Jeg vil IKKE anbefale ERestaurant Jeg har et beløb reserveret hos jer siden 8/1 Jeg kontakter erestaurant 6/2 hvor jeg blev lovet at de ville vende tilbage. Mine penge er stadig reserveret og ERes... Se mere
I starten af december bestilte jeg mad til levering med e-takeaway. Maden kom først efter adskillige opkald, langt efter tidsfristen og var kold og blød. Efterfølgende har e-takeaway flere gange tel... Se mere
Jeg bestile for 500 kr mad hos Wokshop Frederiksberg, Gammel Kongevej 122, 1850 Frederiksberg C idet det blev reklameret med udbringning for 49 kr. Da jeg havde gennemfør min bestilling og dankortbeta... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mad udbringning online. Bestil pizza og restaurantmad på nettet. Du kan vælge mellem flere hundrede restauranter og pizzeriaer, lige fra pizza, burger over smørrebrød til tapas, indisk og sushi. Bestil din mad på e-takeaway.dk eller via vores prisvindende mobil app - og få maden leveret lige til døren.
Skudehavnsvej 3, 2100, København Ø, Danmark
- tch@e-takeaway.dk
- www.e-takeaway.dk
Andre kiggede også på
Ulovlig forretning
Jeg vil IKKE anbefale ERestaurant
Jeg har et beløb reserveret hos jer siden 8/1
Jeg kontakter erestaurant 6/2 hvor jeg blev lovet at de ville vende tilbage.
Mine penge er stadig reserveret og ERestaurant har ikke vendt tilbage på henvendelser.
Mine penge står stadig reserveret her i Maj måned
Aftale ikke overholdt, manglende kommunikation
Jeg bestilte her til aften mad til udbringning gennem en velanset restaurants hjemmeside, hvor levering åbenbart foretages af e-takeaway. Jeg får besked om, at maden bliver leveret 18.55 med risiko for 10 minutters forsinkelse. Lidt lang - men acceptabel - ventetid. Da ordren er forsinket i 15 minutter ud over de 10, ringer jeg til restauranten, som med det samme sender aben videre til e-takeaway, som i øvrigt har ringet til restauranten og sagt, at de først afhenter maden EN TIME efter det tidspunkt vi har fået af vide, at vi skal have det leveret. Ingen fra e-takeaway har imidlertid kontaktet mig. Jeg har forgæves forsøgt at ringe til kundeservice, hvor jeg måtte give op efter et kvarter. Nu må vi se hvor længe vi skal vente på vores mad endnu - og om det overhovedet kommer.
Det er en dybt skuffende og utilfredsstillende service, som også smitter negativt af på opfattelsen af en velanset restaurant. Jeg ønsker aldrig igen at bestille mad fra en restaurant som samarbejder med e-takeaway. Få styr på jeres kommunikation!
Jeg ser frem til at høre hvordan e-takeaway har tænkt sig at kompensere mig for denne dårlige oplevelse.
Latterlig 'service'
Kl.17:54 fredag den 23/09/2016, bestilte jeg burgere fra halifax, til levering kl. 19:00. Da brugerne stadig ikke var leverede kl. 19:20 ringede jeg til Halifax, hvor beskeden var at det var transporten (etakeaway), der ikke kunne levere. Det endte med at vi først fik vores mad leveret kl. 20:10, af en sur chauffør, hvilket naturligvis er dybt utilfredsstillende.
Personen i Halifax sagde at jeg ville blive kontaktet af e-takeaway fredag aften for en passende kompensation. Jeg blev IKKE kontaktet, så jeg skrev en mail til dem lørdag, hvor jeg beskrev forløbet. Mandag fik jeg svar at de ville returnere de 79kr leveringen kostede(...jo de ved godt hvad de skal tage for 'kørslen'), hvilket jeg 'underligt' IKKE føler er en kompensation.
JEG vil fremover undgå at bestille mad, fra restauranter der benytter e-takeaway, når deres levering er så ringe og deres efterfølgende 'service' ligeså, og det vil jeg også anbefale andre.
Dårlig oplevelse med kundeservice, men hurtig reaktion efterfølgende
Jeg modtog en rabatkode på både mail og en ny da jeg loggede ind på siden som ikke var identisk. Ingen af dem virkede. Der stod at de allerede var anvendt. Så forsøgte jeg at anvende "Brug for hjælp"-chatten på siden. I første omgang fik jeg kontakt, hvor jeg blev bedt om at udfylde en formular. Da jeg havde gjort dette fik jeg beskeden "den er sendt videre, god aften" og chatten blev lukket ned uden jeg kunne skrive mere.
Hvorfor skulle jeg udfylde formularen (I har allerede informationen)? Og hvad eller hvem er den sendt videre til? Jeg forsøgte at åbne chatten igen og får samme standardsvar om at beskeden er modtaget og så ændrer den sig til "Læg en besked, så vender vi tilbage".
Hvad er pointen I at have den funktion hvis I hverken kan finde ud af at kommunikere igennem den eller har tid til at betjene den?
---------------------------------------------------------------------------------------
Blev kontaktet med det samme af e-takeaway efter ovenstående anmeldelse med en rabatkode til gratis levering. Jeg synes dog stadig ikke forløbet har været gnidningsfrit og i sidste ende har det resulteret i, at jeg ikke gennemførte min bestilling. Ikke pga. rabatten men fordi jeg bliver irriteret over først at app'en bare står og loader i en evighed og det derefter heller ikke virker på PC'en og jeg så ovenikøbet bare bliver "lukket ned" i servicen.
Men ret skal være ret. I reagerede hurtigt, så jeg ændrer rating.

Besvarelse fra e-takeaway.dk
kold mad og dårlig service!
Øv! - prøvede e-takeaway for første gang. jeg er skuffet.
Maden er kold da den bliver leveret og når man ringer og klager får man bare af vide at chaufføren kørte direkte fra restauranten og herhjem. okay? men derfor er maden jo stadig helt kold! kolde pommefritter lige til skraldespanden. Sidste gang jeg bruger e-takeaway. ØV!

Sindsyge priser!!
Vi skulle have mad fra B'India, og overvejede E-takeaway, men besluttede for at hente selv da jeg sammenlignede priserne.......alle de retter der hos B'India koster 80 kroner, koster 116 kr. på E-takeaways hjemmeside. Ris koster 20 kr. direkte, men 30 kroner hos E-takeaway. Dvs, at man for et måltid B'india sætter tl 100 kr. betaler 146 kroner for hos E-takeaway.....da vi skulle have mad til tre, ville bare på tre retter skulle af med over 130 kr. mere for samme varer + at man som min, betaler 69,- i kørsel.....selvfølgelig skal E-takeaway leve, men det her er uhørt!!!
Sara Mikkelsen
Dårlig service!
Vi bestilte 3 burgere fra Burger Corner gennem e-takeaway, men vi fik kun 2 burgere.
Først ringede jeg til Burger Corner, som påstod, at det var e-takeaways fejl og de kunne ikke gøre noget. Da jeg så ringende til e-takeaway, fik jeg at vide, at jeg enten kunne vente 80 min på at få min tredje burger eller få pengene tilbage for den burger, vi ikke fik. De påstod ligeledes at det ikke var deres fejl, da de havde oplyst det rigtige til Burger Corner.
Jeg ved ikke hvem der har taget fejl.
Synes bare det er irriterende at ingen tager ansvar og man ikke får det mad man har bestilt...
Rigtig god kvalitet og service
Har bestilt hos e-takeaway.dk en del gange nu og bliver aldrig skuffet. De formår altid at levere maden til tiden, mens den stadig er varm.
Forsinket levering, dårlig service
Efterfølgende har e-takeaway flere gange telefonisk og skriftligt undskyldt og lovet tilbagebetaling, men nu mere end 2 måneder og flere rykkere senere er der fortsat ikke sket noget. Med andre ord, e-takeaway tager sig betalt for en vare de ikke leverer og holder ikke hvad de lover!

Kold mad - perfekt service
Normalt ville jeg have været utrolig træt af kold mad. Men da jeg skrev til kundeservice fik jeg hurtig svar og pengene tilbage, på trods af at restauranten ikke ville indrømme deres dårlige timing på maden. Havde bestilt for over 300,- fra en ellers ret velanset restaurant, og de havde tilsyneladende lavet maden minimum 1 time inden, for da den kom var den decideret kold. E-takeaway tog det på sig, hurtigt og proffesionelt, uden bortforklaringer om at restauranten ikke var enig. Sådan skal det være :)
Super god service - især for firmaer
Jeg kunne betale med EAN nummer, hvilket ikke kunne lade sig gøre på hverken JustEat eller HungryDk. Desuden ringede jeg for at sikre at min konto var oprette, så der ikke gik noget galt med min bestilling på 40 pizzaer. De var rigtig søde og gave sig god tid til at hjælpe. Meget god oplevelse!

Langsom levering
Bestilte to burgere fra en restaurant med 65 min leveringstid i følge e-takeaways hjemmeside, hvilket virkede som en lidt lang men acceptabel ventetid. Men da vi kl. 21. 30, altså halvanden time efter bestillingen, endnu ikke havde modtaget vores mad, kontaktede vi restauranten og fik af vide at e-takeaway først havde tænkt sig at afhente maden 21.45 hos restauranten, og leveringen ville derfor først ske omkring kl. 22, altså over 2 timer efter bestillingen. Det syntes jeg er en ærgelig første gangs oplevelse, og ret uacceptabelt.
Uanset om man er ''advaret'' eller ej, så er over to timer simpelthen for lang tid at vente på sin mad!

Anbefalingsværdigt
Jeg har benyttet mig af hjemmesiden en del gange og kan klart anbefales. Der er god service og levering sker til tiden, så intet at klage over.
Bredt udvalg af restauranter og stabil leveringstid
Jeg har efterhånden bestilt mad over E-takeaway en del gange, og har altid fået min mad indenfor den lovede leveringstid. De virker til at være KBH's mest stabile leverings-selskab, da jeg tidligere er blevet skuffet over Just-Eat. Dejligt med et bredt udvalg af lækre take-away restauranter, heriblandt Bindia, Halifax og Sticks'N'Sushi. Så et kæmpe thumbs up herfra!
God service og bred udvalg af restauranter.
Deres levering fungere fint, har aldrig haft en dårlig oplevelse med dem.
Fantastisk mad og god service
Kun gode oplevelser, god mad og fin service. De kommer til tiden og er venlige at snakke med.
Perfekt !
Bedste madlevering! Altid varmt og suveræn kundeservice!
Fungerer ... som regel
Skiftede i sin tid fra JustEat til e-takeaway, da førstnævnte for ofte kludrede i det (forsinkede, glemte eller forkerte leverancer). Det har 4 ud af 5 gange fungeret fint, men sidder nu med to sultne drenge en fredag aften og maden er en time forsinket. Det holder ikke.