Am 23.01.2026 sind beide bestellten EcuaFina Alpaka Wolldecken in Dunkelgrün und Farbmischung eingetroffen. Beide sehen wunderschön aus, die prachtvolle Farben und Muster. Ich bin begeistert und se... Se mere
Vandaag de Poncho Geel Driehoek afgehaald en wowo..overtrof al mijn verwachtingen. Heb vele jaren door Midden Amerike rondgereisd en ken mij zeer goed uit met de Midden/zuid Amerikaanse handkunst. De... Se mere
Prima ervaring met een heel mooi bedrijf. Ze leveren heel mooie producten en doen dat in harmonie met omgeving en locale producten. We hebben eerder al een aantal dekens gekocht, en nu een kussen vo... Se mere
Na de heerlijke Poncho heb ik gisteren de Alpalka Native decke grün ontvangen. 2stuks. En opnieuw...hoogste kwaliteit en je hoeft dus niet naar Ecuador te reizen maar via Ecuafina.nl want die brengen... Se mere
EcuaFina importeert rechtstreeks vanuit de Andes diverse authentieke producten, die volgens oude tradities op kleine schaal lokaal worden geproduceerd. Voorbeelden van deze authentieke producten zijn kleurrijke alpaca kleden, poncho's, shawls, Panama hoeden en tagua kettingen. Maar ook heerlijke gourmet producten zoals avocado olie, chocolade en koffie.
Pelikaanstraat 14, 7201 DR, Zutphen, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
De kwaliteit van de producten is ontzettend goed, de kleuren zijn prachtig, vlotte verzending en ook snel antwoord van de klantendienst bij vragen. Maw een top bedrijf 🌸

Besvarelse fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Beide sehen wunderschön aus, die prachtvolle Farben und Muster. Ich bin begeistert und sehr glücklich mich für diese Produkte entschieden zu haben!! 👍👍 Tolle Qualität, sehr warm dazu Fair Trade in Papier anstatt Plastik liebevoll verpackt 👍👍 und alldem was dahinter steckt ein großes Applaus an diejenigen, die solchen kunstvollen Decken produzieren, so viel Liebe und Leidenschaft in diesen Decken verewigen 👍👍
1000 Dank dafür als auch für den tollen schnellen Lieferservice 👍👍
Ich werde euch ganz gewiss weiterempfehlen!!

Besvarelse fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Supers produits, Qualité au rendez-vous ! La laine d'Alpaga est vraiment très chaude, et ça c'est top en hiver... SAV (par mail) très réactif et équipe très professionnelle. Commandé de France, une semaine pour recevoir le colis, je recommande fortement.

Besvarelse fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Snelle levering en volgens afspraak.
Mooi product.

Besvarelse fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Prachtige kwaliteit, blij mee!
Alleen het patroon van mijn poncho voel anders uit dan op de foto. Dat vond ik jammer.
Wat een prachtige plaid, nog mooier dan op de foto 🥰. Snelle levering, dag na bestelling al ontvangen.
Snelle verzending. Deken van een geweldige kwaliteit.
Le plaid est magnifique ! La matière, laine d’alpaga, douce et chaude, le tissage très agréable, les motifs très sympa, les couleurs harmonieuses et la taille est parfaite comme plaid sur un grand canapé ou un lit. Merci ! Très heureuse de mon achat.
Couverture magnifique, chaude, immense. Ravie d'avoir pu, par cet achat, contribuer à valoriser et soutenir le travail des artisans andins.
Degelijk en mooi gemaakte plaid, tweezijdig. Snelle bezorging in een drukke tijd. Prima verwerking in webshop.

Besvarelse fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Al vaker plaids en kussenhoezen besteld via EcuaFina. Dit keer als cadeautje voor iemand anders. Opnieuw zeer tevreden over de kwaliteit van de snel geleverde spullen van deze sympathieke webwinkel. Zonder meer aanbevolen!
Snelle levering en optimale qualiteit...
Super van jullie