Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sent my Krups coffee machine here for a paid repair. The boiler was replaced and the machine came back with a 90-day repair warranty. It failed on the very first use with the exact same fault. Article... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1 ster is nog teveel! Airfyer gekocht, kapot aangekomen. Opgestuurd voor reparatie, maand later teruggekregen met nog meer schade! Echt nul service daar bij E-care!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hier net zo Rowenta Robotstofzuiger naar E-care gestuurd. Er zijn nieuwe onderdelen besteld, of die er in zijn gekomen weet ik niet. Het apparaat heeft nog steeds dezelfde afwijking; het schema wa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Saeco maakte lawaai, lekte en gaf variabele temperatuur… Heb de Saeco zelf gebracht en weer opgehaald… Dit duurde een kleine week. (In de tussentijd filterkoffie gezet, even wennen). Vandaag... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,6

Alle anmeldelser

20 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Poor experience from Braun and E-Care

Very poor experience with Braun shaver and E-Care. My Braun shaver failed within a year, I sent it to E-Care nearly 3 weeks ago via the correct label and BPost, and have received no communication except, initially, that they had not received it. Now I hear nothing further. There is no email address, no phone number on their website. The only contact information seems to be their address. So I have to send a letter ? Diabolical service from Braun and E-Care.

24. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afschuiven van hun verantwoordlijkheden aangaande garantie van Rowenta

Gezien de garantie van Rowenta via dit bedrijf gaat en een fatsoenlijk contact met deze firma niet mogelijk is, hierbij mijn ervaring:
Op 20/06/25 heeft E-Care mijn handstofzuiger ontvangen.
Mijn probleem is dat de batterij plat was na een paar minuten, net als de vorige keer (op dat ogenblik had deze nog voldoende zuigkracht. Na een tweede en derde poging na opladen, had ik nog steeds hetzelfde probleem (hoewel ik steeds zuigkracht had). Nu beweren ze dat de capaciteit van mijn batterij te wijten is aan een verstopte filter. Er is geen sprake van de controle van het elektrisch gedeelte, gemakshalve verwijzen ze gewoon naar een vuile filter van 11 €.
Deze filter zit gewoon in de opvangbak en is in een paar minuten eruit.

Als ik de filter laat vervangen moet ik 94 € betalen voor een filter van 11 € zonder nazicht van het elektrische gedeelte en heb ik nog altijd een defecte toestel en dit voor een nieuw toestel van 85 €
Indien ik niets laat doen moet ik 59 € betalen, zonder dat mijn garantieprobleem is opgelost. Als ik de prijzen van PostNL bekijk, kan ik gewoon maar vaststellen dat er hier gewoon wordt van geprofiteerd. Op de site staat duidelijk dat een niet-herstelling ongeveer 20 € is.
Pakket (track & trace) met PostNL

max. 100 × 50 × 50 cm
max. 10 kg

bezorgen op adres ontvanger

Nederland
Totaalbedrag (incl. btw):€ 12,60

Als ze deze weggooien, moet ik nog steeds 47,13 betalen, nochtans is er een terugnameplicht en zelfs wanneer ik deze naar het containerpark brengt, is dit gratis.

Deze ganse offerte is schandalig en is gewoon een geldklopperij.

Hopelijk is iedereen gewaarschuwd voor deze praktijken. Je mag me steeds contacteren voor meer uitleg

1. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

"Dit is een bedrijf dat arbeid uitbuit

"Dit is een bedrijf dat arbeid uitbuit. Ongeveer 90% van de werknemers zijn vluchtelingen die tegen het laagste loon werken. Ik wil iedereen die tegen uitbuiting is, vragen om hun defecte apparaten hier niet naartoe te brengen."

5. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Noemen zichzelf E Care maar van alles…

Noemen zichzelf E Care maar van alles behalve Care kan ik je zeggen. Heb je een product van Philips die je wenst te repareren? Dan is mijn tip om lekker zelf opzoek te gaan naar een bedrijf. Ik heb meerdere malen gezegd (mail,telefonisch, werkbon) dat ik twee specifieke elementen wens te vervangen van mijn espressomachine. Wat gebeurd er vervolgens… een algehele check waarbij ongevraagd onderdelen zijn vervangen waar ik geen toestemming op heb gegeven. Eindstand, het zit er nu al in.. betaal maar en dan krijg je je machine terug! Dieven/oplichters zijn het. @ Philips wordt echt tijd voor een andere partner!

26. februar 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

kastje naar de muur maar toen kwam patricia

ik ben wel blij dat ik patricia daar ontmoet heb! Dat was een pleister op de wonde ! Top madame!

kampioenen in naast de kwestie te antwoorden.
geld aannemen wel.
enfin, ik heb mijn les geleerd. Als iets kapot is, laat het hier zeker nooit herstellen of biedt het ook niet aan ter herstelling, ze zeggen toch dat het niet te maken is, hoewel de doos vermeldt 10 jaar te herstellen. Koop gewoon nieuw, korte pijn. Maar zeker niet op hun voorstel ingaan om te vervangen.
ik wacht al 2 maanden op een nieuw strijkijzer. Centen kwijt... en niemand die je helpt met een oplossing.

29. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

wat een slechte ervaring stuur alles op…

wat een slechte ervaring stuur alles op aankoopbon en klacht nu van ecare mail terug er zit geen bon bij deze nu twee keer gestuurd blijven maar zeggen geen bon zijn helemaal gek daar bij ecare zeer slechte service ook deze oralb zat in de garantie was nog geen drie maanden oud

12. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Betreft Dolce Gusto Infinissima.

Betreft Dolce Gusto Infinissima.

Binnen garantie termijn.
Reden reparatie: De melk cups om latte macchiato te maken komt de melk boven de cup uit en stroomt langs de cuphouder naar beneden.
Apparaat komt binnen aantal dagen weer terug, ik sluit het aan en ja alles werkt weer. Ik zie na een paar uur dat er water onder het apparaat weg komt, ik maak alles schoon, doe vervolgens de bak vol met water en check of deze er goed inzit. De volgende morgen zie ik dat het water uit de bak is en alle via de onderkant eruit. Heb direct weer een ticket aangemaakt en apparaat weer terug gestuurd.
Bericht dat het aangekomen is en dat er een onderdeel moest worden besteld en dat dit 5-7 dagen kan duren. Inmiddels afgelopen zaterdag 1 februari heb ik het mogen ontvangen, met als reparatieomschrijving:

behuising vervang waar de tank op vast komt te zitten klant had hem helemaal verbogen en met teveel door duwen.

toen ik het bovenstaande las, bedenk ik me hoe dan? iedereen met een koffiemachine als dit weet dat je de bak niet eens naar beneden kan drukken op geen enkele manier kan dit!... Maar goed apparaat weer aangesloten en wat denk je .... apparaat doet helemaal niets, cup er in wachten tot lampje groen is en dan de pen boven op naar rechts duwen voor warm water.... dit wil dus niet, normaal als je naar rechts of links doet moet de pen blijven staan tot de gewenste water in het kopje ziet en moet het terug naar het midden... Dus het apparaat komt nu voor de 2de keer weer stuk thuis.. testen ze niet eerst of alles werkt voordat ze het weer terug sturen?

Heb inmiddels ook een mail gestuurd naar krups klantenservice, vind het gewoon prutsers, ze maken ws iets zelf kapot en geven de klant de schuld!!!

Telefonisch zijn ze slecht bereikbaar, als je ze aan de telefoon krijgt dan worden ze ook nog gepikeerd.. Sorry zo ga je niet met mensen om!

Oplossing: Een goed werkend apparaat en die niet elke keer terugkomt met een ander defect!!

1. februar 2025

Tandenborstel binnen garantietermijn…

Tandenborstel binnen garantietermijn verstuurd. Ik krijg vervolgens een prijsopgave met 2 opties. Laten repareren wat mij €228 gaat kosten of bij niet repareren €45. Dit omdat ik volgens hen geen aankoop heb verstuurd. Na de bestelling kon ik geen aankoop bon vinden in mijn mail en heb ik de bevestiging van de aankoop verstuurd samen met een betaalbewijs waar duidelijk het ordernummer op staat. Hier gingen ze dus niet mee akkoord. Na de prijsopgave heb ik de winkel alsnog om de aankoopbon gevraagd en deze heb ik gelijk verstuurd en nogmaals in mijn order overzicht geüpload. Ik blijf maar herinneringen krijgen om akkoord te gaan met de prijsopgave of niet. Heel frustrerend dit systeem!! (Ref: 171415151)

9. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De service is echt teleurstellend

De service is echt teleurstellend. Telefonisch contact opnemen heeft geen zin, want er wordt simpelweg niet opgenomen. Het e-care systeem waarmee ze werken is een onoverzichtelijk en frustrerend systeem. Ik kan nergens zien of het vervangende artikel, een elektrische tandenborstel van Oral-B, al verzonden is. Dit is enorm frustrerend. Ik wil gewoon duidelijkheid over de status van mijn vervangende artikel. Ik heb nu geld teruggevraagd. Tja, dit zal ook weer lang duren. Drama!

16. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Accu niet vervangbaar / telefonisch slecht bereikbaar

De vervanging van een defecte accu van een Phlips steelstofzuiger is hier niet mogelijk alhoewel op de Philps website tot op de dag van vandaag wordt vermeld dat dit wel kan. De Philips reparatie procedure verloopt via E-care.

Bij het aanbieden aan de balie kon geen prijsinschatting worden gegeven. Over onderzoekskosten, die blijkbaar altijd moeten worden voldaan, is nooit, noch door Philips, noch door E-care, gecommuniceerd.

Wel wordt een compleet nieuwe handheld aangeboden voor 258,01 euro. Voor 249 euro kun je nu een compleet nieuwe Philips steelstofzuiger incl. accesoires en garantie kopen bij een grote internet leverancier. Hier wordt misbruik gemaakt van een monopolie- en afhankelijkheids positie.

Voor het niet kunnen vervangen van de accu wordt 27,23 euro aan onderzoekskosten in rekening gebracht.

Eventueel kan het apparaat ongerepareerd worden teruggestuurd voor 36,30 euro.

Telefonisch wordt je vanaf 16:30 in een wachtrij geplaatst waar je 10 minuten na sluitingstijd om 17:10 onvericht uit wordt gegooid zonder dat je een medewerker hebt gesproken.

De zaak loopt nu via Phlilps Home Living support, E-care en nu ook mijn rechtsbijstand verzekering 2 maanden.

Eigenlijk zou ik nul sterren als beoordeling willen geven.

15. oktober 2024

Snelle aktie !

afgelopen maandag mijn oral-B tandenborstel opgestuurd die ermee op was gehouden. 4 dagen later had ik hem alweer terug. heb volgens mij een compleet nieuwe! dit met de verlengde garantie. ik vond het super vlot gaan !!!!

29. november 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte informatievoorziening en telefonische bereikbaarheid.

Slechte telefonische bereikbaarheid. vierde in de wachtrij, na een tijd wachten derde, daar blijft het bij. Op orderoverzicht geen te verwachte levertijd van nieuwe koffiemachine wordt niet vermeld, ruim 2,5 jaar oude machine wordt niet gemaakt. Meteen verschuldigde bedrag betaald. Uiteindelijk na ca. 1 maand staat op het orderoverzicht "Gereed Klaar voor afhalen aan de balie. Niet prettig om tussentijds geen informatie te krijgen. Wel goed: Een nieuw apparaat met bijbetaling. Echter maar 90 dagen garantie. Standaard termijn is 2 jaar.

12. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verschrikkelijke club, onvoorstelbaar dat Miele hier mee werkt!

Ondanks dat Miele zegt dat er garantie is te verwachten is de reactie van E-Care dat reparatie betaalt moet worden, geen discussie.
Reparatie is duurder dan nieuw productie.
Reparatie rapport opvragen geeft een pagina die niet gevonden kan worden.
Bij het niet reparatie wordt het artikel retour gezonden, ze zijn alleen vergeten het in de verpakking te doen.
Blijf weg bij dit bedrijf, pure oplichters.

12. november 2024

Melkopschuimer ,niet gerepareerd

Melkopschuimer aangemeld ter reparatie, en vervolgens opgestuurd. Na twee dagen bericht 'Apparaat niet te herstellen i.v.m. onderdeel niet beschikbaar.' Totale kosten 31 Euro, en apparaat retour.
Maar nu ik het apparaat weer terug heb is het duidelijk dat er helemaal niets aan gedaan is, of zelfs maar geopend. Op de vraag welk onderdeel er dan niet beschikbaar is komt geen enkele respons. Kan natuurlijk best dat er voor dit type geen enkel reserve onderdeel beschikbaar is, maar dat had dan ook wel bekend kunnen zijn bij de aanmelding. Dat had mij de moeite en kosten gescheeld van he heen en weer sturen en de 'ínspectie' kosten.

9. september 2024

Snelle reparatie

Snelle reparatie, de status van elke beweging was te volgen online, super handig. Top!
Mijn Rowenta stofzuiger na een week al terug ontvangen gerepareerd. Zeer tevereden.

14. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Particulier en zeker zakelijk niet aan te raden!

Particulier en zeker zakelijk niet aan te raden. Als bedrijf zijnde stuur je onder garantie een semi-automatisch koffiebonen machine op. Bij pas stap 1 (Vervoer) is het bedrijf de koffiemachine kwijtgeraakt. Vele keren contact gehad en de casus word telkens gesloten of ze zijn slecht bereikbaar. Dit duurt nu al 3 maanden. NIET aan te raden als u graag risico loopt het apparaat en je geld kwijt te raken!

30. september 2024

Saeco

Onze Saeco koffiemachine 3x ter reparatie aangeboden. Alles nog binnen de garantie. Nu wordt er verteld dat we een nieuw apparaat krijgen. Dit na vele tefoontjes en emails. Nu maar afwachten. Wij hadden restitutie gevraagd maar met Saeco klantenservice valt niet communiceren.

25. september 2024

Slechte service

Mijn vier jaar oude steelstofzuiger XC7041/01 ter reparatie aangeboden.
Het apparaat bleek volgens E-Care na vier jaar niet meer te repareren. Slechte zaak, niet erg duurzaam. Kreeg een aanbod voor een niet vergelijkbaar apparaat van € 500,00! Je koopt die voor € 475,00 bij de retailers.
Ik was het hier niet mee eens. Helaas kun je dat alleen telefonisch kenbaar maken. Na een halfuur wachttijd een medewerker die geen enkele medewerking verleend. Misschien kan er iemand een ander aanbod doen, maar daarover is weinig zekerheid. Dat was alles.
Vervolgens zelf op internet eens gaan zoeken. Bij Philips online kon ik een kruimeldief kopen voor € 199,00! Dat apparaat is exact wat er bij mij stuk is. Contact gezocht Philips onlineshop. Daar hebben ze wel wat gedaan. Ik kon de kruimeldief met 25% korting aanschaffen.
Kortom een waardeloze club deze E-Care. Geen kennis van producten en zeker niet inventief

6. september 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.