Besøgte Egeskov Luminos for andet år i træk igår og i forhold til sidste år noget af en skuffelse. Lysinstallationerne var få og meget spredte. På ingen måde på højde med sidste års. Der var heller ik... Se mere
Desværre blevet mere en forlystelsespark end en kultur-oplevelse. Vi gik hjem efter en halv time, trods dyre billetter, grundet utryghed overfor Corona-smitte. Den halve time blev brugt i kø til et... Se mere
Besøgte julemarked igår søndag. Deri også et besøg på café jomfru rigmor. Vi bestilte 2 x fish and chips, en let overkommelig menu. Vi fik at vide de havde travlt og der ville gå en halv time, hvi... Se mere
har netop besøgt Egeskov Halloween med 2 børnebørn 3og 6 år. Det var helt fantastisk, som de talrige figuranter forstod at interagere med de besøgende tilpasset alder og hvad publikum inviterede til.... Se mere
Hold nu op..
Hold nu op...
Det er den ringeste oplevelse jeg nogensinde har haft, var på tur med fruen vores to små unger og svigermekanikken.
Som om det i sig selv ikke var slemt nok😜
Måtte jeg tilbringe Ca 65minutter foran deres bistro/burger hus for at kunne afgive min bestilling på 4xburger med fritter samt to alm. kaffe, til den nette sum af 452kr
Der efter måtte jeg stå i 47 minutter og vendte på at få vores mad udleveret....
Det er simpelthen under alt kritik!!
Efter vi langt om længe havde fået spist vores noget slatne pommes, valgte vi at pakke vores sydhavsfrugter og forlade etablissementet, da vores unger var hylet helt ud af den oven på den kø oplevelse.
Vi var på Egeskov 4timer vi brugte over halvdelen af tiden på noget MC D. Kunne have løst på under et kvarter.
Det var første og sidste gang på Egeskov.
Mvh Bjarke
Flotte omgivelser og masser af…
Flotte omgivelser og masser af aktiviteter for børnene. Men alle steder måtte man vente over en time i køen til mad. Ineffektivt og amatør-agtigt…
Vi blev overrasket over de vilde priser…
Vi blev overrasket over de vilde priser for Mad og drikkevare.. Især når man giver så meget for og komme ind....
Mange fine ting og se men ikke de penge værd.
Ingen god oplevelse
Ingen god oplevelse. Troede vi skulle til uhygge-oplevelse, men det var meget begrænset af happenings, så to trolde og et undsluppent gespænst i haven!.Så to crewfolk, som forsvandt ligeså hurtigt, da vi skulle spørge dem om noget. Mht. corona hensyn var der KUN mangler. Slet ikke nok mulighed for afspritning - en spritstander ved legepladsen der var fyldt med børn ;-(
Ingen afmærkninger med gåretninger, rigtigt mange mennesker - især på legepladsen og kø alle vegne. Det gode var det dejlige område og en stor sjov legeplads. Det var en alt for dyrt for det det var.
Uerfaren og uvidende ungearbjer
Uerfaren og uvidende ungearbjer. Blev afvist at købe en is fordi han havde travlt..
Hvis priserne så matchede de mange ungearbejdere, ville det bære ok. Desværre er priserne samtidig meget dyrere og maden ikke dem bedste.
Under al kritik og oplever bedre service på Jensens.
Dejlig sted
Dejlig sted. Flot område. Kø ved slottet og maden. Men forventeligt i disse tider.
Personalet smilende.
Julemarked skal man da til.
Maden derinde skal i ikke købe
Jeg ville have givet stedet her 5 stjerner, det er hyggeligt her og omgivelserne er flotte. Der er rigtig børnevenligt!
MEEEN.... trækker 4 stjerner fra pga maden.
Den skal i ikke købe..... den er ringe og man får intet for prisen.
Ribben burger?? En bolle med mayo får du. Pomfritter der er udhulet på den tørreste måde at selv fuglene ikke vil spise. Flot Egeskov.
OMG en standard.
Vi besøgte Egeskov Slot i uge 29
Vi besøgte Egeskov Slot i uge 29, Seks voksne og tre børn, det var en super dejlig dag. Vi var der fra kl 12 til kl 21, og vi kan slet ikke genkende kritikken. Der var ganske vidst en meget stor kø til slottet, men det gik faktisk så stærkt, at vi ikke engang kunne nå, at spise en softice, og derfor måtte lade andre komme før os. Vi handlede is, slik, kaffe, mad og gaver flere gange i løbet af dagen, uden kø af nogen betydning, og da der kom en lille byge var det muligt, at købe regnslag med det samme. Det var sommerferiens bedste oplevelse og dag, det skal ses i lyset af, at vi var på tur, hver dag i 8 dage. På vejen ud derfra blev der ytret ønske om, at gøre besøget til en tradition.
Egeskov slot gjorde alt hvad de har…
Egeskov slot gjorde alt hvad de har kunne gøre i denne vanvittig Covid 19 tid, flot arbejde og høj service! men gæsterne derimod gjorde alt for at gå i modsatte retning af ensrettet veje, vi fik dem da til at vende om, dem der kom mod os. Kø var der lidt af, men vi har jo aldrig skulle stå 1-2 meter væk fra hinanden, så det har vi måtte lære også. Vi nød at være på Egeskov!
Vi var på Egeskov
Vi var på Egeskov i sidste uge og havde i den grad glædet os til at vise vores børn hvad vi fik set dengang vi var børn.
Men hold op et gedemarked.
Vi var der fra åbningstid til ca kl 17 og havde i mellemtiden brugt over 3 timer på kø til henholdsvis en burger og en is.
Alle stod som sild i en tønde.
Egeskov er slet ikke gearet til Corona, de burde lukkes til de kan være mere ansvarlige
Uforsvarligt at lukke så mange ind
Uforsvarligt at lukke så mange ind, den mindste kø tog ca 45 min og det var køen til toilettet, folk stod klods op af hinanden alle steder og personalet gjord absolut intet for at få folk til at holde afstand eller følge de ensrettet skilte, vi havde betalt for at se slottet men måtte droppe det da der var over en time lang kø hver gang vi prøved, vi havde tænkt os at købe mad men også det måtte vi droppe da vi ikke ville stå i kø i over en time for at betale 60kr for en sandwich, efter at have spildt godt 4 timer i Egeskov valgte vi at tage hjem 230kr fattiger og en rigtig dårlig oplevelse riger, jeg syndes der er super egoistisk af Egeskovs forvalter at lukke så mange ind, ja i ejer en stor grund men der er jo ikke meget plads ved de ting folk vil se.
Vi har som så mange andre denne sommer…
Vi har som så mange andre denne sommer været på Egeskov. Helt igennem god oplevelse. Ikke overfyldt og ja kø ved madsteder og slottet, men det gik hurtigt. I år, hvor nærmest alle danskere holder ferie i DK tænker jeg der er ekstra kø alle steder. Så find tålmodigheden frem og nyd jeres sommerferie.
Rigtig god oplevelse i går på Egeskov…
Rigtig god oplevelse i går på Egeskov slot. Kan ikke genkende kritikken. Det er et stort sted med kæmpe udendørs arealer, hvor der er mange muligheder for at holde afstand. Oplevede på ingen måder menneskemylder inden for. Der var rigtig nok kø ved en af madboderne. Men ikke anderledes end at, det er der nu engang et sted, hvor der er mange mennesker. Folk var gode til at holde afstand. Hvis man har de positive briller på og dropper fejlfindings attituden er der rig mulighed for en fantastisk tur til Egeskov slot :-)
Vi var også afsted på Egeskov slot i…
Vi var også afsted på Egeskov slot i denne uge.
Vi tog derind om eftermiddagen og kunne godt se der var mange biler . Men tænkte at Egeskov helt sikkert har styr for foranstaltninger , regler m.m
Lange kører , ikke mange steder med sprit og folk er tæt stuvet sammen.
Vi venter til 19:30 med at bestille mad , og først da vi skal betale bliver vi oplyst der er min. 40 min ventetid!!!
Okay fair nok, vi skulle ikke nå nået.
Men come on, oplys nu kunderne om det inden bestilling .
Køerne til diverse ting eks. der hvor man kan gå på hængebro var køen lang og tæt pakket. Intet personale til at bestemme ,hvor mange der skal sendes op af trapperne og folk stod endnu tættere .Egeskov det kan gøres bedre.
Dejlig udflugt til Egeskov
Vi var på Egeskov mandag den 20. juli. En dejlig oplevelse, hvor der var styr på tingene. Overkommelige køer ved slot og trætop vandring. Det samme ved madstedet ved museet. Havde frygtet det værste, men det blev gjort til skamme. Et smukt, smukt sted.
Besøg Egeskov
Vi har - som så mange andre - også været på Egeskov denne sommer og vi havde glædet os. Men.....der var ikke sprit ret mange steder og det var ikkd muligt at holde afstand. Ensretningen på de forskellige museer var ikke skiltet godt nok og da vi kom ind på slottet var det ikke muligt at se det man gerne ville se, fordi der var for mange mennesker inde på slottet. Man kunne heller ikke her holde afstand og der vaf kun sprit ved indgangen - ikke andre steder på slottet.
Da vi spiste frokost måtte vi sidde sammen med en anden familie ved samme bord og derfor var afstand heller ikke muligt her.
Det virkede som om Egeskov har tænkt; der er halv pris - lad os lukke dobbelt så mange ind.
Bliv væk hvis du fortsat ønsker afstand
Jeg forstår simpelt hen ikke at der gives tilskud til virksomheder, der ikke formår at opretholde afstand og sikkerhed.
Alt for mange lukket ind på Egeskov
Vi var 6 voksne og tre børn på besøg hos jer i onsdags. Det blev bestemt ikke til den hyggelige tur som vi havde forventet. Vi ankom ca. kl.10.30 og havde købt billetterne online. Det betød at vi kun ventede 10-15 minutter på at komme ind i forhold til dem der skulle købe billet ved indgangen. Vi droppede slottet da der var over en times ventetid begge gange vi forsøgte. Vi ventede 65 minutter på at komme op i trætoppene og nåede det kun fordi der var forlænget åbningstid. Vi brugte ca. 1 time på toiletkøer. Værst var det med mad/kaffe/is bestilling, der brugte vi samlet 2,5 til 3 timer. Der var hele dagen igennem vildt mange mennesker. Kan ikke forstå at de må lukke så mange i ind. Tror ikke at håndsprit gør forskellen. Ville hellere give normalpris og så at der kun blev lukket halvdelen ind.
Ikke nogen god oplevelse
Alt for mange mennesker inde i parken, der var ingen sprit og folk gik som det passede dem uden at holde afstand. Min familie og jeg tog tidlig hjem, da det ikke var nogen god oplevelse og ikke trygt i forhold til smitte farer.
- syntes det er en ommer fra egeskovs side af.
Egeskov slot og park er ikke et besøg værd i højsæsonen 2020
Har idag besøgt Egeskov slot og park, og det var ikke en god oplevelse, desværre! Der var lukket alt alt alt for mange mennesker ind. Der manglede afmærkninger, der manglede skiltning, og ringe afmærkning og visning af at holde til højre og holde afstand. Vi har i øjeblikket altid selv sprit i tasken, og det var jeg lykkelig for idag! Vi kom som anført på Egeskovs hjemmeside - efter kl 12, havde købt billetter på nettet inden besøg osv., men det desværre simpelthen ikke nok. Vi forlod parken efter halvanden time, vi var skuffede over håndtering af COVID-19 retningslinjer, køer hvor folk stod ultra tæt, f.eks. til madboder, den gamle købmandsbutik, trætop klatring og ikke mindst slottet, som vi helt opgav, da der var en kødrand af mennesker.
Er på alle måder glad for at vores virksomheder og attraktioner i Danmark har det “godt” og lige nu har 50% flere besøgende, men skal det være på bekostning af en 50% dårligere oplevelse og spildte penge for de besøgende..?!