Elforbundet har sikret en stærk aftale tre år i træk. Man betaler alene den rene timepris, kun med afgifter til staten og netydelse – ingen tillæg og 0 kr. i abonnement. Strømmen er 100 % certificer... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
På www.elforbundet.dk samler forbrugerne deres købekraft og presser elselskaberne til billigere priser på el. Det er gratis og uforpligtende at være med!
Svarer typisk inden for 24 timer
Elaftale via elforbundet
Elaftale via elforbundet - i dette tilfælde Vindstød, gør at jeg ikke tager imod tilbudet, da Vindstød ikke kan kontaktes telefonisk. Dette er for mig vigtigt for at kunne samarbejde med en virksomhed. Så det blev et nej tak fra mig.

Besvarelse fra Elforbundet.dk | DKs billigste el-aftale
Nemt og hurtigt at tilmelde
EL sammenhold vær med
nu er jeg med på 2. år, det har sparet mig for en del penge og jeg har slet ikke mærget at jeg skiftede EL leverandør, det køre smertefrit. TAK
Morten Siding gør det godt og er nem at…
Morten Siding gør det godt og er nem at kontakte hvis man behøver hjælp...
Hurtig god service
Nemt at tilmelde sig og hurtig svar og aftalen kører super service
Danmarks bedste el-aftale *****
Morten knokler bare for at opnå den bedste aftale for alle os medlemmer - Stor respekt for det og jeg er nu igen med for 6. år. Keep up the good work :-)
Sparer mig for mange penge!
Jeg har haft en god oplevelse med flyttet til vindstød
Jeg har haft en god oplevelse med at blive kunde hus vindstød, både ved køb og salg af strøm til vindstød, det jeg mangler er en forklaring på mine regninger med hensyn til aconto betaling og opgørelser de er for mig lidt uoverskuelig .
Jeg kan se at jeg betaler mindre nu end tidligere år før jeg valgte elforbundet. Dk

Besvarelse fra Elforbundet.dk | DKs billigste el-aftale
OK aftale uden tillæg af nogen art
OK aftale uden tillæg af nogen art. Dog skal man være opmærksom ved udløb af årets aftale, da Vindstød allerede opkræver for 2026 med udgangen af november i indeværende år. Dermed ryger man ind i en dårlig aftale (med tillæg for abonnement), hvis man ikke er opmærksom :-(
Danmarks billigste
Danmarks billigste - hvert år. Altid god service fra Morten.
Men husk du skal gentilmelde dig hvert år i november, ellers kommer du på elselskabets standardaftale.
Virker fint
God elaftale
Velfungerende løsning uden abonnement og tillæg til elprisen.
Problemfri el
Vi har igen tilmeldt os Elforbundets aftale om levering af el.
Let, billigt og problemfrit.
Dejligt at vide at ens omkostninger
Dejligt at vide at ens omkostninger, dvs honorarer og gebyrer e0-stillet. Så prisen er fornuftig i sammenligning med alle de andre. -Og navnet, Elforbundet, er perfekt argument imod tlf-sælgere af el.
Nemt, hurtigt og billigt
Det er meget enkelt,og overskueligt
Det er meget enkelt,og overskueligt
Det er nemt og hurtigt
Det er nemt og hurtigt, så får man en god pris, samtidigt er det grøn strøm 100% vindmøller.