En udmærket oplevelse
En udmærket oplevelse. Ikke prangende, men ganske udmærket.
Hotel Ebeltoft Strand
Ndr. Strandvej 3, 8400, Ebeltoft
En udmærket oplevelse. Ikke prangende, men ganske udmærket.
En noget uheldig oplevelse i hotellets restaurant lørdag den 30. juli 2016. Min mand og jeg havde inviteret mine svigerforældre på middag,
Jeg foretog bordbestilling telefonisk omkring kl. 17.30. Jeg blev oplyst om, at der var meget travlt og vi skulle forvente en vis ventetid på maden, nu når vi ville komme kl. 19.00. Jeg insisterede og bestilte bord, men følte det dog som om man prøvede at tale mig fra bestillingen.
Ved ankomsten blev vi taget venligt imod og fik straks anvist et bord ved vinduet, med en fantastisk udsigt. Vi besigtigede lokalerne og fandt det hele meget venligt og indbydende. Der var på det tidspunkt ikke ret mange mennesker i restauranten 4-5 borde med gæster, hvoraf flere var ved at være færdige.Jeg gik straks efter ud på toilettet, hvor jeg konstaterede at der ikke var sæbe i sæbedispenserne. Jeg rettede henvendelse i receptionen og gjorde opmærksom på dette. Her ville man straks løse problemet. Da vi 3 timer senere forlod hotellet var der stadig ikke fyldt op med sæbe. Bare en lille detalje.
Straks efter vi satte om kom der en tjener ind med en lille appetizer og umiddelbart efter kom en anden tjener og tog imod bestilling. Vi bestilte 2 ribeye 300 gram og 2 oksemørbrad en flaske rødvin og vand. kødet blev bestilt som stegt "mediumrear".
I forbindelse med bestillingen af vinen, spurgte min mand lidt ind til de forskellige vine, men tjeneren vidste intet om vinen så vi valgte lidt i blinde. Hun lovede dog, at der ville komme en som vidste noget om vin, men ham så vi aldrig.
Da vin og vand blev serveret var vinen allerede proppet op og der blev straks hældt op i alle 4 glas. Flasken med vand blev stillet uåbnet på bordet.
Efter nøjagtig en time blev maden serveret. Ja vi var forberedte på, at der var ventetid og mange mennesker, men som før nævnt var der ikke særlig mange mennesker i restauranten.
De 2 ribeye var begge kolde, gennemstegte, hårde og seje. Da tjeneren umiddelbart efter kom forbi bordet gjorde min mand opmærksom på dette. Tjeneren tog straks tallerkenen med ud til kokken, og vendte tilbage med beskeden, at kødet havde præcis den rette temperatur. Men han tilbød at vi kunne få 2 andre ribeye, hvilket vi sagde ja tak til. De 2 oksemørbrad var rigtig fine.
Efter 30 minutter fik min mand og min svigerfar serveret 2 nye ribeye. Denne gang var de rigtig fine. Det afstedkom dog, at jeg og min svigermor forlængst var færdige med vores mad. Vi ville jo ikke sidde og vente 30 minutter, så ville vores mad jo være blevet kold for længst. Lidt underligt, at det skal tage 30 minutter at stege to ribeye.
Vi bestilte en flaske rødvin mere og en flaske vand. Igen blev vinen serveret opproppet og vandet stillet på bordet. Netop som tjeneren kom ind med vinen drak min mand det sidste rødvin af sit glas og der var en del bundfald i glasset. Han måtte selv skylle glasset i vand imens tjeneren stod og så på. Ingen tilbud om nyt glas, hvilket nok ville have været på sin plads.
Herefter var der ikke flere henvendelser fra tjenerne 4 ialt. Vi blev ikke spurgt om dessert, kaffe eller andet.
Vi måtte selv vinke til en tjener for, at få regningen. i forbindelse med betalingen blev der ikke udvist den mindste diskretion fra tjenerens side. Da min mand skulle indtaste sin pinkode. blev tjeneren stående helt henne ved ham og det var svært, at skjule pinkoden. Ikke særlig behageligt.
Ud fra vores oplevelse vil vi ikke på nogen måde anbefale restauranten til andre.
Dagen efter skrev min mand en mail til hotellet. Da vi 14 dage senere endnu ikke havde fået svar, sendte han endnu en mail. Så kom der svar. Hotellets direktør var på ingen måde imødekommende i sit svar. Ventetiden i restauranten begrundes med, at der var selskaber flere steder i huset. Tilberedningen af kødet var efter direktørens opfattelse helt efter bogen, det var udelukkende god service, at bøfferne blev byttet. Vedr. vinen der allerede var åbnet da tjeneren kom ind med den var undskyldningen, at det kun er dyre vine der åbnes ved bordet. Der er åbenbart forskel på folk, deres valg af vin og ikke mindst deres pengepung. De vine vi købte kostede mere end 300 kr. pr. flaske, så kan man vel forvente, at man ved hvad der er i flasken. Vedr. ventetiden på maden både i første og anden omgang kan direktøren på ingen måde genkende dette.
Ikke en restaurant vi kan anbefale. Men det kan jo være, at det hele går meget bedre hvis man bestiller "dyre"vine.
Vi havde en meget dårlig oplevelse med dette hotel, på vores bryllupsnat.
Vi havde forinden mailet til hotellet, for at høre om det var muligt at tjekket ind om natten, da det netop var der vi vil tage hen direkte efter vores bryllup. Svaret tilbage lød på at det ikke var noget problem. Vi ender i samme mail-samtale, med at booke en 3-dags miniferie.
Da vi ankommer til hotellet på bryllupsnatten, bliver vi mødt af beskeden om at de havde booket vores værelse videre, da de ikke havde fået noteret at vi kom sent. Yderligere havde de ikke noget andet værelse at tilbyde os, og det eneste receptionisten kunne sige var: jeg kan ikke gøre noget.
Der stod vi med meget uromantisk fornemmelse og en meget lidt medfølende medarbejder. Så vi kan reelt ikke give en ordentlig bedømmelse af selve hotellet, da de ikke vil lukke os ind. Men deres service er helt i bund.
4 stjerner - som minimum ville jeg forvente et stykke håndsæbe på toilettet. Det var der ikke.
Sengetøjer var rent, men store skjolder. Måske man burde være lidt mere kritisk i sin opredning. Morgenmaden var ikke ret spændende og de frosne rundstykker ville have godt af 5 min. I ovnen. Et smil fra pigerne ville kun være positivt
Virkeliig øv til prisen generelt.
Jeg har været på 3 stjerner hvor service og sanitet og rengøring var klasser bedre.
Har spist et par gange over årene på Ebeltoft strand og tidligere altid en god madoplevelse. Men nu hvor der er kommet en ny kok, var maden enten uden smag eller for meget, som I ekstremt meget eddike- og ikke en god en af slagsen, den smagte af sur lagereddike. Så mit råd er. Gem pengene til en anden restaurant!
Bestilte en enkelt overnatning.
Værelset havde et toilet der løb med 50 sekunders mellemrum. En blinkende pære og en lampe der var ved at falde ned.
Men udmærket seng, morgenbuffet og udsigt.