1. VVS-installatør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

H.J. Jensen er dit VVS-firma i Ebeltoft, Rønde og resten af Djursland. Vi har mange års erfaring med VVS-arbejde og kan løse de fleste VVS-opgaver.

4,1

God

En god oplevelse og servicemindede medarbejdere

En lille historie.
Da vi 21. december kom til vores sommerhus i Ebeltoft for at forberede jul og nytår med en del gæster, fandt vi om aftenen ud af at det dryppede fra vores varmtvandsbeholder. Vi lukkede for vandet og ringede næste morgen til VVS Syddjurs, der på trods af stor travlhed lovede at sende en mand forbi. Han kom et par timer senere og efter en inspektion, var beskeden at selve beholderen var gennemtæret og skulle udskiftes. Beholderen var 26 år gammel, så vi var helt med på at det var nødvendigt.
Syddjurs VVS satte med det samme en bestilling igang og næste dag kom der et par virkelig servicemindede medarbejdere med en ny beholder, fik den gamle ud og den nye monteret.
Det var en helt igennem positiv oplevelse, og da virksomheden en måneds tid senere sendte en regning var den også helt fair.
Vores oplevelse med vvssyddjurs var således helt igennem positiv.

22. december 2023

Mage til arrogance

Opgaven var enkel: Installer en vaskemaskine i vores sommerhus før der kommer lejere om 3 uger.
-"intet problem - vi klarer den i næste uge"
Jeg ringede efter to uger uden lyd for at tjekke op på opgaven og blev forsikret om at det ville blive klaret. De havde været forbi og tjekke installationen og ville køre ud senere på ugen og klare resten.
Da vi selv ankom dagen før lejerne stod vaskemaskinen stadig i gangen. Der var ganske vist udført en del af arbejdet i bageværelset og "klargjort", men den var så afgjort ikke sluttet til. Jeg ringede for at høre hvad de havde tænkt sig. Intet svar. Jeg ringede igen. Intet svar. Lagde besked på telefonsvarer. Min kone ringede fra et andet nummer end mit. Intet svar, men de ringede hurtigt tilbage. Da de hørte hvilken opgave det drejede sig om sagde de blot at det kunne vi da selv lige klare. Citat "En 5-årig kan da sætte de slanger sammen"
Fakta: Vandtilslutningen var lavet med indvendigt gevind, hvilket slangen på vaskemaskinen også var. Så det passede jo ikke skidegodt sammen.
Fakta: De var to forskellige størrelser, hvilket heller ikke hjalp.
Fakta: Afløbsrøret var placeret så det blokerede for at tilslutningsslangen kunne monteres, da jeg endelig havde skaffet de rigtige fittings til at få den til at passe.
Jeg er godt nok hverken VVS'er eller 5-årig, men jeg bryder min ikke synderligt om at blive talt sådan til, når jeg kontakter en fagmand for at overholde vores aftale.

17. februar 2021

En ganske ringe oplevelse..

En ganske ringe oplevelse... I forbindelse med en totalrenovering af et parcelhus i Ebeltoft fik jeg besøg af Jan Aarslev Jensen. Denne lavede en trykprøve og byggevand. Et tilbud på resten af arbejdet blev lovet, men det kom aldrig. Jeg rykkede 4 gange... Regningen på det udførte var han hurtig med... Et andet lokalt VVS-firma blev valgt. Det skulle jeg ikke have gjort! Jan Aarslev Jensen fortæller nu køberen af denne ejendom om et ringe vandtryk og dårlig udført VVS-arbejde, og manglende oplysninger sælgers side. Og det firma som jeg valgte til at udføre opgaven er nu købt af Jan Aarslev Jensen!

Hvis du skal have lavet VVS i Ebeltoft, så er følgende firmaer ejet af Jan Aarslev Jensen:

VVS-Syddjurs
Ebeltoft VVS