Dyrekassen Danmark Anmeldelser

5.997

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 555 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunder fremhæver konsekvent den professionelle og hurtige service, de modtager, hvilket skaber en tryg oplevelse fra start til slut. Mange roser medarbejderne for at være søde, hjælpsomme og imødekommende, og de sætter pris på den gode vejledning. Folk sætter pris på den effektive sagsbehandling og den hurtige udbetaling af forsikringsbeløb, ofte direkte til dyrlægen. Virksomheden dækker som lovet, hvilket giver ro i en svær situation, og mange har været tilfredse kunder i årevis. Dog oplevede nogle, at sagsbehandlingstiden og udbetalingerne kunne tage lang tid, hvilket skabte frustration. Enkelte kunder nævnte også, at virksomheden ændrede betingelser eller foretog risikovurderinger, der medførte nye restriktioner eller selvrisici.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange kunder roser den hurtige og korrekte ekspedition af... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet, idet mange fremhæver medarbejdernes hjælpsomhed, venlighed og... Se mere

Payment

Mennesker rapporterer positive oplevelser med betaling, idet mange fremhæver, at regninger altid er blevet... Se mere

Response time

Kunder havde positive oplevelser med responstiden, hvor mange fremhæver hurtig sagsbehandling og udbetaling... Se mere

Customer service

Brugere beskriver positive interaktioner med kundeservice, idet mange fremhæver hurtig og kompetent betjening... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi fik tegnet en forsikring hos Dyrekassen Danmark til vores labrador for 6 år siden. Vi fik brug for dem, da han desværre fik revet sit korsbånd over. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger... Se mere

Dyrekassen leverer igen! Hvis I gerne vil have tryghed og forvisning om at få hjælp til at dække udgifterne til når hunden bliver dårlig og har brug hjælp....så gør jer selv den tjeneste at tegne f... Se mere

Jeg kan ikke andet end varmt anbefale Dyrekassen Danmark. Forsikringen blev oprindeligt anbefalet af min dyrlæge, og jeg har ikke fortrudt et eneste øjeblik, at jeg tegnede den til min elsked... Se mere

Vi har flere gange haft brug for hjælp af Dyrekassen Danmark. Vi har aldrig oplevet nogen problemer, og de afregner gerne direkte til dyrlægen. Helt igennem fantastisk service.

1. nr. 11 af de 37 bedste virksomheder i Forsikringsvirksomhed
  2. nr. 8 af de 18 bedste virksomheder i Forsikringsselskab

Om Dyrekassen Danmark

I Dyrekassen Danmark forsikrer vi din bedste ven. Så skal du ikke bekymre dig, hvis det uheldige skulle ske, at din hund eller kat bliver syg eller kommer til skade. Vi ved, hvor meget I betyder for hinanden.

Hos Dyrekassen Danmark stræber vi altid efter at tilbyde dyreforsikringer, der er tilpasset dine behov og ønsker. Vi tilbyder ansvars-, syge- og livsforsikring af hunde samt sygeforsikring af katte.

Når du henvender dig til Dyrekassen Danmark, bliver du mødt af et team af specialiserede medarbejdere, der selv er passionerede dyreejere, og som alle brænder for at passe godt på dig og din bedste ven. Også når skaden er sket.

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(5.997)

Altid hurtig ekspedition

Altid hurtig ekspedition - og venlige stemmer i telefonen ☺️🐕‍🦺🦮🐾🐾

Hej Edith,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med behandlingstiden og de stemmer du bliver mødt af når du henvender dig. Vi gør os altid umage for at levere den bedst mulige service, så din anmeldelse betyder meget for os.

Hej JB,

Tusind tak for de fine stjerner!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds og altid kun har fået super behandling - så bliver det jo ikke meget bedre.

HURTIG REAKTION OG TILBAGEBETALING

HURTIG REAKTION OG TILBAGEBETALING

Hej Dorthe,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores responstid og vores behandlingstid - vi bliver altid så glade for at modtage positiv feedback på vores service!

Fantastisk service

Altid søde og imødekommende medarbejdere

Hej Kristine,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og vores tilgang. Vi gør os altid umage for at være imødekommende og hjælpsomme, så det er dejligt at du synes vi lykkes med det.

Emma, Dyrekassen Danmark

Dyrekassen. Der er aldrig problemer og vi får altid…

Der er aldrig problemer og vi får altid en rigtig god behandling. Derfor kan vi kun anbefale Dyrekassen til alle.

Mvh
Ole Kristensen

14. marts 2026

Hej Ole,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak!

Den største anerkendelse vi kan få er en anbefaling, så det falder i den grad i god jord her hos os.

Emma, Dyrekassen Danmark

I den tid jeg har haft mine dyr…

I den tid jeg har haft mine dyr forsikret hos jer har jeg kun haft gode og venlige oplevelser med jer så jeg siger tak til jer alle fordi jeg havde jer da mine dyr havde brug for det mvh Janet Karlsen

Hej Janet,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du var glad for at have os med på sidelinjen da du og dine dyr havde brug for det.

Emma, Dyrekassen Danmark

Dejligt med forsikringen til hjælp med…

Dejligt med forsikringen til hjælp med at betale det meste af regningen, jeg ville ikke undvære den forsikringen pengene går ind på kontoen, og det er så nemt og dejligt.

Hej Sonja,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre - det glæder os at du er tilfreds med vores service.

Verdensklasse!!

Verdensklasse!!

Hej Mette,

Hold da op - sikke en fornem anmeldelse!

Du skal have tusind tak for at dele din oplevelse med os her på Trustpilot.

Gnidningsløst

Jeg er fuldt ud tilfreds. Alle de gange jeg har haft brug for Dyrekassen er det gået fuldstændig gnidningsløst. Hurtig ekspedition og pengene sat ind på min konto. Jeg har haft 3 dyr gennem de sidste 19 år og alle gange er jeg blevet behandlet så fint.
5 🤩 herfra.

Hej Anita,

Tusind tak for de fem flotte stjerner!

Vi bliver altid så glade for at modtage positiv feedback på vores sagsbehandling og service - så det er så dejligt at modtage en anmeldelse som denne.

Emma, Dyrekassen Danmark

Dækker Altid og hurtig behandling 😊…

Dækker Altid og hurtig behandling 😊 Altid venlig behandling 👍

2. marts 2026

Hej Brian,

Tusind tak for de pæne ord og de flotte stjerner!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med service, dækning og behandlingstiden.

Emma, Dyrekassen Danmark

Det tog næsten en måned at behandle…

Det tog næsten en måned at behandle ansøgningen - men ellers fint.

Hej Søren

Tak for de fine stjerner - dem sætter vi pris på!

Vi prioriterer altid en kort sagsbehandlingstid, og i langt de fleste tilfælde får man svar inden for 7 til 14 dage. Det afhænger af, hvor mange anmeldelser vi modtager i den givne periode - og kan derfor variere fra gang til gang.

I ekstra travle perioder kan ventetiden være lidt længere, og det er naturligvis ikke optimalt. Men jeg garanterer, at vi altid gør vores yderste for at få afsluttet sagerne hurtigst muligt.

Sisse, Dyrekassen Danmark

Vi har altid været tilfreds med…

Vi har altid været tilfreds med Dyrekassen som vi snart har haft i 26 år

Hej Eva,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at I har været tilfredse i alle de år - det betyder meget for os.

Super god hunde forsikring

Super god hunde forsikring lige til det sidste. Vores hund var forsikret i næsten 16 år uden problemer

Hej Bibi,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!

Dejligt at høre, I har været tilfredse gennem næsten 16 år - det betyder alverden for os.

Emma, Dyrekassen Danmark

Altid hurtigt svar og dækker altid som…

Altid hurtigt svar og dækker altid som lovet. Findes ikke bedre forsikring til sit kæledyr.

Hej Birgitte,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!

Hvor er det dejligt at modtage så positiv en anmeldelse - det kan vi kun være enormt glade for.

Hurtig ekspedition

Hej Tina,

Dejligt at høre, du er tilfreds med ekspeditionstiden - du skal have stor tak for den fine anmeldelse!

Emma, Dyrekassen Danmark

Altid saglig og tilbagebetaling uden…

Altid saglig og tilbagebetaling uden problemer. Medfølelse da vores hund døde.

Hej Lihans,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med den behandling og service du har fået! Jeg kondolerer selvfølgelig med tabet af jeres hund.

Aldrig nogen problemer

Aldrig nogen problemer, når der indsendes kvitteringer på dyrlægehjælp

Hej Sigrid,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du aldrig har oplevet problemer når du har indsendt kvitteringer.

Venlige og problemfrie

Venlige og problemfrie, pengene kom med det samme.

Hej Tina,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi bliver altid så glade for at modtage positiv feedback.

Emma, Dyrekassen Danmark

Dyrekassen var en god oplevelse og en…

Dyrekassen var en god oplevelse og en god støtte under vores kats sygdom og død..
Vi bruger Dyrekassen igen.

Hej Steen,

Vi kondolerer selvfølgelig med jeres kære kat.

Men hvor er det skønt at høre, at det har været en god oplevelse at være forsikret hos os og at vi har været en god støtte under jeres kasts sygdom.

Du skal have stor tak for den fine anmeldelse.

Emma, Dyrekassen Danmark

Aldrig problemer med økonomisk…

Aldrig problemer med økonomisk godtgørelse.
Får refunderet penge hurtigt og uden bøvl.

Hej Steen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Vi bliver altid så glade for at modtage positiv feedback på vores sagsbehandling.