Dyrenes Beskyttelse Anmeldelser

1.288

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 282 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være imødekommende, omsorgsfulde og yderst kompetente, hvilket skaber en tryg og positiv atmosfære. Mange fremhæver den gode service, grundige vejledning og den smidige proces ved adoption eller pasning, hvilket bidrager til en følelse af tryghed. Forbrugerne er glade for de adopterede dyr, som hurtigt falder til og trives i deres nye hjem, og sætter pris på de velindrettede faciliteter. Dog var nogle utilfredse med manglende hjælp til voksne katte eller syge vilde dyr, hvilket skabte skuffelse. Andre oplevede utilstrækkelig information om dyrene, ubehagelige afleveringssituationer eller uprofessionel håndtering af sager, som førte til en dårlig oplevelse.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver deres venlighed, imødekommenhed og... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv, og mange roser den gode og professionelle behandling, de har modtaget.... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produktet, især når det gælder adoption af kæledyr, hvor... Se mere

Location

Kunder havde positive oplevelser med lokationerne, hvor mange fandt stederne rolige og velegnede til at møde... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kundeservice, hvor mange fremhæver medarbejdernes empati,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Tusind tak for en god oplevelse. Lige fra bestilling modtagelse og afhentning mødte jeg kun et positivt og imødekommende personale. Dejligt I skriver en lille dagsrapport om hvornår og hvor længe I er... Se mere

Dyrenes beskyttelse på Bornholm er fantastisk! Vi fik tid og ro til at bestemme os for hvilke katte vi skulle have, men også svar på vores spørgsmål og historier om dem vi var interesseret i. Katten... Se mere

Vi adopterede den 5 november en 10 år gammel puddel fra internatet i Tingskoven i Tranbjerg. Det var en meget positiv oplevelse at se hvor omhyggelige I er med at matche hund og mulig ny ejer, hvor go... Se mere

1. Dyrevelfærdsorganisation
  2. Dyreredningstjeneste
  3. Dyreinternat
  4. Adoption af kæledyr

Dyrenes Beskyttelse er der for alle dyr. Hver dag redder vi svigtede dyr og giver dem en ny chance i livet. Vi kæmper for at skabe bedre vilkår for millioner af dyr i landbruget, og vi arbejder for at synliggøre den store sociale værdi, dyr bidrager med i samfundet. Vi er Danmarks førerende dyrevelfærdsorganisation med mere end 140 års erfaring i at hjælpe dyr i nød og sikre dem de bedst mulige betingelser. Vi er en del af dit lokalområde, hvor vi gennem et stærkt netværk af frivillige, internater og vildtplejestationer hele tiden arbejder for at hjælpe dyr.

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.288)

268 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg fik råd og vejledning omkring…

Jeg fik råd og vejledning omkring kaninens hus og dens foder.

9. november 2025

Kære Dorte

Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at, du har haft en god oplevelse hvor du har modtaget god vejledning fra vores dygtige medarbejdere, samt fundet dit match.

Samtidig skal du have stor tak for at have taget kaninen med hjem og forhåbentligt budt den velkommen, til dens sidste hjem :-)

Dyrenes Beskyttelse

Vi var og se på kattene og fandt en sød

Vi var og se på kattene og fandt en sød killing. Vi snakkede med personalet og fik en rigtig god behandlingen. Vi kunne hente dagen efter.
Da vi skulle hente. Fik vi endnu en god behandling og synes at de sender dyrene godt afsted og vi har valgt at melde os ind og betale det månedligt beløb for st støtte op om deres gode arbejde. Dyrens beskyttelse i Århus er et fantastisk sted og dejligt at se hverdag de behandler alle dyrene godt til de kan komme i nyt hjem ♥️. Kan klart anbefale dem. Tusind tak for en rigtig god behandling🥰

9. november 2025

Kære kunde

Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Samtidig skal du have stor tak for at have taget killingen med hjem og forhåbentligt budt den velkommen, til dens sidste hjem :-)

Dyrenes Beskyttelse

Vi havde et utrolig kompetent møde med…

Vi havde et utrolig kompetent møde med en medarbejder fra jeres organisation angående adaption af en dejlig hund, fra stedet.
Vi fik tid til at fortælle om vores ønske til hunden og en god og betryggende samtale fra medarbejderen om hunden.
En oplevelse som gjorde at vi som ny ejer af en skøn hund, fik ro i maven.
Mange tak for en super god oplevelse 🐾

8. november 2025

Kære Jette

Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Samtidig skal du have stor tak for at have taget hunden med hjem og forhåbentligt budt den velkommen, til dens sidste hjem :-)

Dyrenes Beskyttelse

Vi er trygge ved at få vores hund…

Vi er trygge ved at få vores hund passet hos dyrenes beskyttelse. Der er altid roligt når man afl og henter... og der er tid til en go snak om opholdet. Så tak fordi nuligheden omkring pasning kan ske

8. november 2025

Kære Helene

Tusind tak for den fine anmeldelse og for at tage tid til at dele jeres pensionsoplevelse med os. Det sætter vi meget pris på.

Vi håber at få jeres skønne familiemedlem på "ferie" hos os en anden gang.
Rigtig god dag :-)

Mvh Christian

Rigtig god oplevelse

Falsters internat gjorde min oplevelse god og rar. Efter at have mistet min missepige tidligere på året havde jeg brug for at finde den helt rigtige lille ny baby. Det lykkedes mig og jeg er nu spændt på at hente hende (i morgen).

6. november 2025

Kære June

Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Samtidig skal du have stor tak for at have taget katten med hjem og forhåbentligt budt den velkommen, til dens sidste hjem :-)

Dyrenes Beskyttelse

Roskilde Dyreinternat arbejder effektivt og profesionelt!

Hej til jer alle der går med overvejelser omkring at adopterer et nyt familiemedlem.
Min egen oplevelse er kun positiv. Jeg adopterede i går Nala en ung Sct. Bernhard tæve. Forløbet var meget smidigt og professionelt med en god dialog for at sikre at Nala kom til det rigtige hjem - og det kan jeg sige at hun er kommet! I sin nye omgivelse oplever hun en frihed som hun ellers ikke har været vant til.
Roskilde Dyreinternat kan kun anbefales, så topkarakter herfra!

5. november 2025

Kære Finn

Ny Pelsebarn

Staffmanden var hjælpsom, høflig og venlig. Han forklarede også på alt.

Kære Christopher

Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Samtidig skal du have stor tak for at have taget dyret med hjem og forhåbentligt budt den velkommen, til dens sidste hjem :-)

God oplevelse

Vi havde en super god oplevelse da vi skulle adoptere vores nye familie medlem.
Vi møde en meget venlig og kompetent medarbejder og vi følte os tager godt i mod og guidet igennem forløbet.
I dag sidder vi men en lækker lækker voksen hund og vi er enormt glade for vi blev valgt til.

1. november 2025

Kære Vibeke

Dyrenes Beskyttelse

God tid til at lære kattene at kende

God tid til at lære kattene at kende, venlig og kompetent betjening👍

Kære Maria

ISA (ISABELLA)

Adopterede i går lille søde tigerstribede Isabella, dog i farverne grå/sort/hvid. Fik en meget fin behandling af Mikkel, rar, venlig og tålmodig. Godt gået kommer gerne igen ved behov selvom der er lidt langt til Internattet i Nordjylland fra Sydthy. Men det er værd at køre efter og sikke et flot sted der er der.

1. november 2025

Kære Kirsten

Dyrenes Beskyttelse

Vi har adopteret 4 årig huskat fra…

Vi har adopteret 4 årig huskat fra Brande internat.
Den er efter knap 2 uger faldet godt til hos os. Er nysgerrig, kontaktsøgende og ret tillidsfuld.
Spændende når vi om godt 2 uger slipper den løs på vores store naturgrund.
Vi er meget glade for vores nye husdyr

2. november 2025

Kære Finn

Der er godt nok tryk på

Der er godt nok tryk på! Skrev og spurgte, fik svar "Bare kom forbi og kig på en killing" -så vi kørte. Godt vi boede forholdsvis tæt på-for killingerne havde lige været ved dyrlægen så de måtte ikke tages ud af buret-fair nok, så mandag kiggede børnene og vi fik at vide-I må gerne komme igen tirsdag og tage dem ud (men ikke lige info om at så ville vi ikke kunne få killingen med hjem samme dag). Så forbi tirsdag og røre. Forbi torsdag og hente.
Åbningstid er kort de fleste dage. Men er glad for vi nu har en sød lille killing.

Kære Marianne

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, trods det travle miljø der nogle gange kan være på vores internater.

Vi er rigtig glade for jeres fleksibilitet og at i har hjulpet killingen, der havde brug for et nyt hjem.

Dyrenes Beskyttelse.

Vi tog til Fuglebjerg Internat hvor vi…

Vi tog til Fuglebjerg Internat hvor vi valgte den.killi g der har været længst på internatet

Hun er utrolig kærlig, snakkesalig og lykkelig over hendes nye hjem.
Vi har kat i forvejen. Det ser ud til at gå fint.
Internatet ydede os en fin og god service!
Tak til Fuglebjerg!
Anders, Jette, Bølle og Pusle (fhv. Vera)

Kære Anders og Co.

Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at, i har haft en god oplevelse hvor i har modtaget god vejledning fra vores dygtige medarbejdere, samt fundet jeres match.

Samtidig skal i have stor tak for at have taget katten med hjem og forhåbentligt budt den velkommen, til dens sidste hjem :-)

Godt adoptions trip.

Vi tog hjemmefra i den tro, at vi vidste hvilken kat vi skulle have med hjem. Efter et nyt overblik skiftede vi mening, og valgte en ca. 6 mdr. gammel misrøgtet meget kærligheds søgende og særdeles aktiv mis. Mange roser til den unge pige der betjente os, hun udviste stor viden og var dygtig til at vejlede os. Vi har haft skiftende husdyr i 63 år, så der er lidt erfaring at trække på.

Kære Bent

Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at, du har haft en god oplevelse hvor du har modtaget god vejledning fra vores dygtige frivillige, samt fundet dit match.

Dyrenes Beskyttelse

Det var en dejlig varm velkomst og så…

Det var en dejlig varm velkomst og så venlig mennesker der tog imod os. Fik rigtig god behandling og svar på alle min spørgsmål. Vi fik rigtig god tid til at vælge den helt rigtige mis for os. Så kan kun sige en rigtig god oplevelse at komme der ud.

28. oktober 2025

Kære Mette

Dyrenes Beskyttelse

Køb ikke katten i sækken, som man siger…

Hos Dyrenes Beskyttelse køber du en kat som er undersøgt, behandlet med ormekur, vaccineret og neutraliseret. Derudover har de lavet en god beskrivelse af katten-, de hjælper med at finde et godt match.
Søde og imødekommende personale.
Nu er vi de glade “ejere” af den dejligste killing🥰

26. oktober 2025

Kære Gitta

Dyrenes Beskyttelse

Vi havde lige pludselig en herreløs kat…

Vi havde lige pludselig en herreløs kat som vi gerne ville hjælpe videre, derfor tog vi jo kontakt til dyrenes beskyttelse, i telefonen fik vi besked på ikke at fodre den af en sur dame, hun sagde også ud i det blå, at det kunne jo også være en kat vi havde stjålet? Hvad for noget tænkte vi, det var ikke lige sådan en samtale vi havde regnet med.
Så vi ringede til Inge's kattehjem i stedet, de var vældig søde og professionelle og sagde at vi havde passet godt på den inden vi afleverede vores lille ven, selvom vi kom til at fodre den host host....

28. oktober 2025

Kære Christian

Tak for din henvendelse – og for jeres omsorg for katten, som I ønskede at hjælpe videre.

Vi er kede af at høre, at du har haft en ubehagelig oplevelse i kontakten med vores vagtcentral, og vi beklager naturligvis, hvis tonen ikke levede op til den service og respekt, som vi altid bestræber os på at give. Vi følger op internt på din oplevelse, så vi kan sikre den bedst mulige vejledning fremover.

Når en kat dukker op og ikke ser ud til at være i nød, vejleder vi normalt til ikke at begynde at fodre den. Det skyldes, at fodring kan gøre det vanskeligere at finde ejeren, da katten hurtigt slår sig ned et nyt sted. I stedet anbefaler vi at tjekke, om katten er ID-mærket – enten med øretatovering eller chip – så vi bedre kan vurdere, om katten er herreløs, eller blot på strejftur fra sit hjem.

Er katten ID-mærket, kan vi hjælpe med at finde ejeren. Vi afhenter dog ikke katten i sådanne tilfælde, da det vil betragtes som tyveri af et kæledyr med ejer.

Vi håber, at du en anden gang vil kontakte os igen, hvis du møder et dyr, der er sygt, skadet eller i nød. Så kan vi sammen sikre, at dyret får den hjælp, det har brug for.

Dyrenes Beskyttelse

Tusind tak for en god oplevelse d

Tusind tak for en god oplevelse d. 24.10.25 da vi besluttede os for at tilbyde den lille søde hankat Musvit et nyt hjem i Skanderborg, han trives allerede fra første dag, så det er bare dejligt og skønt at se hvilke ordnede og ikke professionelle forhold dyrene opholder sig under.

Herved mine bedste anbefalinger ❤️

Yuliia Minenko

Kære Yuliia

Dyrenes Beskyttelse

Jeg har haft en god oplevelse med …

Jeg har haft en god oplevelse med Roskilde dyrinternat. Både på tlf og på stedet. Jeg syntes også at det ser ud til at min nye kat har haft det godt. Håber at alt vil få den samme oplevelse.

24. oktober 2025

Kære Jeanett

Dyrenes Beskyttelse

Der er altid en god og imødekommende…

Der er altid en god og imødekommende atmosfære i Tingskoven.

24. oktober 2025

Kære Linda

Tak for din flotte anmeldelse

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores internat og ikke mindst vores dygtige medarbejdere.