Vi har benytter dette firma 4 gange til billeje på Fuerteventura og La palma og er yderst tilfreds. De advarede os da de spanske udlejningsfirma ofte ville have man tilkøbe ekstra forsikringer selvom... Se mere
Svindel - hold jer væk De oplyser ikke betingelserne for at “leje” bil ved dem. Der står åbenbart i sicily by cars betingelser at bilen kun bliver reserveret i 2 timer selvom den var lejet for en uge... Se mere
Vi havde lejet bil igennem easy terra med fuld forsikring. men pågældende bilfirma accepterede ikke easy terras forsikring, så vi var nødt til at betale en yderligere forsikring på €315. da vi skrev... Se mere
Et rigtig dårligt selskab der lejer biler ud de ikke har 😡lejer en 8 personers bil, pengene trækkes 1 måned før, og får så i lufthavnen en alm personbil. Vi forsøger at komme i kontakt, men telefo... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
EasyTerra Biludlejning sammenligner leverandører af udlejningsbiler i hele verden, inklusive Spanien, Frankrig, Italien og Portugal. Billig billeje med EasyTerra.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
De holder hvad de lover, forsikringstilkøb et sted og uden at rpocesserne bliver for besværligt at få dækning til at virke.
Vælger denne løsning da det reklameres at man når man vælger en løsning uden selvrisiko slipper for at tage stilling til om man skal tilkøbe 'forsikringer' på stedet når man henter bilen (kan være uklart om det er OK eller bare er 'mersalg' i det pågældende land).
Så skete det at der var en 'ulykke' på denne rejse (dog kun en punktering så 'egenbetaling' var til at overse men den skulle jo gerne dækkes/tilbagebetales gennem AutoEurope). Det så lidt uoverskueligt ud hvad man skulle udfylde af papirer og så skulle det sendes til en mailadresse i Tyskland.
Heldigvis have vi sikret at vi havde dokumentationne taget med det samme under rejsen, og selvom de skriver at behandling kan tage lidt tid kom der efter ca 2 uger besked om at udlæg bliver tilbagebetalt på kreditkort uden yderligere spørgsmål og andre krav til dokumentation etc..
Bliver hermed bekræftet i at ved at vælge EasyTerra så ved man omkostninger på forhånd og kan undgå 'mersalg' på stedet. Og dette uden at man skal slås meget for at få udlæg/selvrisiko tilbagebetalt.
En oplevelse af at tingene hænger sammen og man får en ansartet behandling uanset hvor man lejer bil og hos hvilket selskab, man 'handler' kun med et selskab 'EasyTerra'.
Har brugt Easyterra og Auto Europe …
Har brugt Easyterra og Auto Europe mange gange gennem årene. Jeg har kun oplevet få problemer og næsten altid de bedste priser.
Depositum fra udlejningsfirma kom ikke …
Depositum fra udlejningsfirma kom ikke retur.
der mangler hvad forsikring dækker og …
der mangler hvad forsikring dækker og man er forsikre i mod og man er forsikre så der ingen selvrisiko er. så man er fri for at dem man lejrer bil af ikke vil sælge forsikring
Levede helt op til vore forventninger
Både udlevering af bilen og afleveringen forløb helt uden problemer. Bilen var ret ny og levede helt op til vore forventninger. Dog havde vi lidt besvær med at finde udlejningsstedet - gåafstand fra lufthavnen (Catania, Sicilien), men det er ikke usædvanligt i Italien... der er skiltningen lidt anderledes end vi er vant til 😉.
En stjerne for meget
Helt igennem uacceptabel behandling fra start til slut, ingen kundeservice overhovedet og så snyder de en godt og grundigt med ekstraregninger på over 11.500,- !
Hold jer langt væk
Jeg fik en meget fin betjening og en …
Jeg fik en meget fin betjening og en dejlig bil, alt til min forventning.
Fik aldrig bilen og måtte betale dobbelt leje
Har anvendt Easyterra nogle gange og nu for sidste gang. Har oplevet at man som hovedregel får en mindre bil. I august betalte jeg ekstra for at få en VW Golf. Jeg havde bestilt en golf!? I oktober fik jeg slet ikke bilen. Hertz/Dollar i Milano havde en 4-timer lang kø, så jeg måtte leje en ny bil hos Avis. Konklusion: Easyterra kan være et billigt alternativ på den korte bane, men er dyrt bekendtskab på den lange bane.
Jeg aner ikke hvem i er
Vi fandt aldrig vores bil så i skylder os nogle penge - venligst kontakt 21466710
Kurt Bardeleben
Helt problemfrit.
Ingen udfordringer
Helt generelt fungere Easyterra rigtig godt. Jeg har anvendt dem 4-5 gange og det har altid fungeret uden udfordringer.
Nemt og lige til
Nemt og lige til! Oplevede ingen problemer igennem hele forløbet!!!
Fint og konkurrence dygtigt
Fint og konkurrence dygtigt.
Eneste anke er at jeg bookede en golf eller lignende og fik dacia duster. Ikke helt lignende.
En god oplevelse
Det var hurtigt at få udleveret nøglerne såvel som at aflevere dem igen. Det, den venlige betjening og det faktum at vi fik en velkørende, pæn og ren bil gør at vi kommer til at leje bil her igen.
Rigtig god oplevelse af leje bil i …
Rigtig god oplevelse af leje bil i O´Hare Chicago via Easyterra til Budget
Advarsel.....
Advarsel.....
Hold jer langt væk!
Vi lejede en Merceds hos Easy Terra hjemmefra og betalte for den.
Da vi skal hente bilen i lufthavnen på Fuerenteventura var det ikke den Mercedes som vi havde booket og leje hjemme fra, men en Ford ?....
Forklaringen var at Mercedes var udlejet, men Ford er en tilsvarende bil ????
Nu bliver vi spurgt om kreditkort til depositum og skal underskrive en blanket før vi kan få udleveret bilen. Fint nok.
Vi har en super ferie og aflever bilen tilbage til rette tid og sted.
Nogle dage efter vi er hjemme er der hævet beløb på min konto.
Jeg kontakter Easy Terra som forklare at vi har købt en extra forsikring ????
Flot - nu har vi betalt forsikring både til Easy Terra og til Trifty / Hertz
Easy Terra siger at vi ikke skulle have underskrevet blanket hos deres underleverandør Hertz og vi burde være klar over at det vi skrev under på var forsikring hos Hertz.
Easy Terra vil ikke refundere vores extra omkostninger ......
De siger at vi selve har valgt extra forsikring..................
Lej ikke bil gennem dette firma
Tyveknægte!
Hold jer langt væk! Vi lejede en bil hjemmefra og betalte for den. Desværre kunne vi ikke få den udleveret på stedet, som er hos Rhodium, da de ikke ville acceptere mit visa/ dankort. Derfor måtte vi betale igen, denne gang ekstra, da de ikke accepterede den forsikring vi havde valgt.
Vi har forsøgt at ringe til dem på det nummer, de har opgivet, men det er "tilfældigvis" ude af drift.
Rodet og uoverskueligt
Jeg synes det er noget rod - jeg vil ikke bruge firmaet, da de ikke kan stå inde for, at den bil man lejer, er den man får. Ej heller at det er i samme størrelse.
For at sikre mig den rette størrelse bil til en roadtrip, ringede jeg til kundeservice som kunne fortælle mig, at vi ikke fik den størrelse bil vi havde booket online, heller ikke en i tilsvarende størrelse, da de ikke var ledige. Vi måtte lave reservation om til noget dyrere, og her car det tydeligt, at den kundeservicemedarbejder jeg talte med, ikke forstod, størrelserne på bilerne, og hvor stor en bil vi havde behov for. Rimelig utrygt, når man skal 3 uger til USA. Vi bestemte os for st løse det direkte med udlejningsfirmaet når vi landede.
Da vi ankom til lufthavnen, var Budget-folkene super søde og ville gerne ændre vores reservation, der var masser af ledige biler i "vores størrelse", men desværre var "låst" af Easy Terra, så vi ikke kunne ændre reservation. Det lykkedes dog til sidst.
Råd: Lej direkte. Der er intet sparet.