Dyrekassen Danmark Anmeldelser

5.997

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 555 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunder fremhæver konsekvent den professionelle og hurtige service, de modtager, hvilket skaber en tryg oplevelse fra start til slut. Mange roser medarbejderne for at være søde, hjælpsomme og imødekommende, og de sætter pris på den gode vejledning. Folk sætter pris på den effektive sagsbehandling og den hurtige udbetaling af forsikringsbeløb, ofte direkte til dyrlægen. Virksomheden dækker som lovet, hvilket giver ro i en svær situation, og mange har været tilfredse kunder i årevis. Dog oplevede nogle, at sagsbehandlingstiden og udbetalingerne kunne tage lang tid, hvilket skabte frustration. Enkelte kunder nævnte også, at virksomheden ændrede betingelser eller foretog risikovurderinger, der medførte nye restriktioner eller selvrisici.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange kunder roser den hurtige og korrekte ekspedition af... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet, idet mange fremhæver medarbejdernes hjælpsomhed, venlighed og... Se mere

Payment

Mennesker rapporterer positive oplevelser med betaling, idet mange fremhæver, at regninger altid er blevet... Se mere

Response time

Kunder havde positive oplevelser med responstiden, hvor mange fremhæver hurtig sagsbehandling og udbetaling... Se mere

Customer service

Brugere beskriver positive interaktioner med kundeservice, idet mange fremhæver hurtig og kompetent betjening... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi fik tegnet en forsikring hos Dyrekassen Danmark til vores labrador for 6 år siden. Vi fik brug for dem, da han desværre fik revet sit korsbånd over. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger... Se mere

Dyrekassen leverer igen! Hvis I gerne vil have tryghed og forvisning om at få hjælp til at dække udgifterne til når hunden bliver dårlig og har brug hjælp....så gør jer selv den tjeneste at tegne f... Se mere

Jeg kan ikke andet end varmt anbefale Dyrekassen Danmark. Forsikringen blev oprindeligt anbefalet af min dyrlæge, og jeg har ikke fortrudt et eneste øjeblik, at jeg tegnede den til min elsked... Se mere

Vi har flere gange haft brug for hjælp af Dyrekassen Danmark. Vi har aldrig oplevet nogen problemer, og de afregner gerne direkte til dyrlægen. Helt igennem fantastisk service.

1. nr. 11 af de 37 bedste virksomheder i Forsikringsvirksomhed
  2. nr. 8 af de 18 bedste virksomheder i Forsikringsselskab

Om Dyrekassen Danmark

I Dyrekassen Danmark forsikrer vi din bedste ven. Så skal du ikke bekymre dig, hvis det uheldige skulle ske, at din hund eller kat bliver syg eller kommer til skade. Vi ved, hvor meget I betyder for hinanden.

Hos Dyrekassen Danmark stræber vi altid efter at tilbyde dyreforsikringer, der er tilpasset dine behov og ønsker. Vi tilbyder ansvars-, syge- og livsforsikring af hunde samt sygeforsikring af katte.

Når du henvender dig til Dyrekassen Danmark, bliver du mødt af et team af specialiserede medarbejdere, der selv er passionerede dyreejere, og som alle brænder for at passe godt på dig og din bedste ven. Også når skaden er sket.

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(5.997)

Venlig og behagelig samtale

Venlig og behagelig samtale.
Gik lige som det skulle

18. maj 2026

Hej Lisbeth,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du havde en behagelig samtale og at det gik lige som det skulle - så kan vi jo næsten ikke bede om mere!

Hej OF,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er simpelthen så dejligt at høre, at du er tilfreds med sagsbehandlingen.

Hurtig sagsbehandling og udbetaling

Vi har haft Dyrekassen Danmark i de 9 år vi havde vores hund og vi har været meget glade for det.
Der har aldrig været noget bøvl i forhold til udbetalinger eller hjælp, så mange tak for det!

18. maj 2026

Hej Stine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at I har været tilfredse gennem alle 9 år - det betyder meget for os!

Jeg anbefaler altid Dyrekassen

Jeg anbefaler altid Dyrekassen. Hurtig og kompetent hjælp, god dækning og søde medarbejdere.

Hej Nellie,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service, dækning og vores tilgang - det betyder alverden for os.

Emma, Dyrekassen Danmark

Vi kan ikke få nået Bedre forsikring…

Vi kan ikke få nået Bedre forsikring til vores Shar pie hund . Det skulle lige være at dækken på sygeforsikring kunne godt være højer . Da dyrlæger er meget meget dyre i helligdage

Hej Lene,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak!

Altid venlig kontakt

Vi har fået god og hurtig behandling af en lidt kompliceret sag.

15. april 2026

Hej Lis,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Dejligt at høre, at I er tilfredse med den behandling I har modtaget.

Emma, Dyrekassen Danmark

Hurtig og tilfredsstillende behandling…

Hurtig og tilfredsstillende behandling af min sag👌

Hej Kurt,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med sagsbehandlingen.

Kæmpestor anbefaling herfra

Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger. Hele forløbet har været yderst professionelt og alt fungerede præcis, som man håber i en svær situation. Hurtig behandling, god service og en tryg oplevelse fra start til slut. Stor anbefaling herfra.

15. april 2026

Hej Vita,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!

Det er så fantastisk at høre, at I synes alt spillede og at det forløb lige som I havde håbet på.

Hurtig sagsbehandling

Hurtig sagsbehandling af kompetente skadebehandler

Hej Anders,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak for det!

Emma, Dyrekassen Danmark

Varm anbefaling og god hjemmeside

Jeg kan ikke andet end varmt anbefale Dyrekassen Danmark. Forsikringen blev oprindeligt anbefalet af Kattens Værn, og jeg har ikke fortrudt et eneste øjeblik.
Gode systemer og hjemmeside og service.
Nemt og informativt skadesforløb.

1. marts 2026

Hej Claus,

Hold da op, sikke en fornem anmeldelse! Tusind tak for det.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds og synes det hele spiller.

Perfekt oplevelse med Concordia

Perfekt oplevelse med Concordia. Total gnidningsfrit og ingen vrøvl.

4. maj 2026

Hej Rene,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds og har haft en god oplevelse uden gnidninger og uden vrøvl - det er jo lige sådan, det skal være.

Emma, Dyrekassen Danmark

Der gik 3 uger,men jeg fik penge,mere…

Der gik 3 uger,men jeg fik penge,mere end jeg turde håbe på

Hej Heidi,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med din udbetaling, på trods af den lidt længere sagsbehandlingstid.

Vi gør os altid umage for at være så effektive som muligt.

Den bedste dyreforsikring

Den bedste dyreforsikring - har kun haft gode oplevelser og meget fin service.

De bedste hilsner
Annette Okkels

Hej Annette,

Dejligt at høre, at du kun har haft gode oplevelser og kun har oplevet god service - så bliver det jo ikke meget bedre.

Tusind tak for at give din mening til kende og ikke mindst for de fem flotte stjerner!

Hurtig sagsbehandling

Der går ikke lang tid fra skadeanmeldelse til fair og hurtig refusion af udgifter

Hej Kunde,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og sagsbehandling.

Alt fungerer!

Jeg er bare super glad for et selskab, man ikke skal diskutere med, når man har brug for det. Heldigvis har jeg kun brugt dem 2 gange til min 8-årige hund. Alt er bare fungeret uden problemer og jeg har fået dækket mine udgifter jævnfør mine forsikringsbetingelser. Fedt!

6. maj 2026

Hej Sara,

Dejligt at høre, du synes det hele spiller og at du ikke har en finger at sætte på noget af det.

Du skal have stor tak for den fine anmeldelse.

Perfekt

Hutigt og hendsynstagne når man har mistet sit dyr

4. maj 2026

Hej Lene,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi er kede af at høre, at du har mistet dit dyr.
Men det er trods alt dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og behandlingstid i forbindelse med forløbet.