Jeg vil IKKE anbefale ERestaurant Jeg har et beløb reserveret hos jer siden 8/1 Jeg kontakter erestaurant 6/2 hvor jeg blev lovet at de ville vende tilbage. Mine penge er stadig reserveret og ERes... Se mere
I starten af december bestilte jeg mad til levering med e-takeaway. Maden kom først efter adskillige opkald, langt efter tidsfristen og var kold og blød. Efterfølgende har e-takeaway flere gange tel... Se mere
Bestilte to burgere fra en restaurant med 65 min leveringstid i følge e-takeaways hjemmeside, hvilket virkede som en lidt lang men acceptabel ventetid. Men da vi kl. 21. 30, altså halvanden time eft... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mad udbringning online. Bestil pizza og restaurantmad på nettet. Du kan vælge mellem flere hundrede restauranter og pizzeriaer, lige fra pizza, burger over smørrebrød til tapas, indisk og sushi. Bestil din mad på e-takeaway.dk eller via vores prisvindende mobil app - og få maden leveret lige til døren.
Skudehavnsvej 3, 2100, København Ø, Danmark
- tch@e-takeaway.dk
- www.e-takeaway.dk
Andre kiggede også på
Fede restauranter og god service
Har flere gange bestilt nu, og har forsat kun positivt at sige! Ps. de er ikke nærige med rabatkoder!
Generelt hurtig og tilforladelig service.
Vi har ikke haft dårlige erfaringer endnu.
Brugervenlig hjemmeside med et fedt design.
Jeg er skiftet fra just-eat, da jeg synes udvalget hos e-takeaway er noget mere eksklusivt. Fin service og levering til tiden!
Levering til tiden, god service og flinke chauffører!
Jeg har tit brugt e-takeaway og kan varmt anbefale det til andre. Jeg har kun haft gode oplevelser med e-takeaway og de få gange chaufføren er 5 min forsinket bliver jeg altid ringet op. Super service!
Ingen dårlige oplevelser i år.
Generelt god service og levering til tiden.
Fin kvalitet - hurtig levering (for det meste)
Jeg bruger ofte etakeaway.dk når aftensmaden skal serveres og det er for det meste en god oplevelse... Tiderne bliver overholdt og maden er varm og frisk når den bliver leveret..
Rigtig god service dog er den nye webside ringere end den gamle som var god!
Servicen virker fint på enhver måde bortset fra at hjemmesiden er blevet ringere og for simpel.
Fint udvalg og betjening dog ofte med for tidlig levering
Fint udvalg af restauranter og venlig betjening.
Dog oplever jeg ofte at maden kommer helt op til en halv time for tidlig, hvilket kan betyde at den er kold når den skal serveres, hvis man ikke har mulighed for at spise på det pågældende tidspunkt. Af og til kommer den op til 15 min. forsinket.
Super service, lige til tiden!
Har flere gange bestilt fra E-takeaway, har intet dårligt oplevet. God service, altid venlige chauffører.. Har også set at de kører i biler der er CO2 venlige og det jo bare extra godt.. Synes nu også at deres app er super smart :)
Forrygende
Har kun possitive ting at sige om E-take away. Leveringstid holder 99,9 % ad gangen og høflige unge mennesker der levere varen.
Fin service og hurtig levering.
Det fungerer som det skal. Overskuelig side og man bliver ringet op hurtigt hvis der er problemer med levering. generelt har jeg ikke haft problemer.
Kort sagt, e-takeaway.dk er lige ud af landevejen at bruge. Selv min gamle mor benytter den.
Jeg kan ikke bedømme restauranten
Jeg har lige brugt e-takeaway for første gang, fordi der var en app til det, og jeg gad ikke lige vente på min computer. Det gik også fint, men maden jeg fik var ikke helt det samme som jeg havde bestilt - derudover fandt jeg også et hår i maden.
Jeg ved godt at det ikke er e-takeaways skyld, men restaurantens - så derfor ville jeg ind og lave en beømmelse. Jeg havde nemlig set på forsiden at de beder mig om at bedømme den, og jeg kunne da også se at der var angivet bedømmelser på restauranterne. Men efter 10 minutter måtte jeg give op med at prøve at bedømme den.

Bondefangeri
Jeg bestile for 500 kr mad hos Wokshop Frederiksberg, Gammel Kongevej 122, 1850 Frederiksberg C idet det blev reklameret med udbringning for 49 kr. Da jeg havde gennemfør min bestilling og dankortbetaling stod der på kvitteringen 149 kr i udbringning. Jeg ringede fluks til kundesupport der fortalte mig at udbring ikke var 49 kr men FRA 49 kr. JA TAK...Hmmmmm

Besvarelse fra e-takeaway.dk
Utroværdigt og amatøragtigt foretagende!
Vi besluttede os for at lede efter et alternativ til Justeat og faldt over e-takeaway. Umiddelbart lovede det godt, og var varierende i forhold til Justeat.
Men men men....
Maden kom senere end 2 timer efter bestillingstidspunkt. Og mere end en halv time for sent i forhold til det lovede. Og en time efter restauranten havde bekræftet den var blevet hentet af e-takeaways chauffør. Maden var iskold efter at have været mere end en time undervejs (uden varme isolering) og e-takeaways udbringer kunne ikke så meget som give en undskyldning eller lade os teste maden inden han forlod os. Ærgerligt, for vi ved fra tidligere at restauranten både har god service og laver fantastisk mad - de skal nok bare straks stoppe samarbejdet med e-takeaway!!!
Det eneste E-takeaways kundeservicemedarbejder havde at sige til det, var at vi kunne jo skrive en klage. Han forsøgte på ingen måde at rette op på den ekstremt dårlige oplevelse. Det er nu 8 dage siden vi sendte en mailklage til E-takeaway, men firmaet har endnu ikke taget sig tid til at svare. Ikke en gang et autoreply.
Det kan godt være Justeat er lidt trivielt i længden, men standardarden og servicen er langt bedre. Hold jer LANGT væk fra e-takeaway !!!

Besvarelse fra e-takeaway.dk
Hævede penge, selvom de havde aflyst ordren
Jeg havde bestilt mad, men ca. 40 min. senere ringede en medarbejder og afbestilte ordren, da han ikke kunne få fat i restauranten.
Jeg bestilte istedet hos Just-Eat og fik mad ca. en time senere. Men på trods af afbestillingen har e-takeaway alligevel hævet penge på mit kort.
Edit:
For en god ordens skyld, skal jeg lige meddele, at jeg har fået pengene igen, og at det var rimeligt nemt. Jeg bryder mig dog stadig ikke om, at pengene overhovedet blev trukket, hvad hvis jeg havde overset det? Ville virksomheden på eget initiativ have tilbageført pengene? Det er en grim sag at hæve ulovligt på andres kort.
Framragende
Om e-takeaway.dk
Fin overskuelig hjemmeside og levering til tiden.
Dyrt og uoverskueligt
E-takeaway er meget dyr, hvis ikke man er et helt selskab, der skal have leveret mad og udvalget er restauranter, der selv har udbringning er meget begrænset. Siden er desuden rodet og ikke særlig brugervenlig.