Bestilte 1stk batteri oplader, fik faktura på 1stk. Bliver trukket for 2stk en af gangen, skriver til dem, for at vide jeg har bestilt 2stk, de kommer i hver sin pakke. Tilbud om at kunne returnere... Se mere
Nem og overskuelig hjemmeside virker meget ordenligt og troværdig. Glæder mig til at se hvornår pakke. Kommer om de overholder de lovede 1-3 hverdage. Og at indholdet er som ønsket.
Jeg havde forventet, at det ville være ret besværligt at finde et batteri til mit kamera, fordi det typisk kræver serienummer eller andre identifikationsmarkører, men her kunne jeg bare søge på kamera... Se mere
Mit efternavn - Sjællænder - kunne formularen ikke læse. Den mente, at det var mine initialer, jeg havde indtastet. Ellers en ganske normal oplevelse ved bestilling via web.
Kamerabatteri
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside. Bestilte kamerabatteri og kunne nemt og overskuelgt finde det korrekte.
nemt og hurtigt
nemt og hurtigt, det er ikke sidste gang jeg handler her, hvis kvaliteten viser sig at være i orden
Indtastning af ordre er brugervenlig
Indtastning af ordre er gjort meget brugervenlig
Dårlig service.
Dårlig service.
Jeg laver fejl i bestilling og sender mail omgående men de læser først mailen flere timer efter den er sendt.
De opfordrer selv at sende mail ved problemer med en ordre.
Men de ved at det ikke kan betale sig at returnere.
Bedste pris og hurtig service
Nemt og hurtigt
Helt fantastisk service og laptopbatteri.
Jeg bestilte et laptopbatteri i går, og det var i min Swipbox i Netto i dag, helt suverænt når man tænker på at det er sendt fra England + gratis fragt, og laptopbatteriet er et suverænt smartbatteri til en pris der ikke kan fås bedre, til den høje kvalitet, så 5 kæmpe stjerner fra mig, og kan klart anbefales at handle med dem..Vi ses igen Duracell.
Bestilte om eftermiddagen og allerede …
Bestilte om eftermiddagen og allerede dagen efter havde jeg et nyt batteri til min laptop. Fint at de tager PayPal, selvom det ikke fremgik før jeg var inde på selve betalingen.
Hjemmesiden viste sig lettere ustabil - måtte prøve 3 gange før min ordre til igennem. Der var dog din indikation af om det gik godt eller skidt. Betaling virkede heldigvis første gang.
Nemt og billigt
Nemt & Hurtigt
Nemt. God pris og nu venter vi bare på at modtage varen - men mon ikke den kommer :)
Nemt og bekvemt
Brug ikke penge på at købe …
Brug ikke penge på at købe kamerabatterierhos Duracell, Kvaliteten er ikke hvad man skulle forvente af et firma som Duracell.
Duracell Direct vil ikke erstatte det ene af de to batteri jeg købte der er fejlbehæftet de forlanger at jeg skal sende det retur til England det koster det samme som batteriet gjorde på udsalg.
Jeg fik flere mail på dansk i forbindelse med købet jeg brugte et af dem til at sende klagen til Duracell, jeg modtager et svar på engelsk jeg svarer på engelsk.
I deres svar på klagen beder de om oplysninger som blev oplyst i klagen når man gentager dette spørgen de igen det vil jeg kalde service på et meget lavt niveau at de ikke kan læse hvad jeg har skrevet, hvis de ikke kan læse dansk så kunne de have bedt om at jeg sendte klage på engelsk.
Jeg har ikke modtaget nogen form for reaktion på mit sidste mail det tolker jeg som at Duracell åbenbart ikke stoler på deres kunder, Duracell’s udgangpunkt er som jeg oplever det at deres kunderne kun prøver at på snyde for at få et nyt produkt for at spare penge. Dette burde kunne Duracell gøre bedre for eks. ved at sende en frankeret retur kuvert og derefter afgøre om der er en fejl i batteriet eller ej, jeg vil mene at et firma som Duracell burde kunne leve op til dette for at leverer seriøs kunde service.
20171017
Nu er det næste batteri dødt kan ikke lades.
Jeg kan ikke anbefale deres batterier til Canon EOS 5D ???
nice nem side og overskueligt,og billig
Hurtig og profesional
Kamera batteri
Jeg har ledt lidt efter en side som solgte batterier til kameraer, som netop ikke var bare kina-modellen og gerne sendt fra en EU land (er er jo stadig i EU lidt endnu). Jeg har lige lagt min ordre, og alt gik fint igennem betalingen. Nu venter jeg bare på ordren ankommer.
Gode
Købte for et par år siden et nyt batteri til min MacBook - det holdt i et par år, indtil min computer døde fuldstændig. Nemt og hurtigt at bestille - og kom frem til tiden.