Virksomheden har svaret
Een keuken is het hart van je huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de de voet. We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. Wat productaanbod betreft heeft DSM Keukens een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn. Ook blijft DSM Keukens timmeren aan het productieproces waarin duurzaamheid en ecologie centraal staan. Kom zelf ontdekken hoe DSM Keukens steeds voorop blijft lopen in één van onze inspirerende toonzalen.
Skrevet af virksomheden

Jouw prijs blijft 2 jaar prijsvast
Heidebaan 11, 9100, Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Na een paar weken van twijfel, niet goed wetende wat of hoe ik zoiets alleen voor elkaar kon krijgen en een paar afspraken verder bij DSM Sint-Niklaas heb ik uiteindelijk kunnen beslissen en is mijn keuken besteld! Dankzij Katrien die mij super goed geholpen heeft, verschillende uurtjes met mij gespendeerd heeft🙈 en telkens met dezelfde vriendelijke glimlach opnieuw de plannen aangepast heeft op mijn vragen om te zien of iets anders toch niet beter uitkwam en kon, ook qua budget waar ik met een mooie korting, toch wel voor mezelf, mijn droomkeuken heb kunnen bestellen. Ook dank aan Simon voor het mooie ontwerp waar alles mee begon en Sybel die de keuken kwam opmeten en mij steeds gerust stelde, ook aan de telefoon, over de praktische voorbereidingen waar ik totaal geen idee van had hoe eraan te beginnen.
Dit top team heeft mij heel goed begeleid en geholpen en nu kan ik met een gerust hartje uitkijken en beginnen aftellen naar de plaatsing van mijn supermooie keuken.🤩 Heel erg dankbaar om er niet alleen voor te staan en een dikke dankjewel!

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
We zijn heel tevreden over de keuken. Ze is zeer praktisch in gebruik.

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
Zeer tevreden over ons bezoek aan DSM Keukens Sint-Niklaas! We werden uitstekend geholpen door Karen. Ze nam de tijd en liet ons rustig rondkijken. Dankzij haar voelden we ons meteen op ons gemak. Een heel aangename ervaring!

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
Met een klein hartje trok ik naar dsm. Niet goedwetende waar te beginnen. Katrien in Sint Niklaas heeft me met raad en daad bijgestaan. Geluisterd naar mijn wensen, geholpen bij kleurenkeuze, indeling,...
Kortom dikke dankjewel aan Katrien.

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
We zijn eens langsgeweest in de toonzaal van St-Niklaas en wij werden zeer goed geholpen door Rodrigue.Zeker een aanrader

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
Ik was op zoek naar een nieuwe keuken.
Ik werd zeer goed geholpen door de heer Rodrigue.
Een krak in zijn vak !

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
Vriendelijk ontvangen en een goede uitleg gekregen, ook de tips bij het samenstellen was interessant.

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
Een zeer goede service, ik ken DSM al het is de 2de keuken die ik erop 10 jaar koop , dus dat zegt genoeg denk ik anders ga je niet terug

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
Zeer aangename verkoper + duidelijke uitleg en zeer mooie realisatie van de plannen.

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
Vriendelijke ontvangst, professionele benadering en advies. dit samen heeft ertoe geleid dat we een prachtig ontwerp hebben en dit voor een aanvaardbare prijsofferte.

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
Wij hadden een afspraak bij Simon van DSM keukens in Sint-Niklaas. Hij dacht echt mee met ons om onze ruimte optimaal te benutten. Alles verliep zeer vlot en we kijken uit naar onze nieuwe keuken!

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
Door een deskundige en duidelijke uitleg van Simon Schoors konden we een mooie en praktische keuken samenstellen. De vele kortingen deden ons besluit versnellen. DSM zal door ons zeker aangeraden worden.

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
zeer deskundige uitleg van de verkoper.
Deed moeite om in te schatten wat wij prioritair vonden

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
Niet opdringerig geeft al meteen een aangenaam gevoel.De klik was er en de rest ging vanzelf.heel lieve mensen daar in Sint Niklaas.Niets was te veel en zo willen wij het.Te opdringerig ben ik al binnen de 5 minuten weg,en dat was daar het geval niet.Of ik hen aan beveel,ja zonder veel woorden,zeker eens langs gaan en met onze groeten.Pascaline en Roger uit Stekene

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
Ik werd vriendelijk ontvangen maar na een anderhalf tot 2uur kreeg ik niets op papier geen offerte geen 3D plan. Ik moest terug komen met mijn partner en dan pas mocht ik een offerte krijgen🤦🏼♀️ enorm teleurgesteld! Zoals ze beloven krijg je geen toestellen gratis maar hij wou enkel een korting geven van 15%. Ik zal er nooit meer naar toe gaan. Als ik niets op papier krijg ben je een klantje kwijt sorry. Verloren tijd spijtig genoeg!
Onze verkoper Siebe Bauwens was een jonge kerel met verstand van zaken en heeft heel diplomatisch al onze vragen beantwoord en de problemen waar we met zaten opgelost. Zodat we in alle vertrouwen een nieuwe keuken hebben gekocht!!

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
Heel hartelijk en warm onthaal door iedereen van het team het voelt bijna als thuiskomen. Ik werd door Sibel door alle stappen begeleid en met heel veel goede raad bijgestaan voorzien van frisse cola (zalig want het waren warme dagen). Dank u wel en een dikke duim voor het team van Sint-Niklaas.

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
Door mond tot mond reclame bij DSM Sint Niklaas gekomen als nederlands gezin. Een goede, duidelijke uitleg van Marcel gehad en een eerste opzetje met hem gemaakt... geheel vrijblijvend. Katrien heeft het verder uitgewerkt en ons begeleid in het verdere proces. Goede begeleiding, oplossend denken en oplossend handelen door het team Sint Niklaas bij zelfplaatsing.
Wij zijn erg blij met de mooie, degelijke maar vooral praktische keuken.
Nogmaals hartelijk dank
DSM Sint Niklaas👍

Besvarelse fra DSM Keukens - Sint-Niklaas
Tot hier toe van ontwerp tot opmeting verloopt alles super vlot dikke pluim voor heel team DSM Sint-Niklaas