Eksperternes Trafikskole ApS Anmeldelser 537

4,9

Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især personalets professionalisme og evne til at skabe et trygt og lærerigt miljø. Mange sætter pris på den tålmodige og forstående tilgang, som hjalp dem med at føle sig godt forberedt og bestå deres prøver i første forsøg. Dog nævnte en enkelt person bekymringer vedrørende visse aspekter af undervisningen.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positiv meninger om personalet. Anmeldere fremhæver især kørelærerne Aidin, Mo, Amir, Faisal og... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed, tålmodighed... Se mere

User experience

Mennesker rapporterer positive oplevelser med brugeroplevelsen. Kunderne fremhæver, at der skabes en tryg og... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Jeg fik nemt og effektivt mit kørekort ved Eksperternes. Særligt vil jeg fremhæve min kørelærer Aidin. Han er punktlig og ordentlig og styrer én trygt igennem køretimerne og frem til kørekortet. Med... Se mere

Fantastisk dejlig oplevelse at havde taget mit kørekort hos Eksperternes Trafikskole. Alle var søde gode mennesker som gik efter at give en god oplevelse. Aidin min kørelærer var sjov energisk og m... Se mere

Jeg kunne ikke drømme om en bedre køreskole, og specielt ikke bedre kørelærer end Faisal. Han er altid klar på at hjælpe dig hvis der er det mindste, super sød og vanvittig dygtig bilist, stor anbefal... Se mere

Var meget tilfreds med at tage mit kørekort hos Eksperternes køreskole. Mo var god til at undervise i teori og gøre undervisningen sjov. Derudover var Faisal en rigtig god kørelærer at køre med og var... Se mere

1. Køreskole

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En køreskole i centrum med mange års erfaring og hovedfokus på at vores elever for skal komme nemt og enkelt gennem kørekort forløbet. eksperternes.dk

4,9

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bedste beslutning at vælge lige præcis…

Bedste beslutning at vælge lige præcis denne køreskole!! God undervisning :)
Fik fornøjelsen af at have Mahmoud, som kørelære. Super flink og venlig og selvfølgelig super god til at lære fra sig!
Tak for denne gang.
Teori og køreprøve bestået på første hug!

2. maj 2021

Den bedste køreskole

Jeg var så heldig, at jeg fik Mahmoud som kørelære.
Takket være Gud og min fantastiske kørelærer har jeg i dag bestået køreprøven.
Han var meget punktlig og rigtig god til at lære fra sig. Han var god til at forklare, hvad der var vigtigt at være opmærksom på. Han blev ikke sur, hvis man lavet fejl, men rådgiver éns og lære hvordan man kan overvinde fejlen.
Mange tak for en dejlig behandling.
Jeg kan varmt anbefalede eksperterne skole og kørelærer Mahmoud.

Fedeste forløb Aidin

Kan ikke skrive andet end gode ting omkring min kørelærer Aidin.
Utrolig dygtig til sit job, han får dig til at føle dig sikker og rolig.
Det er en no brainer hvis du ikke vælger ham.

28. april 2021

Aidin er den bedste kørelærer!

Jeg fik Aidin som kørelærer og bestod min første køreprøve takket være ham! Han var meget god til at forklare alt hvad jeg skulle vide og var også meget tålmodig med mig i køretimerne.
Bedste kørelærer nogensinde... Tusind tak Aidin!

TUSIND TAK AMIR.

Jeg har sikkert igennem en periode, formået at erhverve mit kørekort. Takket være min kørelære Amir. Amir er en fantastisk person, der føre dig sikkert igennem trafikken, så du selv bliver en sikker billist. Herfra min anbefaling, Amir, når i tager kørekortet hos eksperternes trafik skole. Tusind tak til Amir, varm anbefaling ❤️

27. april 2021

MAHMOUD ER DEN BEDSTE KØRELÆRER

MAHMOUD ER DEN BEDSTE KØRELÆRER, KAN VARMT ANBEFALES!!! Han var både sjov, sød og rigtig god til at give sin viden videre!🙏🏽 Han fokusere meget på sine elever og yder sit bedste! BEDSTE KØRERLÆRER🤩

25. april 2021

Jeg kan varmt anbefale Mahmoud som…

Jeg kan varmt anbefale Mahmoud som kørelærer, hvis du får mulighed for at vælge ham så gør det!!!!!. Han giver en tid og plads til at begå fejl og det har været rigtig dejligt at kunne være sig selv til kørelektionerne. Han er meget fleksibel og svare altid når man skriver eller ringer.

23. april 2021

En klar anbefaling herfra

Kan klart anbefale ekspertenes køreskole! Havde Aidin som kørelærer og han var god til at lære fra sig. Jeg bestod min køreprøve i første forsøg. Mange tak for en dejlig behandling.

11. december 2020

Rigtig fin køreskole

Rigtig fin køreskole! Jeg var særligt meget glad for min kørelærer Mahmoud. Han var virkelig en god lærer, og fik mig igennem hele processen virkelig godt. Kan helt klart anbefale køreskolen og særligt Mahmoud!

20. november 2020

Bedste køreskole

Super god køreskole!
Jeg havde den bedste kørelærer som hedder Noreen. Jeg kan klart anbefale hende!
Jeg bestod i første omgang.
Generelt rigtig gode køre- og teorilærere! Man lærer virkelig meget her🤩
Hvis du skal til at tage kørekort kan jeg klart anbefale Eksperternes køreskole!

12. november 2020

En fantastisk køreskole

Jeg kan varmt anbefale Eksperternes Trafikskole. Jeg fik heldigvis Mohammed som kørelærer. Han har altid været veloplagt, behageligt og roligt. Han har masser af tålmodighed. Desuden skaber han altid en god stemning og er fuld af optimisme.
Alt i alt synes jeg, det har været en rigtig god oplevelse.
Jeg anbefaler jer, at I vælger Mahmoud som kørelærer.
Held og lykke med kørekortet

31. oktober 2020

Kørerlærer

Noreen har været en glimrende kørelærer. Hun har været meget tålmodig og god til at lære fra sig. Hun er rolig og behagelig at være omkring. Man bliver en meget selvstændig bilist med hende som kørelærer. Jeg kan varmt anbefale Noreen :)

29. oktober 2020

Varm anbefaling af Noreen!!!

Jeg kan 100% anbefale Noreen som kørelærer, hun har været så fantastisk god til at lære fra sig, og er på samme tid et super godt selvskab at have under kørslen. Jeg har både grint og grædt under vores turer, og hun har virkelig været god til at kunne mærke hvad jeg som elev har haft brug for, for at få mest muligt ud af mine lektioner.
En kæmpe anbefaling herfra❤️

Rigtig god kørelærer

Rigtig god kørelærer! Havde Noreen og hun var bare så god! Hun hjalp mig med alt og hun var så god til at sætte sig ind i mine fejl og ændre dem. Kan varmt anbefale Noreen hun er den perfekte kørelærer og er virkelig sjov. Hun havde altid et smil på læben og var bare en rigtig god lære.

Jeg kan varmt anbefale Noreen

Jeg kan varmt anbefale Noreen, som er kærelærer på Eksperternes. Selvom det var rigtig svært at få tid til en køreprøve, så fik hun alligevel fat i en, og sørgede for min søn gik glat igennem køreprøven. Kun varme anbefalinger herfra.

Perfekt køreskole!

Jeg er mega glad for mit kørekortsforløb hos Eksperternes. Teoritimerne var overskuelige, og godt forklaret af bla Tahir. Det bedste er helt klart den kørelærer jeg fik, som hedder Mahadhi. Jeg kan helt klart anbefale ham, da han har super meget tålmodighed, og er rigtigt god til at forklare og hjælpe i trafikken. Jeg fik en køreprøve en uge efter min glatbane, og selvom jeg havde få dage til at øve mig på køreprøven, var Mahadhi den perfekte person til at hjælpe.

28. oktober 2020

Jeg bestod teori- og køreprøve ved…

Jeg bestod teori- og køreprøve ved første hug... og det kan jeg takke Tahir for.

Jeg var i en meget presset situation, da min ‘teori’ skulle til at udløbe og situationen med ‘manglede køreprøver i København’ gjorde det ikke nemmere.
Tahir tøvede ikke et sekund med at hjælpe og bestilte en køreprøve i Slagelse.
Han havde lavet research på Slagelse-området og kørte mig i tilsvarende områder i København optil køreprøven. Derudover vejledte han mig og fokuserede på de fejl der var i min kørsel.
Det resulterede i at jeg bestod ved første hug, i en by jeg aldrig har kørt i før!

Han tager sikkerheden og læringen af sine elever alvorligt, uden at presse dem. Han er god til at give konstruktiv kritik efter endt køretime, på en meget pædagogisk måde, uden at skælde ud!
Han er hjælpsom og ønsker sine elever det bedste.
Han er en Kørelære der underviser og hjælper fra hjertet!

Jeg kan klart anbefale Eksperternes Køreskole og Tahir!

20. oktober 2020

Hvis jeg ku gi den køreskole 0 Stjerner…

Hvis jeg ku gi den køreskole 0 Stjerner så havde den fået det - værste oplevelse og spild af penge .. min datter endte op med 4 forskellige kørelærere/biler , og blev brændt af flere gange hvor hun stod og ventede - og blev ignoreret så hun ik ku komme ud og køre samt fyldt med dårlige undskyldninger - samtlige kørelærere sidder med deres hoved begravet i deres iPad / mobiltelefoner og retter ikk på en eller holder øje - sågar en af kørelærerne der sad og killede min datter under kørsel - og hver gang fik hun at vide lige fra du er klar til køreprøve til du ska bare liiiige finpuds din kørsel .. da vi til sidst fik nok og skiftede køreskole bestod hun efter 6 timer første gang , næsten sikker på hun ik havde fået sit kort i år hvis hun var blevet - den køresafkyndige havde dog heller ikke meget til overs for eksperternes trafikskole ..

15. oktober 2020