E-Voks.dkAnmeldelser

4,8

Hurtig og forholdsvis billig forsendelse..! Dog synes jeg informationen var lidt mangelfuld, da jeg på intet tidspunkt fik en klar melding om at min vare var sendt, men blot at bestillingen var "Ful... Se mere

Jeg surfede rundt på nette for at finde nogle bestemte produkter til den billigeste pris. Jeg endte med at bruge e-voks.dk, hvilket er første gang, men de havde klart de bedste pris på de produkter... Se mere

Jeg har bestilt varer hos e-voks flere gange, og kun én gang har jeg oplevet at varen ikke kom dagen efter... faktisk dukkede den aldrig op, men da jeg efter 4 dage ringede til kundeservice og efterl... Se mere

De fordelagtige priser på E-Voks.dk, var afgørende for, at jeg besøgte hjemmesiden. Jeg skulle blot eksperimentere med det meget omtalte produkt Silver Shampoo, og uden at kende effekten, ville jeg de... Se mere

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig ekspedition

Jeg har dog ikke modtager varerne endnu. Dog kan jeg konstatere, at der er en yderst proff. information omkring købet og forløbet.
Ikke for meget og ikke for lidt - og vigtigst af alt er præsentationen af informationen afstemt således, at man let kan fravælge det hvis man ønsker det som forbruger.
Man fornemmer, at I arbejder med forbruger tilfredshed.

17. marts 2014

Lang leveringstid :(

Jeg bestilte varen søndag og i dag onsdag modtog jeg en e-mail faktura som skulle betyde at varen nu er afsendt. Der står 1-2 dages leveringstid på hjemmesiden og varen var på lager da jeg bestilte så jeg er ikke tilfreds.
Jeg venter stadig på min vare og håber at den ankommer i morgen torsdag, hvilket er dobbelt så lang leveringstid som man reklamerer med på siden.
ordre nr. 100044229

5. marts 2014
E-Voks.dk-logo

Besvarelse fra E-Voks.dk

Kære Vanja

Jeg er ked af du føler dig utilfreds over vores leveringstid - det er ellers netop hvad vi blandt andre er kendt for at gøre helt sublimt. Vi går på arbejde selv om søndagen for at afsende pakker. Det betyder at mange der bestiller søndag eftermiddag allerede har deres pakke fra os mandag!

I dit tilfælde har du bestilt sent søndag aften, kl. 22.08. Dette er at betragte som en bestilling mandag, da vi naturligvis ikke er på arbejde en sen aftentime.

Den 4/3 kl. 19.42, altså 2 dage efter du lagde ordren afsendte vi denne, da vi skulle have varen på lager igen.

Jeg synes din anmeldelse er en smule hård, du må have forståelse for at en bestilling meget sent om aftenen ikke tæller som en alm. dag. Men ok, det er din opfattelse.

Jeg ønsker dig en god dag og tak fordi du dog delte din oplevelse med os, vi skal prøve at gøre det bedre næste gang.

Thomas

Billigt og hurtigt

Alt gik som det skulle. E-voks var de umiddelbart billigste jeg kunne finde og varerne ankom hurtigt efter bestilling. Jeg har ikke haft behov for kontakt med deres kundeservice, så anmeldelsen reflekterer kun på den vel forløbne handelsproces.
Ordrenummer #100044180

27. februar 2014

Utilfreds!

Jeg har før benyttet E-voks uden problemer, men har jo heller ikke haft brug for deres Kundeservice... Før denne gang.
Modtog pakke hurtigt, men istedet for 100 stk engangsbadehætter, modtog jeg 1.
Syntes det var lidt komisk at give DKK 95 for 1 badehætte (svarende til dem man får gratis på hotelværelser) men en fejl i leveringen sker jo for selv de bedste virksomheder...
Så jeg skrev en mail og regnede med at jeg hurtigt ville få tilsendt den rigtige vare.
Efter 8 dage skriver jeg igen og får svar at jeg må "undskylde hvis varen er forkert" osv. (hvis??)
Nu troede jeg sagen blev ordnet - men nej!
De følgende mailudvekslinger frustrerer mig meget, idet det virker som om E-voks ikke kan forstå mit problem/kender deres varelager.. Jeg beder flere gange om en returlabel, i håb om at det hjælper, hvis de får lov at se hætten i virkeligheden, men de er ikke interesseret i at få den tilbage.
På et tidspunkt bliver jeg endda tilbud at få nedslag i prisen på min engangsbadehætte (nedslag på noget der koster under 1 krone??)
Til sidst, får jeg at vide, at varen er udgået fra lageret, at beløbet krediteres og at jeg bare kan beholde hætten!
Jeg efterlyser en kompensation for et dårligt og langtrukkent forløb, men det bliver afslået!
Så ja, E-voks er super når det fungerer, men laver de en fejl, kan man åbenbart risikere at skulle diskutere i flere uger for at få sine penge retur, beklagelser kan man kigge lang efter og kompensation bruger de ikke..

26. februar 2014

Upåklageligt!

Ordre nummer: 100043947

Jeg har i lang tid overvejet at købe et GHD glattejern og en dag hvor jeg sad og surfede lidt rundt på google faldt jeg over e-voks.dk. Jeg synes, at e-voks.dk er super gode til af informere om deres produkter, hvilket gjorde, at jeg valgte er benytte denne webshop.

Jeg bestilte fredag d. 31/1-14 mit glattejern ved e-voks.dk, allerede søndag fik jeg en status om at pakken var afsendt. Mandag middag lå mit nye lækre GHD glattejern klar til brug.
Jeg er så imponeret! Super service - Især med søndagsforsendelser. Jeg kan i hvertfald varmt anbefale e-voks.dk!

18. februar 2014

Det fungere bare!

Bestilte voks lørdag, og mandag morgen blev det leveret. Det fungere vare rigtig godt. Det var 2. gang jeg bestilte ved E-voks, og det var samme service første gang, og det bliver nok ikke sidste gang.

29. januar 2014

Gratis nyt produkt -efter garanti's udløb!

E-VOKS er helt igennem fantastiske.

Jeg skulle købe Porschen inden for glatjern – GHD og fandt det billigste på E-voks..
Desværre gik mit ghd jern stykker 1-2 dage (hvilket nu kan ske med et elektronisk apparat) efter min garanti’s udløb. Jeg skrev til E-voks og håbede på at de alligevel ville være behjælpelig med at få den reperaret. De skriv hurtigt tilbage at de havde kontaktet GHD distributøren der herefter ville kontakte mig for at afhjælpe mig. Det endte med at distributøren – Via E-voks hjælp – sendte mig et HELT NYT GLATJERN, efter konstatering af det andet ikke kunne laves.

Takket være E-voks venlighed, sparrede jeg lige omkring 1500DKK der.

Udover deres venlighed, synes jeg også det var sjovt at modtage en mail fra dem, hvori de skriv hvordan man kunne glatte sit hår, mens éns glattejern var til reparation. Det er da god service!

Jeg kan varmt anbefale at købe hos E-Voks. Ja de sælger meget andet end voks!

23. januar 2014

ENDELIG!

- Jeg fandt endelig et sted hvor jeg både kunne få god information om det produkt jeg ville købe, hurtig levering, med god information undervejs, og ikke mindst virkelig fordelagtige priser på produkter som virker!
TAK <3

Ordre nr. #100043757‏

14. januar 2014

God pris. God service!

E-voks er en rigtig god hjemmeside. De sender hurtigt og har nogle virkelig fordelagtige priser. Virkelig god service! Kan kun anbefale dem til andre da jeg vil blive ved med at bruge dem fremover.
Ordre nr: 100043726‏

9. januar 2014