Banner for Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn erg goed geholpen door dynamiet nederland . Het contact verliep goed . Eerst kregen we een intakegesprek via de telefoon , en hoorde we wat onze kansen waren . Daarna hebben alle benodigde d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had a A2 registration and they helped solve it really quick. At beginning heared from 2 banks and 1 financier that it wouldn’t be problem at all because it’s paid off but after signing a deal w makela... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een maand geleden gevraagd of ze 2 A coderingen konden verwijderen ivm hypotheekaanvraag. We hebben opgevraagde stukken naar ze gestuurd, werden daarbij steeds zeer vriendelijk geholpen en gisteren kr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben ontzettend goed geholpen door Yordi. Eerlijk gezegd was ik in het begin best sceptisch en dacht ik dat het verwijderen van mijn BKR-registratie niet zou lukken. Toch is het hen gelukt! Ik ben... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Juridisk rådgivning

Om Dynamiet Nederland

Skrevet af virksomheden

Dynamiet Nederland, sterk in financieel recht

Dynamiet Nederland is al meer dan 13 jaar dé specialist voor consumenten die vastlopen door financiële blokkades. Wij zijn er voor mensen die te maken hebben met onterechte BKR registraties, fraudemeldingen en EVR incidenten, geschillen met grondhandelaren en schade door online casino’s. Ons doel is duidelijk, wij zorgen dat jij verder kunt met je leven zonder onnodige belemmeringen.

Onze specialismen

• BKR registraties verwijderen en corrigeren
  • Juridische hulp bij fraudemeldingen en EVR
  • Claimzaken tegen online casino’s
  • Oplossen van conflicten met grondhandelaren

Onze manier van werken

Bij ons sta jij centraal. Je krijgt één aanspreekpunt, duidelijke uitleg en vaste updates. Wij analyseren je dossier grondig en bouwen stap voor stap een sterke juridische onderbouwing. Daarbij schakelen wij snel met banken, instanties en wederpartijen. Transparantie is een kernwaarde, je weet altijd welke keuzes wij maken en waarom.

Waarom kiezen voor Dynamiet Nederland?

Wij combineren juridische expertise met persoonlijke aandacht. Met duizenden succesvol afgeronde dossiers en een sterk trackrecord in financieel recht hebben wij bewezen dat wij resultaten leveren. Cliënten waarderen onze eerlijkheid, duidelijke communicatie en de rust die wij hen teruggeven.

Of je nu een hypotheek wilt aanvragen, onterecht geld kwijt bent aan een casino of vastzit aan een fraudemelding die je toekomst belemmert, Dynamiet Nederland staat naast je. Wij gaan door waar anderen stoppen en vechten voor jouw rechtvaardigheid.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

153 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

A2 codering was binnen 1 maand…

A2 codering was binnen 1 maand weggehaald.

28. oktober 2025

Dank je wel voor je review.

Fijn dat we de A2-codering binnen een maand voor je hebben kunnen laten verwijderen. Mooi om te horen dat je tevreden bent met het resultaat.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben ontzettend tevreden over jurist Lisa van Dynamiet Nederland.

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Dynamiet en in het bijzonder over jurist Lisa. Vanaf het eerste contact was ze professioneel, duidelijk en zeer betrokken. Ze nam de tijd om mijn situatie goed te begrijpen en legde elke stap in het proces helder uit. Dankzij haar deskundigheid en doorzettingsvermogen is mijn BKR-registratie succesvol verwijderd, iets wat ik zelf nooit voor elkaar had gekregen.

Wat ik vooral waardeerde, was haar snelle communicatie en het gevoel dat ze echt aan mijn kant stond. Lisa gaf me vertrouwen in een traject dat best spannend was, en dat vertrouwen heeft ze volledig waargemaakt.

Ik kan haar en Dynamiet van harte aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft bij een BKR-verwijdering.

15. oktober 2025

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Dank u wel voor uw prachtige en uitgebreide review.

Wat fijn om te horen dat jurist Lisa u zo goed heeft begeleid en dat haar betrokkenheid, deskundigheid en duidelijke communicatie het verschil hebben gemaakt. Mooi dat het traject succesvol is afgerond en dat u nu verder kunt zonder BKR-registratie.

Uw woorden betekenen veel voor ons team. We geven de complimenten met plezier aan Lisa door.

Goeie service

Goeie service,
Ik ben er eindelijk uit.

Bedankt Dynamiet Nederland!!!…….

7. november 2025

Dank je wel voor je review.

Fijn dat alles nu is opgelost en dat je tevreden bent met onze service. We wensen je het allerbeste verder.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dynamiet Nederland heeft mij met heel…

Dynamiet Nederland heeft mij met heel veel geduld en vertrouwen geholpen.
Ik adviseer iedereen die een bkr codering/registratie heeft ...LAAT JE DOOR DYNAMIET HELPEN...!!!!

7. november 2025

Dank je wel voor je review.

Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat je blij bent met onze service. We wensen je veel succes en rust nu dit hoofdstuk is afgerond.

Prima werk

Binnen maand alles kunnen regelen via dynamiet 👌🏿

27. oktober 2025

Dank je wel voor je review.

Fijn dat we alles binnen zo’n korte tijd voor je hebben kunnen regelen en dat je tevreden bent met het resultaat.

Verwijdering BKR A2

Wij hadden een A2-registratie bij DEFAM die nog zichtbaar zou blijven tot 2030, ondanks dat de schuld al volledig was afgelost. Hierdoor was het aanvragen van een hypotheek praktisch onmogelijk.
Dynamiet heeft ons dossier grondig beoordeeld en uiteindelijk weten te bereiken dat de BKR-registratie volledig is verwijderd.

De communicatie was duidelijk, het traject goed uitgelegd en er werden geen loze beloftes gedaan. Wat ze hebben toegezegd, hebben ze ook echt waar gemaakt.
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat. Hartelijk dank mw. v.d. Vliet!

31. oktober 2025

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Dank u wel voor uw uitgebreide en positieve review.

Wat fijn om te horen dat mevrouw Van der Vliet u zo goed heeft begeleid en dat we de A2-registratie succesvol hebben kunnen laten verwijderen. Duidelijke communicatie en realistische verwachtingen zijn voor ons heel belangrijk, en mooi dat u dat ook zo heeft ervaren.

We geven uw complimenten met plezier aan haar door en wensen u veel succes met deze nieuwe stap.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Binnen 2 maanden is mijn codering…

Binnen 2 maanden is mijn codering verwijderd. Ik bedank dynamiet voor de moeite. 😊

30. oktober 2025

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Binnen 2 maanden is mijn codering…

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had last van de negatieve…

Ik had last van de negatieve registratie. Via de media ben ik bij Dynamiet gekomen. Ik ben er van overtuigd dat deze mensen goed werk hebben verricht. En ben dan ook zeer dankbaar dat het gelukt is. Ik kan een ieder die last heeft van negatieve bkr contact te zoeken met Dynamiet. Het is het geld waard

30. oktober 2025

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Dank je wel voor je mooie en oprechte review.

Fijn dat je ons via de media hebt gevonden en dat we je hebben kunnen helpen met het verwijderen van de negatieve registratie. Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het resultaat en onze inzet waardeert.

Snelle service

Het duurde maar 20 dagen, voor Dynamiet om mijn A3 codering te verwijderen.

21. oktober 2025

Snelle service
Het duurde maar 20 dagen, voor Dynamiet om mijn A3 codering te verwijderen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vera & Dynamiet Nederland DANK JULLIE WEL!!

Dankzij Vera | Dynamiet Nederland heb ik mijn vrijheid weer terug! Ze zijn zo behulpzaam, meedenkend, meelevend en vooral eerlijk in alle stappen die gemaakt moeten worden en daarin een duidelijk beeld geven hoe en wat verder.
Dankzij jullie ben ik weer gelukkig met het gehele gezin. Dank jullie wel voor alles, en raad het echt tegen iedereen aan!

Vera ben je voor eeuwig dankbaar!

21. oktober 2025

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Dank je wel voor je prachtige en persoonlijke review.

Wat bijzonder om te lezen dat Vera en ons team zo’n positieve impact hebben gehad op jouw leven en dat van je gezin. Fijn dat je onze eerlijkheid, betrokkenheid en duidelijke uitleg zo hebt gewaardeerd, daar doen we het voor.

We geven je dankbare woorden met plezier door aan Vera.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Dank u wel voor uw feedback.

We vinden het jammer om te horen dat u niet volledig tevreden bent over onze dienstverlening. We streven altijd naar het beste resultaat voor al onze cliënten en horen graag wat we volgens u beter hadden kunnen doen.

U kunt ons bereiken via info@dynamietnederland.nl
zodat we dit samen kunnen bespreken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik vind Dynamiet een hele goede…

Ik vind Dynamiet een hele goede organisatie. Zij zijn duidelijk, regelen alles perfect, koppelen alles perfect terug en belasten jou niet met de inhoud. Kortom echt een aanrader!

19. oktober 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Dank je wel voor je mooie woorden.

Fijn dat je onze werkwijze als duidelijk en zorgeloos hebt ervaren en dat je tevreden bent met hoe we alles hebben geregeld en teruggekoppeld. Geweldig om te horen dat je ons aanbeveelt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne samenwerking en ze hebben mij…

Fijne samenwerking en ze hebben mij zeer goed geholpen! Nu ben ik eindelijk financieel onafhankelijk. Met dank aan Dynamiet.

14. oktober 2025

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Dank je wel voor je mooie review.

Wat fijn om te horen dat de samenwerking prettig verliep en dat we je hebben kunnen helpen om weer financieel onafhankelijk te worden. Daar doen we het voor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben heel goed geholpen door de…

Ik ben heel goed geholpen door de medewerker van Dynamiet.
En ik ben super blij mee.

15. september 2025

Dank je wel voor je review.

Fijn dat je zo goed bent geholpen en dat je zo tevreden bent met het resultaat. We waarderen je vertrouwen in Dynamiet Nederland.

Goeie service

Werd snel geholpen

6. september 2025

Dank je wel voor je review.

Fijn dat je onze service als goed hebt ervaren en dat we je snel hebben kunnen helpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben serieus genomen en op de juiste…

Ik ben serieus genomen en op de juiste manier geholpen. Fijn bedrijf met goede service

3. oktober 2025

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Dank je wel voor je mooie review.

Fijn om te horen dat je je serieus genomen voelde en dat je tevreden bent over de manier waarop we je hebben geholpen. Mooi dat je onze service als prettig hebt ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze hebben het echt fantastisch gedaan

Ze hebben het echt fantastisch gedaan!
Voor mijn hypotheek had ik een BKR probleem en dat hebben ze in een paar dagen weten op te lossen. Deze service is niet goedkoop. Maar als je het nodig hebt, dan raad ik Dynamiet Nederland zeker aan!

11. september 2025

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Dank je wel voor je prachtige review.

Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen met je BKR-probleem en dat je tevreden bent met het resultaat. We begrijpen dat onze dienstverlening een investering is, maar we zijn blij dat je hebt ervaren dat kwaliteit en snelheid het verschil maken.

Snel geregeld

Sinds aanmelden tot dat ik positieve uitslag krijg! Alles binnen 3 weken geregeld!

1. oktober 2025

Dank je wel voor je review.

Fijn dat we alles zo snel voor je hebben kunnen regelen en dat je binnen drie weken al een positief resultaat had. Geweldig om te horen dat je tevreden bent.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van uitzichtloos naar opgelost: Dynamiet maakt het waar

Ik had al 9 jaar een langlopende en complexe zaak omtrent een restschuld lopen. In die tijd heb ik zowel een advocaat als een jurist ingeschakeld, maar beiden kwamen niet tot een oplossing, ze wisten simpelweg niet hoe de zaak goed aangepakt moest worden.

Toen ben ik in 2025 met Dynamiet in zee gegaan. Hun aanpak is vanaf het begin zeer helder en kordaat geweest. Waar anderen jarenlang geen resultaat wisten te behalen, heeft Dynamiet mijn zaak binnen vier maanden volledig opgelost!

Ik ben hen, met name Vera van der Vliet omdat zij mijn zaak behartigde ontzettend dankbaar. Eindelijk duidelijkheid en rust na zoveel jaren. Mijn complimenten voor haar professionaliteit, expertise en daadkracht. Absoluut een aanrader!

25. september 2025

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Dank u wel voor uw indrukwekkende en positieve review.

Wat bijzonder om te lezen dat we u na zoveel jaren van onzekerheid hebben kunnen helpen en dat Vera uw zaak met zoveel deskundigheid en daadkracht heeft afgerond. Fijn dat onze heldere en kordate aanpak precies bracht wat nodig was om dit hoofdstuk succesvol af te sluiten.

Uw woorden betekenen veel voor ons team. We geven de complimenten met plezier aan Vera door.

Vakkundigheid en vriendelijkheid

Vakkundigheid en vriendelijkheid

25. marts 2025

Dank je wel voor je review.

Fijn dat je onze vakkundigheid en vriendelijkheid zo hebt ervaren, dat is precies waar we voor staan.

Team Dynamiet Nederland

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.