Easyterra Anmeldelser 257

2,2

Vi har benytter dette firma 4 gange til billeje på Fuerteventura og La palma og er yderst tilfreds. De advarede os da de spanske udlejningsfirma ofte ville have man tilkøbe ekstra forsikringer selvom... Se mere

Svindel - hold jer væk De oplyser ikke betingelserne for at “leje” bil ved dem. Der står åbenbart i sicily by cars betingelser at bilen kun bliver reserveret i 2 timer selvom den var lejet for en uge... Se mere

Vi havde lejet bil igennem easy terra med fuld forsikring. men pågældende bilfirma accepterede ikke easy terras forsikring, så vi var nødt til at betale en yderligere forsikring på €315. da vi skrev... Se mere

Et rigtig dårligt selskab der lejer biler ud de ikke har 😡lejer en 8 personers bil, pengene trækkes 1 måned før, og får så i lufthavnen en alm personbil. Vi forsøger at komme i kontakt, men telefo... Se mere

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

EasyTerra Biludlejning sammenligner leverandører af udlejningsbiler i hele verden, inklusive Spanien, Frankrig, Italien og Portugal. Billig billeje med EasyTerra.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Billeje er en tillidssag

Billeje er en tillidssag! Jeg har lejet biler hos forskellige firmaer i Finland, Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Italien, Spanien samt på øerne Mallorca og Gran Canaria. Ingen steder gør det ens.
DERFOR er jeg lettet over, at vi lejede gennem EasyTerra - og det gør vi sikkert igen. Udlejningsfirmaet blev Hertz i Bergamo, Italien og de ville naturligvis gerne sælge en ekstra forsikring, hvilket EasyTerra skriver man skal afslå HVIS man allerede har valgt sin ønskede dækning gennem dem. Så vi holdt fast. Sjovt nok skulle vi aflevere bilen, som jeg havde GENNEMFOTOGRAFERET inden afgang, da personalet ikke ville gennemgå bilen inden afgang med mig. "Der er ingen fejl". Medarbejderen, som lavede papirerne, var så sjovt nok samme medarbejder, der modtog os/bilen 5 dage senere. Han gik direkte ud og satte nøglen i førerdøren - og den kunne ikke komme ind. Der var ingen tegn på indbrudsforsøg og bilen havde stort set ikke været uden opsyn, hvor der færdes flere mennesker. Det var det ENESTE, jeg ikke havde tjekket... Og fejlen var med 100% sikkerhed også tilstede ved afgang. Han tjekkede km-stand og et par småting, men valgte så at frafalde erstatning for låsen (igen bestyrker det mig i påstanden, at de vidste den var i stykker).
Og dette er også delvist grunden til at EasyTerra ikke får 5 stjerner; 1: Lav en tjekliste til os, som automatisk kommer ud med bekræftelsen. Ikke mere end en A4-side. 2: Jeg forstår ikke helt, at hver gang jeg trykker Søg på jeres hjemmeside, kommer der nye biler eller biler fra samme udlejningsfirma, men med forskellige priser. Vil jeg bruge jer igen? Og vil jeg anbefale jer? Ja og Ja. Vi ses ;-)

31. august 2018

Uhæderligt snydeselskab

Betalte for fuld forsikring - og betalte desuden et depositum. Depositum så vi aldrig igen, på trods af ‘Full coverage’. Da vi er kommet hjem, ringer vi mange gange - mange gange - til kundeservice (inden for telefontid) uden at komme igennem - da vi kommer igennem til salgsafdelingen, taler vi med en person der dels taler ringe engelsk dels insisterer på at viderestille os til kundeservice hvor de stadig ikke tager telefonen. Er i tvivl om customer service overhovedet findes?! Mails senere osv. Har opgivet. HÅBLØST ‘europæisk’ selskab. Svineri!

30. august 2018

New York-Miami

Vi bestilte 10 måneder i forvejen en 12 personers bil i New York og skulle aflevere den i Miami. Nemt at bestille, hurtigt udlevering og aflevering. Ingen problemer overhoved. En rigtig god oplevelse, kan kun anbefale Easyterra og vil helt sikkert bruge dem igen næste gang.

19. august 2018

Bondefanget ved modtagelsen af bilen fra EASY-TERRA.

Efter at have betalt leje af bilen til bookingfirmaet opkrævede EASY- TERRA ved overtagelse af bilen betaling for fuld tank, selvom jeg oplyste, at vi ikke ville køre ret mange kilometer. Endvidere præmier for fuld forsikring samt udvidet vejhjælp m.m. ydelser jeg ikke ønskede, så jeg blev opkrævet beløb, der langt oversteg billejen. Efterfølgende har jeg klaget til bookingfirmaet, der har henvendt sig til EASY-TERRA, der blot meddelte, at jeg havde underskrevet en lejekontrakt. Kontrakten var på italiensk og jeg fik ikke en på fx. engelsk eller tysk. Jeg føler mig særdeles bondefanget. Udlejningsfirmaet vil jeg ikke kunne anbefale til venner og bekendt m.fl.

18. august 2018

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt: Imødekommende medarbejdere, som havde styr på tingene, bilen var forholdsvis ny og velholdt.

17. august 2018

Vi lejede en bil på Island gennem…

Vi lejede en bil på Island gennem easyterra. Vi valgte “ingen bekymringer” mv fordi vi ikke ville risikere at stå ved i en situation hvor vi skulle betale ekstra. Det viste sig at “ingen bekymringer” nærmere er “moderate bekymringer” for vi var ikke dækket imod halvdelen af det vi havde brug for (herunder stenslag).

17. august 2018

Jeg fik stjålet mit kørekort samme dag…

Jeg fik stjålet mit kørekort samme dag som lejeperioden startede, og opdagede dette, da jeg skulle hente bilen. Efter at biludlejningsselskabet (som var WinRent) havde aflyst lejen og dermed ikke ville sende faktura til EasyTerra, kontaktede jeg WinRent to gange telefonisk og en gang per mail, men beskeden var, at jeg ikke kunne få refunderet min leje. Det står der sikkert et aller andet om på side 25 af lejebetingelserne, men jeg synes stadig, at det er en urimelig behandling, nu hvor biludlejningsselskabet ikke fakturerer EasyTerra. Så beholder EasyTerra bare alle pengene selv.

11. august 2018

Meget oversigtelig.

God oversigt over priser og de forskellige biler. Lejde bil ved aktiv cars, vældig god service. Sidst gang lejde vi ved sixt, et firma man skal holde sig langt væk fra. Banditter og upålidelige.

11. august 2018

PAS PÅ !!

PAS PÅ !!

Vi lejede ved Maggiore i Napoli Airport, gennem EasyTerra.
Og vi lod os desværre forblænde af "nul bekymringer-muligheden"

Lejen inkluderede CDW (CollissionDamageWaiver) TP (TheftProtection) og ZD (ZeroDeductible), de to førstnævnte med store selvrisikbeløb.

Men de var vel ikke noget problem da EasyTerra lovede at refundere selvrisikoen efterfølgende.

Men ak, efter indbrud og mislykket forsøg på at stjæle køretøjet.
Viste det sig at det vigtige: glas, spejle, dæk, undervogn og tag SLET IKKE er dækket! HELLER IKKE af refunderingsgarantien, da der KUN var smadret en siderude (glas)

Havde hele køretøjet været væk eller smadret, ville der måske have været efterfølgende dækning af selvrisikoen hos EasyTerra. ?

Oven i købet fraråder EasyTerra dig at købe tillægsforsikringer hos udlejeren. Det er angiveligt unødvendigt med den gode selvrisikodækning EasyTerra yder.
HA HA det kostede os € 225 i selvrisiko.

Hvad kan DU lære her ?
EasyTerra's efterfølgende selvrisikorefusion gælder KUN det, de tegnede forsikringer rent faktisk dækker !!
D.V.S. at ovennævnte: glas, dæk og undervogn m.v. skal du stadig HELT SELV erstatte, her er selvrisikoen uendelig.

Tænk på hvor stor en del af en bils overflader der derved IKKE er forsikringsdækket, overhovedet !

Jeg fatter ikke at EasyTerra ikke selv forsøger at sælge dig en fuld kaskodækning uden selvrisiko, i stedet for at bilde dig ind at du er dækket af kasko-lignende betingelser, selv om du IKKE ER DET i virkelighedens verden!

Så ADVARSEL - PAS PÅ

8. august 2018

vi havde lejet en bil igennem Easyterra…

vi havde lejet en bil igennem Easyterra og da vores fly blev aflyst og vi først kom frem dagen efter var vores lejede bil udlejet til en anden kunde og vi skulle leje og betale for en bil nr. 2. Hvilken frækhed at leje en lejet og betalt bil ud til en anden kunde! Vi kan på ingen måde anbefale Easyterra.

6. august 2018