Jeg har købt flere spil hos DVD2U og har aldrig oplevet andet end hurtige leveringstider, gode priser og god service. Derfor jeg har belønnet dem med 5 stjerne. Eneste lille minus man kunne påpege v... Se mere

jeg købte Transformers Fall of Cybertron hos Dvd2u.dk. jeg fik egentligt spillet rimelig hurtigt ( 3 dage efter køb ) og var godt tilfreds. pakkede det op og begyndte at spille.. så her i sidste... Se mere

Rigtig mange billige spil, bestilte selv mw3 til pc, til en pris som var meget lavere end hos mange andre butikker. Selve butikken var nem at finde rundt på, og bestilling samt betaling forgik... Se mere

For nogle dage siden bestilte jeg Call of Duty Modern Warfare 3 til intet mindre end 215,- hvor man andre steder skulle give op imod 300 kroner og langt over. Derfor er det en rigtig god og billig web... Se mere

1. Spiltjeneste
  2. Videospilbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DVD2U.DK er Danmarks billigste webshop. Køb dine spil til Playstation 3, Nintendo WII og XBox 360 her. FRI FRAGT PÅ ALLE VARE PRISGARANTI OG INGEN GEBYR

4,3

Måske bedre fremadrettet?

Her er tekst fra min mail til firmaet:
Så har jeg modtaget spillene, men sikke en dårlig købsoplevelse. I svarer ikke på mails og jeg modtager først varerne 9 dage efter bestilling. I skrev endda pr mail at de var blevet afsendt i søndags og jeg modtager først i dag torsdag - så er de nok ikke afsendt søndag. Desværre ting der sammelagt gør, at det er sidste gang jeg har handlet hos jer.

Update: Jeg er netop blevet ringet op af DVD2U som ønskede at gøre skaden god igen med en udmærket løsning, som jeg har accepteret. Samtidig har de også lovet at ændre leveringstider på deres hjemmeside og at rette op på de andre fejl i forløbet. Lidt ærgerligt at der skal en dårlig anmeldelse til her for at de kontakter mig, men også fint at de vil tage ansvar og gøre skaden god igen. Har derfor ændret min oprindelige 1 stjerne til 3 stjerner. Er forløbet for andre fremadrettet bedre, håber jeg at fremtidige kunder vil give dem 5 stjerner som bevis for, at tingene er rettet op.

8. december 2011

for lang leveringstid

Havde bestilt et spil ved dvd2u.dk, da jeg købte det stod der leveringstid 1-2 dage, efter 3 dage sendte jeg en mail, da jeg ikke havde hørt mere. Dag 5 for jeg en mail den er afsendt og de hæver pengene, dag 9 modtager jeg spillet. Det er bare ikke godt nok at de først sender på 5. dagen, uden at give besked om andet - at spillet så er 50kr billigere når man endeligt får spillet er så extra øv - tror sgu jeg gerne vil give de 3-4kr mere en anden gang og så man kan stole på leveringstiderne...

7. december 2011
DVD2U.DK-logo

Besvarelse fra DVD2U.DK

Hej Helene.

Jeg kan kun virkelig beklage at vi slet ikke har levet op til hvad vores kunder har kunnet forvente af os, men vi har desværre været ramt af en del uheld her den sidste måned, dette er selvfølgelig ingen undskyldning..

Jeg håber at du vil sende mig en mail på fa@dvd2u.dk sådan at vi lige igen kan kigge på forløbet, vi er meget samrbejdsvillige når det kommer til vores kunder.
så jeg håber at du vil kontakte mif snarest muligt.

Flemming Airas
DVD2U.Dk I/S

Skuffende....

Havde bestilt 3 ps3 spil på hjemmesiden(29/11), som var på lager. Der står at der er 2-4 dages leveringstid. Men får at vide i dag (5/12) at de er blevet afsendt 6 dage efter ordren. Synes det er alt for lang tid når man forventer at de skal komme inden for de 2-4 arbejdsdage....... Synes de skulle forbedre servicen lidt :-)

5. december 2011

Fantastisk!

Jeg købte Far Cry 2 hos dem for et år siden, og på trods af, at jeg afgav en forkert adresse til at starte med og først fandt ud af det formiddagen efter, fik jeg alligevel dagen efter, jeg bestilte. De får mine varmeste anbefalinger!

30. november 2011

SUPER service

Jeg bestilte et PS3 spil, som ikke dukkede op. Jeg skrev en mail til DVD2U.dk, og de svarede lynhurtigt... spillet er formentlig gået tabt i posten, men DVD2U sendte mig et nyt spil dagen efter, som er modtaget :O) Tak for handlen - jeg vender tilbage :)

23. november 2011

Super

Altid de billigst og varen får man dagen efter
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

11. november 2011

God og nem hjemmeside at navigere rundt på.
godt informationsnivue hele vejen rundt, og mit spil kom til tiden.

Så siden kan anbefales herfra.

7. september 2011

Bedste pris og hurtigste levering

Sjovt som mange sider reklamerer med prisgaranti, og at det så er en relativt lille forhandler der løber med titlen som den billigste på nettet i danmark.

Har altid fået mine produkter dagen efter bestilling, og er fuldt tilfreds med alle aspekter af forretningen. Klar anbefalelsesværdigt!!

23. juli 2011

billig spil her

har købt 5-6 spil ved dem og de er kommet dagen efter hver gang, de er lidt billigere end Alle andre danske sites, det eneste minus er de ikke har et ret stort udvalg samt mange af spillene er ikke på lager, men i alt dejlig butik du kan roligt handle her

3. juni 2011

Meget Tilfreds.

Jeg bestilte spillet killzone 3 ti playstation 3, lørdag eftermiddag, og jeg har lige modtaget det med posten idag... Så jeg er godt tilfreds, og vil nok benytte dette site en anden gang.

23. maj 2011

Nice Price.

De har nogle rigtig gode priser på deres spil, og så er der hurtig levering til døren. Så det må være 5 stjerner herfra.

11. april 2011

lille og hurtig!

Jeg søgte på nettet efter et bestemt spil og fandt det hos dem, kendte ikke firmaet forinde, prøvede alligevel. og jeg har ikke fortrudt mit valg. Kan kun anbefale dette firma. acceptable priser og de er hurtige til at levere!

18. marts 2011

Er dette din virksomhed?