Dykker Butikken Anmeldelser

4,4

Fantastisk service. Søren gav virkelig god vejledning over telefonen vedr. hvilket udstyr jeg skulle vælge, og det blev leveret med posten allerede næste dag.

Jeg tog Open Water certifikat sammen med min familie i en mindre gruppe. Vi havde nogle skønne dage med instruktør Rasmus, som var meget dygtig og god til at give en fantastisk dykkeroplevelse og gi... Se mere

Jeg havde faktisk intentionen om at købe udstyr hos jer, da jeres sortiment ser spændende ud, og jeg foretrækker at handle lokalt. Desværre er jeg blevet bekymret efter at have læst flere nyere anmeld... Se mere

Virkelig svært mål at opnå i sit liv - at få dykkercertificat. Men Sara hjalp med at overkomme alle udfordringerne med ro og opmærksomhed på os alle tre. Målet blev nået og trods trætte hoveder og kr... Se mere

1. Dykkerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Udover at Filme,nyder jeg også at undervise og give noget af min erfaring videre så andre kan få lige så STORE oplevelser under overfladen som jeg har fået

4,4

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,4

Hvorfor er butikken lukket indenfor…

Hvorfor er butikken lukket indenfor deres åbningstider ? Det er træls at køre forgæves og dårlig service

5. september 2024

Besvarelse fra Dykker Butikken

Hej Søren.. jeg er i filipperne på ferie, og aner ikke hvorfor der er lukket, det skal jeg beklage mange gange - hvornår var butikken lukket ?

Utrolig stort udvalg af dykkerudstyr

Nu er jeg selv en nørd indenfor dykning og har begået mig indenfor sporten i 10 år. Det var imponerende hvor meget udstyr de havde - og til alle niveauer både indenfor både UV-jagt og Dykning.

Tilmed venligt personale, som guider mig på alle niveauer.

Stor anbefaling herfra!!

7. august 2024

Her skal du være på opmærksom, hvis du ikke er helt sikker på dit køb.

Vær opmærksom på, at du ikke kan få dine penge igen, hvis du fortryder dit køb ved handel i den fysiske butik. Det er helt efter reglerne i købeloven, når du køber varer i en butik, men mange har vænnet sig til en bedre service andre steder.

Rådgivningen virker kompetent, og det har værdi, men det er ærgerligt og en dårlig oplevelse at stå med penge bundet i en nicheforretning, man sjældent handler i.

Grejet i butikken hører for mange ikke til hverdagskøb, og derfor er et tilgodebevis desværre ofte ikke særligt attraktivt.

2. august 2024

Besvarelse fra Dykker Butikken

Det er træls at få en 1 stjernet anmeldelse når man overholder loven, og ikke nok med det, så giver jeg et gavekort så man ikke går tomhændet ud af min butik som jeg har haft i 18 år nu, hvis du køber en flybillet og ikke møder op, får du hverken pengene eller et tilgodebevis med, som du gør her i dykkerbutikken.

Ødelægger mine ting og er ligeglade.

Jeg var på en dykkertur. Jeg får et lift i deres vogn, men desværre sker der et uheld hvor en motorolie dunk vælter under sædet, og gennemvæder min taske og tøj i olie, som jeg har mellem mine ben. Mine ting er ødelagte.

Jeg har ikke en gang fået en undskyldning og dykker-butikken mener det er mit eget problem

18. maj 2024

Besvarelse fra Dykker Butikken

Hvor er du et ubehagelige menneske, SKAM dig, du skal ALDRIG komme i min butik mere 🤬🤬 flyt til USA og søg erstatning 🤬🤬 her i danmark opføre vi os ordenlige, så DU vil have en undskyldning for at have proppet din jakke under sædet på min bil som du ikke engang har betalt for transport men at DU valgte at tage et GRATIS lift med ??🤬🤬 SKAM DIG fy for ..... i de 17 jeg har haft min butik har jeg ALDRIG oplevet nogle så skamfuld menneske som dig. Vh Søren Wiesauer

Utæt tørdragt til open water kursus

Jeg tog et Open Water kursus henover en weekend i februar, og overordnet set var det en god oplevelse med passende progression undervejs og med en dygtig instruktør. Dog var jeg så uheldig at have en utæt tørdragt. Om lørdagen blev jeg kun lidt våd, og vi troede bare, det var fordi, jeg ikke have fået lynet lynlåsen ordentligt, at min trøje havde siddet i klemme i manchetten i halsen eller andet. Om søndagen tjekkede vi derfor alle lukninger grundigt igennem, og jeg fik instruktøren til at dobbelttjekke det hele, så jeg er sikker på, at dragten sad rigtigt. Dog kunne jeg mærke, lige da vi gik i vandet ved første dyk søndag, at der kom vand ind. Det var virkelig koldt og ubehageligt, og jeg har aldrig frosset så meget i mit liv. Mit tøj var gennemblødt på hele kroppen, da jeg kom op, og jeg kunne slet ikke få varmen igen. Jeg sad med kulderystelser i en time, inden instruktøren måtte beslutte, at det ikke var forsvarligt at sende mig ud på andet dyk søndag.

Jeg er rigtig ærgerlig over, at glæden ved det første dyk søndag blev overskygget af kulde, og at jeg gik glip af det sidste dyk søndag. Det er stor del af en tre dages kursus at gå glip af. Når man betaler 1200 kr. ekstra for at låne en tørdragt, så forventer jeg også, at den fungerer og holder tørt. Det gik desværre udover oplevelsen, og jeg er faktisk blevet bange for at dykke nu...

Jeg har skrevet til ejeren om denne oplevelse, men han vil ikke påtage sig sin del af ansvaret. Jeg forventede ellers at få mindst de 1200 kr. tilbage (har betalt 5700 kr. ialt), fordi jeg i princippet har betalt for en vare, jeg ikke har fået. Han beskylder mig i stedet for selv at have lavet hul i dragten, hvilket jeg slet ikke synes er i orden! Han skriver, at hullet er i en rød dragt, men jeg havde en mørkeblå på, så han er tydeligvis ikke sat ind i sagen, eller også prøver han bare på at komme med dårlige undskyldinger, der ikke hænger sammen. For han havde skrevet forinden, at han have trykprøvet min dragt, og at der ikke var utætheder i den, men igen; det er ikke den dragt jeg har haft på! Og i øvrigt, hvis den i første omgang var tæt i følge ham, så hænger det ikke sammen med, at han bagefter skriver, at det er min egen skyld, fordi jeg har lavet hul i dragten.

Generelt dårlig stil og dårlig oplevelse. Der handler jeg i hvert fald ikke igen.

25. februar 2024

Kære Clara Anna Søberg.
Husk at læse vores betingelser når du køber et open water kursus, tror du har overset en del.
JA.. jeg var lidt forvirret over at du sagde at vores nye blå avatar tørdragt var utæt,for det er den IKKE.. og jeg troet så at det var den røde dragt du så havde på ! da den var i stykker, men du skrev aldrig tilbage, men skrev herinde ! så er det svært at kommunikere med dig.
Øv at du har har haft en dårlige oplevelse med vandet som er 3 grader her i vintermånederne, og især i marts hvor det har været koldt længe, du skulle nok havde taget dette kursus i juli eller august, så havde du fået en god oplevelse af dykning og med dykkerbutikken, dette beklager jeg.
i denne weekend har vi uddannet 2 piger igen, som din instruktør har haft med ude også i den blå avatar dragt, og der var ingen problemer,og de var så glade for kursuset. tjek vores Facebook med bille af de 2 piger.
Med Venlig Hilsen Søren Wiesauer

God og hurtig service

Jeg havde købt en dykkermaske med styrke, men dummet mig og bestilt +2 i stedet for -2.
Dykkerbutikken byttede uden beregning og 5 dage efter havde jeg de rigtige briller. Rigtig god og hurtig service

24. november 2023

Deltog på et UV-jagt intro kursus…

Deltog på et UV-jagt intro kursus sammen med min søn på 15 år. Super kompetent og informativ instruktør. Det blev en lærerig dag, der har givet appetit på mere. Rigtig godt grej og styr på sikkerheden. Vi kan kun anbefale dykker-butikken.

2. juli 2023

UV jagt for begyndere

Jeg deltog i UV jagt kursus for begynder med Aaarhus Dykker-butikken. Vi havde Alexander som instruktør, det var en fantastisk oplevelse og instruktøren var virkelig kompetent som kunne sit grej. Jeg vil helt klart anbefale sådan en tur til at starte med før man selv kaster sig ud i UV jagt.

1. juli 2023

Kursus i undervandsjagt v.Ajstrup…

Kursus i undervandsjagt v.Ajstrup Strand
Første gang vi tilmeldte os havde de skrevet forkert dato i programmet og vi kørte forgæves.
I dag var vi kun i vandet i godt og vel en time, det er ikke meget for 600 kr. Dragten var en 3 mm, og det er bare for lidt til den temperatur der er nu, frøs gudsjammerligt.
Instruktøren var ikke den store formidler, men han var ny, så han bliver forhåbentlig bedre.
Hvis man havde en time mere og en ordentlig dragt havde det været ok.

17. juni 2023

Besvarelse fra Dykker Butikken

Kære Mogens - nej, vi plejer at være der i 2-3 timer, ikke en time.. kun om vinteren, men hvorfor ringer du ikke ind i butikken ? Så jeg kan give jer en tur ? Hvorfor skriver du på trustpilot ? Normalt får i vores dejlige 7mm open cell dragter, nogle syntes at 3 mm nu er fint, men hvis jeg ikke får at vide at du er utilfreds så kan jeg jo ikke hjælpe dig 😥😥 du er velkommen til at få en ny tur på min regning 😃🙏🏻👍 vh Søren wiesauer

Total mangel på professionalisme og selvindsigt

Øv, en frygtelig dårlig oplevelse af manglende professionalisme!

Min familie og jeg havde bestil en hummertur med guide i Limfjorden på Mors. Vi er alle erfarne dykkere og UV jægere og havde kørt hele vejen fra Helsingør til Nordjylland for at opleve at fange hummere i Limfjorden.

Det var tydeligt, da vi nåede frem, at forholdene ikke var iorden til hummerjagt. Det er vores forventning, at man så træffer en beslutning om at prøve et andet sted. Man sender ikke bare folk i vandet. Vi havde kun et skud i bøssen. Vi var jo ikke en polterabend, der bare skulle være våde. Vi var 4 deltagere, der var kørt fra Helsingør. Vi forventer at I har styr på, hvordan vinden og vejret har påvirket vandforholdene og vi havde en forventning om, at en professionel forretning aflyser, hvis det vurderes, at forholdene ikke er iorden også når man står på spottet og ved selvsyn kan vurdere forholdene. Det er min klare opfattelse, at vores guide Sune allerede på forhånd var klar over, at forholdene ikke var gode p.g.a. den østlige vind, der havde blæst i en uges tid. Det gav han udtryk for. Han sagde specifikt, at pga den vind, så var der blæst en masse skidt ind i det område, hvor vi var. Det er også min opfattelse, at det ikke er god stil at tale situationen op. Der var ingen sigt (som i ingen) og forholdende til at fange hummer for uprøvede umulige.

Rigtig ærgerligt at tage turen hele vejen til Mors fra Helsingør, for så at opdage, at forholdene var SÅ ELENDELIGE. Vejret kan ingen styre, men en professionel, ville have styr på forholdene og aflyse, så vi ikke spildte tid og penge på ingen ting. 0 stjerner herfra

11. juni 2023

Besvarelse fra Dykker Butikken

Kære Cecilie - du har fuldstændig misforstået denne tur og det er da ærgerligt, turen går jo ud på at lære at fange hummer og hvordan det ser ud under vandet i Limfjorden, sigtbarheden i Limfjorden er 1 meter på en god dag og det var den også denne dag, om den så havde været 10 cm - så gennemføre vi turen..vi aflyser ALDRIG i dykkerbutikken ! sidst var der 10 cm og de fanget masser af hummer deroppe, det er jo ikke put and take tur du har meldt dig på, og som du selv skriver er i jo erfarne uv jæger og dykker ??? - Sune så 4 hummer med de var for små, beklager at du har forventet noget andet. Håber du får en dejlige dag. Vh Søren Wiesauer

Solid service fra Jysk hav-biks!

Kompetent service og hurtig levering. Da jeg som en anden amatør var ude af stand til lure en teknisk finesse ved et af produkterne, kontaktede jeg butikken og fik øjeblikkeligt en kyndig forklaring. Kan varmt anbefales

19. maj 2023