Fik en del til min blender som ikke passede, og den blev returneret. Her en måned efter har jeg intet fået refunderet på trods af flere mails. Har prøvet at ringe flere gange uden held. Brug jeres pen... Se mere
Bestilte en vare men hørte intet efter den automatiske ordrebekræftelse. Har forsøgt kontakt til dem via telefon og mail utallige gange over to måneder, men får intet svar. Enten er dette firma rent... Se mere
Fake forretning/pas på! Denne forretning bliver nu bedømt på RATEPANEL. Nok fordi den her på Trustpilot har fået dårlig rating. Jeg har netop modtaget en pakke fra firmaet - der skulle have være... Se mere
vi har købt dejkroge til Melissa bagemaskine. dejkrogene kom dagen efter vi havde bestilt på nettet. Vi er fuldt tilfredse. Dog kunne dejkrogene nøjes med at blive sendt i en prøvep... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Alt i EL-artikler: Hvidevarer, køkkenmaskiner, køkkenudstyr, lys, personlig pleje, telefoner, værktøj, og tilbehør-reservedele - EL-forretningen.dk
Møllevej 48, 4872, Idestrup
- www.el-forretningen.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Supper
Kan stærkt anbefale denne forretning, har handlet der flere gange.
Mvh.
Mogens Andersen
Rigtigt godt køb!
Fandt en start-kondensator til nok Danmarks billigste pris.
Bestilte via hjemmesiden fredag eftermiddag, og allerede lørdag formiddag var kondensatoren i postkassen.
Har efterfølgende også fået teknisk vejledning, uden beregning - (selvfølgelig). Kan kun varmt anbefale firmaet til andre!
Billig og hurtig levering
Jeg var en smule bekymret for at bestille hos el-forretningen.dk, efter at have læst anmeldelser herinde.
El-forretningen var imidlertid det eneste sted, jeg kunne finde de to reservedele, jeg var ude efter, i Danmark - og samtidig meget billige.
Alt gik som håbet: bestilte onsdag aften og modtog varen fredag på min arbejdsplads. Jeg fik flere opdateringer fra butikken undervejs, som ønsket, på sms og mail.
Butikken får en uforbeholden anbefaling herfra.
Meget tilfreds
Jeg bestilte igår inden kl. 15.00 en ny startkondensator til min kompressor. Fik hurtigt en mail om at varen var afsendt. Har i dag modtaget pakken og monteret den nye kondensator. Alt virker igen som det skal. Jeg er fuldt ud tilfreds. God service også. Martin fra elforretningen.dk ringede mig iøvrigt op på telefon, for at besvare et spørgsmål jeg havde stillet ham via mail. Det er altså super service. Jeg takker mange gange.
God service og hurtig levering
Hurtig levering og god kundeservice.
Kan kun anbefales
Afventer stadig...
Jeg bestilte nogle varer for små 900,-.
Ordrebekræftelsen kom den 18. april 2013.
Trods to rykkermails har jeg stadig ikke modtaget mine varer.
Nu har jeg skrevet igen i dag, så må vi ser hvad der sker.
Opdateres...
Billig og hurtig
Købte en startkondensator til en el-motor. Prisen var den billigste på nettet og den lå i min postkasse dagen efter bestillingen. Perfekt.
En kedelig oplevlse
Jeg købte en Infrarød lampe d. 11-11-2013, holdt 10 gange, har ringet og sendt mail uden svar, jeg vil på det kraftigste sig hold jer væk.
Mogens Møller
Korsør
En god oplevelse hos elforretningen
Tidligere i år bestilte jeg en OBH kande. Der gik lang tid, hvor jeg intet hørte fra forretningen. Til sidst skrev jeg en mail til dem - men stadig hørte jeg intet.
Da jeg fik taget mig sammen til at ringe, var der imidlertidig meget god service meget hurtigt. De fik forklaret, at det jeg havde bestilt ikke fandtes i den helt samme version, og beklagede, at de ikke havde meldt tilbage omkring det.
Vi fandt dog ud af, at den kande jeg skulle bruge stadig kunne købes - nu bare 50 kr billigere. Jeg bestilte den straks på ny og de sendte den samme dag,
Jeg ventede lang tid, og nåede at tænke dårlig service mange gange, men det endte rigtig godt, og prisen er altså under det halve af, hvad mange butikker tager for en lignende kande.
Meget ringe support efter køb
Jeg bestilte en OBH sender til mit termometer, som hurtigt blev afsendt. Så langt så godt. Desværre modtog jeg en forkert model, som jeg desværre ikke kan bruge. Jeg forsøgte herefter at få kontakt til el-forretningen.dk, både via utallige mails samt telefonbeskeder. Det tog over en uge før der blev reageret på mine henvendelser! Jeg frygtede derfor at mine penge var spildte!
Update: Jeg har nu efter aftale med butikken sendt varen retur, og har fået beløbet refunderet. Det er dog ikke et sted jeg vil handle en anden gang.
Dejlig hurtig levering. Bestilte varerne 28. december og de var klar til afhentning på posthuset 2. januar
Har aldrig modtaget de bestilte vare
Bestilte vare den 11. Nov - Har stadig ikke modtaget noget. Har godt nok haft forbindelse til firmaet som lovede at finde ud af årsagen.
Det er ikke godt nok når man vil drive en virksomhed på nettet.
Ingenting
Ingen varer (selvom de havde status "på lager")
Ingen kontakt da varen ikke blev afsendt
Ingen kontakt da jeg blev lovet en opfølgning
Det er bare ikke godt nok El-forretningen!!
Ingen levering af lagervare, ingen respons - er butikken lukket?
For en måned siden har jeg bestilt en dims som var lagervare - hvor de lover 1-2 dages leveringstid.
Efter tre uger havde jeg ikke hørt fra dem, så jeg skrev en mail med alle ordreinformationerne og bad om en status.
Nu er der gået en uge og de har ikke svaret.
Varen står stadig som lagervare på websiden.
FAIR OG REEL BEHANDLING AF REKLAMATIONSSAG
Da vores luftbefugter ophørte med at virke indenfor reklamationsperioden, og da den ikke
kunne repareres og ikke længer lagerføres i Danmark, fik vi pengene RETUR med fragt
og renter. Fair og Reelt!
UPDATE - UPDATE - UPDATE
UPDATE - UPDATE - UPDATE
Jeg har efterfølgende fået pengene retur.
Firmaet har et stort udvalg til populære priser. Specielt er de gode til at finde og skaffe reservedele og tilbehør man ellers ikke kan få andre steder. Alene af den grund har firmaet sin berettigelse. Derfor er det ærgerligt at retursager ikke fungerer optimalt. Det ødelægger helhedsindtrykket.
Jeg havde bestilt nogle dele til OBH vejrstation. Delene kom i rimelig tid og som jeg havde bestilt dem.
Imidlertid finder jeg ud af at jeg ikke har brug for modtager til regnmåleren.
Jeg ringer til firmaet og vi aftaler, at jeg skal sende modtageren retur til forretningen sammen med kopi af fakturaen. Og de ville så efterfølgende sørge for, jeg fik pengene for den retur. Den havde ikke været pakket ud eller brugt.
Da jeg intet hører fra firmaet efter 3 uger. Sender jeg med posten en rykker som de heller ikke reagerer på.
Jeg må nok erkende at pengene er spildte. Og så kan de jo altid sælge den samme vare 2 gange.
Jeg har i hvert fald handlet hos elforretningen.dk 3 gange: Første, eneste og absolut sidste.
Stort udvalg, men leveringestiden er noget lang
Det er en forretning med mange stumper og stykker, og også det jeg stod og manglede. Dog er leveringstiden 1 uge, men jeg formoder det er fordi de ikke lagerfører det hele selv.
meget utilfreds
Jeg er meget utilfreds med denne webshop.
lavede en bestilling for nu 11 dage siden, hvor levering var sat til maks 6dage.
modtog ordrebekræftelse kort efter jeg havde lavet min bestilling, men har ikke hørt fra dem siden da, og de reagere ikke på min emails.
har nu annulleret min ordre, igen via email så ved ikke om de fatter det, men har min dokumentation i orden i tilfælde af at de sender vælger at ignorere min annullering.
Fuld tilfredshed med både forsendelse og levering, samt info herom.
Jeg anbefaler gerne venner og bekendte at handle med el-forretningen.