Fantastisk service. Søren gav virkelig god vejledning over telefonen vedr. hvilket udstyr jeg skulle vælge, og det blev leveret med posten allerede næste dag.
Jeg tog Open Water certifikat sammen med min familie i en mindre gruppe. Vi havde nogle skønne dage med instruktør Rasmus, som var meget dygtig og god til at give en fantastisk dykkeroplevelse og gi... Se mere
Jeg havde faktisk intentionen om at købe udstyr hos jer, da jeres sortiment ser spændende ud, og jeg foretrækker at handle lokalt. Desværre er jeg blevet bekymret efter at have læst flere nyere anmeld... Se mere
Virkelig svært mål at opnå i sit liv - at få dykkercertificat. Men Sara hjalp med at overkomme alle udfordringerne med ro og opmærksomhed på os alle tre. Målet blev nået og trods trætte hoveder og kr... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Udover at Filme,nyder jeg også at undervise og give noget af min erfaring videre så andre kan få lige så STORE oplevelser under overfladen som jeg har fået
Danmark
- www.dykker-butikken.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super rådgivning og gode produkter
Fantastisk rådgivning, kanon service og gode produkter.
Langt fra sidste gang jeg handler her!
Service i verdensklasse!
Jeg er “grøn” og total new i UV gamet, og har derfor haft en del spørgsmål om udstyr.
Jeg har været i kontakt med Søren og Rasmus fra butikken (både over mail og telefon) og de har begge været verdensklasse, i forhold til tålmodighed og vidensdeling, til alle mine spørgsmål.
Jeg har igår (lørdag d. 4/7-2020) været en tur deroppe (Århus) og hente mit udstyr (har kørt fra Nyborg på Fyn).
Her blev jeg mødt af Søren og fik, endnu en super oplevelse i forhold til info om udstyr og prøvning af disse.
5 stjernet service
Har kun positive ting at sige om Dykker-butikken.
Deres kundeservice er i top.
Mandag d. 20 april bestiller jeg en UV-jagt pakke og allerede tirsdag d. 21 april står jeg med hele udstyret og er klar til at springe i vandet om eftermiddagen. Den gode service stopper ikke her.
Mandag ringer Søren fra Dykker-butikken til mig om eftermiddagen og fortæller, at noget af det udstyr jeg har bestilt, desværre er udsolgt. Her vælger han at opgradere mig til dyrere udstyr og han sørger også lige for, at de størrelser jeg har bestilt er korrekt. Han hjalp mig med at finde den rigtige finne-størrelse på mine finner, da dem jeg havde bestilt ikke havde passet mig.
Dette kalder jeg sublim service.
Alt for dyrt Undervandskamera, som absolut ikke holder til vand....
Denne anmeldelse handler mere om et produkt jeg købte ved dukkerbutikken end butikken selv, nemlig:
SEAFROG COVER TIL IPHONE 6/7/8/X
Produktet er egentligt fint, men hold det væk fra vand, fordi ellers går produktet nemlig i stykker. Alt elektronik i kameraet er frit tilgængelig og der skal en dråbe til så er det slut.. Og det ødelægger lidt ideen med et undervandscover. SEAFROG, så gem dog elektronikken i et vandtæt område som jeg som kunde ikke kan risikerer der kommer vand på.. SEAFROG ligner et kina produkt (er vist produceret i UK) der er bygget for billigt. Køb et godt aktionkamera istedet.
I øvrigt virker kameraet heller ikke med den app som de selv skriver man skal bruge, som er appen "BT shutter PRO". Den er nemlig ikke tilgængelig i Danmark.
Er meget skuffet over dette produkt til 1299,- som er penge jeg nu har smidt ud af vinduet, da det er gået i stykker pga. et par dråber vand. Vil dog bruge lidt tid på en demonstrations-video der kan vise intresserede og evt. producenten de problemer kameraet har, så kan jeg smide et lille link ind her senere.
Opdatering 1:
Okay, efter det svar jeg har fået her har jeg faktisk besluttet at ligge mere tid i min besvarelse.. så snart jeg får produktet tilbage fra dykker-butikken.dk vil jeg lave en videodemo som kan illustrere hvorfor dette ikke burde kaldes et undervandsetui.
Ligger et link ind når videoen er klar.
I øvrigt vil jeg godt nævne at indtil svaret nedenfor synes jeg faktisk at dykker-butikken.dk har god service..
Service af 1 klasse
Bestilte i går et Rolie action kamera. Blev så i dag ringet op at butikken der måtte meddele mig, at de desværre ikke havde ovennævnte kamera på lager. De havde så tilladt sig, at sende et langt dyrere, men til samme pris. Se det kalder jeg for service af 1 klasse....
Sublim service
Sublim service, priser og viden. Hver gang jeg har besøgt butikken med alle mine dumme spørgsmål er de blevet besvaret professionelt og på en god måde. Personalet er flinke, deres viden er i top og priserne er rigtig gode.
Jeg har lige købt et regulartorsæt og glædelig var min overraskelse da jeg fandt ud at det hele var pakket ud og monteret. Sådan skal det gøres.
BEDSTE KUNDESERVICE NOGENSINDE
BEDSTE KUNDESERVICE NOGENSINDE!
Hvis jeg kunne give 10 stjerne havde jeg gjort det. Det var rigtig god ekspert rådgivning og hjælp til det jeg søgte. Det er ikke sidste gang, der bliver handlet hos Dykker Butikken. Kæmpe anbefaling herfra!
Rigtigt godt sted
Rigtigt godt sted, med flinke og dygtige medarbejdere, der er gode til at hjælpe også i garantisager.
Gode priser og god vejledning
Jeg har købt en våddragt hos dem, og fik god vejledning og kunne prøve størrelserne i butikken så jeg fik den, der passede mig perfekt. Gode priser og god vejledning.
Super god service
Super god service og virkelig venlige. Stor ros til deres måde at håndtere spørgsmål og returvare. Kan varmt anbefale at handle her.
Jeg tog Open Water Diver kursus hos…
Jeg tog Open Water Diver kursus hos Dykker-butikken.dk. Der er fokus på den enkelte kursist velbefindende i dette nye univers, og der var ikke flere kursister end at instruktøren kunne have øje på alle kursister på samme tid. Instruktøren havde øje for kursisterne både i undervisningen, men også i pauserne, hvorfor det på sidste dagen føltes som om, at man havde kendt hinanden i lang tid.
Jeg valgte dykker-butikken.dk fordi det var det billigste i Aarhus, men kvaliteten lider ikke under dette.
Meget positiv oplevelse!!!
Jeg har deltaget i et dykkerkursus sammen med min søn, som har autisme. Vi har oplevet at instruktørerne har været meget forstående, imødekommende, tålmodige og professionelle. Vi kan varmt anbefale dykker-butikken i Åbyhøj.
Fantastisk!
Jeg har i weekenden taget dykkercertifikat hos Dykkerbutikken.dk og er intet mindre end mega tilfreds! Super søde og professionelle instruktører/divemasters som er opmærksom på den enkelte kursist og dennes udfordringer. Jeg følte mig helt tryg i deres hænder og udstyr!
Rigtig godt kursus
Rigtig godt kursus!
Jeg har netop afsluttet et open-water diver weekendkursus. Jeg må sige at det var en kanon oplevelse, hvor man efterfølgende føler sig klar til at dykke, trygt og sikkert! - Og så er det jo bare super praktisk, at kurset kan klares på én weekend!
Derudover var instruktørerne meget hjælpsomme med at finde noget godt udstyr i butikken bagefter, til en fornuftig pris.
Deres totale service fortjener 5 stjerner, og kan varmt anbefales! :-)
Imponerende service og hjælpsomhed
Imponerende service og hjælpsomhed. Stor tålmodighed og engagement for kunderne. Vi vil fortsætte med at handle med denne fantastiske butik og kan kun anbefale andre at handle her.
Super god og troværdig butik!
Super god og troværdig butik!
De har en kundeservice, som er helt i top. Min kammeret og jeg var på udkig efter nyt UV udstyr, som man må sige, at medarbejderne i denne butik havde styr på. Vi har længe været på udkig, men ingen har de andre butikker havde samme kundeservice og viden om produkterne som denne.
Næste gang der skal handles UV udstyr tager vi gladeligt turen fra Nordjylland til Århus igen!
Super god service
Handler helt sikkert hos dem igen.
Super god service
Super god service - ikke mindst fra butikschefen, Mathis. Rigtig godt sortiment. Lynhurtig forsendelse. Købte super maske fra Hollis og Suunto-dykkercomputer. I øvrigt også meget fin retur service. Handler helt sikkert hos dem igen.
Go service hurtig og en hurtig levering