e-takeaway.dk Anmeldelser 37

1,4

Jeg vil IKKE anbefale ERestaurant Jeg har et beløb reserveret hos jer siden 8/1 Jeg kontakter erestaurant 6/2 hvor jeg blev lovet at de ville vende tilbage. Mine penge er stadig reserveret og ERes... Se mere

I starten af december bestilte jeg mad til levering med e-takeaway. Maden kom først efter adskillige opkald, langt efter tidsfristen og var kold og blød. Efterfølgende har e-takeaway flere gange tel... Se mere

Bestilte to burgere fra en restaurant med 65 min leveringstid i følge e-takeaways hjemmeside, hvilket virkede som en lidt lang men acceptabel ventetid. Men da vi kl. 21. 30, altså halvanden time eft... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Mad udbringning online. Bestil pizza og restaurantmad på nettet. Du kan vælge mellem flere hundrede restauranter og pizzeriaer, lige fra pizza, burger over smørrebrød til tapas, indisk og sushi. Bestil din mad på e-takeaway.dk eller via vores prisvindende mobil app - og få maden leveret lige til døren.

1,4

Dårlig

Fint udvalg og betjening dog ofte med for tidlig levering

Fint udvalg af restauranter og venlig betjening.

Dog oplever jeg ofte at maden kommer helt op til en halv time for tidlig, hvilket kan betyde at den er kold når den skal serveres, hvis man ikke har mulighed for at spise på det pågældende tidspunkt. Af og til kommer den op til 15 min. forsinket.

10. juni 2013

Super service, lige til tiden!

Har flere gange bestilt fra E-takeaway, har intet dårligt oplevet. God service, altid venlige chauffører.. Har også set at de kører i biler der er CO2 venlige og det jo bare extra godt.. Synes nu også at deres app er super smart :)

10. juni 2013

Fin service og hurtig levering.

Det fungerer som det skal. Overskuelig side og man bliver ringet op hurtigt hvis der er problemer med levering. generelt har jeg ikke haft problemer.
Kort sagt, e-takeaway.dk er lige ud af landevejen at bruge. Selv min gamle mor benytter den.

10. juni 2013

Jeg kan ikke bedømme restauranten

Jeg har lige brugt e-takeaway for første gang, fordi der var en app til det, og jeg gad ikke lige vente på min computer. Det gik også fint, men maden jeg fik var ikke helt det samme som jeg havde bestilt - derudover fandt jeg også et hår i maden.

Jeg ved godt at det ikke er e-takeaways skyld, men restaurantens - så derfor ville jeg ind og lave en beømmelse. Jeg havde nemlig set på forsiden at de beder mig om at bedømme den, og jeg kunne da også se at der var angivet bedømmelser på restauranterne. Men efter 10 minutter måtte jeg give op med at prøve at bedømme den.

6. maj 2013

Hej René,

Tak for din tilbagemelding, og godt at høre det gik fint med både mobil app bestilling samt selve leveringen, så langt så godt :)

Det er selvfølgelig meget beklageligt med fejl i selve madbestillingen, særligt hår i maden, som absolut ikke er standard. Jeg kan se i vores system (ordrenr. 214.081), at der er tale om et pizzeria med egen levering, og jeg har som kompensation indsat for kr. 100 (svarende til ordre-størrelsen) i bonus point på din konto, som du kan bruge på en forhåbentlig bedre oplevelse næste gang.

Mht. anmeldelse ville jeg gerne have vedhæftet et screendump (ikke muligt her), men hvis du logger ind på forsiden af e-takeaway.dk, får du (under listen med populære og nye restauranter) følgende velkomsthilsen, hvor du kan bedømme din bestilling ved at (klikke på og) vælge mellem 1-5 stjerner (☆):
_________________________________________________
"Velkommen tilbage René Simonsen!

Du har ikke afgivet Pizzeria XXX bedømmelse for ordre nr. 214.081 den 06-05-2013. Bedøm nu!

Seneste bestillinger
214.081 Pizzeria XXX 06-05-2013 ☆☆☆☆☆
_________________________________________________

Håber ovenstående besvarer din henvendelse tilfredsstillende - og ellers hører jeg gerne fra dig igen.

God pinse!

mvh

Direktør, cand.merc

www.e-takeaway.dk

Bondefangeri

Jeg bestile for 500 kr mad hos Wokshop Frederiksberg, Gammel Kongevej 122, 1850 Frederiksberg C idet det blev reklameret med udbringning for 49 kr. Da jeg havde gennemfør min bestilling og dankortbetaling stod der på kvitteringen 149 kr i udbringning. Jeg ringede fluks til kundesupport der fortalte mig at udbring ikke var 49 kr men FRA 49 kr. JA TAK...Hmmmmm

21. september 2012

Hej Ken

Tak for din tilbagemelding og beklager hvis du har fået den opfattelse at vi leverer FOR kr 49 på hele Sjælland (det kan vi desværre ikke leve af), og der står følgelig også levering FRA kr 49 på forsiden, hvor du så får oplyst leveringsgebyret ved valg at by/postnr, hvilket i dit tilfælde så er kr 149 pga afstanden fra Frederiksberg til Ballerup, hvilket du så i øvrigt også selv har fået oplyst på ordresiden OG dermed aktivt godkendt, så decideret "bondefangeri" fra vores side af er måske ikke helt retvisende!?

NB: Levering fra kun kr 49 er i øvrigt det billigste på markedet når vi taler levering fra eksklusive restauranter tilkoblet ekstern leveringsservice!

For god ordens skyld skal jeg hermed bekræfte at den pågældende ordre er slettet og betalingen annulleret.

Mvh

Direktør

www.e-takeaway.dk

Utroværdigt og amatøragtigt foretagende!

Vi besluttede os for at lede efter et alternativ til Justeat og faldt over e-takeaway. Umiddelbart lovede det godt, og var varierende i forhold til Justeat.

Men men men....

Maden kom senere end 2 timer efter bestillingstidspunkt. Og mere end en halv time for sent i forhold til det lovede. Og en time efter restauranten havde bekræftet den var blevet hentet af e-takeaways chauffør. Maden var iskold efter at have været mere end en time undervejs (uden varme isolering) og e-takeaways udbringer kunne ikke så meget som give en undskyldning eller lade os teste maden inden han forlod os. Ærgerligt, for vi ved fra tidligere at restauranten både har god service og laver fantastisk mad - de skal nok bare straks stoppe samarbejdet med e-takeaway!!!

Det eneste E-takeaways kundeservicemedarbejder havde at sige til det, var at vi kunne jo skrive en klage. Han forsøgte på ingen måde at rette op på den ekstremt dårlige oplevelse. Det er nu 8 dage siden vi sendte en mailklage til E-takeaway, men firmaet har endnu ikke taget sig tid til at svare. Ikke en gang et autoreply.

Det kan godt være Justeat er lidt trivielt i længden, men standardarden og servicen er langt bedre. Hold jer LANGT væk fra e-takeaway !!!

17. oktober 2011

Kære Lise / Kari.

Tak for tilbagemeldingen, som desværre først er kommet mig til kundskab nu her (vi har ikke gjort det helt store på Truspilot, hvilket antallet af anmeldelser mv også signalerer ret tydeligt), MEN jeg vil desuagtet gerne give dig en kort feedback.

Allerførst skal jeg beklage mange gange den langsommelige tilbagemelding på din henvendelse pr. mail; det er ikke godt nok, så den del vil jeg hermed gerne beklage meget (og siden da har vi fået optimeret ganske betragteligt på netop kundeservice-delen tilknyttet mail-henvendelser og herunder rettidig opfølgning og svar), selvom jeg ikke er helt enig i den "ringe service" som anført, jvf. nedenfor:

Der er immervæk leveret inden for 2 timer efter ordre-afgivelse PÅ TRODS AF levering skulle helt fra Indre København og til Vallensbæk, hvor du selv FEJLAGTIGT har anført Greve som leveringsby. hvor rigtig by "blot" stod anført i bemærkningsfeltet, jvf. nedenfor:

Kunde: Kari XXXXXX
Adresse: XXXXXXXXXX, 2670 Greve

BEMÆRKNINGER TIL BESTILLINGEN: Bemærk adressen er iVallensbæk Strand

Dette resulterede desværre i, at chaufføren først kørte mod Greve, jvf. adressefeltet, inden det blev opdaget at Greve var forkert by og turen efterfølgende gik videre mod Vallensbæk, og når vi medtager, at det i rush hour godt kan tage op mod 45 min før restauranten kan have maden klar, tur/deroute mod Greve og efterfølgende korrektion og kørsel til Vallensbæk, så mener jeg ikke at en samlet tid (FRA ordreafgivelse TIL levering i Vallensbæk) ikke er helt så ringe og entydigt e-takeaways skyld og ansvar som anført af dig (og anmeldt med 1 stjerne og holdningen "Hold jer LANGT væk fra e-takeaway !!!", hvor jeg håber denne holdning ligeså meget kan være et udtryk for irritation for manglende svar og opfølgning/kompensation...!

Når alt ovenstående er sagt, vil jeg meget gerne benytte lejligheden til at sige tak for tilbagemeldingen, da det er dét som skal gøre os bedre, og jeg mener også i al beskedenhed at vi yder branchens bedste service indenfor formidling og levering af takeaway-mad (hvilket vores mange faste virksomhedsbrugere - og private bruger også bekræfter os i), og jeg vil hermed tilbyde dig gratis levering ved din næste bestilling (blot henvis til Trustpilot-dialog), hvor jeg håber vi kan få muligheden for at demonstrere og overbevise dig om vores gode service.

NB: Vi har nu også lanceret en mobil app, hvor du kan bestille mad hurtigt og bekvemt!

Mvh

Partner, cand.merc.

e-takeaway.dk

Hævede penge, selvom de havde aflyst ordren

Jeg havde bestilt mad, men ca. 40 min. senere ringede en medarbejder og afbestilte ordren, da han ikke kunne få fat i restauranten.

Jeg bestilte istedet hos Just-Eat og fik mad ca. en time senere. Men på trods af afbestillingen har e-takeaway alligevel hævet penge på mit kort.

Edit:
For en god ordens skyld, skal jeg lige meddele, at jeg har fået pengene igen, og at det var rimeligt nemt. Jeg bryder mig dog stadig ikke om, at pengene overhovedet blev trukket, hvad hvis jeg havde overset det? Ville virksomheden på eget initiativ have tilbageført pengene? Det er en grim sag at hæve ulovligt på andres kort.

18. august 2010

Dyrt og uoverskueligt

E-takeaway er meget dyr, hvis ikke man er et helt selskab, der skal have leveret mad og udvalget er restauranter, der selv har udbringning er meget begrænset. Siden er desuden rodet og ikke særlig brugervenlig.

13. april 2009

Hej M. Schmidt.

Tak for feedback.

Siden din anmeldelse har vi opdateret hjemmesiden og gjort den mere brugervenlig. Yderligere er leveringsgebyr nu nedsat med næsten 50% og udgør nu fra kun kr. 69, hvilket er konkurrencedygtigt når kvalitet, service og leveringshastighed medregnes - samt det faktum, at vi leverer i miljøvenlige biler ført af uddannede chauffører.

mvh