Dyrecenter Anmeldelser

4,8

Jeg ville gerne give 6 stjerner, hvis jeg kunne. Startede med at handle i den fysiske butik, Lystrup dyrecenter, for snart 30 år siden, og er altid blevet mødt med kompetence, stor viden om dyr/tllbeh... Se mere

Jeg bestilte 10l gødning søndag aften, fik besked om afsendelse mandag, modtog varerne tirsdag. Jeg er altid skeptisk hvad angår online handel, så tog et sats og handlede her pga prisen og de tidliger... Se mere

Jeg dybt imponeret over den service man får hos Dyrecentret. Købte en del vare online, website er brugervenlig og priserne de billigste på markedet. Dagen efter bestilling var varen hos mig.... Se mere

Nok en af de billigste online dyrehandel jeg har set. Handler der ofte - mindst 1-2 gange om måneden. De har alt hvad hjertet begærer til ens akvarier... lige fra planter, til plejemidler til overkomm... Se mere

1. Dyr og kæledyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi handler med akvariefisk , sump skildpadder, dværg hamstere, mus, skæg agamer, græshopper fra vore 100 akvarier og terrarier. Der kan bestilles alverdens smådyr hjem fra vor store liste der forefindes i butikken i Lystrup. Alt fra Fugle, slanger, edderkopper, Øgler, Fisk, Saltvandsfisk.

4,8

BILLIGT, Nemt, hurtigt og fantastisk kundeservice!

Jeg har nu flere gange handlet på dyrecenter.dk og det kan godt være at de starter med “dyr” men det kan man ikke kalde priserne. Servicen er fantastisk. servicen og kontakten er ubeklagelig og altid venlig.
Jeg er ikke færdig som kunde her i butikken. Nu har jeg købt et nyt akvarie (også her fra butikken) så nu har jeg en rigtig god undskyldning for at handle ind.
Butikken kan klart anbefales.

11. september 2020

Jeg er Akvarie Nørd og har i de sidste…

Jeg er Akvarie Nørd og har i de sidste 3 år primært brugt lystrup dyrecenter. Deres udvalg af varer og special produkter er uden sammenligning - Derudover støder man aldrig på problemet med varer som ikke er på lager (ligesom øvrige steder)... Flemming (Ejer) har et indgående kendskab til egne varer og er altid klar med råd og vejledning - bestilling af varer og levering går Altid lyn hurtigt og smertefrit - Alt i Alt - Kun positivt og intet bøvl!!! Synes at alle Akvarister burde støtte butikken :) Gode hilsner fra Michael Horsens :)

31. juli 2020

Bare super!

Giver glædeligt info om de købte vare, har handlet et par gange i butikken. Og blev endda spurt om jeg kendte udstyret og blev ellers bare bombarderet med info og muligheder for nøde så simpelt som en filter pumpe.

Tror covid-19 situationen gør det mere kortfattet, men stadig super flinke at snakke med

2. juni 2020

Jeg bestilte lidt planter

Jeg bestilte lidt planter, men fik ved en fejl bestilt 5 af den ene, hvor jeg kun skulle bruge en. Skyndte mig at rette det pr. sms og selvom det var langt efter lukketid, blev der svaret og det blev ordnet. Der blev også kun hævet det, regningen lød på efter redigering og varerne ankom pænt hurtigt. Alt fint og i orden. Handler der gerne igen. Det er god service.

10. maj 2020

Flot og overskuelig webshop! Stort varesortiment, gode priser og fragt.

Flot webshop som er let og overskuelig at handle på.

Flot varesortiment, gode priser og mulighed for levering med GLS.

Jeg handlede på webshoppen d. 20. april og i dag d. 23, har jeg hentet min bestilling i min lokale GLS pakkebutik.

Alle mine vare var 100% intakte og godt pakket ind.

Jeg kan klart anbefale, at handle på deres webshop! Det er bestemt ikke sidste gang jeg hander her.

23. april 2020

Tak for hurtig handel!

Jeg bestilte i går, kunne afhente den i pakkeboksen i dag.
Jeg købte "aPUMP Maxi komplet luftpumpe sæt" bla. og den holder hvad de lovede på siden. Luftpumpen er total lydløs, der kommer INGEN vibrationer fra den overhovedet og den puster masser af luft igennem begge slanger! Godt jeg købte haner med så jeg kan stille på trykket :D

Tak for handlen, jeg handler helt sikker her igen.

19. februar 2020

Super

Hurtig levering, “på lager” status passede. Varer var som forventede. Fair priser. Endelig et godt akvariested på nettet.

6. februar 2020

Bestiller gerne igen herfra

Super kundeservice, hurtig levering, kanon lækkert at man kan få lagt flere bestilling sammen sålænge den førstbestilte vare ikke er afsendt. Nogle gange kommer man i tanke om andet man også lige skulle have haft med på den første bestilling og så det lækkert at man ikke skal betale for flere forsendelser. Problem med ventil til CO2 anlæg, efter samtale bliver en ny sendt sammen med en returlabel så den der er blevet reklameret over kan sendes tilbage.

Har handlet flere gange fra shoppen og været i butikken 1 gang( langt at køre) og er meget tilfreds som kunde og bestiller gerne igen.

5. juli 2019

Vildt god service og hurtigt levering

Vildt god service og hurtigt levering, har købt en del over den sidste tid til mit akvarie, spandpumpe, led lys osv, det kommer hurtigt frem og har man problemer løser de det hurtigt uden brok og bøvl 👍🏻 Havde bestilt et led lys som jeg ikke syntes lyste lige så kraftigt som de andre, der blev ikke stillet spørgsmåls tegn ved dette og der blev bare sendt en ny! Virkelig imponeret over deres service og har anbefalet til mange andre at dette er det eneste rigtige sted og bestille grej til akvariet 😁

13. maj 2019