Banner for Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn erg goed geholpen door dynamiet nederland . Het contact verliep goed . Eerst kregen we een intakegesprek via de telefoon , en hoorde we wat onze kansen waren . Daarna hebben alle benodigde d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐ **Zeer tevreden over Dynamiet Nederland!** Supergoede communicatie en een ontzettend snelle reactie. Het team is zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Mijn probleem werd in z... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had a A2 registration and they helped solve it really quick. At beginning heared from 2 banks and 1 financier that it wouldn’t be problem at all because it’s paid off but after signing a deal w makela... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na een lang en soms moeizaam traject met Dynamiet Nederland wil ik mijn eerdere review graag aanpassen. Waar ik eerder teleurgesteld was over de voortgang en communicatie rondom mijn BKR-reg... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Juridisk rådgivning

Om Dynamiet Nederland

Skrevet af virksomheden

Dynamiet Nederland, sterk in financieel recht

Dynamiet Nederland is al meer dan 13 jaar dé specialist voor consumenten die vastlopen door financiële blokkades. Wij zijn er voor mensen die te maken hebben met onterechte BKR registraties, fraudemeldingen en EVR incidenten, geschillen met grondhandelaren en schade door online casino’s. Ons doel is duidelijk, wij zorgen dat jij verder kunt met je leven zonder onnodige belemmeringen.

Onze specialismen

• BKR registraties verwijderen en corrigeren
  • Juridische hulp bij fraudemeldingen en EVR
  • Claimzaken tegen online casino’s
  • Oplossen van conflicten met grondhandelaren

Onze manier van werken

Bij ons sta jij centraal. Je krijgt één aanspreekpunt, duidelijke uitleg en vaste updates. Wij analyseren je dossier grondig en bouwen stap voor stap een sterke juridische onderbouwing. Daarbij schakelen wij snel met banken, instanties en wederpartijen. Transparantie is een kernwaarde, je weet altijd welke keuzes wij maken en waarom.

Waarom kiezen voor Dynamiet Nederland?

Wij combineren juridische expertise met persoonlijke aandacht. Met duizenden succesvol afgeronde dossiers en een sterk trackrecord in financieel recht hebben wij bewezen dat wij resultaten leveren. Cliënten waarderen onze eerlijkheid, duidelijke communicatie en de rust die wij hen teruggeven.

Of je nu een hypotheek wilt aanvragen, onterecht geld kwijt bent aan een casino of vastzit aan een fraudemelding die je toekomst belemmert, Dynamiet Nederland staat naast je. Wij gaan door waar anderen stoppen en vechten voor jouw rechtvaardigheid.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

152 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Zeer professionele aanpak.

Zeer professionele aanpak.
Was een lastige casus
Maar uiteindelijk het beoogde resultaat bereikt en de codering verwijderd.
Zeer tevreden!

13. juli 2026

Beste Rob,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze aanpak samen met collega Lisa.

Elke situatie is anders en sommige dossiers vragen net wat meer doorzettingsvermogen. Des te mooier dat we samen met u het beoogde resultaat hebben bereikt en de codering is verwijderd. Wij wensen u een mooie toekomst!

3 A1 en A2’s verwijderd

Na een lang traject met meerdere negatieve BKR-registraties kan ik niet anders dan mijn waardering uitspreken voor Dynamiet Nederland.Vanaf het eerste contact werd mijn dossier serieus genomen. Er werd niet alleen gekeken naar de registraties zelf, maar vooral ook naar mijn persoonlijke situatie, de oorzaak van de achterstanden, het tijdsverloop en mijn huidige financiële stabiliteit. De communicatie was helder en professioneel en ik werd gedurende het traject goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Wat ik vooral waardeerde, is dat Dynamiet verder keek dan standaard argumenten en een sterk onderbouwd verzoek heeft ingediend waarbij zowel de juridische als persoonlijke omstandigheden zorgvuldig zijn meegenomen.Het resultaat mag er zijn: alle negatieve BKR-registraties zijn inmiddels verwijderd. Hierdoor kan ik eindelijk verder met mijn toekomstplannen, waaronder het kopen van een woning. In het bijzonder wil ik Vera van der Vliet bedanken voor haar deskundigheid, betrokkenheid en doorzettingsvermogen gedurende het hele traject. Ik kan Dynamiet dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die tegen onterechte of niet langer proportionele kredietregistraties aanloopt en behoefte heeft aan deskundige begeleiding

9. juli 2026

Beste Sammy,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen. Het is bijzonder om te lezen hoeveel dit resultaat voor u betekent. Daar zijn we trots op!

Een BKR-traject vraagt innderdaad om een zorgvuldige aanpak waarbij niet alleen naar de BKR-registratie(s) op een overzicht wordt gekeken, maar juist (ook) naar het verhaal erachter. Dynamiet staat hier volledig achter en we proberen iedere dag opnieuw onze klanten zo goed mogelijk te helpen vanuit deze gedachte. We kijken naar waarom iemand in de problemen is gekomen, maar met name ook waarom iemand grote redenen heeft om hier vanaf te willen komen. Mooi om te horen dat u zich daarin gehoord voelde én dat dit heeft geleid tot de verwijdering van alle negatieve BKR registraties. Dat u nu weer vooruit kunt kijken naar de aankoop van een woning maakt dit resultaat extra waardevol. Dit is u uiteraard van harte gegund.

Ook een speciaal dankwoord voor Vera. We zorgen ervoor dat uw mooie complimenten bij haar terechtkomen. Ze zal het enorm waarderen. Dank!

Ze hebben heel goed hun best gedaan

Ze hebben heel goed hun best gedaan

3. juli 2026

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat u heeft ervaren dat ons team zich volop voor u heeft ingezet. We waarderen uw mooie woorden en doen elke dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dankzij Dynamiet is de BKR registratie in zijn geheel verwijdert en daar door hebben we weer toekomst perspectief gekregen mededankzij de inzet en betrokkenheid van Lisa van Gulik kunnen we nu onze droom woning kopen.

2. juli 2026

Beste meneer Sinnema,

Wat bijzonder fijn om te horen dat uw BKR registratie volledig is verwijderd en dat u daardoor weer toekomstperspectief heeft. We wensen u heel veel geluk met de aankoop van uw droomwoning!

Onze collega Lisa zullen we namens u bedanken voor haar inzet en betrokkenheid. We geven uw mooie compliment met plezier aan haar door!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Hele goeie ervaring met Dynamiet,

Hele goeie ervaring met Dynamiet,

Dynamiet gaat goed aan de slag en hebben het voor elkaar gekregen om twee van mijn bkr registraties eraf te halen. Wel een probleem gehad qua communicatie van een werknemer, maar de leidinggevende was dit opgevallen en heeft mijn zaak persoonlijk opgepakt.

Vandaar wel de 4 sterren. Maar de leidinggevende Lisa zelf verdiend wel een 5 ster. Ik ga er ook vanuit dat de communictie probleem niet weer zal voorkomen en ik raad Dynamiet zeker aan, want de leidinggevende houd wel de boel in de gaten.

6. juli 2026

Beste Maikel,

Bedankt voor uw bericht.

Fijn om te horen dat we twee van uw negatieve BKR registraties hebben kunnen laten verwijderen. Ook waarderen we het dat u uw eerlijke feedback over de communicatie met ons deelt. Het is goed om te lezen dat onze collega Lisa uw dossier persoonlijk heeft opgepakt en daarin het verschil heeft gemaakt. Wij zullen ook intern uw dossierverloop evalueren met de betrokken collega's.

Collega Lisa bedanken we graag namens u, dank voor uw mooie woorden over haar!

De service was uitstekend

De service was uitstekend, ik zou het zeker aanbevelen!

6. juli 2026

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Het betekent veel voor ons dat u Dynamiet Nederland zou aanbevelen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Erg slecht

Erg slecht, veel geld voor niks. En doen niet wat ze beloofd

3. juli 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We vinden het vervelend dat u het gevoel heeft dat we onze beloftes niet zijn nagekomen.

We nemen uw feedback serieus en gaan graag met u in gesprek om te kijken wat er is gebeurd en of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Zou u contact met ons willen opnemen hierover? Dan komen we graag met u in contact!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lisa is zeer vakbekwaam en vlot. Erg prettig in de communicatie

Lisa is zeet vakkundig, buitengewoon beleefd en professioneel.
Wij hadden ze in de arm genomen om voor ons de regeldruk weg te nemen. We werden zeer duidelijk en vriendelijk begeleid. Binnen 3 weken was alles geregeld met een grote glimlach.
T kost wat maar het resultaat is er naar. Van mij een dikke 10 voor dit bedrijf

2. juli 2026

Beste heer Stoel,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze begeleiding en dat alles binnen drie weken naar wens is afgerond. Het doet ons goed dat u onze duidelijke en vriendelijke aanpak heeft gewaardeerd en dat het resultaat aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Collega Lisa bedanken we graag namens u voor haar vakkundigheid, professionaliteit en betrokkenheid. We geven uw mooie complimenten dan ook met veel plezier aan haar door.

Wij wensen u alle goeds toe namens het gehele team!

Na 25 jaar weer levend

Na ruim 25 jaar met een BKR-registratie te hebben geleefd, kan ik eindelijk zeggen: ik ben vrij. Dankzij de enorme inzet van Lisa en meneer Okkenburg van Dynamiet Nederland is mijn BKR volledig verwijderd.

Het traject was soms spannend en niet altijd eenvoudig, maar zij bleven professioneel, eerlijk en betrokken. Ze namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen, hielden mij voortdurend op de hoogte en bleven zich inzetten totdat het gewenste resultaat was bereikt.

Ik kan bijna niet beschrijven wat dit voor mij betekent. Het voelt alsof ik een nieuw hoofdstuk in mijn leven ben begonnen. Ik heb weer toekomstperspectief en kan eindelijk vooruitkijken zonder de last van mijn BKR-verleden.

Wat ik vooral heb geleerd, is dat je nooit moet opgeven. Ook als het traject moeizaam lijkt, is doorzetten de moeite waard. Dankzij Lisa en meneer Okkenburg heb ik die kans gekregen.

Aan het hele team van Dynamiet Nederland: ontzettend bedankt voor jullie inzet, professionaliteit en doorzettingsvermogen. Jullie hebben mijn leven echt positief veranderd.

Van mij krijgen jullie geen vijf sterren, maar tien sterren. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Een absolute aanrader voor iedereen die serieus geholpen wil worden.

29. juni 2026

Beste Daniel,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met Dynamiet. Wat mooi om te lezen dat wij u na zo'n lange periode hebben mogen helpen aan een nieuw begin. Dit is u zeer gegund!

Fijn dat u onze betrokkenheid, duidelijke communicatie en doorzettingsvermogen zo heeft gewaardeerd. Het is geweldig om te horen dat het traject uiteindelijk heeft geleid tot het resultaat waar u zo lang op heeft gehoopt.

Wij geven uw mooie woorden en complimenten met veel plezier door aan onze collega's. Zij zullen dit enorm waarderen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het verwijderen van een bkr notering…

Het verwijderen van een bkr notering binnen een maand we zijn heel blij met de snelle afhandeling.
Heel erg bedankt.

26. juni 2026

Beste Marcel,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn om te lezen dat uw BKR notering binnen een maand is verwijderd en dat u zo tevreden bent over de snelle afhandeling. Daar doen we het voor!

We waarderen uw mooie woorden en geven uw complimenten graag door aan ons team.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring met Dynamiet Nederland…

Mijn ervaring met Dynamiet Nederland was erg goed. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden; de klantenservice is van topklasse. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die ik ken. Ze begeleiden je grondig door het hele proces heen en je kunt ze altijd bereiken via telefoon of e-mail als je vragen hebt; ze nemen altijd contact met je op. Top service, ga zo door, jongens!

23. juni 2026

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn om te lezen dat u onze begeleiding, bereikbaarheid en klantenservice zo heeft gewaardeerd. We vinden het belangrijk om onze klanten tijdens het hele proces goed te ondersteunen en het is mooi om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Daar zijn we trots op!

Hartelijk dank voor uw aanbeveling en uw mooie woorden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze hebben mij top geholpen en vooral…

Ze hebben mij top geholpen en vooral Lisa heeft haar werk uitstekend uitgevoerd.
Nogmaals Lisa, Dankje voor alles

24. juni 2026

Beste Jan,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen en dat we samen uiteindelijk tot een mooi resultaat zijn gekomen. Het laat zien dat volhouden loont en dat de aanhouder wint.

We geven uw mooie woorden en dank graag door aan Lisa. Zij zal het zeker waarderen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hartelijke bedankt voor jullie werk

Hartelijke bedankt voor jullie werk!
O.Demirel

5. juni 2026

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het nemen van de tijd voor het delen van uw ervaring.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het werk dat wij voor u hebben mogen doen. Zulke reacties geven ons extra motivatie.

Alles is gegaan

Alles is gegaan, zoals het van tevoren is aangegeven.

Beste S.,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten.

Goed om te horen dat alles precies is verlopen zoals u vooraf met u is besproken en dat dit voor u ook tot een positieve uitkomst heeft geleid. Fijn dat u tevreden bent! Daar zetten we ons iedere dag voor in.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hartstikke bedankt voor alle goede

Hartstikke bedankt voor alle goede, betrouwbaar en snelle afronden van mijn vraag om de bkr registratie te verwijderen.
Ik ben 100% tevreden over alles wat jullie doen.
Nogmaals bedankt voor alles

22. juni 2026

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Bedankt voor het delen van uw mooie ervaring.

Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over de snelle, betrouwbare afhandeling en dat we u hebben kunnen helpen met het verwijderen van uw BKR registratie. Uw waardering betekent veel voor ons en wij zijn net als u erg blij dat dit is gelukt!

Goed

Goed , betrouwbaar, doen wat ze beloven

21. juni 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn dat u onze dienstverlening als betrouwbaar heeft ervaren. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Juridisch sterk en zeer proffessioneel!

Ik ben ontzettend tevreden over Dynamiet. Binnen drie weken hebben zij mijn BKR-registraties met spoed weten te verwijderen. Vanaf het eerste contact had ik veel vertrouwen in hun aanpak. Het team is juridisch zeer sterk, professioneel en denkt echt met je mee.

Gedurende het hele traject werd ik goed op de hoogte gehouden en werden mijn vragen snel en duidelijk beantwoord. Dankzij hun inzet en expertise is het resultaat veel sneller bereikt dan ik had verwacht.

Ik kan Dynamiet dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft bij het verwijderen van een onterechte of belemmerende BKR-registratie. Bedankt voor de uitstekende service!

5. juni 2026

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Bedankt voor het delen van uw uitgebreide reactie en ervaring bij ons kantoor.

Wat mooi om te lezen dat u zoveel vertrouwen had in onze aanpak en dat we uw BKR registraties zelfs nog sneller dan verwacht hebben kunnen verwijderen. Fijn dat onze communicatie, betrokkenheid en juridische expertise voor u het verschil hebben gemaakt.

We waarderen uw aanbeveling enorm en zijn blij dat we u naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Professionele hulp met succesvol resultaat

Ik ben ontzettend goed geholpen door Yordi. Eerlijk gezegd was ik in het begin best sceptisch en dacht ik dat het verwijderen van mijn BKR-registratie niet zou lukken. Toch is het hen gelukt!
Ik ben super blij met het resultaat en kan deze dienstverlening aan iedereen aanraden die van zijn of haar BKR af wil, ongeacht hoe ingewikkeld of zwaar de situatie lijkt. Yordi werkte zeer professioneel, hield me goed op de hoogte en gaf me vertrouwen gedurende het hele proces.
Nogmaals bedankt voor de geweldige hulp!

Beste Anessa,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat bijzonder om te lezen dat uw twijfels al snel plaatsmaakten voor vertrouwen en dat we uiteindelijk het gewenste resultaat voor u konden bereiken. Fijn dat u onze begeleiding en communicatie gedurende het hele traject zo positief heeft ervaren. We hebben het samen gedaan.

We geven uw mooie complimenten met veel plezier door aan onze collega Yordi. Hij zal uw berichtje zeker waarderen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel en kundig geholpen met een BKR…

Snel en kundig geholpen met een BKR registratie en de verwijdering hiervan.

Beste Chris,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te lezen dat u onze snelle en deskundige aanpak heeft gewaardeerd en dat we u hebben kunnen helpen met het verwijderen van uw BKR registratie. We zijn blij dat we het doel met u hebben bereikt.

super goed geholpen door Dynamiet

super goed geholpen door Dynamiet
na onterechte Negatieve BKR vermelding

8. maj 2026

Besvarelse fra Dynamiet Nederland

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat de onterechte negatieve BKR vermelding is opgelost. Mooi dat we je hierbij hebben kunnen ondersteunen.