Før Pricerunner overtog Edbpriser brugte jeg ALTID siden når jeg skulle købe grej. Den er nu så elendig at jeg helt ignorere den. Utroligt at et så godt produkt kan spoleres på en måde så det bliver f... Se mere
Jeg har tidligere brugt edbpriser hver gang, jeg skulle købe computere til mine børn eller mig selv, og det har fungeret super godt. MEN, HOLD DA OP, hvor det bare ikke virker mere. Filtrene fungerer... Se mere
Det nye søgesystem er så dårligt, at jeg næsten bliver fysisk dårlig af at bruge det. Man kan ikke længere bruge "minimum" eller "maksimum" i en søgning som man typisk bruger på f.eks harddiskstørr... Se mere
Jeg har læst meget negativt om den nye " EDB-priser " og nu er jeg også overbevist. Jeg ville finde en passende HP printer men uden held. Når man kommer ind på printer siden og i Filtre under "Ov... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danmarks største prissammenligning for IT. Find de bedste priser og de mest seriøse forhandlere. Læs nyheder, produktinformation og meget mere.
Andre kiggede også på
God til prissammenligning
Rigtig god site. Flere af dem vil være super på nettet :)!
FANTASTISK !
Simple amazing
Det her site har sparet mig et utalligt beløb og en masse tid
Edbpriser.dk kan helt sikkert anbefales
Gode sammenligninger af pris og funktionalitet
Det er siden, hvor jeg altid er forbi, når jeg skal sammenligne priser og søge mere viden før EDB-relaterede indkøb. Super god side.
Super samlignings side
Siden er perfekt når man skal købe nyt hardware til computeren.
En hurtig pris og leveringstids samligning og så er man klar til at bestille.
Eneste lille minus der måtte være er at priserne ikke opdateres realtime der inde, der kan nogen gange godt være forskel på den viste pris og den pris som webshoppen tager for produktet, men det er sjældent.
Kanon side!
Mega nem at finde det man skal bruge, stort set altid opdateret med priserne, fede kategorier og artikler om ny hardware & software. lige noget alle kan bruge.
fed side
den side er og bliver for lækker er glad for den..bruger den meget flere gange om ugen..
Overskuelig og nemt
Siden er simpel og lige til, også selvom man ikke til hverdag begår sig på nettet, og indtil videre har jeg ikke opl+evet noget skuffende, eller pris fejl hos dem...
Det første sted jeg kigger, før en it handel.
EDB-priser fordi det er vagthunden i en branche med meget store prisforskelle.
Har sparet mig for maaange penge og problemer. Tak
Flot design, men skuffende funtionalitet!
Der er styr på tingende her.. hvis ikke designet kommer i vejen. Der er meget få gengænger og fake posteringer.
Men et gamle design var meget bedre, ikke kønnere men bare mere funktionelt. Jeg ved godt det er langtid siden de skiftede. Men savner det sku!
Der er alle de forhandler man kender og endda lidt mere ;-) det er super godt.
Jeg vil ikke helt anbefale denne side længere.. Så er det mindre frustrerende at bruge pricerunner! Dog kan du finde bedre priser her ;-)
Bruger siden ofte
God side til at finde den billigste pris. Grunden til at der ikke er 5 stjerner er at jeg ikke tager det for givet at det er billigste priser, før jeg har tjekket på andre måder.
Fint hjemmeside
Den er også let og arbejde med. Den giver muligheder for at finde de forskeliige områders priser.
Helt okay
Virkelig brugbar
EDB Priser har sparet mig for mange penge, ved at samle priser på IT udstyr på en side.
Det er utrolig så forskelligt det er, hvem der er billigst, og derfor er denne side guld værd.
Gode muligheder for søgning.
Kunne have endnu flere forhandlere med
har brugt edbpriser
i så mange år jeg ikke kan huske det mere, og for det meste stemmer priserne. jeg kunne bedre lide det ældre layout.
Okay
Sitet er okay, men forvent ikke at stedet indeholder alle butikker hvor varen kan købes.
Godt værktøj
Bruger ofte EDBpriser, og det er et godt værktøj til at finde varen til en god pris.