Hurtig og forholdsvis billig forsendelse..! Dog synes jeg informationen var lidt mangelfuld, da jeg på intet tidspunkt fik en klar melding om at min vare var sendt, men blot at bestillingen var "Ful... Se mere
Jeg surfede rundt på nette for at finde nogle bestemte produkter til den billigeste pris. Jeg endte med at bruge e-voks.dk, hvilket er første gang, men de havde klart de bedste pris på de produkter... Se mere
Jeg har bestilt varer hos e-voks flere gange, og kun én gang har jeg oplevet at varen ikke kom dagen efter... faktisk dukkede den aldrig op, men da jeg efter 4 dage ringede til kundeservice og efterl... Se mere
De fordelagtige priser på E-Voks.dk, var afgørende for, at jeg besøgte hjemmesiden. Jeg skulle blot eksperimentere med det meget omtalte produkt Silver Shampoo, og uden at kende effekten, ville jeg de... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Fantastisk sted hurtig levering også stor tak til DAO
Mvh Birgit
Har prøvet flere gange at bestille varer på siden, men hver gang jeg trykker "læg i kurv", bliver jeg dirigeret til en anden webshop, og der er ingen varer i min kurv. Har skrevet til deres kundeinfo, og de reagerer ikke.
Det gik nemt til. ingen problemer med betlaingen eller ej. Det hele var lige til ;)
Vildt gode produkter, som er i postkassen allerede den næste dag!
Egentligt er e-voks et fint sted at handle, hvis ikke det var for at jeg har oplevet præcist det samme som Benjamin.
De offentligør din email, højst sandsynligt pga. en sikkerhedsfejl i deres system. Da man tager kontakt til dem får man at vide det ikke er dem selvom emailen kun er brugt hos dem.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse og vil anbefale andre at handle et andet sted.
Varen kom allerede efter 1-2 dage, og var godt pakket ind.
Jeg har købt et hh simonsen krøllejern.. Billig pris og rigtig hurtig levering.. Meget overrasket.. tusind tak
Jeg har tidligere handlet hos E-voks.dk, og været meget tilfreds med såvel pris, leveringstid og produkt.
Nu kan jeg imidlertid konstatere, at E-voks.dk (formentlig utilsigtet) offentliggør adskillige kunders email-adresser på deres hjemmeside.
Min email-adresse har ikke tidligere været offentligt tilgængelig på internettet og jeg har derfor stort set været forskånet for spammails.
Efter denne offentliggørelse på E-voks.dk modtager jeg nu ca. 50 spammails om dagen, og skal derfor bruge oceaner af tid på at gennemse disse ligegyldige mails.
Jeg har gjort E-voks opmærksom på problemet, og antog at fjernelse af disse email-adresser ville være øverste prioritet mandag morgen.
Email-adresserne er dog stadig offentligt tilgængelige på deres hjemmeside, så alt i alt, synes jeg at det har været en uacceptabel oplevelse. Derfor 1 stjerne indtil problemet er løst på acceptabel vis.
***** til e-voks.dk nethandel for præcis og hurtig levering af bestilte varer, som lovet blev varen leveret på 2. arbejdsdag. venlig hilsen Winnie
Jeg bestilte mandag, fik det leveret tirsdag, og det hele passede. God service handler gerne her igen.
Kom dagen efter jeg bestilte. Som altid der korte 😆
Kan kun anbefale E-Voks.dk til alle.
Hurtig og let at finde det man skal bruge og levering dagen efter - FORNEMT!
Hilsen Rasmus
(Ordre nummer 100045982)
Er overvældet over min bestilling Blev sendt samme dag! Og så er siden jo bare billig og fede fede ting ! 😊 glæder mig til at proppe farve bomben i håret !
Hej e-voks,
Jeg kunne ikke betale med kreditkort, men alene mit VidaDankort og/eller debetcard/MasterCardDirect. Dette uagtet, at I reklamener med, at man kan betale med kreditkort.
Gør det bedre - slet/fjern oplysningerne om mulighed for betaling med kreditkort, eller tilslut jeg muligheden. I hvert fald lad være med at lokke med muligheden, når den ikke eksisterer-
ps: Jo, selvfølgelig har jeg kontrolleret, at der ikke var problemer med jeres betalings-leverandør og/eller PBS på betalingstidspunktet. I øvrigt gik betalingen med debetcard jo også glat igennem!
Carsten,
Jeg køber farvebombe hos e voks hver gang og er super tilfreds varen er altid i orden. Det er billigt og hurtig levering. :-)
Nem og overskuelig side , god service og hurtig behandling af bestilling. Vil klart bruge e-voks.dk igen :)
Hjemmesiden har alt hvad man skal bruge til rimelige priser, med og hurtig og god levering.
#100045684
Ordrenummer #100045492
Det hele startede med at jeg bestilte de ting, jeg skulle have. Jeg valgte billigvoks fordi leveringen var 1-2 dage, hvilket betød, at jeg kunne få min pakke inden jeg skulle på ferie. Først et par dage efter, jeg havde bestilt, fik jeg et ordrebekræftelse på, at ordren var sendt. Det var måske også lidt irriterende, men jeg kunne stadigvæk nå at få pakken inden jeg skulle på ferie d. 2 August. Jeg tjekkede postkassen d. 1 August, dagen inden jeg skulle afsted, og der var pakken endnu ikke leveret. Jeg tænkte derfor, at den var nok forsinket og tog derfor på ferie. Efter jeg kom hjem fra ferie, var der hellere ikke blevet leveret en pakke, så jeg kontaktede billigvoks om mandagen. Jeg snakkede med en kvinde, som virkede lettere ligeglad og sagde, at hun ville finde ud af det. Om torsdagen havde jeg ikke hørt noget, hverken via telefon eller på mail. Så jeg ringede IGEN til billigvoks for at få min pakke. Her fik jeg fat i en medarbejder, som fortalte at hende der stod for det, ikke lige var der, men ville ringe tilbage. Om fredagen kunne jeg ikke vente længere på, at der var nogen, der ville ringe tilbage, som så IKKE ringede tilbage. Så jeg ringede IGEN IGEN! Her fik jeg fat på en kvinde, som fortalte, at en ny pakke VAR blevet sendt om onsdagen. Jamen tak for informationen! Jeg synes, det er virkelig ringe, at jeg skal ringe igen og igen, før der er nogen der fortæller mig, hvad der sker med min pakke. Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor det er så svært for jer at ringe eller sende en mail? Jeg vil have lidt svært ved at handle hos jer igen, når den er den "service", man kan forvente.