Jeg har købt flere spil hos DVD2U og har aldrig oplevet andet end hurtige leveringstider, gode priser og god service. Derfor jeg har belønnet dem med 5 stjerne. Eneste lille minus man kunne påpege v... Se mere

jeg købte Transformers Fall of Cybertron hos Dvd2u.dk. jeg fik egentligt spillet rimelig hurtigt ( 3 dage efter køb ) og var godt tilfreds. pakkede det op og begyndte at spille.. så her i sidste... Se mere

Rigtig mange billige spil, bestilte selv mw3 til pc, til en pris som var meget lavere end hos mange andre butikker. Selve butikken var nem at finde rundt på, og bestilling samt betaling forgik... Se mere

1. Spiltjeneste
  2. Videospilbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DVD2U.DK er Danmarks billigste webshop. Køb dine spil til Playstation 3, Nintendo WII og XBox 360 her. FRI FRAGT PÅ ALLE VARE PRISGARANTI OG INGEN GEBYR

4,3

Billige spil

Et nogenlunde udvalg af de nye spil til playstation 3, og så er de tit de billigste, har købt hos dem nogle gange, og det har været ok hver gang

12. marts 2012

Helt som aftalt-.

Inden bestilling tog jeg kontakt vil virksomheden, da jeg havde nogle spørgsmål ang en bestemt vare, jeg fik svar samme dag, og bestilte varen den efterfølgene aften.

Varen er nu modtaget, og lever op til forventningerne, samt de oplyste krav.

16. februar 2012

Billige spil

Selve butikken var nem at finde rundt på, og bestilling samt betaling forgik let og uden problemer.

God handelsoplevelse.

13. februar 2012

er ret så skuffet

er ret så skuffet
jeg bestilde en vare en mandag. og efter 3 dage alså onsdag for jeg at vide at de ikke kan sende mig spillet fordi jeg ikke havde oplyst mit bosted. men det har jeg, så jeg kontaktede dem at jeg havde og at det var en misforståelse og at de ville sende mig den med det samme. men jeg har stadig ikke fået mit spil efter 2 dage alså 5 dage ialt. alt i alt synes jeg det er en skuffende service. det er nok første og sidste gang jeg handler her

10. februar 2012
DVD2U.DK-logo

Besvarelse fra DVD2U.DK

Hej Jenisly.

Jeg beklager meget at du ikke har modtaget dit spil endnu, da det burde være leveret allerede igår.

Jeg har samtidig tjekket lidt mere op angående din adresse, som vi snakkede om tidlige, da jeg mente at den ikke var fyldstgørende, men efter telefonisk samtale fik oplyst at dette var korrekt oplyst adresse.

Herefter har jeg kigget den efter på krak.dk hvor det viser sig, at den adresse som du har ønsket spillet tilsendt til ikke findes, da der mangler et bynavn for det postnummer som du har angivet, du har blot angivet et sted navn, men mangler at oplyse at det er Randers NV, da spillet er blevet afsendt til den adresse som oplyst ved bestilling, er der desværre chance for forsinkelser hos Postdanmark, hvilket er beklageligt.

Det er altid meget vigtigt at oplyse den korrekte adresse med navn, gade,postnummer,bynavn,samt eventuelt særligt stednavn.

Jeg håber selvfølgelig, at dit spil kommer frem, til trods for en smule adresse problemer, Postdanmark plejer at være gode til at klare den slags, dog med lidt forsinkelse

DVD2U.DK I/S

Super Billige

Som overskriften lyder, Her er der billige spil til playstation 3, samt fri fragt.
Købte modern warfare 3 til mere end 50 kr mindre end andre steder på nettet.

7. februar 2012

Super billigt

For nogle dage siden bestilte jeg Call of Duty Modern Warfare 3 til intet mindre end 215,- hvor man andre steder skulle give op imod 300 kroner og langt over. Derfor er det en rigtig god og billig webshop, som jeg sagtens kan anbefale til andre.

26. januar 2012

Butik på amatørbasis

Der var engang hvor de solgte dvd-film og jeg henvendte mig derfor til dem på mail, for at høre, om de kunne skaffe en bestemt titel fra England. Det kunne de godt og leveringstiden ville være op til to uger. Det accepterede jeg, men da der gået to uger og jeg ikke havde hørt noget, tog jeg mailkontakt igen for at høre status. Nu var varen pludselig i restordre og de vidste ikke hvor lang tid det ville tage.
Tiden gik og efter to måneder havde jeg stadig ikke hørt noget. Jeg tog endnu engang kontakt til dem for at høre, om den overhovedet var at skaffe længere. Jeg ved godt, at med varer i restordrer kan der ikke garanteres nogen hurtig levering, men jeg synes alligevel at to måneder var lige længe nok. De svarede tilbage, at de stadig ikke vidste, hvornår den ville være fremme.
Der gik endnu et stykke tid og her gad jeg ikke vente længere. Jeg skrev til dem for at bede dem om at annullere bestillingen og give mig en bekræftelse på, når det var gjort. Den mail fik jeg aldrig svar på og jeg skrev derfor igen, med anmodning om annullering og bekræftelse på dette. Dette kom der heller ikke noget svar på. Jeg skrev derfor sidste gang, at nu havde jeg i det mindste givet dem besked om annulleringen og at de ikke gad at give mig et svar tilbage på min anmodning, var deres eget problem. Nu havde jeg i hvert fald givet besked om, at jeg ikke ønskede varen længere og hvis den på et tidspunkt ville ankomme, så var jeg ikke forpligtet til at købe den. Man kunne have forestillet sig, at de ville have givet en tak fordi jeg gad at give besked om annulleringen. Alternativt kunne jeg blot have ladet være med at reagere, hvis varen engang skulle komme hjem. Men de synes åbenbart ikke længere at det var nødvendigt at svare mig på noget som helst. Og jeg sendte endda mine henvendelser til begge ejers mailadresser. Ingen synes åbenbart, at det var nødvendigt at svare kunden.

Imens min bestilling stadig er aktiv, finder jeg ud af, at de nu ikke tager varer hjem på forhånd, uden at der er betalt forud for dem. Jeg tog derfor kontakt til dem, for at høre, om det også gjaldt mig, selvom min bestilling var lagt, inden de tog dette krav i brug. De svarede, at det ikke gjaldt mig og at min vare stadig var i bestilling.
Jeg undres nu over, om det måske alligevel har været gældende for mig, og at filmen måske aldrig har været i bestilling, siden de ikke har modtaget betaling forud. Dette kunne måske forklare, at de aldrig skrev tilbage til mig vedr. annulleringen. For hvis varen aldrig har været i bestilling, så er der jo heller ikke noget at annullere.

Jeg kan dog se nu, at de slet ikke har film i deres sortiment længere.
Jeg er ikke i tvivl om, at med sådan en amatørbiks, handler jeg ikke med igen. Det mindste man kunne forvente, var vel et svar på sine henvendelser.
Butikken drives helt afgjort på amatørniveau og fritidsbasis, hvilket ikke bare de manglende mailbesvarelser viser, men i den grad også tlf.tiderne: 1 times tlf.tid i hverdagene imellem 16 og 17. Ja, se det er jo nogle folk der ved hvordan man har kundevenlige åbningstider. Flot!

Men så fik jeg i hvert fald prøvet deres service af (eller i mangel af bedre). Så ved jeg da hvem jeg aldrig skal handle med igen og som hermed er blacklistet!

4. januar 2012

Småt men godt

Småt, men bestemt et godt udvalg, blandt de nyeste titler, og deres priser ligger i den helt rigtige ende af skalaen.

19. december 2011

Helt Iorden.

Jeg havde fået samme mail som er blevet så flot fremvist i anden andmeldelse, men jeg valgte da jeg modtog denne tvetydige mail, straks at kontakte firmaet, og det viste sig da osse at det hele var en fejl, og derfor blev der hurtigt rettet op på problemet, og alt er nu iorden, at der samtidig faldt en lille ekstra rabat af til mig, gjorde ikke ligefrem oplevelsen dårligere...

Så derfor tror jeg at man kommer langt ved at henvede sig til sælger, end at fare rundt og hidse sig op, der er som regel altid en løsning på problemerne, dette er ihvertfald min oplevelse de gange jeg har stået med problemer ved køb af vare, dette gælder både ved køb online, men så sandeligt også ved almindelig handel i den virkelige verden.

Tror faktisk kun at det er tdc, der ikke ligefrem er særlig villige til at indse egne fejl, men dette er en helt anden historie, som vill ekræve dage og nætter at beskrive.

Føler mig snydt ved køb

Har læst flere steder, at jeg ved køb af BF3 i 'pre order' ville få en Limited Edition med ekstra baner mm.
Jeg bestilte hos dvd2u, men fik det almidelige spil, hvilket jeg først opdagede da jeg skulle bruge udviddelsen.
Firmaet siger, at udvidelsen kun følger med i Limited Edition, hvilket jeg jo troede jeg havde gjort, ved at købe i preorder.
Leveringen af spillet var sådan set ok.

12. december 2011

Fint informationsniveau, men fejlagtig lageroplysning og modsigende kundeservice..

Mandag den 5. december kl. 09:17 bestilte jeg Football Manager 2012 hos dvd2u.dk. Grunden til at jeg valgte dvd2u.dk var at de havde spillet på lager, set i lyset af det var en julegave ville jeg være sikker på at den kom fremme i tide.

Onsdag den 7. december kl. 11:37 modtager jeg en mail med denne ordlyd: "Vi må desværre meddele at vi oplever en del leveringsproblemer fra leverandører , og dette desværre medføre forsinkelser på deres ordre.
Vi forventer derfor først at kunne levere deres ordre Fredag D 16 December, hvilket vil betyde at hvis der er tale om julegave, vil din ordre være fremme inden juleaften.
Vi beklager naturligvis denne meget uheldige situation, og de gener dette vil medføre for dig som kunde, men vi håber på deres forståelse.
Skulle du på baggrund af ovenstående ønske at annullere din ordre, har vi naturligvis fuld forståelse for dette, og du skal så blot sende en mail til info@dvd2u.dk hvor du meddeler at du ønsker din ordre annulleret hos os. Husk at skrive dit ordrenummer i din mail.

Med beklagelige hilsner
DVD2U.DK I/S."

Jeg undre mig meget over denne udmelding i det at varen stod som værende på lager da jeg bestilte denne. Men jeg foretager mig ikke yderligere i den forventing om at varen nok skal komme. Informationsniveauet var jo fint og jeg følte mig forsat tryg ved at handle med dvd2u.dk

Fredag den 9. december kl. 02:24 modtager jeg så denne mail: "Kære Kunde.

Da vi ikke har modtaget en tilbagemelding fra dem angående denne ordre, som vi tidlige henvendte os om, ser vi desværre os nødsaget til at annullere ordren. Dette gør vi på den baggrund at vi ikke vil risikere at der er kunder som ikke med sikkerhed får deres vare leveret inden jul, og derved skuffe en masse børn og voksne juleaften.
Vi er selvfølgelig klar over at dette kan medføre gener for de som måtte have ønsket at deres ordre ikke blev annulleret hos os, men da det er ved at nærme sig sidste chance for os, med hensyn til bestilling hos vores leverandører må vi desværre træffe dette valg."

Hvad sker der lige her? I første mail beder i mig om at reagere aktivt hvis jeg ønsker at annullere ordren. 2 dage senere modtager jeg en mail om at min ordre er annulleret fordi jeg IKKE har aktivt reageret på deres mail. Det er lidt svært at være kunde hos jer synes jeg.

Jeg kan derfor kun give 1 stjerne, og den får i kun fordi at i har været gode til at informere mig omkring min ordre, men jeres information har været modsigende, samt oplysningen omkring jeres lagerstatus har været usande.

Jeg ønsker naturligvis forsat min ordre annulleret, i det jeg har købt min vare et andet sted.

Absolut ingen problemer

For en uge siden bestilte jeg 2 spil hos dvd2u men desværre måtte jeg konstatere at da jeg skulle spille mit nye need for speed spil, så viste det sig at spillet ikke ville afspille, men blev ved med at bare stå pg loade, uden at der rigtig skete noget, jeg kontaktede derfor dvd2u og forklaredeproblemet.... Og bum næste dag lå der et nyt spil i postkassen, så det er sgu okay service,,,,,, slut herfra og god jul

10. december 2011

Er dette din virksomhed?