løsning såfremt de glemmer at forny tilslutningen?

I kunne med afgørende fordel, fremsende en påmindelsesmail til alle jeres kunder og minde dem om, at forny tilslutningen, så ingen kunder risikerer at komme i jeres dyre standartløsning!

Inden jeg tilmelder mig hos jer, vil jeg gerne vide, om det er en løsning I påtænker at gøre brug af, da jeg er glemsom?

Jeg bemærker desuden, at der i artiklen fremgår, at det gang på gang er det samme selskab der vinder budrunden, nemlig Vindstød!
Hvorfor finder I det så nødvendigt, at jeres kunder skal forny deres billig tilslutning, 1 x årligt så længe der er tale om præcis den samme udbyder og samme produkt?

Det vil kun give mening, at kunderne igen skal bekræfte/tilkendegive en fornyet aftale, såfremt der var tale om en ny udbyder/produkt. I den forbindelse, vil en påmindelsesmail til jeres kunder i øvrigt også være at anbefale i jeres foretningsmodel!

For, - hvorfor vil I risikere utilfredse kunder der ikke får det billigste produkt, på grund af glemsomhed, - når nu en påmindelse kan afhjælpe netop det!?

Du har oplyst, at Elforbundet ikke tjener penge på skjulte priser/gebyr og er gennemsigtige i jeres fortningsmodel - derfor er det påfaldende, at du optræder med en adfærd - hvor du sletter beskeder og blokere på Facebook - alene for at undgå at svare på kritiske spørgsmål!

Er det den gængse adfærd for en “jurist”?

28. august 2025

Kære Charlotte,

Når du spammer vores opslag på Facebook ved at copy-paste det samme indhold igen og igen, så vil du blive blokeret. Vi modtager dagligt rigtig mange mails med spørgsmål, og du kommer ikke foran i svarkøen, ved at poste dine spørgsmål på vores sociale medier.

Din kilde til information, ”Elberegner”, er hverken en objektiv eller uafhængig side, og Nicoline Høgh Stoubæk er ikke journalist. Det er en reklameside hvorfra Nicoline mfl. sælger forbrugernes oplysninger til højest bydende elselskaber.

De skriver følgende godt gemt på deres hjemmeside:
Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

De ”artikler” som du finder på siden, er ikke fakta, og de har alene til hensigt at dirigere google-søgninger mod deres side.

Du oplyser, at du har modtaget tilbud for rabataftalen på mail. Jeg har i så fald indledningsvis sendt dig en informationsmail om rabataftalen, hvis du læser denne, vil du finde dine spørgsmål besvaret. Har du efterfølgende supplerende spørgsmål, er du, præcis som alle andre, velkommen til at besvare mailen og sende dine opfølgende spørgsmål.

Bondefangeri

Uigennemsigtige regninger, der skal skjule at man ikke betaler den billige pris mere (som man ellers tror) men en meget højere. Kun i starten er det billigt. Det er derfor at elforbundet IKKE vinder prissammenligninger f.eks ved forbrugerrådet tænk's undersøgelse. Jeg føler at elforbundet har snydt mig fordi de satte mig over på en meget dyrere aftale uden at gøre opmærksom på det. Derfor har jeg betalt en alt for høj pris i årevis. Træls at skulle føle at man er blevet taget i rø... af Morten Sinding fra elforbundet, men ikke mere.

Mange af elforbundets kunder betaler en alt for høj pris, men de ved det ikke (endnu?) De tror at de har en billig aftale og er glade, lige indtil de opdager hvad de i virkeligheden betaler.

Mht levering af el, så foregår det fint. Kun derfor giver jeg elforbundet 2 stjerner.

16. august 2025

Besvarelse fra Elforbundet.dk | DKs billigste el-aftale

Rabataftalen for 2025 er med 0 øre i pristillæg og 0 kr. i abonnement. Det var også prisen i 2024, 2023 og i 2022.

Vi har før opfordret TÆNK til at tage os med i deres prisundersøgelser, idet vi år efter år er det billigste forbrugerne kan få i Danmark, men det vil de ikke, da vi ikke er et elselskab.

Hvert efterår inviterer vi landets elselskaber til budrunde med henblik på en rabataftale for efterfølgende kalenderår. Hvert år fra den 21. november kan du tilslutte dig ny rabataftale igen. Dette har vi tydeligt beskrevet for dig i informationsmailen sendt til dig indledningsvis.

Vi har brug for, at man støtter op om de nye rabataftaler, når de er klar, da det øger vores forhandlingskraft. Vi arbejder gratis for dig – du betaler intet for at være med. Det eneste vi forventer er, at du læser vores intromail efter tilmelding. Det kan vores medlemmer heldigvis godt finde ud af.

Vindstød

Jeg har skiftet til Vindstød, som ifølge elforbundet, skulle være danmarks billigstede el leverandør,det sætter jeg et stort spørgsmålstegn ved. som jeg kan se, skal jeg betale over 3 kr. per. kw. det kan jeg helt sikkert finde billigere hos andre udbydere.
Jeg skifter så snart som muligt, til et andet selskab
Mvh Erik

22. maj 2025

Hej Erik,

Du er altså altid velkommen til at sende din elregning til mig på morten@elforbundet.dk, så løber jeg det gerne igennem med dig. Rabataftalen er Danmarks billigste og renset for enhver omkostning til elselskabet - det kan ikke fås billigere.

Din elpris er sammensat af den rene elbørstimepris, afgifter til staten og netomkostninger herunder et netabonnement, så vægter særlig tungt på snitprisen, hvis man har et lavere forbrug.

Inden du skifter til en dyrere elaftale - for det kan kun blive dyrere uden rabataftalen - så er tilbuddet om en gennemgang af din elregning der stadig. Ved interesse kan du blot skrive direkte til mig :)