DSM Keukens - Erembodegem (Aalst) Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Brusselbaan 138, 9320 Aalst, Oost-Vlaanderen, BE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is reeds ons tweede DSM keuken. Wij zien duidelijke innovatie en verbeteringen in de structuur en mechaniek van DSM keukens. De plaatser (Kevin) heeft onze keuken geplaatst en dit met oog op k... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Indretningsentreprenør
  3. Køkkenrenovering

Skrevet af virksomheden

Een keuken is het hart van je huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de de voet. We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. Wat productaanbod betreft heeft DSM Keukens een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn. Ook blijft DSM Keukens timmeren aan het productieproces waarin duurzaamheid en ecologie centraal staan. Kom zelf ontdekken hoe DSM Keukens steeds voorop blijft lopen in één van onze inspirerende toonzalen.

Download nu ons nieuw inspiratieboek!

Skrevet af virksomheden

Jouw droomkeuken begint hier: Inspirerende ideeën en tips
De keuken is het hart van je huis. Het is niet alleen de plek waar je kookt, maar ook waar je samenkomt, lacht en geniet van bijzondere momenten. Hier worden verhalen gedeeld, herinneringen gemaakt en heerlijke gerechten bereid. Daarom is het belangrijk dat jouw keuken niet alleen functioneel is, maar ook een plek waar je je helemaal thuis voelt. Duik in een wereld van prachtige keukens en ontdek hoe je met stijlvolle dressings en praktische wasplaatsen je interieur compleet maakt. Laat je inspireren door onze realisaties en vind volop ideeën om jouw droomkeuken én -interieur tot leven te brengen. https://www.dsmkeukens.be/inspiratieboek/

2 jaar prijsgarantie

Jouw prijs blijft 2 jaar prijsvast

Bij DSM Keukens koop je je keuken met een prijsvastheid van twee jaar. Speciaal voor degenen die van plan zijn hun keuken in de nabije toekomst te veranderen, maar nog wat tijd nodig hebben om over het grote project na te denken. Zodra je hebt samengezeten met een van onze adviseurs en je je droomkeuken hebt ondertekend, heb je twee jaar de tijd om die te laten installeren. Gedurende twee jaar blijft jouw keuken aan de afgesproken prijs. Als dat niet straf is!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

409 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Super goed geholpen van A tot Z

Super goed geholpen van A tot Z, van offerte tot Cedric de professionele installateur. Top service.

3. juli 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij te horen dat u zo goed geholpen bent, van het begin tot het einde van het proces. We streven altijd naar top service.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We zijn in de toonzaal goed geholpen…

We zijn in de toonzaal goed geholpen door Pascal! En daarna ook met de opvolging door Jonas!
De plaatsing is gebeurd door Bob die zeer bekwaam is in zijn werk , vriendelijk en luistert. Wat de klant vraagt uitvoert en naar oplossingen zoekt.
👏👏👏

18. juni 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp en de plaatsing. Uw positieve feedback waarderen we enorm.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is reeds ons tweede DSM keuken

De plaatser (Kevin) heeft onze keuken geplaatst en dit met oog op kleinste details en afwerking. Hij ging heel netjes te werk met een goed plan van aanpak. Kevin is een plaatser met passie voor zijn job, en dat stelde ons veel vertrouwen.

19. juni 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw tweede keuken! We zijn blij dat de innovaties en de plaatsing naar wens waren. Bedankt voor uw positieve feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn nieuwe keuken is prachtig

Mijn nieuwe keuken is prachtig. Alles is correct verlopen, de levering, plaatsing en afwerking. De plaatsers, Melcon en zijn team, hebben perfect werk geleverd. Ik raad DSM ten zeerste aan. Rony.

13. juni 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Wat fijn om te horen dat uw nieuwe keuken prachtig is en dat alles naar wens is verlopen. We waarderen uw aanbeveling enorm!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben onze keuken gekocht bij DSM…

We hebben onze keuken gekocht bij DSM Erembodegem en zijn zeer tevreden. Vanaf ons eerste bezoek aan de toonzaal tot en met de installatie is alles zeer vlot verlopen. Melkon en collega hebben alles super professioneel afgewerkt. Geen enkele onbeantwoorde vraag, altijd met de glimlach. Dirk

10. juni 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw keuken en de installatie! We zijn blij te horen dat alles vlot en professioneel is verlopen. Dank u wel voor de positieve feedback.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima ervaring bij onthaal en begeleiding in de toonzaal (Aalst)

Wij zijn uiterst tevreden over het onthaal en de begeleiding bij het ontwerp, de keuzes en de bestelling.
We werden prima geholpen door Cédric. Wij konden vooral zijn vriendelijke en open houding, de tips bij keuzes en de tijd die hij nam om de offerte al zo gedetailleerd mogelijk uit te werken, enorm appreciëren.
Dat hij op geen enkel moment pusherig werd, gaf ons extra vertrouwen. Bestelling, opmeting en in productie gaan, verliepen volledig volgens de afspraken.
Hopelijk verloopt onze ervaring met DSM-keukens bij de levering en plaatsing verder op dit positief elan.

Ondertussen kan ik melden dat ook de levering en plaatsing volgens afspraak verliepen. De vriendelijke monteurs Gilles, Kevin en Jordan werkten precies en netjes.
Ook de opvolging en coördinatie vanuit het hoofdkantoor verliep nauwgezet. Bij een eventueel probleem of een vraag kwam onmiddellijk een oplossing. De opmetingen voor het werkblad en de spatwanden door de externe firma gebeurde al de 2e dag na de plaatsing van de keuken.
Nu volgen nog de plaatsing van de keramische bladen en de eindafwerking door DSM…maar tot nu niets dan lof.

27. april 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Wat fijn om te horen dat de begeleiding en het ontwerp zo positief zijn ervaren. We waarderen uw vertrouwen en zijn blij dat alles volgens afspraak verliep. We kijken ernaar uit om de levering en plaatsing even vlekkeloos te laten verlopen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Professioneel advies en uitstekende begeleiding

Wij zijn langs geweest bij DSM Keukens in Erembodegem en zijn zeer tevreden over de begeleiding die we kregen. Nele gaf ons eerst een duidelijke en uitgebreide uitleg over de verschillende materialen en mogelijkheden. Daarna heeft Eddy echt geluisterd naar onze wensen en ons goed ondersteund bij de keuzes waarover we twijfelden.

De persoonlijke aanpak, het meedenken en de professionele begeleiding maakten voor ons echt het verschil. Overweeg je om een keuken te kopen? Ga dan zeker eens langs bij DSM Keukens!

9. maj 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over de begeleiding bij DSM Keukens in Erembodegem. We zijn blij dat de uitleg over de materialen en de ondersteuning bij uw keuzes zo goed bevallen zijn. Bedankt voor uw positieve feedback!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Levering en opvolging trekken op niks

Update van 11/6/2026:
----------------------------
Na een goed gesprek met de medewerkers van Erembodegem zet ik mijn score terug op 3 sterren.

Hoewel ik nog steeds van mening ben dat de opvolging door het hoofdkantoor slechts 1 ster verdient, vind ik dat de toonzaal veel beter heeft gepresteerd. Daarom wil ik hun score niet onnodig naar beneden halen.

Om die reden pas ik mijn beoordeling aan naar 3 sterren.

Update van 20/5/2026:
----------------------------
Na 4 maanden vol problemen en onaangename communicatie, met een klantvriendelijkheid die ik zelden zo laag heb gezien is eindelijk onze keuken af (soort van alleszins).
De 2 laatste legplanken die 6 weken(!) genomen hebben om tot bij ons te geraken zijn eindelijk geplaatst, maar ogen nog altijd niet stevig genoeg voor borden te dragen...
“De klant is koning”, zeggen ze, maar zeker niet bij DSM. En op excuses of een commerciële geste moeten jullie al helemaal niet rekenen.
Ook opvallend is dat mijn review na bijna twee maanden nog steeds geen antwoord of reactie heeft gekregen, behalve de vraag om de naam van de persoon die de opvolging deed weg te schrappen van mijn tekst.
Om deze nachtmerrie af te sluiten, haal ik dus nog een paar sterren weg en raad ik de lezers aan om ergens anders te gaan kijken.

31/3/2026:
-------------
Op zich ben ik tevreden over de showroom in Erembodegem, maar niet over de levering en opvolging door "S" (echte voornaam mag blijkbaar alleen in zijn geheel geschreven worden als het een goeie review is...) van DSM zelf...
De keuken werd geleverd op 2/2. Toen bleek dat één lage kast (achterste poot) en één plint beschadigd waren. Tijdens de plaatsing, drie dagen later, bleken niet één maar drie plinten (dus allemaal) beschadigd te zijn, én ontbraken er nog 8 scharnieren en 4 legplanken van het eiland...
De steunbalken konden ook niet geplaatst worden voor de wasbak (onderbouw) en de kookplaat. Volgens de plaatser was er “niet genoeg ruimte om ze te plaatsen”.
Resultaat: we blijven “kamperen” omdat veel zaken nog niet kunnen worden opgeruimd.
Vijf dagen later kregen we een mail van "S" van DSM met de melding dat alles in bestelling was, en met de vraag wat er moest gebeuren met de beschadigde kast, aangezien die “toch niet zichtbaar is”. Anders zou de plaatsing van de steen on hold gezet worden.
We zouden dus de volle prijs betalen voor een beschadigde kast die later problemen kan veroorzaken, enkel om de plaatsing van de steen niet te vertragen.
Er werd met geen woord gerept over excuses voor het ongemak of een commerciële tegemoetkoming. Ook kon er geen leveringstermijn gegeven worden voor de nieuwe kast, en bleek dat we voor 8 scharnieren en 4 standaard legplanken (die je overal makkelijk kunt vinden) even lang zouden moeten wachten...
Op 11/3 (dus meer dan een maand later) werd de keuken eindelijk verder afgewerkt. Toen bleek dat 2 van de 4 legplanken met verkeerde afmetingen geleverd waren: ze moesten 28 cm diep zijn, maar 2 ervan waren 29 cm diep. De plaatser moest dus 1 cm afsnijden, waardoor de afwerking aan de achterkant verdwenen is. Als er iets lekt op de plank, dringt dit meteen door in het hout en is de plank onmiddellijk beschadigd.
Opnieuw hebben we ons ongenoegen geuit naar "S", en opnieuw werden er geen excuses aangeboden, noch werd er gesproken over een commerciële geste. "S" sprak er gewoon zelf niet over.
De steen werd uiteindelijk geplaatst op 23/3. Toen bleek dat een stuk van de steen aan de kant van de kookplaat beschadigd was bij het uitladen. De plaatsers zeiden dat ze de steunbalken ook niet nodig hadden, waarna ik dit per mail heb nagevraagd bij "S" — hier heb ik nooit een antwoord op gekregen.
Het nieuwe stuk voor de kookplaat zou op vrijdag 27/3 in de ochtend geplaatst worden, maar op 26/3 om 19u15 kregen we een telefoontje dat het nieuwe stuk niet voldeed aan de kwaliteitsnormen en dat er opnieuw een stuk besteld zou worden...
We zijn dus twee maanden verder, de keuken is nog steeds niet af, en alle problemen die we zijn tegengekomen blijken voor DSM “normaal” te zijn...
Mijn ervaring met levering en plaatsing bij Ikea destijds — voor een veel goedkopere keuken — was een pak beter.
We hebben voor DSM gekozen voor kwaliteit en gemoedsrust over de hele lijn. Voor dat laatste moet je het echt niet doen.
Ik had op dat vlak veel meer verwacht van een ervaren keukenwinkel zoals DSM en voor de prijs...

5. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Erg klantonvriendelijk.

Wij hadden helaas een zeer negatieve ervaring met onze afspraak bij DSM Keukens.

Ondanks dat wij een afspraak hadden vastgelegd, hebben wij ongeveer 50 minuten moeten wachten vooraleer we geholpen werden. Tijdens het gesprek zelf hadden wij het gevoel dat er weinig ruimte was voor onze eigen ideeën en verwachtingen, en dat er voornamelijk werd gestuurd in een andere richting.

Na een eerste korte afspraak zonder concreet voorstel, hebben wij beslist om hen een tweede kans te geven. We hoopten hierbij op een meer uitgewerkt plan of een indicatie van prijs. Helaas kregen wij ook tijdens deze tweede afspraak geen concreet voorstel of duidelijke informatie waarmee we verder konden.

Wij hadden vooraf een budget aangegeven van €20.000–€25.000, maar kregen de indruk dat dit niet voldeed om een traject op te starten, zonder dat dit verder werd toegelicht.

Op basis van onze persoonlijke ervaring voelden wij ons onvoldoende geholpen en niet echt gehoord in onze verwachtingen. Daarom hebben wij besloten om niet verder met DSM Keukens in zee te gaan.

6. februar 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring. We vinden het jammer dat u zo lang moest wachten en dat er geen passend voorstel werd gemaakt naar uw verwachtingen. Uw feedback is belangrijk en we zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank u voor uw tijd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super verkoper met verstand van zaken

Wij zijn langs geweest in Erembodegem en hadden Jaco als verkoper. We waren zeer aangenaam verrast door zijn kennis en ervaring met keukens. Uiteindelijk heeft hij voor ons een droomkeuken ontworpen. Super fijne ervaring, wij gaan zeker nog een keer terug.

17. februar 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Wat fijn dat onze expertise in Erembodegem zo goed is bevallen en we jullie droomkeuken mochten ontwerpen. We zijn blij met jullie positieve ervaring en kijken uit naar een volgend bezoek!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Waren op de beurs langsgegaan bij Jaco…

Waren op de beurs langsgegaan bij Jaco en hadden nadien een 2de afspraak bij hem in de toonzaal van Erembodegem.
Met zijn ervaring heeft hij ons zeer goed geholpen.
De keuken wordt in juni geplaats en kijken er enorm naar uit.

27. februar 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Fijn dat onze expertise zo behulpzaam was. We zijn blij te horen dat jullie tevreden zijn met de hulp die jullie hebben gekregen en kijken uit naar de plaatsing van de keuken in juni!

Top!

Een zeer aangename en deskundige beleving in het advies naar het kiezen van onze keuken toe!

24. februar 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Wat fijn dat onze expertise bij de keuze van uw keuken zo prettig is ervaren! Hartelijk dank voor uw mooie feedback.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel goede uitleg bij het kiezen van de…

Heel goede uitleg bij het kiezen van de keuken . Heel goede service , mooi afgewerkt
Reeds ons 2 de keuken

13. februar 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen bij de keuze van uw keuken en dat u tevreden bent met onze service en afwerking.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ervaring na een niet zo leuke eerdere review

Na mijn niet zo positieve review van 30 januari 2026 ben ik s anderendaags gecontacteerd geweest door een Mevr Sofie van DSM die heel begripvol was over de half afgewerkte keuken en die onmiddellijk een datum vastgelegd heeft om verder te komen plaatsen, wat ze dan ook vandaag gedaan hebben. Nu nog wachten op Jetstone voor de graniet en het is af! Oef! Eindelijk kan ik blij zijn met mijn nieuwe keuken. Bedankt Mevrouw Sofie.
P.S. super vriendelijke en gedienstelijke kerels die deze morgen hier bij mij waren😀😀

13. februar 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Fijn dat we zo snel een oplossing konden bieden en de keuken bijna af is! We zijn blij dat je tevreden bent met de plaatsing en de vriendelijke service. Bedankt voor de update en het delen van je ervaring. We wachten samen met jou op de granieten afwerking!

topteam

Super tevreden met het plaatsen van onze dressing over de goede ontvangst in de winkel, service in het algemeen, plaatser, klantvriendelijkheid, kortweg topteam DSM, dikke proficiat
Geert en Nancy

12. februar 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn met de plaatsing van de dressing! We zijn blij met jullie positieve ervaring met ons team en de klantvriendelijkheid. Bedankt voor het compliment!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vlotte en zeer vriendelijk onthaal.

Hadden een afspraak gemaakt met een verkoper om eens een plannetje op te maken . Cedric was onze man die het uittekende en veel te vertellen had zowel technisch , esthetisch en praktisch en zeker niet opdringerig.Heeft ons kunnen overtuigen en hebben getekend nu is volgende stap opmeting. Ik hoop dat de rest ook zo vlot gaat verlopen .Na installatie zal ik een 2e review schrijven.

24. januar 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Fijn om te horen dat het eerste gesprek zo positief is verlopen! We zijn blij dat de expertise en aanpak u hebben kunnen overtuigen. We hopen dat de opmeting even vlot verloopt en kijken uit naar uw volgende review na de installatie. Bedankt voor uw feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De feedback van de sales was to the…

De feedback van de sales was to the point. Mooie oplossing gevonden op een beperkte ruimte. Correct in afspraken.
Dank u wel hiervoor.

12. januar 2026

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Fijn om te horen dat de sales feedback zo nuttig was en dat er een passende oplossing is gevonden. We zijn blij dat de afspraken correct zijn nagekomen. Dank voor uw feedback!

Rondkijken in alle rust.

Omdat we rustig konden rondkijken zonder dat we "gepushed" werden om te kopen. Er was geen druk. Alles was relax.

24. december 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Fijn dat u de relaxte sfeer en het prettige rondkijken zonder aankoopdruk waardeerde. We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring had en danken u voor uw feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden heel goed ontvangen door een…

We werden heel goed ontvangen door een heel vriendelijke verkoper genaamd Cédric in de winkel in Aalst. Hij zoekt actief mee naar de beste oplossing om jouw droomkeuken te verwezenlijken. Niets is hem teveel en heeft heel veel geduld. Een echte aanrader!

11. december 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Bedankt voor de positieve feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Begeleiding bij een ontwerp.

De eerste kennismaking met DSM keukens was heel positief. Cédric ontving ons heel hartelijk en ging gedurende twee momenten (zaterdag en zondag) met ons aan de slag bij het maken van een ontwerp voor onze keuken.
Door de duidelijke uitleg, gedreven werkwijze en het verkrijgen van een prijs binnen ons budget beslisten we dan ook onmiddellijk om voor DSM keukens te kiezen.
Bedankt alvast Cédric voor de positieve start!
Carine en Marnic

9. november 2025

Besvarelse fra DSM Keukens - Erembodegem (Aalst)

Wat fijn dat jullie eerste kennismaking met onze keukens zo positief was. We zijn blij te horen dat de duidelijke uitleg en gedreven werkwijze hebben geleid tot een ontwerp binnen jullie budget. Bedankt voor het vertrouwen!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.