Tusind tak for en god oplevelse. Lige fra bestilling modtagelse og afhentning mødte jeg kun et positivt og imødekommende personale. Dejligt I skriver en lille dagsrapport om hvornår og hvor længe I er... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Dyrenes Beskyttelse er der for alle dyr. Hver dag redder vi svigtede dyr og giver dem en ny chance i livet. Vi kæmper for at skabe bedre vilkår for millioner af dyr i landbruget, og vi arbejder for at synliggøre den store sociale værdi, dyr bidrager med i samfundet. Vi er Danmarks førerende dyrevelfærdsorganisation med mere end 140 års erfaring i at hjælpe dyr i nød og sikre dem de bedst mulige betingelser. Vi er en del af dit lokalområde, hvor vi gennem et stærkt netværk af frivillige, internater og vildtplejestationer hele tiden arbejder for at hjælpe dyr.
Buddingevej 308, 2860, Søborg, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Bailey er blevet passet på Fyns internat mange gange. Og det er hver gang meget trygt og personligt. De kender ham og er gode til at læse hans behov.
Vi købte ham der for 10 år siden.

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Vi adopterede den sødeste labrador den 19/3 - og vi er solgte allerede!
Selvom der forekom lidt ekstra ventetid var det bare rart at vide at han blev passet godt på og tjekket op på inden han kom ud til os.
Tak til alt personale vi har mødt hos Dyrenes Beskyttelse i Tranbjerg for grundig forklaring, beskrivelse og dejlig imødekommenhed. Specielt til Mikkel, som vi havde den meste kontakt med - og tak fordi I har valgt os som match.
Det er tydeligt at se I gør alt for dyrene har det godt den tid de er hos jer - og det er man ikke i tvivl om de har. Fortsæt det fantastiske arbejde 🐶😊

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Vores schæferhund har flere gange været på pensionsophold i Roskilde og det er med ro i maven vi afleverer ham - hver gang. Han går glad med dyrepasser, elsker turene ved Himmelsøen og alle de ansatte og frivillige forkæler ham. Der er en dejlig venlig atmosfære og en oprigtig interesse for Hudson. Kan klart anbefale at få passet sin hund på Roskilde dyreinternat 🐾❤️🐾

Imødekommenhed / varme m. charme 🍀

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Super søde mennesker som gav os en rigtig god behandling. Vi fik en dejlig kat med os hjem.

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Vores kat MIS har været i pension i 10 dage. Fik en pludselig en bule i panden. De ringede fra Hjallerup om de måtte give smertestillende. Ja selvfølgelig sagde vi og kontakt jeres dyrlæge hvis i er det mindste i tvivl om hvad det er. Det var en byld som blev tømt ud. 🥰🥰🥰🥰

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Personalet er veluddannede og dedikerede og ser det enkelte dyrs behov og særheder. Vores hund Mugge fik en fyrstelig behandling :-)

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Vi vidste at Charley ville få det rigtig godt deroppe da det var der vi adopterede ham fra så han kendte til stedet og personalet.

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Helt igennem god oplevelse, hvor vi føler os grundigt vejledt hele vejen igennem. Det er en meget grundig proces at få lov at adoptere et dyr hos Dyrenes beskyttelse og det er vi glade for! Det er tydeligt dyrenes behov der sættes højest, hvilket vi synes er meget vigtigt.
Og nu har vi for første gang fået en hund med hjem fra internat og pga den kyndige vejledning føler vi os godt klædt på og har fået en super dejlig hund ❤️

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
personale er super søde og grundig til at informere om hvilken hund man skal forvente at tage med hjem.
Samt grundig med hvad vi som aftager kan tilbyde for hunden. Vi hentet Bailey i lørdags på Fyn og han er en super hund som er lærenem og faldet godt til og viser han er tryg allerede. vi er så glade for ham og forløbet.
MVH Johnny Gyllensteen

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Adopterede en lille gæv hankatte killing fra Falster Internat. Det foregik meget roligt og der blev givet god tid til beslutningen. Processen forløb stille og roligt og blev godt oplyst undervejs. Nu er han så hjemme i sin nye bolig og integrationen er startet. Det vurderes at der vil gå nogle dage inden han bliver så modig at han viser sig udenfor sit nuværende værelse.

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Jeg kom efter en lille chihuahua tæve og blev modtaget med stor venlighed både af dem der skulle tale med mig og alle de andre, ansatte som frivillige.
Overdragelse foregik i megen ro og harmoni. Og igen oplevede jeg at alle var meget interesseret og deltagende

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Vi har haft en rigtig god oplevelse i går da vi hentede vores nye familiemedlem. Vi fik en grundig beskrivelse af katten, blandt andet hans historie men også hvordan hans personlighed er. Vi fik derudover en meget fin beskrivelse af hvad vi skal være opmærksomme på når han kommer hjem til os, hvordan vi kan hjælpe ham og vores hund godt sammen samt en masse anden nyttig viden. Vi fik god tid til at kæle og nusse inden beslutningen skulle tages. Vi følte os på intet tidspunkt pressede til at tage en beslutning.
Vi har indtil videre (her 1 døgns tid senere) fået os en rigtig dejlig kat. Social, tillidsfuld og glad. Hunden og han er ikke introduceret endnu, men vi håber på at det lykkes 😍
Mange tak for en dejlig oplevelse!

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Søde og venlige, og rigtig søde katte :) Vores forrige kat Batman var også ude fra samme sted og vores lille nye baby, hun er så sød :)

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Trygt og i ordnede forhold. Dejligt at Pinot har været i trygge hænder.

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Jeg ringede ud så snart internatet åbnede og håbede at de kunne presse mig ind samme dag for at adoptere to katte. Det var den sødeste medarbejder jeg fik fat i, og 20 minutter senere kunne jeg glad hoppe ud i min bil og køre mod Roskilde. Da jeg kommer derud bliver jeg mødt af en anden skøn medarbejder, som med det samme anbefalede mig to søstre baseret på hvad hun havde hørt om mig og mine ønsker, men sagde at jeg selvfølgelig måtte mærke efter og hilse på alle de andre katte også.
Hun havde dog ret i sin mavefornemmelse, og jeg kom hjem med skønne Mona og Mari (nu kaldet Maya).
Helt igennem fantastisk oplevelse, med kompetente og engagerede medarbejdere, og hvad der virker til at være et super indrettet internat.
Vil klart bruge jer igen i fremtiden hvis behovet for endnu et familiemedlem skulle opstå.

Besvarelse fra Dyrenes Beskyttelse
Venlig og imødekommende modtagelse på Roskilde Internat. En rigtig god, positiv og instruktiv samtale ifm. med adoptionen af Albert.