Besøgte Egeskov Luminos for andet år i træk igår og i forhold til sidste år noget af en skuffelse. Lysinstallationerne var få og meget spredte. På ingen måde på højde med sidste års. Der var heller ik... Se mere
Desværre blevet mere en forlystelsespark end en kultur-oplevelse. Vi gik hjem efter en halv time, trods dyre billetter, grundet utryghed overfor Corona-smitte. Den halve time blev brugt i kø til et... Se mere
Besøgte julemarked igår søndag. Deri også et besøg på café jomfru rigmor. Vi bestilte 2 x fish and chips, en let overkommelig menu. Vi fik at vide de havde travlt og der ville gå en halv time, hvi... Se mere
har netop besøgt Egeskov Halloween med 2 børnebørn 3og 6 år. Det var helt fantastisk, som de talrige figuranter forstod at interagere med de besøgende tilpasset alder og hvad publikum inviterede til.... Se mere
Kan på ingen måde anbefale at tage på…
Kan på ingen måde anbefale nogen at tage på Egeskov Slot i disse dage - der bliver simpelthen lukket for mange gæster ind... Ift. Corona et det fuldstændig uforsvarligt - synes faktisk ikke I kan være det bekendt.
En rigtig fin tur til Egeskov Slot
En rigtig fin tur til Egeskov Slot. En del mennesker, men alle selvvalgt, at de vil hertil - trods corona. Fin plads i parker m.m. og fine forholdsregler. Mange mennesker nogle enkelte steder, men dem kan man blot holde sig fra.
Lidt lange køer til provianter - men det ved man jo i disse sommertider.
Uforsvarlig håndtering i en coronasituation. Penge over liv!
Da I ikke svarer på facebook - så tillader jeg her at gøre min klage offentlig.
Desværre - må jeg skrive til jer da jeg oplever dagen i Egeskov som ganske utilfredsstillende og også sundhedfaglig uforsvarlig.
Da vi kommer er der store kø'er ind på Egeskov kl 11. Det kan vel accepteres - da det kunne skyldes flaskehals med at komme ind på Egeskov. Vi har dog købt billet hjemmefra, som anbefalet, så vi kan springe køen over. Det vil sige vi "kun" står i kø i 10 minuters penge.
Men det er ikke det der er sagens kerne - det er mængden af mennesker i lukker ind under betragtning af landet fortsat er i coronatilstand og at I af samme grund modtager statstilskud.
Jeg undre mig også i høj grad over at I ikke lader folk booke dagen hjemmefra, så I havde styr på antal i parken. Men det manglende svar vidner om det er er penge før menneskeliv.
Vi vil ikke risikere smitte, så vi når ikke at være i parken andet end et par timer. Med 5 børn når vi ikke trætoppe eller legeområde - simpelthen ud fra en sundhedsfaglig vurdering om det ikke vil gå an (jeg er læge).
Når så mange er samlet på så få zoner i parken - så kan afstand eller hensyn ingenlunde efterleves. Nok er parken stor - men parken har flere hotsposts - og dem måtte vi altså holde os fra.
Jeg synes simpelthen at I lader hån mod folks sikkerhed og dagens samlede indtryk er at penge er over sikkerhed og menneskeliv. Det finder jeg usmagligt med statsstøtte i ryggen.
Ps Vi ser frem til at få pengene retur
Vedr. ordre nr 1582673
Update 23/7 kl. 18:27
-----------------------------------
Efter 46t kom flg svar på FB
Kære Frederik. Tak for din besked. Vi oplever ligesom mange andre attraktioner mange gæster i år hvor folk holder ferie i år.
Egeskov har et rigtig stort område og vi har ikke begrænsning på antal gæster. Vi har begrænsning på tree top og på slottet og det er også der, vi oplever flaskehalse. Det opløses dog i løbet af dagen.
Vi overholder alle myndighedernes retningslinjer og alt her er godkendt. Vi har masser af steder med sprit, ekstra håndvaske udendørs, afstandsmålere mm men vi må også forvente at folk selv tager ansvar og holder den anbefalede afstand.
I var her et par timer, skriver du, så jeg håber I også nåede at opleve den fred og ro der er i vores smukke haver.
Vi kan desværre ikke refundere billetterne. Mvh Lone fra Godskontoret
----------------------------------
Gensvar: Du kan ikke spise mig af med et standart svar - der skal mere til.
Myndighedskrav - det er ikke det det handler om - læs mit indlæg igen. Det handler om sikkerhed. I skulle måske også overveje jeres branding. Vi kommer ikke igen. Og mit skriv er lagt på trustpilot som konsekvens af manglende svar. Der står på jeres side: "
Svarer normalt inden for få timer
Send besked"
Jeg havde forventet mere af jer!
Ups, kære Egeskov
Ups , Egeskov.
Hvor var spritflaskerne, folk der holdt øje med hvor mange der var i udstillingerne, osv?
Alt for mange mennesker blev lukket ind, både i parken og til jeres udstillinger.
Måtte forlade jer efter et kort besøg, da der simpelthen er for utrygt.
Husk, kære Egeskov at passe på jeres gæster i denne tid, der faktisk kommer før at støtte jer.
Ingen besøg på Egeskov fremover. Hellere ikke når vi over Covid-19.
Forhold er slet ikke indrettet til Corona
Hvor er det skørt at staten støtter dette i stedet for at lukke det ned. Alt for mange mennesker samlet på et sted. Forholdene er slet ikke til at kunne håndtere det.
Corona vil stortrives på Egeskov Slot.
Det er tydeligt at Egeskov slot prioriterer deres egen økonomi højere end gæsternes sikkerhed. Parken var alt for tætpakket og man undres over om der overhovedet er sat et loft for antallet af besøgende. Der var meget lidt håndsprit at finde, og trods markeringer og anvisninger var der nærmest ingen gæster som fulgte dem. Køerne var lange og tætpakkede og Covid-19 ville trives i disse omgivelser. Jeg forstår simpelthen ikke hvordan det kan være lovligt. Det positive er at jeg fik en skøn fornemmelse for renæssance-adelens dekadence og havde ikke svært ved at visualisere mig en greve i sikkerhed i sit slot, mens pøblen under ham kunne boltre sig i pandemiens rasen.
Alt for tæt pakket park
Egeskov har meget at byde på, - desværre var oplevelsen at der var alt for mange mennesker og for lidt personale til at guide i forhold til restriktioner. Skilte med pile havde ingen effekt, folk gik som det passede dem, - det var især galt i køer og indendørs udstillinger.
Hvis man ikke evner at styre det høje besøgsantal, burde man lukke færre ind.
115kr for et toiletbesøg.
Desværre blevet mere en forlystelsespark end en kultur-oplevelse.
Vi gik hjem efter en halv time, trods dyre billetter, grundet utryghed overfor Corona-smitte. Den halve time blev brugt i kø til et toilet med meget dårlig hygiejne.
Alt alt alt for mange mennesker, særligt børn som ikke kan styre afstanden. Vi så hverken nogle af seværdighederne eller slottet, før vi var ude igen. Øv.
Virkelig dårlig oplevelse i dag på…
Virkelig dårlig oplevelse i dag på Egeskov Slot. Vi havde set meget frem til at besøge stedet, men allerede ved købet af billet begyndte det at gå i en træls retning.... Vi bad om billetter "All inclusive" altså til både park, udstillinger og slot, men fik at vide, at på grund af Covid 19 kunne vi ikke komme ind og se slottet fordi der var for mange gæster i parken.... Måske kunne vi være heldige at komme ind efter kl 16 hvis vi ventede og brugte dagen i parken (kl. var 11). Okay tænkte vi, godt de passer på, men vi blev klogere. Vi valgte (desværre) at købe billet så vi kunne være i parken med labyrint, udstillinger og legeplads - det var en stor fejl - der var så mange mennesker at det var virkelig ubehageligt at gå derinde, man gik alt for tæt i udstillings husene, i labyrinten og på legeområderne. Ingen steder var der personale til at guide og holde styr på, at alle holdt god afstand og på et legestativ hvor der stod der Max måtte være 10,var der 25. Mooncars til børnene skulle der ventes på i uendelighed fordi ingen styrede tiden, og igen blev der ikke sprittet af efter hvert barns brug af Mooncars. Så ja Egeskov der var for mange mennesker til Covid 19 forholdsregler og absolut INGEN personale rundt om i parken til at hjælpe med at holde afstand og spritte af, det var en dyr tur i en propfyldt park uden at få noget som helst for pengene. Det lugter langt væk af penge maskine og vi kommer aldrig igen.
Smukke omgivelser- skøn leg- DÅRLIG hygiejne
Vi var to børn og fire voksne afsted på tur til Egeskov slot. Selve naturen omkring slottet er skøn, og børnene nød den store hoppepude og gangsti i træerne. MEN oplevelsen blev ødelagt, af alt for MANGE mennesker i parken - Toiletterne var ikke rene, og det værste var den dårlige hygiejne som der var, da vi skulle bestilte mad! Personalet bar ikke handsker, og sprittede ikke hænder i den time, som vi måtte vente for at få vores mad - og endnu værre blev det, da personalet begyndte at spise, slikkr på deres fingre og derefter rørte ved kundernes mad.
Vi afbestilte vores mad, og spise ude for Egeskov!
Den manglende hygiejne, ville være uacceptable før Corona - men det er godt nok under alt kritik, at der er så dårlig hygiejne i en Corona tid hvor det netop er så vigtigt.
Så kære Egeskov ledelse- det er en kæmpe ommer og en meget stor forbedret indsats I skal igang med mht hygiejne - ihvertfald hvis vi skal besøge Jeres smukke omgivelser igen.
Elendig oplevelse
Smittespredning har gode kår hos Egeskov, der bliver lukket ALT for mange ind på et lille område, spisestederne lukker flere ind, end der kan være, man får det forkerte mad, maden er kold, servicen er elendig. Det lugter af desperat pengemaskine. Hold jer langt væk,det er mit råd. Jeg sætter aldrig mine ben der igen.
Fint sted med meget at se
Fint sted med meget at se! Det er dog en rigtig dårlig ide at besøge Egeskov nu i sommer imens billetterne er halv pris. Da der bliver lukket alt for mange gæster ind, så det var umuligt at holde afstand.
Det var det ene, men at man skal stå i kø i 1.1/2 tim. for at få nogle pomfrits til børnene, det kan simpelthen ikke være rigtigt, det er sku for dårligt... også de er bløde...
Min anbefaling er: Ta mad og kaffe med hjemmefra...
Hilsen
J.Schmidt
Fint sted, men...
Rigtig fint sted med meget at se! Det er dog en rigtig dårlig ide at besøge Egeskov nu i sommer imens billetterne er halv pris. Da vi var der i denne uge lukkede de alt for mange gæster ind, så det var umuligt at holde afstand. Der var tæt af mennesker alle steder Hvor der var noget at se, både inde og ude og værst var det på slottet hvor de lukkede en begrænset mængde ind ad gangen, den mængde var for stor og man stod som sild i tønde i de smalle trappegange. Egeskov virker ikke til at overskue arbejdet med at sikre et trygt besøg under covid19.
Besøg på Egeskov.
Fantastisk oplevelse for både børn og voksne. Alt er pænt og velholdt. Man kan selv have sin mad med. Kommer helt sikkert igen. Meget meget smukt.
Et dejligt sted
Et dejligt sted, med en fantastisk udstilling, der bliver holdt flot og rent.
Egeskov er en dejlig oplevelse men....
Egeskov er en dejlig oplevelse og jeg vil gerne besøge den igen. Men det er bare mærkeligt at et årskort kun varer et år hvis du køber det 1. Januar. Jeg overvejede at købe det men lod være. Det ville blive for dyrt.
Fantastisk sted for både børn og…
Fantastisk sted for både børn og voksne. Og synes der er fuld valuta for pengene. Man kan nemt bruge en hel dag der med udstillinger, slot og masser af lege muligheder.
God idé at medbringe madpakke og drikkelse, men ellers er udvalget godt og variende.
Pænt og rent overalt.
Stedet får mine varmeste anbefalinger.
Det er blevet ALT for dyrt....
Det er blevet ALT for dyrt....
ellers et dejligt sted som vi har besøgt mindst en gang om året, men nu hænger pris og oplevelse ikke sammen længere.
God park men triste toilet forhold var…
God park men triste toilet forhold var beskidte og personalet meget sure hele vejen.
Ekstremt dejlige grønne arealer mm.
Dårlig kaffe det er længe siden jeg har prøvet så ringe en latte til en så dyr pris og trist med penge spille maskiner fjerner seriøsiteten.
Is konceptet premiere is kan jeg ikke forstå man ikke finder en lokal mejerist så vil det give mere dybde .
Det ladet desværre til at blive mere penge maskine end en god oplevelse som for en del år siden .
Priserne er overdrevet i parken.
Dejlig ren og flot park.
Har man selv madpakke med, er der utrolig mange bænke man kan benytte, affaldsspande er der også mange af, så intet affald på jorden, det er dejligt at se en ren park.
Med to små børn er det fantastisk med mange toiletter placeret rundt i parken.
Alt i alt en dejlig oplevelse og en utrolig smuk og.sjov park 👍