Dyrecenter Anmeldelser

4,8

Jeg ville gerne give 6 stjerner, hvis jeg kunne. Startede med at handle i den fysiske butik, Lystrup dyrecenter, for snart 30 år siden, og er altid blevet mødt med kompetence, stor viden om dyr/tllbeh... Se mere

Jeg bestilte 10l gødning søndag aften, fik besked om afsendelse mandag, modtog varerne tirsdag. Jeg er altid skeptisk hvad angår online handel, så tog et sats og handlede her pga prisen og de tidliger... Se mere

Jeg dybt imponeret over den service man får hos Dyrecentret. Købte en del vare online, website er brugervenlig og priserne de billigste på markedet. Dagen efter bestilling var varen hos mig.... Se mere

Nok en af de billigste online dyrehandel jeg har set. Handler der ofte - mindst 1-2 gange om måneden. De har alt hvad hjertet begærer til ens akvarier... lige fra planter, til plejemidler til overkomm... Se mere

1. Dyr og kæledyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi handler med akvariefisk , sump skildpadder, dværg hamstere, mus, skæg agamer, græshopper fra vore 100 akvarier og terrarier. Der kan bestilles alverdens smådyr hjem fra vor store liste der forefindes i butikken i Lystrup. Alt fra Fugle, slanger, edderkopper, Øgler, Fisk, Saltvandsfisk.

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Købt for 3 uger siden et externt filter…

Købt for 3 uger siden et externt filter til akvariet, og lidt andre ting. ganske god oplevelse og tingene kom vældig hurtigt. for det sat op og sluttet til alt okay. Da jeg så efter 2 uger skulle skifte filterindmad i filteret, så finder man ud af det er utæt i kanten mellem beholderen og toppen, ringer ind til dem og foreligger min problem stilling over for dem, hvortil jeg bare får af vide at jeg jo kunne give pakningen noget gaffatape, for at få den til at slutte tæt i kanten.
ikke noget med at høre om jeg ville have gjort noget ved varen eller noget andet.
Måtte tage filteret helt væk, da det faktisk vælter ud med vand

31. marts 2019

Købte et akvarium hos dem, og til min store ærgelse da jeg kom hjem med det, var den ene side af akvariet knust. Jeg ringede straks til dem og tog ned i butikken med det ødelagte. Der var ingen problemer, fik et nyt med mig og oven i en dekoration uden beregning. God service, gode mennesker.

8. marts 2019

12 med pil op 👆

Var på jagt efter en stor luftpumpe
dyrecenter.dk var billigst og bestilte fredag kl 10 og mandag kl 10 var den ankommet det er bare sådan det skal være ikke sidste gang jeg bestiller her

4. februar 2019

Super godt!

Der kan kun siges godt om dyrecenter.dk
Hurtig levering, allerede dagen efter, ordren blev sendt ud på dagen, da jeg bestilte før kl 12. Og alle varerne modtaget, samt billige ift. Andre sælgere af akvarie produkter. 👍🏼

31. januar 2019

Fantastisk sted at handle!

Fantastisk sted at handle!

Jeg har flere gange benyttet mig af Lystrup dyrecenter, og er ikke blevet skuffet, på nogen måde, nogensinde. Fortsæt det gode arbejde. - I gør det fantastisk godt!

Mvh. Heidi Majgaard

10. oktober 2018

kan varmt anbefales..

Har bestilt flere varer af 2 gange hos Lystrup Dyrecenter, og det kan kun anbefales..Super hurtig levering - Rigtig gode priser samt flotte vare..
Har nu bestilt et Juwell arkvarium og venter spændt mhp levering.. Kan varmt anbefales herfra..

28. september 2018

Ødelagt vare ved modtagelse

Jeg bestilte 2 chinchillasand på 5,1 kg hver, de er pakket ned i kassen så de står på højkant, og er derved begge gået i stykker under transport pga forkert pakning. Jeg havde 10 kg sand over det hele, da jeg åbnede pakke! Jeg er meget utilfreds med denne levering, og man kan ikke engang give GLS skylden, da det udelukkede er den måde varen er pakket på der er skylden :(

Har fået mine penge tilbage og lovning om bedre indpakning næste gang. Tak for hurtig svar til lystrup dyrecenter og for at være fair overfor deres kunder.

4. september 2018
Dyrecenter-logo

Besvarelse fra Dyrecenter

Hej Rikke
Jeg vil virkelig beklage at den er gået i stykker.
Desværre er den bøtte sandet er pakket i meget skrøbelig og tung.
Vi har prøvet forskellige indpakninger over tid.

Jeg kan se du også har skrevet til os på mail, med billeder, tak for det.
Jeg vil gå ind og kreditere dig for dit køb med det samme.

Fremover vil vi afsende denne vare emballeret i pose og ikke i spanden.

Mvh. Flemming

Jeg dybt imponeret over den service man…

Jeg dybt imponeret over den service man får hos Dyrecentret.

Dagen efter bestilling var varen hos mig.

Jeg fortrød købet af en enkelt vare som blev taget retur uden problemer.
I Dyrecentret har jeg helt sikkert fundet en ny akvarie-puscher.

Mvh. Kim Grouleff

31. august 2018

Lyn levering!

Jeg bestilte min ordre tirsdag kl 8.35.
Onsdag kl. 9.52 fik jeg besked om at min ordre var klar til afhentning på posthuset.
Det må være den hurtigste leverence nogensinde. Tingene var fint pakket og alt var som det skulle være. Jeg giver 5 stjerner!

22. august 2018

Service på højt niveau.

Bestilte et akvarie, der viste sig at være i rest ordre hos producenten. Flemming fra (lystrup)dyrecenter.dk fik det dog skaffet hjem og leveret det. En service der var helt i top. Så maks karakter herfra... Af den simple årsag jeg ikke har oplevet service på det niveau før.

15. marts 2018

Super duper man har næsten sine varer …

Super duper man har næsten sine varer før man har bestilt dem , købte noget hos tropeland har ikke hørt et pip siden d 29 nu skriver vi d 4 . Kan varmt anbefale lystrup , den eneste grund til at jeg bestilte hos Tropeland var at Lystrup ikke havde min vare

4. oktober 2017

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Hurtig levering af akvarium og sand dertil. Ingen klager. Da jeg fik akvariet var toppen knækket og kontaktede derfor lystrup dyrecenter og de sendte straks en ny top som kom dagen efter!

Tak!

14. august 2017