Eksperternes Trafikskole ApS Anmeldelser 537

4,9

Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især personalets professionalisme og evne til at skabe et trygt og lærerigt miljø. Mange sætter pris på den tålmodige og forstående tilgang, som hjalp dem med at føle sig godt forberedt og bestå deres prøver i første forsøg. Dog nævnte en enkelt person bekymringer vedrørende visse aspekter af undervisningen.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positiv meninger om personalet. Anmeldere fremhæver især kørelærerne Aidin, Mo, Amir, Faisal og... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed, tålmodighed... Se mere

User experience

Mennesker rapporterer positive oplevelser med brugeroplevelsen. Kunderne fremhæver, at der skabes en tryg og... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Jeg fik nemt og effektivt mit kørekort ved Eksperternes. Særligt vil jeg fremhæve min kørelærer Aidin. Han er punktlig og ordentlig og styrer én trygt igennem køretimerne og frem til kørekortet. Med... Se mere

Fantastisk dejlig oplevelse at havde taget mit kørekort hos Eksperternes Trafikskole. Alle var søde gode mennesker som gik efter at give en god oplevelse. Aidin min kørelærer var sjov energisk og m... Se mere

Jeg kunne ikke drømme om en bedre køreskole, og specielt ikke bedre kørelærer end Faisal. Han er altid klar på at hjælpe dig hvis der er det mindste, super sød og vanvittig dygtig bilist, stor anbefal... Se mere

Var meget tilfreds med at tage mit kørekort hos Eksperternes køreskole. Mo var god til at undervise i teori og gøre undervisningen sjov. Derudover var Faisal en rigtig god kørelærer at køre med og var... Se mere

1. Køreskole

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En køreskole i centrum med mange års erfaring og hovedfokus på at vores elever for skal komme nemt og enkelt gennem kørekort forløbet. eksperternes.dk

4,9

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Anmeldelse af Aidin

Jeg tog mit kørekort tilbage i september og havde Aidin som kørelærer. Det var en fornøjelse.
Aidin er super dygtig, pædagogisk og professionel. Derudover er han engageret og rar at være sammen med.
Jeg bestod den praktiske prøve i første forsøg og vil klart anbefale andre at vælge Aidin fra Eksperternes Trafikskole som kørelærer.

7. december 2021

Kan varmt anbefale Eksperternes!

Jeg kan varmt anbefale Eksperternes Trafikskole, som sørger for, at du kommer igennem det hele på ingen tid og består prøverne for første gang.

Desuden kan jeg anbefale Mahmoud som kørelærer. Det har været en fornøjelse at være hans elev. Han kender vejene og ruterne og forsøger at tilpasse dem i følge dine behov som elev. Han er en meget rolig og rar person og lærer dig af dine fejl.

Det kunne ikke blive bedre!

31. oktober 2021

Ja vil 100 procents anbefale en…

Ja vil 100 procents anbefale en kørelærer der hedder Mahmoud. Han lærer dig at købe som en god billist. Han forklar 100 procent tydeligt og retter din fejl op. Han er en rigtig god kørerlærer han er flink og har kun fokus på din køretimer. Han er 100 procent med på når du køre. Han sørger for at du består første gang

8. oktober 2021

Fik den bedste kørelære

Fik den bedste kørelære. Kan stærkt anbefale Mahmoud hvis man skal gå på køreskolen🤩han har givet mig den fedeste oplevelse som elev. Han kan helt klart anbefales, og så kører han jo også en fed bil så det jo også en bonus😉

6. oktober 2021

Jeg anbefaler Mahmoud og Eksperternes

Selve køreskolen anbefaler jeg inderligt stærkt og selvfølgelig kørelæreren Mahmoud

Jeg havde et rigtig godt forløb og hyggelige køretimer med Mahmoud som kørelærer. Han er venlig, meget tålmodig og sjov, udover det mega skarp og dygtig til det han laver. Han er god til at forklare tingene, så man føler sig helt sikker og forstår det🤩

Bilen er også perfekt til en køre elev, da den er vildt god at køre i og fed

Jeg vil derfor sige tak til Mahmoud og Eksperternes trafikskole for at gøre det muligt for mig at få kørekort og bestå alt i første hug🥇🚗

23. september 2021

Overalt god oplevelse

Overalt god oplevelse, god velforklarende teorilærere, og awsome kørelære. Bestod første forsøg. Jeg Anbefaler Mahmoud,i det han både er en venlig og god instruktør. Men også har en Fed Audi. Tak for alt og må alle andre der læser dette få en fantastisk tid i det i lærer, husk at forbered så meget i kan, så misser i ikke noget til slutprøven 🙏🏻😇😉

21. september 2021

Absolut forfærdelig køreskole

Absolut forfærdelig køreskole! KØRELÆRER, som endda er ejeren, LYVER! IKKE VÆLG DENNE KØRESKOLE, DU VIL FORTRYDE DET.
Min første kørelærer på skolen var ligeglad med at lære mig ordentlig kørsel, da kørelæreren gik mere op i jeg ikke skulle skade gearkassen end at lære kørsel. Så jeg skiftede kørelærer, men blev i køreskolen, da jeg kun manglede køreprøven på dette tidspunkt. Den nye kørelærer (som også er ejeren) var ABSOLUT forfærdelig. Eksempelvist løj han for mig og sagde jeg var på en venteliste hos politiet for at få køreprøve hurtigst muligt, men denne venteliste eksisterer slet ikke hos politiet! Han sagde det bare, så jeg skulle blive på køreskolen.
Han lod mig kun tage dobbeltlektioner, så han tjente mere på mig, på trods af jeg flere gange fortalte ham, at jeg blev træt, når jeg kørte 1,5 time.
Derudover løj kørelæreren også om jeg havde tabt 800kr, da man forudbetaler for næste køreprøve, når man dumper en køreprøve med denne køreskole. Det var en lodret løgn, da jeg kun "tabte" 200kr, fordi de resterende 600 kr. var betalt til politiet så jeg kunne bestille køreprøve og ikke behøvet blive betalt igen.
Btw, så har køreskolen haft rigtig dårlige reviews for blot et par måneder siden - jeg ved ikke hvordan de har fået deres stjerner op, men ikke lad jer narre!

Svar til eksperternes køreskole svar:

Jeg har SELV sendt jeg min information, da jeg ved, at trustpilot skal benytte det, til at se, at jeg har været en rigtig kunde hos jer. Hvilket jeg har været i næsten 1,5 år, og I derfor ikke kan slette min anmeldelse. Jeg indsendte informationen, da jeg ikke ville have min anmeldelse blev slettet, da jeg ville ønske der havde været anmeldelser om hvordan køreskolen rigtig var før jeg indmeldte mig. De negative kommentarer blev sikkert slettet, da I selv selv se på køreskolens svar, hvordan de behandler deres elever.

Punkt 1.
Når man er førstegangskørekorttager, er det JERES ansvar, at lære eleven at bruge gearkassen. Jeg bad jer endda flere gange om at lære mig det, fremfor bare at sige, hvornår gearene skulle skiftes.

Punkt 2.
Du fortalte mig, at der var en "liste hos politiet" og nævnte på intet tidspunkt, at det var en liste hos din køreskole. Og du sagde det endda flere gange, at den var hos politiet, og jeg har to andre mennesker, som har hørt dig fortælle PRÆCIS de ord både til mig og dem. Så jeg ville passe på med denne løgn, hvis jeg var dig.

Punkt 3.
Jeg har aldrig bedt dig om at køre 30 min. Jeg har bedt dig om 45 min, hvilket er en normal kørelektion. Det kan man selv google sig frem til os, hvis I er i tvivl. Andre køreskoler tilbyder dette. Der er blevet lavet studier som viser, at man maks kan koncentrere sig i 45 min. Hvorfor tror du undervisning i uddannelsessystemet altid er af lektioner på 45 min.? Hvorfor lytter I ikke til jeres elevers behov? Der er ingen andre end jer, som får gavn af 1,5 time kørsel, når eleveren beder om en normal kørelektion på 45 min.

Punkt 4.
I skulle måske få styr på jeres egne priser? Jeg bestod teoriprøven i første omgang. Så jeg har aldrig været til en ekstra teoriprøve.
Beløbet, som jeg snakker om er køreprøven. I kræver 2000 kr for en ny køreprøve, hvoraf 1200 kr får til en ny køreprøve, 600 kr går til at booke køreprøven også 200 kr som administrationsgebyr. Det er de 600 kr for at booke køreprøven, som jeg beskrev. Måske skulle I få styr på jeres egne priser, og hvad I snakker om, før I svarer.

Og sjovt, jeg dumper 4 gange hos JER, når jeg er en kvik topstudent. Men består i først gang på min nye køreskole efter 4 mdr. nedlukning og sparsomme køretimer? Så måske skulle I kigge indad og se I er problemet?

Jeg ved, at det er Tahir som har svaret og ikke denne såkaldte "Vibeke", som jeg er ret sikker på slet ikke arbejder der. Det er det samme manipulerende sprog, som jeg oplevede Tahir brugte og nedgørelse i det 1,5 år, som jeg brugte på køreskolen. Du fortalte selv, at elever synes, du snakker hårdt. Du gjorde mig nervøs til køreprøven, fordi du brugte mine utallige kørelektioner hos dig på at nedgørelse. Jeg bestod i FØRSTE OMGANG, da jeg havde en behagelig kørelærer på en NY KØRESKOLE. Så det siger alt.
Jeg kommer ikke til at besvare yderligere henvendelser fra jer, da det er ukonstruktive svar I giver, som både indeholder forkert information og manipulerende undertone.

20. juli 2021
Eksperternes Trafikskole ApS-logo

Besvarelse fra Eksperternes Trafikskole ApS

For det første er det yderst ærgerligt, at man er anonym, når man indgiver en en anmeldelse på Truspilot. Det ville være skønt, hvis man havde mod til, at vise sit navn og hvem man er.
MEN, det er heldigvis ikke så svært for os herinde på Eksperternes køreskole, at identificere pågældende elev, samt forsvare os og forklare hvad, der er i virkeligheden er sket. Det hører heldigvis til sjældenheder, at vi modtager dårlige anmeldelser, vi gør vores ypperste for at servicere vores elever og føre dem godt igennem forløbet og i mål.

Punkt. 1.

Mht. Gearkasser problematikken. Det er naturligvis et must, at elever skal kunne skifte gear UDEN, at smadre gearkassen for at kunne lære at køre bil.

Punkt. 2.

Det eksempel du giver med at komme på en liste hos politiet, er absolut ikke , hvad der er blevet sagt til dig..Listen er her hos os, da du ikke er den eneste elev, der skal have kørekort og ej heller den eneste der skal op til både teoriprøve og køreprøve, derfor har vi en liste, så det går efter tur.

Punkt. 3.

En kørelektion er min. 1 1/2 time, den bliver ikke delt op, blot fordi en elev bliver for træt af at køre bil efter 30 min. Hvis man har booket en kørelektion og eleven afbryder den efter 30 min, skal man naturligvis betale for hele lektionen. Vores lektioner og moduler er fastlagte , så vores kørelærere har muligheden for, at lægge planer for hele dagen . De har ikke tid og plads i skemaerne til ventetider ind imellem eleverne, De har meget travlt.

Punkt. 4.

Eleven blander iøvrigt priser sammen ...det der bliver omtalt som pris for køreprøve, 600 kr, er i virkeligheden prisen for en teoriprøve, som, ganske rigtigt bliver betalt til politiet, De 200 kr, du omtaler, er normalt 300 kr, men måske har kørelæreren været flink overfor dig, da det er oprettelsesgebyr hos os, når man enten dumper, eller afbestiller en prøve i utide. Det er jo indlysende, at jo flere gange man dumper, jo dyrere bliver det ;-)

Vi har en væsentlig anderledes opfattelse af forløbet, end eleven , som har været igennem et længerevarende forløb hernede, Vi ønsker ikke at udlevere nogen elever, derfor undlader vi , at komme med yderligere detaljer om hvorfor. ;-)

Mvh. Vibeke :-)
Eksperternes Køreskole

Bedste køreskole og kørelærer

Bedste køreskole og kørelærer. Min kørelærer Amir tager god tid til at forklare tingene og nemt at forstå. Han giver god råd og han fik mig til at bestå min køreprøve ved første forsøg ! Tak !

6. juli 2021

Kæmpe tak til Aidin!

Jeg tog mit kørekort ved Eksperternes med Aidin som kørelærer.

Kæmpe, kæmpe ros til Aidin som har været fantastisk under hele forløbet.
Det blev selvfølgelig udfordret af corona og endte med at tage længere tid end jeg havde forventet, men Aidin har været enormt flink og fleksibel ift. at få sat gang i det hele igen.

Hvis du tager kørekort ved Eksperternes så kan jeg kun anbefale at vælge Aidin som kørelærer. Udover at være en rigtig dygtig underviser, så er han også bare behagelig og sjov at snakke med, hvilket også er vigtigt når man skal sidde så lang tid sammen i bilen.

Klasseundervisningen var fin, der var ingen problemer der og generelt har det kørt ret godt på skinner. Jeg endte med at betale nogle ekstra gebyrer til Eksperternes pga. tidsfrister og corona, men til sidst skulle det bare overstås.

Jeg bestod både teori- og køreprøve i første hug.

28. juni 2021

Mahmod er den bedste kørelærer

Jeg har bestået teori og køre prøve fra den første prøve pga Mahmod kørelærer som er en rigtig sød og smart kørelærer, hvor han forklarer alt med den nemmeste måde.
Men der er rigtig dårlig sekretariat og kontorservice.

21. juni 2021

Ved hjælp af den bedste

Ved hjælp af den bedste, sjoveste og mest energiske kørelærer Mahmoud har jeg bestået både teori og praktisk prøv. Han har masser tålmodighed og er altid glad for at køre med sine elever, han holder altid øje og retter hvis nødvendigt, hvilket har hjulpet mig meget med min kørsel. Helt klart vil jeg anbefal Mahmoud El Hreich som kørelærer.

4. juni 2021

Vælg Amir som kørerlærer

En fin køreskole selvom ledelsen ikke er specielt god. men kørelæren Amir er fremragende. Hvis du vælger denne køreskole råder jeg dig til at vælge Amir som kørelærer vis du gerne vil bestå på første forsøg.

1. juni 2021

Jeg gennemførte både teori og…

Jeg gennemførte både teori og køreprøven, ved hjælp af min kørelærer. Det har uden tvivl været på grund af det grundige teoriforløb, og min kørelærer Mahmoud. På et personligt plan, en meget sympatisk og energisk kørelærer Som har tålmodighed og overskud, og gjorde kørelektionerne sjove med god humor, samt professionelt var han god til at give feedback på mangler, og havde et realistisk tilgang til forløbet. ANBEFALDER klart Mahmoud som kørelærer!

26. maj 2021

Fantastisk oplevelse jeg havde med…

Fantastisk oplevelse jeg havde med kørelæreren Mahmoud, super flink, super glad og en fantastisk kørelærer, der hjalp mig med at bestå 1. Gang.
Kan 100% anbefale Mahmoud, hvis du står og mangler en kørelærer

26. maj 2021