Se, hvad kunderne siger
⭐⭐⭐⭐⭐ **Zeer tevreden over Dynamiet Nederland!** Supergoede communicatie en een ontzettend snelle reactie. Het team is zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Mijn probleem werd in z... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Dynamiet Nederland
Skrevet af virksomheden
Dynamiet Nederland, sterk in financieel recht
Dynamiet Nederland is al meer dan 13 jaar dé specialist voor consumenten die vastlopen door financiële blokkades. Wij zijn er voor mensen die te maken hebben met onterechte BKR registraties, fraudemeldingen en EVR incidenten, geschillen met grondhandelaren en schade door online casino’s. Ons doel is duidelijk, wij zorgen dat jij verder kunt met je leven zonder onnodige belemmeringen.
Onze specialismen
- BKR registraties verwijderen en corrigeren
- Juridische hulp bij fraudemeldingen en EVR
- Claimzaken tegen online casino’s
- Oplossen van conflicten met grondhandelaren
Onze manier van werken
Bij ons sta jij centraal. Je krijgt één aanspreekpunt, duidelijke uitleg en vaste updates. Wij analyseren je dossier grondig en bouwen stap voor stap een sterke juridische onderbouwing. Daarbij schakelen wij snel met banken, instanties en wederpartijen. Transparantie is een kernwaarde, je weet altijd welke keuzes wij maken en waarom.
Waarom kiezen voor Dynamiet Nederland?
Wij combineren juridische expertise met persoonlijke aandacht. Met duizenden succesvol afgeronde dossiers en een sterk trackrecord in financieel recht hebben wij bewezen dat wij resultaten leveren. Cliënten waarderen onze eerlijkheid, duidelijke communicatie en de rust die wij hen teruggeven.
Of je nu een hypotheek wilt aanvragen, onterecht geld kwijt bent aan een casino of vastzit aan een fraudemelding die je toekomst belemmert, Dynamiet Nederland staat naast je. Wij gaan door waar anderen stoppen en vechten voor jouw rechtvaardigheid.
Kontaktoplysninger
Jacob leendert van Rijweg 127, 2713 HZ, Zoetermeer, Holland
- 0798200263
- klantenservice@dynamietnederland.nl
- www.dynamietnederland.nl
BKR-registratie verwijderen
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Duidelijk proces
Duidelijk proces, goede opvolging en communicatie. En belangrijkste, ze lossen het voor je op.
Communication skills
Communication skills, art of professionalism in study of work and I am most reliable by the effort and Communication rendered. I do appreciate the good work and for helping me takeaway my bkr registration
Zeer slechte ervaring met Dynamiet…
Na een lang en soms moeizaam traject met Dynamiet Nederland wil ik mijn eerdere review graag aanpassen. Waar ik eerder teleurgesteld was over de voortgang en communicatie rondom mijn BKR-registratie, is mijn ervaring uiteindelijk volledig ten goede gekeerd.
Ik wil in het bijzonder Lisa enorm bedanken voor haar inzet gedurende het hele traject. Zij heeft mijn situatie serieus opgepakt, is betrokken gebleven en heeft zich echt ingezet om tot een goede oplossing te komen. Juist wanneer een traject langer duurt en er veel vanaf hangt, maakt het een groot verschil wanneer iemand verantwoordelijkheid neemt en met je meedenkt.
Het ging voor mij niet alleen om een BKR-registratie, maar ook om de aankoop van een woning. Daardoor zat er behoorlijk wat druk achter. Lisa begreep het belang hiervan en heeft uiteindelijk alles in het werk gesteld om mij verder te helpen.
Waar ik eerder kritisch was, vind ik het daarom ook eerlijk om mijn review aan te passen nu de situatie goed is opgelost. Een organisatie moet de kans krijgen om iets recht te zetten, en in mijn geval is dat uiteindelijk gebeurd.
Lisa, ontzettend bedankt voor je hulp, geduld, inzet en betrokkenheid gedurende het hele traject. Dit wordt enorm gewaardeerd!
Op basis van hoe mijn dossier uiteindelijk is opgepakt en afgehandeld, geef ik Dynamiet Nederland alsnog 5 sterren.

⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
**Zeer tevreden over Dynamiet Nederland!**
Supergoede communicatie en een ontzettend snelle reactie. Het team is zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Mijn probleem werd in zeer korte tijd opgelost, wat ik enorm waardeer.
Je merkt meteen dat ze klantgericht werken en echt hun best doen om snel tot een goede oplossing te komen. Alles verliep soepel en prettig.
Absoluut een aanrader! Heel erg bedankt voor de geweldige service! ⭐⭐⭐⭐⭐
We zijn erg goed geholpen door dynamiet…
We zijn erg goed geholpen door dynamiet nederland . Het contact verliep goed . Eerst kregen we een intakegesprek via de telefoon , en hoorde we wat onze kansen waren . Daarna hebben alle benodigde documenten verzameld en doorgestuurd .
Nadat de aanvraag voor verwijdering door dhr Franssen was opgesteld duurde het ongeveer 3 weken dat onze BKR registratie verwijderd was . Het totale traject heeft 8 weken geduurd maar het was het wachten waard .
Top bedrijf echt een aanrader ze helpen heel goed en verdienen zeker het bedrag wat ze vragen.
Top bedrijf, weer uit de vuur geholpen.
Heel erg bedankt team Dynamiet Nederland
Dit Dit bedrijf maakt gebruik van misleidende reclame.
Dit bedrijf maakt gebruik van misleidende reclame.
Tijdens onze eerste ontmoeting verzekerden ze me dat mijn zaak zou worden opgelost, omdat ze andere zaken al succesvol hadden afgehandeld.
Ik tekende een overeenkomst met hen en ze rekenden me een fortuin aan – ze zijn erg duur – alleen al voor het opstellen van het verzoek tot schikking met de partij waarmee ik een geschil heb.
Nadat ik hen het verzoek had gestuurd, was hun reactie negatief; ze wezen mijn verzoek af.
Ze vertelden me dat als ik andere stappen wilde ondernemen, de kosten zouden oplopen. Kortom, dit bedrijf misleidt je en lost niets op.
Ze zijn niet te vertrouwen, dus maak geen gebruik van hun diensten, want het is pure oplichting.

Het doel is bereikt
Het doel is bereikt! Mijn bkr is verwijderd. Het contact tijdens de procedure is prima, het intake gesprek was prettig.
Verbeter punten geen spoed regeling starten en 6 weken beloven terwijl het uiteindelijk bijna 3 weken langer heeft geduurd maar wel gewoon het volledige bedrag heb moeten betalen.
Niet op de stoel van de hypotheker zitten, dit is niet wat de opdracht was. Mijn partner moest ook van alles indienen terwijl hij hier helemaal buiten mijn bkr registratie stond. Ik had beter niet kunnen zeggen dat ik samen een hypotheek wilde dan hoefde hij ook niet van alles te doen en in te leveren.

Besvarelse fra Dynamiet Nederland
Binnen 2 maanden mijn negatieve BKR…
Binnen 2 maanden mijn negatieve BKR weg. Super blij mee en ben goed meegenomen in het proces m.b.t. de status. Thanks :)

2 A coderingen verwijderd
Een maand geleden gevraagd of ze 2 A coderingen konden verwijderen ivm hypotheekaanvraag. We hebben opgevraagde stukken naar ze gestuurd, werden daarbij steeds zeer vriendelijk geholpen en gisteren kregen we het nieuws dat de coderingen zijn weggehaald! Heel erg blij mee! Bedankt Dynamiet!

Uitstekende service!
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Dynamiet. De communicatie was duidelijk en professioneel, en mijn aanvraag werd verrassend snel afgehandeld. Dankzij hun deskundige aanpak verliep alles soepel en zonder zorgen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partij met een snelle en klantgerichte service!
Bedankt voor de geweldige ondersteuning! 👏

Besvarelse fra Dynamiet Nederland
Adequaat ,accuraat en betrokken…
Adequaat ,accuraat en betrokken medewerkers. Dank aan Lisa( procesjurist) en de medewerkers. Coderingen verwijdert. We kunnen verder met onze toekomst

Besvarelse fra Dynamiet Nederland
Had a A2 registration and they helped…
Had a A2 registration and they helped solve it really quick. At beginning heared from 2 banks and 1 financier that it wouldn’t be problem at all because it’s paid off but after signing a deal w makelaar apparently it became a problem. Dynamiet helped me really quick contact was good and they were invested in a case 11/10.

Besvarelse fra Dynamiet Nederland
Vanaf eerste moment online invullen op…
Vanaf eerste moment online invullen op de site en telefonisch contact zo goed geïnformeerd en geholpen echt een hele dikke pluim voor dit bedrijf en medewerkers. Onze dank is mega groot. Aanrader 100%

Besvarelse fra Dynamiet Nederland
Wij zijn Dynamiet dankbaar!
Dankzij Dynamiet Nederland is onze BKR-registratie succesvol verwijderd. Vanaf het eerste contact zijn we professioneel, vriendelijk en duidelijk begeleid. We werden gedurende het hele traject goed op de hoogte gehouden en al onze vragen werden snel beantwoord.
Wij hadden meerdere noteringen en durfde het eerst niet aan, want hoe ken een bedrijf er nou voor zorgen dat je negatieve bkr notering word verwijderd?!
Bij het eerste intake gesprek bekijken ze of er een kans van slagen is voordat ze een zaak aanmaken dus eerlijkheid is er zeer zeker!
Maar wat zijn wij Dynamiet onwijs dankbaar dat wij nu door hun onze overwaarde van onze hypotheek kunnen gaan aanvragen, zonder hun was dit niet gelukt en hadden we echt nog moeten wachten! De eerste 3 waren er zo vanaf alleen 1 deed moeilijk en toen kregen wij een hard hoofd erin dat deze ook verwijderd zou gaan worden. Mevrouw Gullik heeft ons uiteindelijk fantastisch geholpen en nadat zij nogmaals een verzoek had ingediend werd de notering de volgende dag uiteindelijk ook verwijderd! Nooit gedacht dat het zou lukken, maar niets is minder waar door dit bedrijf en de doorzetting van mevrouw Gullik zijn wij vrij van negatieve noteringen!
Hoop het nooit meer nodig te hebben, maar mocht het wel zo zijn zou ik zeker Dynamiet weer inschakelen!
Het resultaat heeft voor ons een enorm verschil gemaakt en geeft ons weer mogelijkheden voor de toekomst. We zijn ontzettend blij met de inzet, deskundigheid en betrokkenheid van het hele team.
Wij raden Dynamiet Nederland dan ook van harte aan aan iedereen die hulp nodig heeft bij een BKR-traject. Nogmaals heel erg bedankt!

Zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Het contact verloopt altijd professioneel, persoonlijk en vriendelijk. Er wordt snel gereageerd en de bereikbaarheid is uitstekend. Afspraken worden altijd nagekomen, waardoor je met een gerust gevoel op hen kunt vertrouwen. Het gewenste resultaat is behaald. Absoluut een aanrader!

Besvarelse fra Dynamiet Nederland
Uitstekende begeleiding en serieus snel…
Uitstekende begeleiding en serieus snel gehandeld

Besvarelse fra Dynamiet Nederland
Dankzij de deskundige hulp van Dynamiet…
Dankzij de deskundige hulp van Dynamiet Nederland is mijn negatieve BKR-codering succesvol verwijderd.
Dynamiet is Een absolute aanrader als je juridische hulp nodig hebt bij BKR-zaken. Ik werd continu op de hoogte gehouden van het proces. en altijd bereikbaar voor mijn vragen. Ik ben erg blij met mijn financiële situatie.

Besvarelse fra Dynamiet Nederland
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.