Duckfeet Anmeldelser 16

3,7

Middel

Kvalitet uden sammenligning!

Kvalitet uden sammenligning!
Jeg har købt mange produkter igennem mit liv som forgav sig at være "eksklusive" og god kvalitet. Duckfeet lever fuldstændig op til deres motto - 'foregiver sig ikke at være noget de ikke er'. Der er tale om et topklasse produkt i super lækre materialer. Jovel er skoene stive i starten, men det er netop et kvalitets tegn da der er tale om fullgrain-læder. Er man uforstående over for dette mener jeg ikke man har sat sig ind i materialet inden køb.
Selve købet hos Duckfeet har været upåklageligt. Størrelsesguiden på hjemmesiden passer. Jeg var skeptisk, men indrømmer at de også her har styr på tingene.
Jeg er meget imponeret, og glæder mig til de næste 20 år i mine Duckfeet! (Sådan nogen kan jo nemt "serviceres" hos en kyndig skomager).
Tak til Duckfeet -

20. februar 2026

Jeg har selv syet fodtøj til eget forbrug.

Jeg har selv syet fodtøj, fordi jeg ikke kunne finde fodtøj, som passede til mine ellers helt normalt fungerende fødder.
Huskede Duckfeet fra min barndom, og købte et par.
Men min personlige erfaring er, at materialet er alt for stift til at kunne " følge" mine fødder, et ord, som firmaet ellers anvender i deres lovprisning af deres produkter.
Jeg fik så mange tryksår på mine fødder, at jeg stoppede med at bruge skoene.
Jeg vælger hellere fodtøj fra Functional footwear, som også kan levere fodtøj, i ikke animalske materialer, med bred tåboks og ingen ekstra sål under hælen.
Når det er sagt, mener jeg at Duckfeet trods alt er bedre end størstedelen af det fodtøj, som produceres og sælges.
Det er mig ubegribeligt, at de der kan håndværket, ikke helt naturligt ønsker at skabe fodtøj, som gør det bedste for vores fødder!!??

31. januar 2026

Lækre sko og fantastisk kundeservice!

Lækre sko i virkelig god kvalitet. Efter et år viste der sig desværre en fabrikationsfejl. Jeg kontaktede den danske butik, selvom jeg havde købt skoene i Flensborg. Jeg mailede dem billede af skoen og kvittering, og dagen efter kunne jeg hente et nyt par i pakkeshoppen. Fantastisk kundeservice!

15. marts 2024

Fantastisk kundeservice og lækre støvler.

Købte støvler til min kæreste som har meget brede fødder.
Var flere gange igennem support for at finde den rette str. Og være sikker på pasformen. SUPER venlig og imødekommende svar. Virkelig god service, kunne ikke have ønsket det bedre.
Vi endte op med er par virkelig lækre støvler og min kæreste siger hans fødder aldrig har haft det bedre i et par sko. Hvis de holder fremad, skal han helt klart have flere par❤️

6. oktober 2023

Hej Duck Feet

Hej
Jeg bestilte for tre år siden flere par støvler, sko, sandaler.
Så langt så godt, alt til min kæreste.
Sandalerne er brugt meget lidt, men remmen er knækket ikke bare gået op i limningen.
Han har skrevet til firmaet, Merete Brandt der oplyser at de desværre ikke kan gøre noget da handlen er over to år gammel.
Hvis Duck feet ville være et anstændigt firma ville de stå ved deres vares holdbarhed og ikke kun købelovens regler.
Det er dyrt at handle hos Duck Feet og jeg betaler gerne for en ordentlig vare, men et par dyre sandaler skulle gerne holde mere en to sæsoner, ellers lønner det sig bedre at købe billigere sandaler.
Min ven skriver senere at han vil gå til de sociale medier, hvorpå han får at vide at de vælger at overhøre hans trusler denne gang, at købelovens regler er ganske klare og det er regler for trusler og afpresning også.
Underskrevet af Klaus Vang.
Wiema Sko aps?
Det er i min verden fuldstændig langt ude at et firma som Duck Feet henviser til at købeloven er overholdt i stedet for at værne om deres gode rygte og vare.
De slutter af med at vi kan få næste vare med 20% rabat.
Jeg er vældig skuffet og vil aldrig mere købe hos Duck Feet når det er den service man får når uheldet er ude.
Jeg handlede en gang et par sko hos Ecco, de gik op i sømmen efter fire år, der fik jeg uden et kny et par nye sko, det er go service for et par dyre sko og et ordentlig firma, så undskyld ALDRIG mere Duck Feet.
V H Lillian Frederiksen.

28. juni 2023

Jeg har lige fået mine duckfeet Fyn

Jeg har lige fået mine duckfeet Fyn. Jeg er mega glad for dem. Skal lige vende mig til at gå med dem, da læderet er lidt stift men når de er gået til er jeg 100 procent sikker på jeg ikke vil gå i andet. Jeg vil helt sikkert købe flere par fra duckfeet. Jeg vil anbefale dem til alle. Alle pengene værd!!

22. februar 2018

Ha ha ja det er sjovt

Det er da meget godt, at folk er tilfredse.
Og Duckfeet laver da også rigtig gode sko og støvler af gode materialer. Ved ikke om de har eksisteret, men Duckfeet.dk findes ikke i skrivende stund.
Det gør Duckfeet.com tilgengæld.
De får dog et par stjerner alligevel ;-)

27. januar 2015

Bare i orden

Har glædet mig som et lille barn. Skoene kom lynhurtigt med GLS og er bare fantastiske. Super gedigen kvalitet. Made to last. Hjemmesiden fuldstændig overskuelig og webhandel ligså. Vil til enhver tid anbefale duckfeet.dk - både som sko og webshop.........og så kan man få nye såler på hvis de bliver slidt op :-)

IKKE en "køb og smid væk" sko.

13. januar 2014

Hurtig levering og super lækre støvler

Har netop modtaget et par super lækre vinterstøvler med foer. Man kan tydeligt se, at det er kvalitets læder, der er brugt til støvlerne. Virkelig flotte syninger. Blev gladeligt overrasket, da jeg fandt et ekstra sæt snørebånd og et lille træflag med magnet. Kan varmt anbefales at handle her.

2. oktober 2013

Mine fødder smiler.

God og overskulig e-shop. Hurtig levering i lækker indpakning og god overaskelse da jeg fandt ud af at pakken indeholdt ekstra snørebånd og lille træflags blyant som gave. Rigtig fin service og meget lækre støvler - de passer perfekt - jeg fulgte størrelses anvisningen på e-shoppen. Jeg og mine fusser siger mange Tak.

27. september 2012
Vis anmeldelser på alle sprog (16 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto