Hurtig og forholdsvis billig forsendelse..! Dog synes jeg informationen var lidt mangelfuld, da jeg på intet tidspunkt fik en klar melding om at min vare var sendt, men blot at bestillingen var "Ful... Se mere
Jeg surfede rundt på nette for at finde nogle bestemte produkter til den billigeste pris. Jeg endte med at bruge e-voks.dk, hvilket er første gang, men de havde klart de bedste pris på de produkter... Se mere
Jeg har bestilt varer hos e-voks flere gange, og kun én gang har jeg oplevet at varen ikke kom dagen efter... faktisk dukkede den aldrig op, men da jeg efter 4 dage ringede til kundeservice og efterl... Se mere
De fordelagtige priser på E-Voks.dk, var afgørende for, at jeg besøgte hjemmesiden. Jeg skulle blot eksperimentere med det meget omtalte produkt Silver Shampoo, og uden at kende effekten, ville jeg de... Se mere
Bestilte min vare torsdag eftermiddag og fredag morgen lå den i postkassen. Min mor på 73 var imponeret over at nethandel kunne være så hurtigt. Tak for en god oplevelse :-) 100042495
Bestilte min vare søndag aften og har modtaget den i dag tirsdag kl.13.45. En meget flot service. Tak!
Her vil jeg købe alle mine hårprodukter fremover. De sender samme dag og de har super gode priser. Specielt til en studerende som mig.
Jeg oplever altid en meget hurtig service. Venligt personale på telefonen og aldrig klager over ordrer. :)
ordrenr. 100042324
bestiller søndag kl. 11.00 og modtager superhurtigt en mail med ordrebekræftelse samt en mail og at den nu bliver PAKKET - EN SØNDAG! - regnede ikke med at jeg fik den før tidligst tirsdag - men fik den mandag FORMIDDAG ;-O.
Det er sådan det skal være og så endda til mega attraktive priser.
Kan virkeligt anbefales
Leverer dine produkter indenfor en rimlig tid. Dog lidt ked af at mine produkter er steget 25 %. Men ellers helt fint.
rigtig rigtig god service
Du bliver holdt opdateret om dit køb, og hvor det er i processen - super service!!
#100042219
De havde de produkter jeg skulle bruge, hurtig behandling, super betjening!
Stort udvalg af mærker. Super billige produkter og en levering som lynet.
Bestilte midt på eftermiddagen - og leveringen var der dagen efter (på en lørdag) - hurtig og sikker service.
Produktet er næsten som forventet (et lille crepejern) - meget lille men det fungerer som det skal. Crepen holder måske ikke helt så længe som forventet - men det kan ligeså vel skyldes min brug af det :)
Jeg bestilte et produkt meget sent søndag aften og fik selvfølgelig et auto svar med det samme. Jeg forventede ikke at høre mere da det efter hånden er normalen med en online handel. Men allerede dagen efter modtog jeg en mail og at mit produkt var ved at blive pakket og klar til at blive sendt. Modtog den dagen efter. Servicen var over alt forventning og kan varmt anbefale E-voks til andre.
OVERRASKENDE NEMT OG HURTIGT AT HANDLE PÅ E-VOKS.
E-VOKS HAR MANGE POPULÆRE MÆRKER OG MANGE PRODUKTER
AT VÆLGE IMELLEM.
#100041549
Modtog dagen efter bestilling.Det er super service!!!
Jeg er en MEGET tilfreds kunde, som fandt det produkt jeg ledte efter til halv pris på e-voks! Udover fuld tilfredshed med prisen, er jeg også yderst tilfreds med leveringstiden, da det ankom dagen efter jeg bestilte det!
Jeg kan ikke tåle dufte og har derfor svært ved at finde produkter til at sætte mit hår, da der er begrænset eller intet udvalg i almindelige butikker. Mærket Cutrin har jeg fundet på nettet - uden parfume og i frisørkvalitet.
E-voks har leveret det lynhurtigt og som bestilt, skønt.
Hjemmesiden, e-voks.dk, er opdelt enkelt i de forskellige varegrupper, som gør det nemt at komme igennem til min varebestilling. Endnu bedre er den hurtige levering af mine hårprodukter. Det er bare perfekt ;)
Hjemmesiden er enkelt indrettet, så det er nemt at finde frem til det man gerne vil bestille. Samt er de ret hurtige til sende det du har bestilt hjem til dig.
MEGET BILLIGERE end nogen anden side jeg kiggede på.. Nem og overskuelig hjemmeside. Ordrenummer #100041404