1. Butik med kontorartikler
  2. Grafisk designer
  3. Plakat- og skiltebutik
  4. Printer- og scannerbutik
  5. Leverandør af printertoner

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

EDNord forhandler lamineringsmaskiner,indbindingmaskiner,makuleringsmaskiner,skæremaskiner,hæftemaskiner,whiteboards,printertilbehør,kontormaskiner,ergonomi - Kontoret, Skoler og Grafiske branche.

1,9

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Bestilt toner for 3 uger siden

Bestilt toner for 3 uger siden. Fik ordrebekræftelse med det samme. Har dog stadig ikke fået varen. De svarer ikke hverken på mail eller telefon, trods mange forsøg.
Hold jer fra denne virksomhed!!!!!!!!!

19. februar 2023

Uprofessionelt firma

Eksisterer dette firma i virkeligheden ?
Bestilte toner til kopimaskine, som var angivet "på lager" og har modtaget en mail hvor ordren behandles. Har efter 14 dage stadig ikke hørt noget fra firmaet - heldigvis er der ikke indbetalt penge for toneren.

13. juni 2022

Hverken vare eller kvittering er blevet modtaget

Min chef bestilte en Rollermouse - hverken vare eller kvittering er blevet modtaget efter 21 dage.

Min chef bestilte en vare på EDNord d. 5 november. Der er nu gået 21 dage, og jeg har henvendt mig 2 gange uden at have fået et svar på hvad der sker. Der er ingen kommunikation fra EdNord. Hold jer langt væk fra den her virksomhed, det er enten utrolig uprofessionelt elller også er det svindel, siden min virksomhed står i en situation nu, hvor vi har sendt penge til et kontonummer uden at have modtaget hverken varen eller en kvittering.

26. november 2021

5-7 bestilte jeg 2 papir foldemaskiner…

5-7 bestilte jeg 2 papir foldemaskiner som efter deres hjemmeside var på lager - jeg har ikke modtaget dem endnu og prøvet at skrive mail og ringe men mail bliver ikke besvaret og telefonen ikke taget
støre useriøst firma har jeg aldrig oplevet
HOLD JER VÆK
Jan Andersen

30. juli 2019

Bestilte varer den 8

Bestilte varer den 8. februar som er på lager.
Ingen varer modtaget - og ingen svar på mails eller telefon.
Prøver forgæves at annullere ordre, men det kan man så heller ikke.
Et godt råd! - hold jer væk fra denne butik.

26. februar 2019

Svarer ikke på hverken mail eller …

Svarer ikke på hverken mail eller telefon

Bestilte vare for 3 uger siden og fik bekræftelse dagen efter. Varen skulle i følge hjemmesiden være på lager, men er fortsat ikke leveret og der bliver ikke svaret på hverken mail eller telefon.

25. september 2017

Ingen vare er dukket op efter 14. dage & ingen reaktion på mail eller svar af telefon

Bestilt vare den 6. marts 2017

XXXXX
2990 Nivå
Danmark

Overfør ordre-beløbet til vores bankkonto: 9174 2860138541

Din ordre ekspederes samme dag vi modtager betalingen. ***????***

Bemærk: Overfører du inden 18.00 vil vi normalt have betalingen næste hverdag.

Jeg har ikke hørt en lyd - ikke set varen endnu - har skrevet 2 gange på mail for status og prøvet at ringe uden held - måske naivt at betale på forhånd ?

Fik den 24. marts SMS om spørgsmål om jeg havde modtaget mail om forsinket levering - desværre havde jeg ikke fået mail.
Den 29. dukkede der mail op om at varen var afsendt- Varen er nu modtaget og alm. brev med kvittering er modtaget -
Super det lykkedes

22. marts 2017

Dårlig service

Vi har for to måned siden bestilt 10 stk Chriba-tastatur hos Ednord. Tastaturerne er dog aldrig dukkert op. Kim Stavad fra Ednord, hævede pengene samme dag vi indbetalte dem og siden har vi ikke kunne komme i kontakt med han. Vi har ringet og skrevet igen og igen.

Update. Kort tid efter denne anmeldelse reagerede Kim Stavad og efter yderligere noget tid er varerne nu endelig kommet....

26. oktober 2015

Ekstrem dårlig service - bestiller en lagervare som ikke leveres.

Jeg bestilte to lysterapilamper d. 11. november 2014. Der var grøn prik ved ordren på hjemmesiden, og der stod ”på lager”. Jeg havde netop brugt en del tid på at finde en leverandør, som havde dem på lager, da de skulle i brug med det samme i novembermørket for at have en effekt. Der var ikke på nogen måde angivet i teksten, at det var en skaffevare. Jeg fik en henvendelse på samme dag med anmodning om vores EAN-nummer, hvilket jeg returnerede straks og derefter hørte jeg ikke mere om hverken leveringsdato eller bekræftelse af ordren.

Den 19. november mailede jeg og bad om leveringsdato – fik intet svar. Den 25. november kl. 12:30 ringede jeg for at høre til leveringen, fik kontakt og fik derefter at vide, at jeg ville blive ringet op en time efter med nærmere besked. Kl. 14:30 (to timer efter) ringede jeg op igen for at høre mere, men fik en telefonsvarer. Herefter lagde jeg telefonbesked om at annullere ordren da vi ikke ønskede at vente længere. Kl. 14:48 sendte jeg en mail med endnu en besked om annullering af ordren. Kl. 16:26 samme dag fik jeg en mail med forklaring om, at lamperne var blevet forsinket hos importøren, som afventede lampernes ankomst fra østen. Forventet levering mellem 2. og 6. december. Min telefonbesked og mail om annullering var ignoreret. Har herefter sendt flere mails med anmodning om en bekræftelse på annulleringen, men har intet hørt.

Vi har i mellemtiden købt to lysterapilamper hos en anden leverandør, som leverede i løbet af et par dage med fin service og normalt kommunikationsniveau.

Den 1. december har jeg fortsat intet hørt fra EDNord - har forgæves forsøgt at ringe i dag igen. Sender derfor nu et anbefalet brev med anmodning om bekræftelse af annulleringen og håber snart at jeg hører noget. Tænk hvis jeg fra starten havde fået valgmuligheden: "Vi kan desværre først levere i december, ønsker du stadig at bestille varen?".

Det føles fuldstændig håbløst bare at blive ignoreret. Ekstrem dårlig kundeservice - tror ikke jeg har oplevet det værre.

Update: Få minutter efter, at denne anmeldelse var lagt ind (og sendt til firmaet), fik jeg ENDELIG en mail med bekræftelse på annulleringen. Anmeldelsen er derfor ændret fra én til to stjerner. Alt det bøvl kunne være sparet med en ordentlig service fra starten!

1. december 2014

Kompetent og fin service

Vi har gennem flere år købt alle vore kontorvarer hos Ednord. Vi oplever altid kompetent og venlig betjening, selv små opgaver tages alvorligt. Varerne kommer til aftalt tid og altid med et smil.

23. august 2009

De svarer aldrig

Efter at have modtaget en vare i forkert farve prøvede jeg adskellige gange, at komme i kontant med EDNord både på flere forskellige e-mail adresser og via telefon, hvor jeg lagde besked. Men de var øjensynligt ikke interesserede i at tale med mig - eller tage deres vare retur.

Meget uprofessionelt drevet butik.

4. maj 2009

Leverede ikke varen

Jeg købte en lamineringsmaskine for kr. 20.000, og betalte pengene, men da de skulle levere ville de ikke - de ville heller ikke tilbagebetale mine penge. Jeg har indtil nu kun fået ca. 7.800 tilbage af de 20.000,-!!
Pas på med at handle - betal aldrig forud - sørg for at få varen først..!!!

27. januar 2009

Er dette din virksomhed?