Elforbundet har sikret en stærk aftale tre år i træk. Man betaler alene den rene timepris, kun med afgifter til staten og netydelse – ingen tillæg og 0 kr. i abonnement. Strømmen er 100 % certificer... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
På www.elforbundet.dk samler forbrugerne deres købekraft og presser elselskaberne til billigere priser på el. Det er gratis og uforpligtende at være med!
Svarer typisk inden for 24 timer
Virkeligt god aftale
Virkeligt god aftale, føles som en julegave, at El forbundet, gør sig denne ulejlighed at sørge for at man kan tilgå aftalen uden problemer, og ekstra betaling, og tak til vindstød, for at spille med.
Fantastisk service!
Super aftale og nemt
Super nemt og gennemsigtigt
Super nemt og gennemsigtigt! Elforbundet giver mulighed for gode priser uden skjulte gebyrer. Hurtig tilmelding og ingen binding – anbefaling herfra.
super effektivt
leverandørskift/aftalefornyelse klaret på en søndag
Klar anbefaling af Elforbundet
For det første ER det meget billig strøm.
For det andet er der altid meget hurtig og letforståelig tilbagesvar ved henvendelse til Morten/Elforbundet.
Tilfreds kunde.
Fuld tilfredshedJeg har aldrig oplevet problemer med…
Jeg har aldrig oplevet problemer med mine aftaler. Fakturaer fra Vinsdstød er rimeligt forståelige, fejl vedrørende afgiftreduction/elbil er blevet rettet hurtigt.
Har stadigt indtryk af at det er en meget fordelagtig aftale i forhold til andre leverandører.
Hurtig hjælp til billig strøm
Nemt og billigt
Nemt og billigt, de første år skulle man lige selv huske at gen tilmelde sig rabataftale, men nu kommer der automatisk en mail hvor man kan gen tilmelde sig.
EL-forbundet er en super god ide og giver de bedste priser på el til forbrugerne
EL-forbundet er en super god ide og giver nogle af markedets laveste el-priser. Samtidig er der altid hurtigt svar fra Morten på henvendelser. Kan kun anbefale at tilmelde sig denne ordning,
Det er bare let og giver god aftale…
Det er bare let og giver god aftale ifht el-levering
Det er bare billigt - tilmeld dig i dag :-)
Simpel proces med tilmelding.
Nemt at spare penge
Nemt at spare penge
Har været med i flere år
Ser ud til vi sparrer 4-5000 i 2026 hvis vi ikke havde denne ordning
John
Mange gode tilbud igennem hele året og…
Mange gode tilbud igennem hele året og så den billigste el aftale igen i år. Det kan ikke gøres bedre*******
Der må være mange andre, der endnu ikke har hørt om denne aftale. Det er værd at få checket det....
Suverænt billigste elaftale
Suverænt billigste elaftale på markedet. Jeg tænker dog at Vindstød gemmer deres indtægt et eller andet uigennemskueligt sted i leveringstillæget, men det til trods findes der ikke billigere aftale nogen steder. Man skal bare huske at gentilmelde sig en gang om året.
Elforbundet er bare super
Elforbundet er bare super! Det kan ikke gøres billigere andre steder og Morten svarer på spørgsmål lyn hurtigt. Kan kun anbefale elforbundet!