commande parfaite du début à la livraison, j ai adoré mon premier poncho et depuis j en ai recommandé 2. qualité et beauté , livraison rapide ! EcuaFina c est que du bonheur !
Am 23.01.2026 sind beide bestellten EcuaFina Alpaka Wolldecken in Dunkelgrün und Farbmischung eingetroffen. Beide sehen wunderschön aus, die prachtvolle Farben und Muster. Ich bin begeistert und se... Se mere
Prima ervaring met een heel mooi bedrijf. Ze leveren heel mooie producten en doen dat in harmonie met omgeving en locale producten. We hebben eerder al een aantal dekens gekocht, en nu een kussen vo... Se mere
Vandaag de Poncho Geel Driehoek afgehaald en wowo..overtrof al mijn verwachtingen. Heb vele jaren door Midden Amerike rondgereisd en ken mij zeer goed uit met de Midden/zuid Amerikaanse handkunst. De... Se mere
EcuaFina importeert rechtstreeks vanuit de Andes diverse authentieke producten, die volgens oude tradities op kleine schaal lokaal worden geproduceerd. Voorbeelden van deze authentieke producten zijn kleurrijke alpaca kleden, poncho's, shawls, Panama hoeden en tagua kettingen. Maar ook heerlijke gourmet producten zoals avocado olie, chocolade en koffie.
Pelikaanstraat 14, 7201 DR, Zutphen, Holland
- info@ecuafina.nl
- www.ecuafina.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Goede duidelijke site mooie kwaliteit
Goede duidelijke site, prima prijs en mooie kwaliteit.
Snelle levering zoals aangegeven

Besvarelse fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
commande parfaite du début à la…
qualité et beauté , livraison rapide !
EcuaFina c est que du bonheur !
Het deken dat ik heb besteld is goed…
Het deken dat ik heb besteld is goed aangekomen. Het is een heel mooi deken. Ik heb er reeds enkele nachten onder geslapen. Het voelt heerlijk zacht aan en is lekker warm. Ik ben heel blij met mijn deken.

Die Decke ist wunderschön
Die Decke ist wunderschön und schon ständig in Gebrauch. Sie ist sehr angenehm. Ich liebe sie. Die Lieferung kam schnell. Vielen Dank.
Prachtige kleurrijke zachte deken
Prachtige kleurrijke zachte deken! Vlotte levering. Niets op aan te merken.

Besvarelse fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Product was delivered as described.
Product was delivered as described.
And, most important, it arrived before mothers day.
Versand ging schnell
Versand ging schnell. Die Decke ist super weich und was ganz besonderes.

Besvarelse fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Prachtig kleed en mooi en zacht…
Prachtig kleed en mooi en zacht materiaal. Met liefde gemaakt, dat zie je! Ook was het erg leuk dat het verhaal erbij stond in een soort flyer in het pakket met een foto. Het verhaal van een product doet ertoe en dit verhaal is er een die ik graag in huis heb!

Besvarelse fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Snel in contact en een hele mooie…
Snel in contact en een hele mooie levering. Ik ben er erg blij mee. Goede kwaliteit en licht in gewicht.
Die Lieferung erfolgte schnell und…
Die Lieferung erfolgte schnell und unkompliziert. Die Decke ist wunderschön und kuschelig. Jederzeit wieder.

Besvarelse fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Délai de livraison plus long qu’annoncé…
Délai de livraison plus long qu’annoncé
Messages en langue étrangère
Sinon, qualité des produits tout à fait satisfaisante

Besvarelse fra EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts
Prachtige deken en snel opgestuurd.
Zeer mooi product netjes afgeleverd
We hebben eerder al een aantal dekens gekocht, en nu een kussen voor moederdag omdat het zo mooi is.

Super
Super ! Tolle Ware …Rücksendung incl. der Rücküberweisung des Geldes super schnell…sehr korrekt !!! 🌸🧚
Erg fijn en mooi kleed
Erg fijn en mooi kleed, houd je goed warm op de bank. De communicatie met Ecuafina was duidelijk en een snelle levering