1. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos EL-­HJØRNET i Vester Nebel og Egtved tilbyder vi professionel el­installation og gode energiløsninger til virksomheder, private og offentlige kunder i hele Trekantsområdet i og mellem Kolding, Vejle og Fredericia. Vi har mange års erfaring i elektriker­faget og huser brede kompetencer, hvilket sikrer at vi kan tilbyde vores kunder den bedste løsning uanset opgavens størrelse og art.

2,7

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hold jer fra El-Hjørnet/SIF-gruppen

Hold jer fra El-Hjørnet/SIF-gruppen

De installerede en ventilator i vores badeværelse - men glemt at tjekke om den virkede - det gjorde den selvfølgelig ikke.
Det sender de så hurtigt en regning på.
Herefter beder vi dem komme ud igen - og havde så også nogle yderligere ting vi gerne ville have lavet.
Herfra laves ventilator og de yderligere ting.
På trods af mail tilsendt en måned efter de nye ting de havde lavet, sendte de stadig ikke faktura.
Mere end et halvt år efter kommer der så faktura ‘fordi de har skiftet system’
Det bevirker så, at vi ikke kan få fradrag på beløbet i forhold til det skattemæssige.

Der er ikke styr på det, og vi benytter en anden leverandør en anden gang!!

3. november 2025

Vi havde et akut problem med manglende…

Vi havde et akut problem med manglende strøm i huset og El-hjørnet var hurtige til at rykke ud og løste hurtigt problemet. Tilmed var montøren meget imødekommende og meget oplysende. Alt i alt en super god og professionel oplevelse.

2. november 2023

Kompetent Elektriker

El-Hjørnet har lavet el på min ny udbygning. De har sat sig grundigt ind i mine behov, og har udført et professionelt arbejde der ikke skuffer mig.
El-Hjørnet tager hensyn til de andre håndværkere så man til sidst får et godt resultat. (Gid man kunne sige det samme om de andre håndværkere!!)

22. juli 2021