Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sent my Krups coffee machine here for a paid repair. The boiler was replaced and the machine came back with a 90-day repair warranty. It failed on the very first use with the exact same fault. Article... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1 ster is nog teveel! Airfyer gekocht, kapot aangekomen. Opgestuurd voor reparatie, maand later teruggekregen met nog meer schade! Echt nul service daar bij E-care!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hier net zo Rowenta Robotstofzuiger naar E-care gestuurd. Er zijn nieuwe onderdelen besteld, of die er in zijn gekomen weet ik niet. Het apparaat heeft nog steeds dezelfde afwijking; het schema wa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Saeco maakte lawaai, lekte en gaf variabele temperatuur… Heb de Saeco zelf gebracht en weer opgehaald… Dit duurde een kleine week. (In de tussentijd filterkoffie gezet, even wennen). Vandaag... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,6

Alle anmeldelser

20 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

ORAL-B iO 6 tandenborstel vervangen

Onze ORAL-B iO 6 tandenborstel had problemen met de batterij die direct na het laden leeg was. Dit was buiten de garantieperiode. Na contact met E-Care Reverse Logistics B.V. Is direct realistisch aangegeven dat dit wellicht niet gedekt werd maar dat er een onderzoek werd gedaan. Vandaag is medegedeeld dat de tandenborstel niet gerepareerd kan worden maar vervangen wordt door een nieuwe en dat dit onder de garantie valt. Erg blij met de snelle en vriendelijke correspondentie en blij verrast dat dat het netjes is afgehandeld. Deze service heeft bijgedragen aan het vertrouwen in het merk ORAL-B en gezorgd dat we binnen ons gezin nog 2 nieuwe(re) ORAL-B tandenborstels hebben gekocht.

6. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Alles wat mis kan gaan ging mis.

Alles wat mis kan gaan ging mis.
Koffiezet apparaat is 4 x op reparatie geweest bij hun,
Toen wederom opgestuurd voor een ruil naar een ander apparaat.
Dit heeft 30 E-mails en 40 telefoontjes geduurd omdat de dealer Krups hier ook mee te maken had en deze met Ecare niet op een lijn zitten .
Na 26 dagen was er een nieuw apparaat opgestuurd .
Eenmaal opgehaald bleek er een Miele stofzuiger in het pakket te zitten .
Weer tientallen mails en telefoontjes gepleegd.
Er was ook door Krups geregeld om een beter apparaat op te sturen .
nu 5 weken later werd de opvolger opgestuurd en afgeleverd .
Na open maken van de doos zit er gewoon hetzelfde apparaat in waarvan ik al maanden ellende van had gehad .
Weliswaar een splinter nieuwe maar niet het betere model wat ons was toegezegd door beide partijen .
nooit meer word hier iets online meer besteld dat bij reparatie ook alles online geregeld wordt .
Je bent in hun ogen maar gewoon een nummer en geen klant .
E-Care schaam je .Nog eens geen retour mail of een belletje .
Hoop dat je dit leest !!!!!

5. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Laat dit bedrijf je apparaten niet repareren!!

Een tijd terug hebben wij onze Krups espressomachine ter reparatie aangeboden bij E-Care Reverse Logistics. Het apparaat was plotseling gestopt met werken.

Binnen een paar dagen kreeg ik een prijsopgave van €272,42 voor de vervanging van maar liefst vier onderdelen: het thermoblok, de distributeur, het bed-print, en de condensor. Dit leek me absurd, dus ik vroeg om verduidelijking. De reactie van hun kant was teleurstellend, zeer minimaal en niet overtuigend. Uiteindelijk heb ik geweigerd om akkoord te gaan met deze buitensporige kosten en mijn apparaat voor €36,30 ongerepareerd terug laten sturen.

Toen ik het apparaat zelf openmaakte, ontdekte ik tot mijn verbazing dat er helemaal niets mis was met de genoemde onderdelen. Wat wél stuk was, bleek een klein metalen plaatje te zijn dat losgekomen was van het verwarmingselement. Dit was eenvoudig zelf te repareren met een soldeerapparaat. Na de reparatie werkte het apparaat weer perfect.

Het is schandalig dat E-Care Logistics blijkbaar niet eens de moeite heeft genomen om het apparaat daadwerkelijk te inspecteren en een accurate diagnose te stellen. In plaats daarvan lijken ze gewoon een willekeurige, dure reparatie voor te stellen. Het feit dat ze ook dreigen om het apparaat te vernietigen als je niet akkoord gaat, roept vragen op over hun integriteit.

Dit voelt als oplichting. Ik heb zelf ontdekt wat het probleem was en dit verholpen voor een fractie van de prijs die zij vroegen. Het is duidelijk dat E-Care Logistics totaal onbetrouwbaar is en ik zou dit bedrijf ten zeerste afraden. We hebben dit ook gemeld bij Krups, maar zij leken er niks om te geven..

4. september 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer teleuRowenta's Klantenservice Nachtmerrie: Overgeleverd aan E-carergesteld in de…

Ik ben zeer teleurgesteld in de klantenservice van Rowenta en hun afhankelijkheid van E-care, een bedrijf dat berucht is om het verzenden van verkeerde artikelen en het leveren van slechte service, zoals blijkt uit talrijke Google-recensies. Hier is mijn tijdlijn van onopgeloste problemen:

1 augustus: Verkeerd product ontvangen na het opsturen van mijn apparaat voor reparatie. (servicenummer #1716/56667)
2 augustus: Het verkeerde product via DHL teruggestuurd (DHL JVGL06319644000767290655) en gevraagd naar de status van mijn oorspronkelijke apparaat (servicenummer #1006/1678572).
3-8 augustus: Herhaalde follow-ups met Rowenta leverden geen duidelijke oplossing op. De updates van Rowenta waren vaag en onbehulpzaam.

Ondanks mijn voortdurende inspanningen om mijn oorspronkelijke product terug te krijgen, heeft Rowenta niet aan zijn verplichtingen voldaan. Het is onacceptabel dat klanten aan de genade van E-care worden overgelaten. Rowenta moet de verantwoordelijkheid nemen voor reparaties en klantenservice. Ik eis een nieuw apparaat of compensatie voor een nieuw apparaat.
#Rowenta #CustomerServiceFail #PoorService #Ecare

1. august 2024

Nooit meer e-care!

4 mei 2024 had e-care een nieuw koffiezetapparaat besteld. Het is nu 6 juli 2024 en nog steeds niets ontvangen. Ook geen leenapparaat.

Dit zegt al genoeg over e-care reserve logistics. Ze laten mij nu al langer dan 2 maanden wachten op een apparaat waar ik recht op heb. Geen medewerker die mij belt of mailt. Nadat ik gisteren een klacht heb gediend telefonisch bij Norah klantenservice medewerker, met de vraag of ik door een leidinggevende gebeld kan worden werd door haar gezegd dat zij het druk hebben en niet bereikbaar zijn. Verder heeft zij niets voor mij gedaan. Norah reageerde met haar emoties en kwam maar niet met een passende oplossing. Professionaliteit en klantgerichtheid is ver te zoeken bij de klantenservice afdeling van e-care.

Ik heb garantie en recht op een goed functionerend apparaat. Zowel e-care als Krups doen geen moeite om mij te voorzien van een koffiezetapparaat. Het enige wat ik wilde is koffie kunnen drinken uit een apparaat waarvoor ik honderden euros voor heb betaald.

Helaas ben ik genoodzaakt om juridische stappen te nemen en de kosten te verhalen bij e-care.

Ik zal dus ook nooit meer een apparaat kopen dat gerepareerd wordt door e-care raad niemand dit aan!

6. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een slecht bedrijf mijn Espresso…

Wat een slecht bedrijf mijn Espresso apparaat aan- geboden in de garantie, kreeg deze terug met een rapport de zetgroep was defect, die hebben wij hersteld, nou mooi niet het apparaat is nog steeds stuk. Dus niets aangedaan om het defect te verhelpen, het enige wat ze gedaan hebben netjes verpakt terug via DHL verstuurd.

27. juni 2024

Honteux

Honteux!

Produit revenu après plus de deux mois (soit disant mon adresse était introuvable) le produit est revenu abîmé/cassé

Et quand je fais une réclamation on me dit que je dois renvoyer le produit!

Ce service est absolument honteux, c’est plus du vol qu’autre chose !

19. juni 2024

Product lost

Cust no: 10389791
WRONG PRODUCT RETURNED AFTER REPAIR!
E-care is the definition of incompetence. On 20th May, I gave my vacuum cleaner for repair at the service desk of philips myshop. They told me that it will be repaired and returned in 10 days time on warranty to my home address. Sure enough I get a package with a vacuum cleaner at home roughly 2 weeks later and its a completely different model which doesn’t fit any of my current accessories. E car messed up and sent the wrong package. I returned the product to the service desk and they said that it was a mix up with another customer at the repair center. I’m promised that I’ll get a solution in a few days. More than a week later I’m still chasing a replacement vacuum. E care promised me a new vacuum but has not yet processed anything from their side. The DHL track and trace they gave shows that there is no shipment processed even after several days. Incompetent to the core.

14. juni 2024

Wat een bagger bedrijf

Wat een bagger bedrijf! Een nieuw koffiezetapparaat gekocht binnen een maand stuk. Opgestuurd naar e-care, krijg
Ik hem gerepareerd terug met twee regels waar staat dat ik hem beter had moeten schoonmaken. Volgens de beschrijving moet hij elke 2 maanden worden schoongemaakt. Hij was nog geen maand oud. Ik heb nooit kunnen achterhalen bij e-care wat ik anders had moeten doen om dit te voorkomen. Net twee weken weer thuis en ja hoor. Weer stuk! Klantenservice leest een protocol op en er is geen redelijk gesprek te voeren. PHILIPS, neem alsjeblieft zelf weer de klantenservice op je, toen ging het tenminste wel goed!

3. juni 2024

Nieuwe Airfryer Tefal

Op 30 maart 2024, heb ik een review geschreven over onze Tefal Airfryer Easy Frey XL. Zojuist stond de DHL voor de deur met een nieuwe Airfryer van Tefal het zelfde type. Wat een verrassing !!. Jammer dat de communicatie van E-Care en Tefal zo slecht is. Ik had dit allang voor mijzelf afgesloten en niet meer opgerekend !.

29. maj 2024

Worst assistance EVER!

I have never had such a bad experience with a repair service as the one I had with E-Care. I have sent my Rowenta ironing machine in late January. I have being informed that the cost would have been too high compared to the value of the machine so they suggested me to buy a new one from them. They offered an excellent price and I accepted. After a couple of weeks they informed me that the new machine was no longer available because "they were waiting for the supplier to deliver the new machine". They suggested another item, but it I didn't like it i thought I wasn't worthy of the change. This happened in mid-late February. Pretty soon, the Rowenta customer service washed their hands about the issue stating that we should take care of this directly with E-Care. Now E-Care is refusing to refund the money I have already paid because the refund-time-frame elapsed. The lack of communication on their side allowed me to fall outside of this window so now I am stuck, I can't have my machine back until the "supplier" will provide them with the item, and I can't buy another one because I would have wasted so much money. I give one star but I would give them zero, if only it would be possible.

18. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onze Krups expresso machine ter…

Onze Krups expresso machine ter reperatie aangeboden , viel net buiten de garantie , naar enige communicatie heeft krups hier uiteindelijk de verantwoording in genomen dat het niet kon dat de machine na zoon korte levensduur het begeeft , waren behoorlijke dure reperatie kosten.
Dan krijg je na ruim twee weken de machine terug zou gerepareerd zijn , maar helaas waren de problemen niet verholpen .
Krijg je van Krups een label voor terug te sturen naar e-care maar dan moet je wel weer een bedrag van meer dan 30euro overmaken!
uit eindelijk ben ik weer een halve dag ermee bezig om uiteindelijk de niet gerepareerde machine terug te kunnen sturen voor te kijken of ze hem nu kunnen repareren.
We hebben totaal geen vertrouwen meer in Krups en ook niet in E-care.
zeer teleurgesteld

2. maj 2024

Das pech, apparaat weg…

Eind september een koffiezetapparaat gekocht, helaas met een klein gebrek en deze daarom ter reparatie naar e-care gestuurd. Na 1 maand het appraat beschadigd terug gekregen. Dus nogmaals ter reparatie verstuurd op 27 december. Daarna werd het stil. Uiteindelijk bleek de reparatie op 1-2 gestopt te zijn. Product kan niet meer gemaakt worden… lekker duurzaam als je je eigen producten gaat slopen…
Maar wij hebben tot de dag van vandaag. Nog niks vernomen over een vervanging. Bedrijf is niet bereikbaar en van de klantenservice van Philips worden we ook niet veel wijzer…

14. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ons philips koffie apparaat 5400 is na…

Ons philips koffie apparaat 5400 is na 3x te zijn behandeld door e care alweer gaan lekken. De eerste keer werd het zonder reparatie teruggestuurd. Op de reparatiebon stond schoongemaakt??? Meteen weer verstuur en toen kwam het apparaat werkend terug. Paar maand later weer een flinke lekkage weer opgestuurd en gerepareerd. Nu weer een paar maand later dezelfde lekkage. Het water stroomt gewoon als een gek onder uit het apparaat bij het drukzetten net stoom. Inmiddels ben ik het helemaal zat, E care kan gewoon geen goede reparatie uitvoeren. Nu weer opsturen ben ik niet van plan omdat ik dan mijn machine kwijt ben. Philips zorgt ook niet voor een goede oplossing. Inmiddels zitten wij al 6 weken zonder koffie. Het is te gek voor woorden voor een machine die bijna €700 kost.

4. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Airfryer gelijk na aankoop opgestuurd

Airfryer gelijk na aankoop opgestuurd. Indicatie lampje gaat niet uit als temperatuur bereikt is, maar blijft branden. Je zou op de hoogte worden gehouden van de bevindingen. Niet gebeurd. We kregen de airfryer terug, maar uitproberen dus. Her gebrek is er nog steeds. Gebeld met E care, daar stond in de pc dat er geen gebrek was geconstateerd en ze hebben het apparaat dus teruggestuurd. Met het zelfde gebrek constateerden wij. Slechte service dus, heb je niets aan.

10. november 2023

Waardeloos repair bedrijf.

Waardeloos repair bedrijf.
Reageren nooit op ingezonden berichten.
Lezen de klacht niet.
En laat klanten onnodig lang wachten en sturen dan een verkeerd apparaat op.
En sturen dan na sluitingstijd een berichtje. Want stel je voor dat een klant contact wil opnemen.

10. november 2023

Alleen maar positief!

Ik ben eigenlijk wel heel goed geholpen door dit bedrijf. Netjes een verzendlabel gekregen en toen ik mijn L’or Barista voor reparatie had opgestuurd, had ik hem binnen 6dagen alweer terug in huis. Ook was het goed ingepakt voor de verzending en werkt mijn koffiezet apparaat weer helemaal zoals het moet. En dat allemaal gratis. Bedankt mensen!

8. juli 2023

Er dette din virksomhed?